اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

نحوه انتخاب رشته آزمون دکترای 95


دفترچه راهنمای انتخاب رشته‌های تحصیلی آزمون ورودی دوره دکتری سال ۹۵ منتشر شد و بر این اساس فهرست اسامی پذیرفته شدگان نهایی دهه اول شهریورماه اعلام می‌شود.

خبرگزاری فارس: سازمان سنجش آموزش کشور دفترچه راهنمای انتخاب رشته‌های تحصیلی دوره دکترای سال 95 را منتشر کرد که بر این اساس داوطلبان دوره دکتری تا 21 فروردین ماه باید برای انتخاب حداکثر 50 کد رشته از کد رشته‌های مورد علاقه خود اقدام کنند.

*روش گزینش داوطلبان


داوطلبان این آزمون به این صورت گزینش شدند که نتایج اولیه وضعیت علمی داوطلبان به صورت کارنامه و براساس نمره کل تراز نهایی حاصل از میانگین وزنی نمرات خام تراز شده با توجه به ضرایب دروس امتحانی و رتبه آنان و با توجه به سهمیه و کد رشته امتحانی که داوطلب در آزمون آن شرکت کرده اعلام شده است.

پذیرش نهایی داوطلبان نیز به این صورت است که پس از اعلام نتایج اولیه داوطلبان باید با توجه به اطلاعیه‌های صادر شده از سوی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی در صورت کسب حدنصاب علمی لازم و شرایط اعلام شده به دانشگاه‌های مورد نظر برای انجام مرحله ارزیابی تخصصی مراجعه کنند.

پس از ارزیابی تخصصی فهرست اسامی پذیرفته شدگان نهایی در دهه اول شهریور ماه اعلام می‌شود.

همچنین داوطلبان واجد شرایط برای پذیرش دوره‌های دکتری می‌توانند براساس آیین نامه 18 تیرماه سال 93 و مصوبات مربوط به شورای هدایت استعدادهای درخشان عمل کنند.

* شیوه‌های آموزشی در مقطع دکتری

شیوه‌های آموزشی در این مقطع به دو روش آموزشی و پژوهشی و پژوهش محور صورت می‌گیرد. که در طول مدت دوره در هر دو شیوه حداکثر 5 سال است و سهمیه‌های لحاظ شده ارائه تسهیلات به داوطلبان نیز براساس سهمیه رزمندگان و سهمیه مربیان صورت می‌گیرد.

* چگونگی پذیرش اتباع خارجی

تمام اتباع غیر ایرانی شرکت کننده در این آزمون باید علاوه بر دارا بودن شرایط عمومی و اختصاصی بند مربوط به اتباع خارجی را در تقاضانامه ثبت نام اینترنی علامت گذاری کرده باشند.

تمام اتباع باید دارای شرایط و ضوابط این بند باشند.


ویدیو مرتبط :
انتخاب رشته امتحانی و رشته شناور در کنکور ارشد 95

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

انتخاب رشته محل آزمون دستیاری آغاز شد/ نحوه پذیرش در سهمیه‌ها



آزمون دستیاری,اخبار دانشگاه,انتخاب رشته محل آزمون دستیاری

انتخاب رشته محل آزمون دستیاری آغاز شد/ نحوه پذیرش در سهمیه‌ها

انتخاب رشته محل مجازین چهلمین دوره پذیرش دستیار رشته‌های تخصصی بالینی پزشکی آغاز شد.

دکتر غلامرضا حسن‌زاده رییس مرکز سنجش آموزش پزشکی در گفت‌وگو با  ایسنا، با اشاره به آغاز انتخاب رشته محل حدود 7723 نفر از داوطلبان مجاز به انتخاب رشته از طریق سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی به نشانی www.sanjeshp.ir، گفت: داوطلبان می‌توانند تا روز چهارشنبه 29 خرداد ماه حداکثر تا 100 رشته محل در فرم انتخاب رشته اینترنتی درج کنند.

حسن‌زاده ادامه داد: کلیه واجدین شرایط انتخاب رشته محل دوره چهلم آزمون دستیاری باید قبل از زمان شروع به انتخاب رشته محل با توجه به اینکه ممکن است رشته محل‌های دارای مجوز آموزشی اضافه و یا گاهاً حذف شود، جدول نهایی اعلام رشته‌ها و ظرفیت دانشگاه‌ها را مطالعه کنند.

وی با اشاره به نحوه پذیرش درسهمیه‌ها، گفت: پذیرش در سهمیه‌ها با رعایت مقررات کلی پذیرش و نیز سقف پذیرش در سهمیه انجام می‌شود.

پذیرش در سهمیه مازاد مناطق محروم

وی با اشاره به چگونگی پذیرش در سهمیه مازاد مناطق محروم، اظهارکرد: در اجرای قانون برقراری عدالت آموزشی مصوب مجلس شورای اسلامی حداکثر 10 درصد ظرفیت به صورت مازاد در رشته‌های مندرج در جدول شماره یک و با در نظر گرفتن سقف ظرفیت پذیرش مندرج در جدول شماره دو به داوطلبین واجد شرایط که 80 درصد حدنصاب قبولی در رشته محل انتخابی را کسب کرده‌اند، اختصاص می‌یابد.

رییس مرکز سنجش آموزش پزشکی، افزود: واجدین شرایط سهمیه مازاد مناطق محروم زمان انتخاب رشته محل دارای محدودیت در انتخاب رشته محل نیستند، بر این اساس این دسته از داوطلبان مجاز می‌باشند در فرم انتخاب رشته محل علاوه بر انتخاب رشته‌های مورد نیاز سهمیه مازاد مناطق محروم،‌ دیگر رشته‌های مورد نظر خود را، در قالب سهمیه آزاد به ترتیب اولویت درج کنند.

وی با بیان اینکه متقاضیان واجد شرایط استفاده از سهمیه مازاد مناطق محروم در صورت کسب حدنصاب پذیرش داوطلبان آزاد در یک رشته محل به صورت آزاد مورد پذیرش قرار می‌گیرند، تصریح کرد: پذیرش در این سهمیه با رعایت مقررات کلی پذیرش و نیز سقف پذیرش در منطقه محروم است.

پذیرش به صورت بورسیه نیروهای مسلح

وی در خصوص پذیرش به صورت بورسیه نیروهای مسلح، گفت: واجدین شرایط استفاده از سهمیه مازاد 2.5 درصد نیروهای مسلح (مطابق استعلام از هر یک از ارگان‌های مربوطه) در زمان انتخاب رشته محل باید به جداول اطلاعیه دقت کنند.

وی با بیان اینکه پذیرش به صورت مازاد جهت مشمولین بورسیه نیروهای مسلح تا سقف مندرج در جدول شماره چهار انجام می شود، اظهارکرد: تایید یا عدم تایید افراد متقاضی جهت استفاده از مزایای سهمیه مازاد 2.5 درصد نیروهای مسلح از سوی ارگان‌های مربوطه، حسب مورد (سپاه، ارتش، نیروی انتظامی) بوده است و دبیرخانه شورای آموزش پزشکی و تخصصی هیچ گونه مسئولیتی در این خصوص ندارد.

پذیرش به صورت مازاد با استفاده از تسهیلات ادامه تحصیل استعدادهای درخشان، نخبگان و استعدادها برتر در دوره‌های تخصصی

وی با اشاره به پذیرش داوطلبان به صورت مازاد با استفاده از تسهیلات ادامه تحصیل استعدادهای درخشان، نخبگان و استعدادها برتر در دوره‌های تخصصی، گفت: داوطلبان واجد شرایط پذیرش به صورت مازاد استعدادهای درخشان، نخبگان و استعدادهای برتر در دوره‌های تخصصی در صورت کسب 90 درصد نمره حد نصاب رشته محل انتخابی و در سقف 10 درصد ظرفیت به صورت مازاد مشمول قوانین پذیرش شناخته می‌شوند.

حسن‌زاده افزود: امتیاز نهایی هر داوطلب از حاصل جمع نمره آزمون با 65 درصد مجموع امتیازات ترجیحی کسب شده به دست خواهد آمد، همچنین اولویت انتخاب بر اساس امتیاز نهایی حاصله می‌باشد.

پذیرش به عنوان بورسیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

وی در خصوص پذیرش به عنوان بورسیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، اظهارکرد: در این دوره داوطلبان یکه در فرم ثبت‌نام، مراتب تمایل خود به پذیرش به عنوان بورسیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرده‌اند و به سایت اختصاصی دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله (عج) جهت ارائه اطلاعات مورد درخواست آن نهاد مراجعه کرده‌اند، می‌توانند رشته‌های مندرج در اطلاعیه را در این دانشگاه انتخاب کنند.

وی با تاکید بر اینکه مستخدمین رسمی، پیمانی وزارتخانه‌ها، نهادها و سازمان‌ها و نیز کادر ثابت نیروهای مسلح مشمول این نوع پذیرش نمی‌شود، خاطرنشان کرد: پذیرش و گزینش نهایی رشته‌های مربوطه صرفا جهت آقایان است.

رییس مرکز سنجش آموزش پزشکی با بیان اینکه پذیرش به عنوان بورسیه منوط به تایید مراجع ذیربط در آن نهاد است، اظهارکرد: داوطلبان واجد شرایط که در فرم انتخاب رشته، رشته‌های دانشگاه بقیه‌الله (عج) را انتخاب کنند، به ترتیب اولویت نمره و سه برابر ظرفیت پذیرش به دانشگاه بقیه‌الله (عج) جهت بررسی اعلام می‌شوند.

وی افزود: پذیرش نهایی رشته‌های دانشگاه بقیه الله (عج) از بین افراد واجد شرایط و منوط به گزینش نهایی آن دانشگاه خواهد بود.

وی ادامه داد: متقاضیان استفاده از این نوع مزایای پذیرش محدودیتی جهت انتخاب سایر رشته‌ها و دانشگاه‌ها نخواهند داشت و اعلام نتیجه دانشگاه بقیه الله (عج) به صورت مجزا از اعلام نتیجه رشته محل‌های دیگر خواهد بود، بر این اساس داوطلب در صورت قبولی در یکی از رشته‌های دانشگاه بقیه الله (عج) و قبولی در سایر رشته‌ - محل‌ها بر حسب تمایل، مجاز به انتخاب و ثبت‌نام یکی از این رشته – محل‌ها می‌باشد.

رییس مرکز سنجش آموزش پزشکی، گفت: کلیه متقاضیان ذکر شده با اطلاع از شرایط عمومی و اختصاصی دانشگاه علوم‌پزشکی بقیه‌الله (عج) مجاز به انتخاب رشته‌های جدول مربوطه هستند، تا پس از انجام مراحل گزینش نهایتا جذب به صورت بورسیه و استخدام رسمی سپاه پاسداران به عمل آید./ایسنا