اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

نظر فرزند آیت الله منتظری درباره مطلب نعمیه اشراقی



مطلب نعمیه اشراقی در فیسبوک,احمد منتظری

نظر فرزند آیت الله منتظری درباره مطلب نعمیه اشراقی

 حجت الاسلام احمد منتظری، فرزند آیت الله حسینعلی منتظری، قائم مقام سابق رهبری در صفحه شخصی خود در مطلبی با عنوان “پس از طوفان” دیدگاه خود را پیرامون ماجرای نعمیه اشراقی بیان کرد.

متن این یادداشت بدین شرح است:
مسأله از آن‌جا آغاز شد که خانم نعیمه اشراقی در فیس‌بوک خود مطلبی را نقل کرد که عکس‌العمل‌های شدید را از سوی طیف‌های مختلف در پی داشت. حال که به آرامش پس از طوفان رسیده‌ایم، از باب اعانت به مظلوم – که وظیفه‌ای انسانی اسلامی است – مطالبی را به عرض می‌رسانم؛ چون اعتقاد دارم خانم نعیمه اشراقی در این قضیه مظلوم واقع شده است:


۱- رهبر فقید انقلاب اسلامی و بنیانگذار جمهوری اسلامی برای مردم، «امام بزرگوار» محسوب می‌شود ولی برای خانم اشراقی علاوه برآن، یک «پدربزرگ» است.

اینکه یک نوه نوجوان برای پدربزرگ خود که در سن کهولت است مطلبی را بگوید که باعث لبخند و سرور گردد و دقایقی ایشان را از حال و هوای سیاست و رهبری بیرون ببرد و باعث تنوّع بشود عملی مطلوب است.

۲- افراد بسیاری با انگیزه‌های متفاوت عکس‌العمل نشان دادند؛ از بین کسانی که در حسن نیت آنان شکی نیست ولی اظهارنظر صریح و بسیار تند نشان دادند آقایان صادق خرازی و فرزند شهید بزرگوار همت بودند.

از این عزیزان خواهش می‌کنم یکبار دیگر مطالبشان را بخوانند و آنگاه قضاوت کنند که آیا چنان عکس‌العمل شدیدی مناسب بوده است؟آیا فرمایشات این دو بزرگوار به این معنی نیست که دایره آزادی‌‌ها آنقدر تنگ است که یک نفر نمی‌تواند شوخی نقل شده با پدربزرگ خود را بیان کند؟
۳- فرض کنیم نقل شوخی خانم اشراقی با امام خمینی از مصادیق کلام باطل باشد؛ مگر دستور شرع مقدس این نیست که «امت الباطل بترک ذکره»؟

مگر این دستور صراحت ندارد که کلام باطل را پی‌گیری نکنید تا فراموش شود؟
۴- و این سوال پیش می‌آید که کسانی که سعی کردند مطلب خانم اشراقی را توهین به امام خمینی تفسیر کنند با چه ملاکی این قضاوت را نمودند؟

بنا بر نظر قاطبه فق‌ها در این‌گونه موارد «توهین از عناوین قصدیّه است» و در صدق توهین، قصد معتبر است. و برفرض اینکه نقل شوخی مذکور توهین به امام باشد، شایع کردن آن توهین بزرگتری است.

آیا هیچ‌کس احتمال می‌دهد که خانم اشراقی قصد توهین به پدربزرگ عزیز خود و یا خانواده معظم شهدا را داشته باشد؟
۵- البته اشکالی که می‌توان وارد دانست رعایت نکردن اصل «المجالس بالامانة» توسط خانم اشراقی است؛ ایشان صحبت‌های خصوصی یک جلسه خاص را نباید برای عموم فاش می‌نمود که این ترک اولایی بیش نیست.

امیدوارم خداوند کریم و رحیم توفیق عمل به وظیفه را به همه ما عنایت فرماید./روزنو

 


ویدیو مرتبط :
قاتل از نظر آیت الله منتظری

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

نظر آیت الله مکارم درباره ازدواج با فرزند خوانده


حضرت آیت‌الله مکارم شیرازی در پاسخ چند استفتاء نظر فقهی خود را درخصوص حکم شرعی، محارم مادر جانشین و.... بیان کردند.

خبرگزاری حوزه: حضرت آیت‌الله مکارم شیرازی در پاسخ چند استفتاء نظر فقهی خود را درخصوص حکم شرعی، محارم مادر جانشین و.... بیان کردند.

متن سئوالات و پاسخ این مرجع تقلید به شرح ذیل است.

محارم مادر جانشین

مادر جانشین(زنی که رحم او برای پرورش نطفه ترکیب شده زوجین در محیط آزمایشگاه مورد استفاده قرار می گیرد) با چه افرادی محرم می شود؟

مادر جانشین به منزله مادر رضاعی است و کودکی که از او متولد می شود به تمام خویشان زن که درمورد مادر رضاعی محرم می شوند، محرم خواهند بود. ولی نسبت به شوهر آن زن تنها به عنوان ربیبه رضاعی محرم می شود و نسبت به بستگان دیگر شوهر آن زن نامحرم است.

حکم اهدای خون در شرایط کمبود خون

با توجه به هشدار اخیر مسولین در رابطه با کمبود خون، نظر شما در مورد وجوب اهدای خون چیست؟

در صورتی که اهدای خون باعث نجات انسانی شود و بدون آن از دست برود و ضرری برای اهدا کننده نداشته باشد واجب کفایی است.

حکم ازدواج فرزند خوانده با سرپرست

اخیرا در جراید مباحثی در مورد ازدواج سرپرست با فرزند خوانده مطرح شده است؛ مستدعی است نظر شریفتان را در مورد حکم شرعی این ازدواج مرقوم فرمایید؟

با توجه به این که این ازدواج باید شرعا به مصلحت فرزند خوانده باشد و به اصطلاح فقها، غبطه او رعایت شود و این کار غالبا به مصلحت فرزند خوانده نیست و راه را برای سوء استفاده پدر خوانده باز می کند از نظر ما شرعا جایز نیست