اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

نحسی سلطان، برای یک شبکه ماهواره ای!


بینندگان شبکه تلویزیونی ماهواره ای فارسی زبان جم، حوالی ساعت 23 شنبه 23 دی ناگهان به جای بازپخش سریال «ایزل»، با تصویر کالر بار مواجه شدند.  

روزنامه بانی فیلم: بینندگان شبکه تلویزیونی ماهواره ای فارسی زبان جم، حوالی ساعت 23 شنبه 23 دی ناگهان به جای بازپخش سریال «ایزل»، با تصویر کالر بار مواجه شدند؛ آن هم بدون هیچگونه توضیحی در باب چرایی قطع شدن این کانال. حال آنکه گردانندگان این شبکه ماهواره ای، چندی قبل در پی بازداشت تعدادی از دوبلورهای سریال حریم سلطان در استودیویی واقع در منطقه فرمانیه، هر چند اشاره ای به این اتفاق نکردند، اما دست کم با زیرنویس از مخاطبان خود خواستند برای تماشای سری جدید آن «صبوری» به خرج دهند! این بار اما خبری از اطلاع رسانی در شبکه به چشم نمی خورد.



جم فعلاً بی جم!

اگرچه این بی خبری بلافاصله با ارائه توضیحی در سایت شبکه مذکور جبران شد. سایت شبکه جم دلیل این مسئله را نقل و انتقال های صورت گرفته، بحران اقتصادی جهانی و ارائه برنامه‌هایی با کیفیت تر به بینندگان عنوان کرده است. اما این توضیح نیز برای کسانی که اخبار این کانال ماهواره‌ای و گروه جم را تعقیب می‌کنند، زوایای ابهام آمیزی دارد که البته واقعیت ماجرا را باید در موارد دیگری جست وجو کرد.

گروه تلویزیونی جم که تازه آغاز به کار کرد، تا چندی پیش وظیفه روی ایر بردن و انجام پروایدرها برای شبکه‌ها را نیز در ید قدرت خود داشت. با این حال این شرکت ماهواره‌ای اماراتی، شبکه جم را کنار زده و شرکت دیگری را جایگزین آن کرده است که از حیث مالی و اعتباری، ناکامی تمام عیاری برای گروه جم بود.

 انتقالی که به گفته طرف اماراتی، ریشه در رویدادهای سیاسی و تحریم های اخیر دارد؛ اما در واقع نوعی شکستن قدرت گروه جم بوده است. اتفاقی که پخش این شبکه را نیز با مشکل مواجه کرده است.

گروه جم اخیراً با کنار رفتن سارا رهبری، یکی از واسطه های روپرت مرداک، غول رسانه‌ای جهان بیشتر از پیش نیز با مشکلات عدیده‌ای دست به گریبان شده است. چهره‌ای که از او به عنوان مدیر فنی شبکه ماهواره‌ای فارسی وان یاد می‌شود و با کنار رفتن از شبکه جم  به نوعی حمایت‌های مرداک را نیز با خود برد!

همه این موارد سبب شده تا شبکه جم بحران های متعددی را تجربه کند که در نهایت منجر به حذف از روی هاتبرد شده و روشن هم نیست که این توقف پخش تا چه زمانی ادامه خواهد داشت.

 به ویژه که چندی قبل نیز، دیگر رسوایی این شبکه در تلاش برای جذب سرمایه ایرانیان به خارج از کشور از طریق پخش آگهی‌های بازرگانی در قالب چند شرکت سهامی رقم خورد.

 اتفاقی که مدیران این شبکه را پس از بحران‌های متعدد، باز هم در برابر افشاگری گسترده ای قرار داد که آنان را متهم به طراحی نقشه برای خروج سرمایه ایرانیان به دبی می کرد.


در هر حال باید دید این شبکه ماهواره ای که با دوبله و پخش سریال های اغلب ترکیه ای و اخیراً آمریکایی، سعی در جذب توجه بینندگان داشته، چنین حوادثی را چطور از سر خواهد گذراند و آیا می تواند جایگاه خود را در میان سایر کانال های فارسی زبان حفظ کند یا خیر.


ویدیو مرتبط :
‫اهداف شبکه های ماهواره ای و نرم افزارهای شبکه اجتماعی‬‎

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

کدام شبکه های ماهواره ای در ایران بیننده بیشتری دارند؟



 

کدام شبکه های ماهواره ای در ایران بیننده بیشتری دارند؟

 

 

 یک استاد دانشگاه امام صادق (ع) گفت: در میان شبكه های ماهواره ای فارسی زبان، شبكه خبری بی بی سی و شبكه فارسی وان بیشترین مخاطبان را در بردارد و ویژگی های مخاطبان از نظر گردانندگان این رسانه ها، میل به تفریح و سرگرمی بیشتر، میل به جدا شدن از محدودیت ها و خطوط قرمز، علاقه مندی به همدلی با جوامع غربی و غیرمذهبی و از همه مهمتر نارضایتی از هنجارهای حاكم (سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، دینی و...) است.

به گزارش جهان،دکتر جبلی در خصوص وضعیت موجود شبكه های ماهواره ای از لحاظ بینندگان اظهار كرد: حدود ۱۷ هزار شبكه باز و بدون محدودیت وجود دارد كه ۳۸۰ كانال خاص موسیقی، ۲۵۲ كانال كودك و نوجوان و ۷۴ شبكه مد كه عمدتا مبلغ عریانی هستند و در این میان بیش از ۴۰ شبكه فارسی زبان وجود دارد كه مضامین سیاسی، فیلم و سریال، شو و موسیقی و تبلیغ كالا را در بر می گیرد که میزان رشد آنها تاكنون زیاد بوده است.

وی افزود: براساس آمارهای موجود بیش از ۴۵ درصد مردم تهران ماهواره می بینند و میانگین تماشای آن دو ساعت در روز است و تماشای برنامه های علمی زیر ۵ درصد است.

در حالی كه تماشای فیلم و سریال بیش از ۵۰ درصد بیننده دارد و در میان شبكه های فارسی زبان شبكه فارسی وان ۵۰ درصد بیننده، PMC نزدیك به ۴۰ درصد و سایر موارد ۱۰ درصد است و شبكه خبری B.B.C فارسی نیز بین شبكه های سیاسی بیشترین بیننده را دارد.

دكتر جبلی تصریح كرد: متاسفانه تم برنامه های فارسی وان بسیار مستهجن و دور از انسانیت است و مسائلی چون عریان مداری مرد و زن و حتی عریانی در كلام و گفتار، سکس محوری، باور جادو و خرافات، تردید در فواید زندگی مشترك زناشویی، بی ثباتی در خانواده، طنز مستهجن، اشاعه مصرف الكل و... را در بر می گیرد و با وجود این، بیشترین بیننده را نیز دارد.... / عصر ایران