اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

نظر آیت الله هاشمی درباره «حبیب الله»


آیت‌الله هاشمی رفسنجانی روز گذشته در دیدار همسر، فرزندان، بستگان و اعضای ستاد بزرگداشت مرحوم عسگراولادی از حزب مؤتلفه اسلامی، گفت: مرحوم حبیب الله عسگراولادی با سوابق مبارزاتی قبل از انقلاب، مسلمانی خداترس، تابع منطق و مؤمن بود که فارغ از تعصبات حزبی و سیاسی، سعی داشت حقیقت را بگوید، هرچند به ضررش باشد و در یک کلام ، خداترس بود.

خبرگزاری ایسنا: آیت‌الله هاشمی رفسنجانی روز گذشته در دیدار همسر، فرزندان، بستگان و اعضای ستاد بزرگداشت مرحوم عسگراولادی از حزب مؤتلفه اسلامی، گفت: مرحوم حبیب الله عسگراولادی با سوابق مبارزاتی قبل از انقلاب، مسلمانی خداترس، تابع منطق و مؤمن بود که فارغ از تعصبات حزبی و سیاسی، سعی داشت حقیقت را بگوید، هرچند به ضررش باشد و در یک کلام ، خداترس بود.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان این مطلب، تأکید کرد: از شروع مبارزات رسمی علیه رژیم ستمشاهی، یکی از دوستان و همراهان صدیق مبارزه، مرحوم عسگراولادی بود که ایشان و همرزمانش، هسته اولیه حزب مؤتلفه اسلامی را به عنوان تشکّلی مخلص، مؤمن و فداکار در زمان مبارزه، شکل ‌دادند.

هاشمی رفسنجانی با گرامیداشت یاد شهید عراقی و تجلیل از شخصیت مبارزاتی و اخلاقی مرحوم حبیب الله عسگراولادی در قبل و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، بویژه خدمات ماندگار ایشان در کمیته امداد امام خمینی (ره)، گفت: راه اندازی و ادامه مسیر موفق این کمیته، مرهون پیگیری ها و پشتکار وی است که به عنوان یادگاری جاویدان از ایشان باقی خواهد ماند.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با قدردانی از شجاعت و اخلاص و انصاف مرحوم عسگراولادی در بیان صریح مواضع و دیدگاهها، گفت: وی در عین پایبندی به اصول، اگر به حقیقتی می‌رسید، آن را با شجاعت بیان می‌کرد و نمی‌خواست مقابل خداوند شرمسار باشد.

ایشان مرحوم عسگراولادی را الگویی مناسب برای ادامه راه حزب مؤتلفه اسلامی دانست و گفت: این مرحوم به عنوان انسانی منصف، واقع‌گرا و حق‌بین، در زمان حیات، مورد احترام همه گروههای سیاسی و انقلابی، حتّی منتقد بود و پس از مرگ نیز همه را متأثر کرد و مورد تقدیر و تکریم قرار گرفت.

در این دیدار که همسر و فرزندان مرحوم عسگراولادی نیز حضور داشتند، آیت الله هاشمی رفسنجانی در پاسخ به سخنان همسر این مرحوم، با عرض تسلیت و دلجویی مجدد از خانواده محترم عسگراولادی، آنان را مورد تفقد قرار داد.

در ابتدای این دیدار محمدنبی حبیبی، دبیر کل حزب مؤتلفه اسلامی و حاج ابوالفضل حاج حیدری، رئیس شورای مرکزی کمیته امداد امام (ره) در سخنانی جداگانه، ضمن برشمردن سجایای اخلاقی، دینی و سوابق مبارزاتی مرحوم عسگراولادی و ذکر خاطراتی از ایشان، گزارشی از اهداف و برنامه‌های برگزاری مراسم بزرگداشت آن مرحوم را به اطلاع آیت الله هاشمی رفسنجانی رساندند.


ویدیو مرتبط :
نظر آیت الله خزعلی در مورد هاشمی رفسنجانی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

آیت الله هاشمی :نظر من همان است که در نمازجمعه بیان کردم



آیت الله هاشمی : در زمان ریاست جمهوری ام، کوچکترین مشکلی با رهبری و هیچ نهادی نداشتم/ نسخه کوچک طرح دولت وحدت ملی، همان بود که ما در دولت بعد از جنگ انجام دادیم/ از این طرح، یک ایده آل غیرواقعی نمی خواهم/ نظر من همان است که در نمازجمعه بیان کردم

در آن دوره در عرصه داخل هم اختلافات تشدید شده بود . راهکار من این بود که دولتی تشکیل دهیم که ترکیبی از جناح های موثر انقلاب ( محافظه کاران ، مستقل ها و رادیکال ها ) باشد . الان هم دولت اگر ترکیبی از این مجموعه باشد ، البته با قید اینکه رییس دولت روی روی آنها نفوذ داشته باشد ، می توان امیدوار بود.

 

اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب  :

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام ، در گفت و گویی کوتاه با خبرنگار «انتخاب» توضیحاتی در مورد طرح وحدت ملی مورد نظرش ارائه داد.

آیت الله هاشمی رفسنجانی با بیان اینکه «این طرح باید در یک مجموعه کلی مورد بحث قرار گیرد»، افزود: برای اجرای این طرح باید  مجموعه اقداماتی که ما را از وضع نامساعد فعلی در عرصه بین الملل و داخل خارج کند، بهره گرفت.

وی اضافه کرد: البته نسخه کوچک این طرح، همان بود که ما در دولت بعد از جنگ انجام دادیم.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه تاکید کرد: درحال حاضر مشکل اصلی با خارجی هاست . در زمان جنگ هم اوضاع همینطور بود . ما اولویت را دادیم به اصلاح روابط خارجی و از قطعنامه شروع کردیم. در آن مذاکرات طرف مقابل هم متوجه شد که با یک جریان منطقی در ایران روبروست. البته خوب هم با ما همکاری کردند.

آیت الله هاشمی ادامه داد:  در آن دوره در عرصه داخل هم اختلافات تشدید شده بود . راهکار من این بود که دولتی تشکیل دهیم که ترکیبی از جناح های موثر انقلاب ( محافظه کاران ، مستقل ها و رادیکال ها ) باشد .

وی می افزاید: در زمانی که اکثریت مجلس در اختیار نیروهای راست بود، در مواجهه با مجلس، بنا را بر تعدیل و تفاهم گذاشتیم.

آیت الله هاشمی رفسنجانی تصریح کرد: الان هم دولت اگر ترکیبی از این مجموعه باشد ، البته با قید اینکه رییس دولت روی روی آنها نفوذ داشته باشد ، می توان امیدوار بود.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه «ما تا آخر 8 سال، کارمان را بدون دردسر انجام دادیم» گفت: هم رابطه مان با نهادها و قوای دیگر بسیار خوب بود و هم در عرصه بین الملل دستاوردهای خوبی داشتیم.

آیت الله هاشمی افزود: در زمان ریاست جمهوری ام هم کوچکترین مشکلی با رهبری نداشتم و در هر موردی که دیدگاههایمان متفاوت بود من ایشان را اطاعت می کردم.

وی با اشاره مجدد به دولت وحدت ملی افزود: من از این طرح، یک ایده آل غیرواقعی نمی خواهم. نظر من این است که این طرح باید با هماهنگی تمام جریانهای موثر در انقلاب شکل بگیرد.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: در سایر موارد هم نظر من همان است که در نمازجمعه بیان کردم و آنها را ملاک قرار دادم.

او در پایان گفت و گو با «انتخاب»، می گوید: در سالهای اخیر، اکثر طردها و برخوردها نسبت به یک جریان بوده که  تعداد کمی هم نیستند./انتخاب