اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

نصب چراغ راهنما روی خوراکی ها!


رییس انستیتو تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور ضمن توضیح درباره تدوین تعاریف کالاهای آسیب‌رسان از نصب چراغ راهنمای تغذیه برای تمام کارخانجات تولید غذا تا پایان سال خبر داد.

خبرگزاری ایسنا: رییس انستیتو تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور ضمن توضیح درباره تدوین تعاریف کالاهای آسیب‌رسان از نصب چراغ راهنمای تغذیه برای تمام کارخانجات تولید غذا تا پایان سال خبر داد.

دکتر مجید حاجی فرجی درباره نحوه همکاری انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور با وزارت بهداشت در زمینه کالاهای آسیب‌رسان، گفت: ما در بدنه ماده 37 قانون که اکنون دائمی شده است، جزء اعضای اصلی هستیم و چند ماه قبل هم بررسی و تدوین استانداردهای تعاریف کالاهای آسیب‌رسان از سوی معاونت بهداشت به ما سپرده شد.

وی افزود: بر این اساس با همکاری وزارت بهداشت کارگاه‌ها و همایش‌هایی را برگزار کردیم و برای این کار اخیرا به استان یزد رفتیم که اقدامات خوبی را در این زمینه آغاز کرده‌اند و قرار است گسترش پیدا کند.

حاجی فرجی با بیان اینکه تدوین تعاریف کالاهای آسیب‌رسان بسیار حائز اهمیت است، گفت: مهم است که به چه کالایی آسیب‌رسان می‌گوییم. در ماده قانونی برنامه‌های توسعه ذکر شده که هر سال وزارت بهداشت یا سازمان غذا و دارو باید لیستی از فهرست کالاهای آسیب‌رسان ارائه کند تا مردم و کارخانجات بدانند که چه چیزی را به چه صورت تولید کنند. البته این موضوع کار سنگینی است و امیدواریم که پیش رود.

وی در ادمه صحبت‌هایش در پاسخ به سوالی درباره روند برچسب‌گذاری کالاها، اظهار کرد: در زمینه برچسب‌گذاری ما همکار سازمان غذا و دارو و عضو کمیسیون فنی غذا هستیم. این اقدام از بهمن ماه سال گذشته توسط سازمان غذا و دارو آغاز و آموزش‌های لازم به کارخانجات داده شد و چراغ راهنمایی به آنها ارائه شد.

حاجی فرجی همچنین گفت: در نتیجه کارخانجات کار را آغاز کردند و قرار است تا پایان امسال تمام کارخانجاتی که فرآورده صنعتی تولید غذا را دارند، بتوانند این برچسب‌ها را به صورت چراغ راهنمایی نصب کنند تا مردم با یک نگاه متوجه شوند که چه کالایی سالم‌تر است و چه کالایی می‌تواند از بعد چربی، نمک و شکر به خطر نزدیک می‌شود.

وی با بیان اینکه فعلا سه بعد چربی، نمک و شکر بررسی می‌شود،‌ گفت: در موارد دیگر هم به مرور پیش می‌رویم، اما اکنون این سه عنصر مهم است و بسیاری از کارخانجات کار را آغاز کردند و بقیه هم در حال انجامند.

رییس انستیتو تغذیه و صنایع غذایی کشور تاکید کرد: کارخانجات نمی‌توانند از انجام این کار سرباز زنند؛ چرا که پروانه آنها باید توسط سازمان غذا و دارو تمدید یا مجوز داده شود. البته به آنها زمان لازم داده شده؛ زیرا کار سخت و هزینه‌بری است ولی ابلاغ آن انجام شده و در حال پایش است.


ویدیو مرتبط :
ناهمانگی در چراغ راهنما/ تمام چهارراه پشت چراغ قرمز+فیل

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

نصب چراغ راهنما روی کوله پشتی +عکس


با روشن شدن لامپ های LED روی سطح بیرونی کیف، علایم ترافیکی چون فلش های حرکت به سمت چپ و راست برای رانندگانی که پشت سر شما حرکت می کنند نمایان می شود.

جام: با روشن شدن لامپ های LED روی سطح بیرونی کیف، علایم ترافیکی چون فلش های حرکت به سمت چپ و راست برای رانندگانی که پشت سر شما حرکت می کنند نمایان می شود.

” seil bag”، کاری از لابراتوار طراحی لیمیانگسو در کشور کره و یک کوله پشتی مناسب حال دوچرخه سواران است که علایم ایمنی را بصورت هوشمند به نمایش می گذارد؛ با روشن شدن لامپ های LED روی سطح بیرونی کیف، علایم ترافیکی چون فلش های حرکت به سمت چپ و راست برای رانندگانی که پشت سر شما حرکت می کنند نمایان می شود.

 

علایم اصلی، مثل "توقف”، "تاسف”، و علایم اضطراری، یک پیام برنامه ریزی شده را برای وسایط نقلیه پشت سر دوچرخه سوار به نمایش می گذارند. دوچرخه سوار می تواند علایم مختلفی را که لازم می داند از طریق یک کنترل گر بی سیم قابل نصب روی فرمان دوچرخه برای رانندگان پشت سر خود بفرستد. این صفحه نمایش LED انعطاف پذیر مخفی در پارچه می تواند روی دیگر کوله پشتی ها یا کیسه ها هم نصب شود و قابلیت برنامه ریزی از طریق اپلیکیشن تلفن هوشمند برای نمایش هرگونه علایم و نشانه را نیز دارد.

Seil bag قطعه ای از فناوری اطلاعات قابل جاسازی روی لوازم و تلفیقی از مد و فناوری است که در عین حال حفاظت دوچرخه سواران شهری از حوادث وابسته به وسایط نقلیه را نیز فراهم می آورد. هم اکنون این پروژه از طریق سایت kickstarter در حال جمع آوری سرمایه لازم جهت راه اندازی خط تولید است.