اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

ناگفته هایی جدید از سفر هاشمی به خراسان



اخبار,اخبارجدید,اخبار جالب

آیت الله هاشمی:    رای قاطع به اعتدال، مخالفت مردم با شعارهای بی محتوا بود

سفر چهار روزه آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی به مشهد روز گذشته به پایان رسید. خراسان سال‌هاست که حیاط خلوت آیت‌الله برای دوری از پایتخت، استراحت و زیارت است؛ رسمی که دو سالی بود آیت‌الله به دلیل فضای به‌وجودآمده در کشور آن را تا چهار روز پیش به تاخیر انداخته بود و از چهارشنبه گذشته در تالار آینه میهمان آیت‌الله واعظ ‌طبسی شد.

اگرچه آیت‌الله هاشمی با هرگونه استقبال «به‌خصوص استقبال مردمی» در بدو ورود خود مخالفت کرده بود اما آیت‌الله واعظ‌ طبسی به رسم دیرین به فرودگاه رفت تا اولین کسی باشد که ورود او را به خراسان خوش‌آمد بگوید.

به غیر از واعظ، فروزان‌مهر استاندار خراسان هم به استقبال رفت. رسمی که طی سال‌های اخیر به دلیل فشار بر استانداران از یاد رفته بود.

 

واعظ آخر هفته گذشته میزبان دوست قدیمی خود بود. در جلسات کنار دست او می‌نشست و در دیدار آیت‌الله با علما و روحانیون مشهدی از دوست دیرینه خود تجلیل کرد. او حتی در خلال صحبت‌هایش از آنچه به آیت‌الله گذشته ابراز ناراحتی کرد و گفت: «متاسفانه سال گذشته توفیق آن را نداشتیم که در خدمت آیت‌الله هاشمی باشیم. خوشحالم که امروز آیت‌الله هاشمی در جمع ماست. دو سال از آخرین سفر ایشان به مشهد می‌گذرد و امیدوارم که بتوانیم از محضر ایشان استفاده کنیم.» واعظ گفت که «جهان آبستن حوادث جدید است»

 

و ابراز امیدواری کرد که با عنایت خداوند و تقدیر حکمت‎آمیز مقام معظم رهبری آنچه در آینده رخ می‌دهد در جهت سود ملت باشد. نماینده ولی‌فقیه در خراسان پیام حماسه بزرگ سیاسی را نشان دادن هوشمندی ملت عنوان کرده و گفت: «انتخابات این دوره پیام مهمی برای قدرت‌های سلطه‌گر داشت. این حماسه نشان داد که ما باید از بیان شخصیت‌های علمی، انقلابی و متفکران اسلامی استفاده کنیم.»

 

حکایت یک دیدار عجیب

یک روزی از اقامت آیت‌الله هاشمی در تالار آینه گذشت که دیدارها کم‌کم شروع شد. حجت‌الاسلام شوشتری و فروزان‌مهر استاندار خراسان از اولین کسانی بودند که به دیدار آیت‌الله آمدند. استاندار گزارشی کلی از وضعیت استان داد. کم‌کم وقت نماز می‌رسد. حاضران نمازشان را به آیت‌الله هاشمی اقتدا می‌کنند. چند دقیقه‌ای از نماز گذشته بود که علم‌الهدی امام‌جمعه موقت مشهد برای دیدار با هاشمی وارد تالار آینه می‌شود. دیداری غیرمنتظره که تنها چند دقیقه طول کشید و با صرف ناهار در کنار هاشمی و چند جمله خوش‌وبش به پایان رسید. اما در کنار این دیدار، گپ چند دقیقه‌ای مهدی هاشمی با علم‌الهدی در هنگام خداحافظی توجه همه را به خود جمع کرد. آیت‌الله شیرازی و حجت‌الاسلام راشد یزدی از دیگر علمایی بودند که روز دوم به دیدار هاشمی آمدند.

 

جنتی در سرای خادمان، هاشمی در تالار آینه

دیدار علم‌الهدی منتقد همیشگی آیت‌الله در تالار آینه در حالی بود که احمد جنتی نیز که برای زیارت به مشهد رفته بود، سرای خادمان «محل اقامت خود» را ترک نکرد تا مبادا چشمش به چشم هاشمی بیفتد.

 

دیدارها در تالار آینه در عصر چهارشنبه گذشته هم ادامه داشت. همه می‌خواستند با آیت‌الله دیدار کرده و از دغدغه‌هایشان بگویند. دیدار با صنعتگران و کارآفرینان استان خراسان اولین دیدار رسمی هاشمی در تالار آینه در سفر روز دوم بود. صنعتگران هاشمی را استاد سازندگی می‌خواندند و خطاب به او از رنج‌هایی که در سال‌های اخیر کشیده‌اند می‌گفتند. 

 

از امیدشان گفتند و این‌که آمادگی دارند با تمام وجود در خدمت دولت اعتدال و عقلانیت باشند تا اقتصاد را از شرایط فعلی خارج کنند. هاشمی هم با ابراز امیدواری از آینده از همه خواست به دولت عقلانیت برای پیشبرد اهداف کمک کنند.

 

البته هاشمی تاکید کرد که برون‌رفت از وضعیت فعلی کار سختی نیست. او از تجربه‌اش پس از دوران جنگ هشت ساله گفت. او تاکید کرد که امروز شرایط راحت‌تر است. او گفت که برای درست کردن شرایط احتیاجی به سرمایه‌گذاری سنگین نیست. بلکه تشکیل کابینه فراجناحی و تعامل با دیگر کشورها می‌تواند خیلی زود کشور را از شرایط بحران خارج کند.

 

هاشمی به صنعتگران گفت که راه روشنی در پیش داریم. با وجود آن‌که خیلی‌ها تلاش کردند مردم را به سوی دیگر بکشانند اما دیدیم که مردم با انتخاب خود نشان دادنند که چه می‌خواهند.

 

4 دیدار در یک روز

جوانان اصلاح‌طلب، اهل سنت، اعضای ستاد روحانی در مشهد و روحانیون و علمای مشهد از دیگر گروه‌هایی بودند که پنجشنبه گذشته و در سومین روز به دیدار آیت‌الله رفتند. دیداری‎هایی که به دلیل کمی وقت از صبح زود شروع و تا ساعت 11شب به طول انجامید.

 

دیدارهایی که مانند روز چهارشنبه بیشتر به سختی‎هایی که در این هشت ساله بر ملت رفته بود گذشت و این‌که امیدها به دولت عقلانیت و تدبیر گره خورده است.

 

امینی مسئول ستاد انتخاباتی محمدرضا عارف در مشهد هم از جمله کسانی بود که به عنوان سخنران در جمع اعضای ستاد روحانی، پیروزی24خرداد را پیروزی مجدد آرمان‎های امام عنوان کرد و با ابراز تاسف از کشیدن بعضی خط و نشان‌ها از سوی بعضی افراد برای دولت تدبیر و امید گفت: «متاسفانه بعضی تنها در پی خط‌ونشان کشیدن هستند.

 

این افراد پاک‌ترین مسئولان را جاسوس و فتنه‌گر خطاب می‌کنند. حتی یک پیام تبریک هم بر نمی‌تابند. همه این‌ها در حالی است که مردم با رای خود وزن این افراد را مشخص کرده‌اند. اما این‌ها که در اقلیت هستند باز خود را نماینده مردم می‌پندارند. بنابراین ضروری به نظر می‌رسد که آقای روحانی نسبت به این خط و نشان‌ها موضع‌گیری کند.» استاندار سابق سیستان و بلوچستان در پایان ابراز امیدواری کرد که دولت ترکیبی از نیروهای کارآمد را برای کابینه خود برگزیند. بعد از صحبت‎های امینی و تیمورعلی عسگری نوبت به آیت‌الله رسید. هاشمی ترجیح داد در جمع 100 نفره اعضای ستاد روحانی نزدیک به 40 دقیقه ایستاده سخن بگوید.

 

او انتخابات این دوره را یک حادثه استثنایی و عجیب خواند. به گفته هاشمی حادثه آن‌قدر عجیب و استثنایی بود که حتی اهل سنت که در مرزها ساکن هستند نزدیک به 85‌درصد در انتخابات شرکت کرده‌اند و البته رای بالایی به گزینه‌ای که امروز رییس‌جمهوری منتخب است داده‌اند.

 

هاشمی این میزان آگاهی را متحیر‌کننده خواند و گفت: «این انتخابات نشان داد که صاحب‌نظران و تحلیل‌گران مردم ما را به‌خوبی نمی‌شناسند. رای به نامزد پیروز در روستاهای کوچک به رغم تلاش بعضی نهادها در جهت خاص، نشان داد که مردم حتی در کوچک‌ترین روستاها هم به هوشیاری رسیده‌اند.» وی در ادامه با تاکید بر این‌که «مردم امروز از افراط و تفریط خسته شده‌اند» گفت: «مردم از افراط و تفریط متنفر هستند.

 

مردم از این‌که سرنوشتشان به شعار منتهی بشود ناراحت هستند. مردم انتظار دارند که دولت عقلانی حرکت کند و با شعار همه‌چیز را به باد ندهد و با اظهارنظرهای تند دشمن‌تراشی نکند.» هاشمی همچنین در دیدار با اهل سنت سیستان از حضور آنان در انتخابات تشکر کرد.

 

روحانی آبروی روحانیت را تقویت کند

دیدار با علمای مشهد از دیگر برنامه‌های سفر هاشمی به خراسان بود. دیداری که آیت‌الله واعظ هم دوشادوش هاشمی در آن حضور داشت. در ابتدای مراسم واعظ به هاشمی خیر‌مقدم گفت و این‌که از بودن او در مشهد بسیار خرسند است و از اتفاقات سال‌های نه چندان دور گلایه کرد. بعد از صحبت‌های واعظ‌طبسی، هاشمی با اشاره به انتخابات اخیر و انتخاب روحانی گفت: «انتخاب روحانی یک پیشامد خوب بود که باید از آن به‌خوبی بهره ببریم. با انتخاب روحانی می‌توانیم آبروی انقلاب، اسلام و روحانیت را تقویت کنیم. ما باید از فرصت به دست آمده استفاده کنیم.» 

 

وی در ادامه با تاکید بر این‌که «در این هشت سال به دلسوزان نظام سخت گذشته است» گفت: «اگر این انتخابات به این خوبی پیش نمی‌رفت فضا جور دیگری بود. ما خیلی از علما را می‌بینیم که در گذشته با آنان بد رفتار شد. اما بعد از انتخابات مردم با دید بهتری به ما نگاه می‌کنند. ببینید چقدر زود فضا عوض شد. مردم امروز احترامشان به روحانیت را بروز می‌دهند. مردم فهمیده‌اند که چه خبر است و آدم‌های دیگر چطور عمل می‌کنند.» هاشمی در ادامه گفت: «این انتخابات برای روحانیت یک آبروی جدید به وجود آورد. اما اگر نگذارند کار شود ضررش را نمی‌توان جبران کرد.» 

 

دیدار روحانیون مشهد با هاشمی در حالی بود که جمعی از روحانیون تهران نیز از سوی روحانی مامور بودند پیام تشکر رییس‌جمهوری منتخب از علمای مشهد را به گوش آنان برسانند. هاشمی در آخرین روز سفر خود روانه بیت آیت‌الله وحید خراسانی شد تا دیداری با این مرجع تقلید داشته باشد. شاید هم می‌خواست از باب حمایتی که برای حضورش در انتخابات ریاست‌جمهوری از آیت‌الله داشت تشکری کند.

 

مهم‌ترین اظهارات هاشمی در سفر به خراسان

ارثیه‌ای که از احمدی‌نژاد مانده کار را بسیار دشوار کرده است.

باید به دنبال تعامل با دیگر کشورها باشیم.

تعامل به معنای امتیاز دادن نیست بلکه به معنای انجام کار با تدبیر است.

دست آدم‌های هیاهو‌گر را باز گذاشته‌اند. باید جلوی این‌ها که حتی در حوزه هم وجود دارند گرفته شود.

باید در رفتار و سیاست‌هایمان تغییر ایجاد کنیم.

مردم نابسامانی‌ها را سخت قبول می‌کنند.

باید دست روحانی را در تشکیل کابینه فراجناحی باز بگذاریم.

این انتخابات برای روحانیت یک آبروی جدید به وجود آورد.

فشار هنوز از روی ما برنداشته شده اما لحن رسانه‌های دنیا با ما عوض شده است دیگر نمی‌توانند بگویند ایران انتخاباتش فرمایشی است.

اگر انتخابات به‌خوبی پیش نمی‌رفت فضا جور دیگری می‌شد.

بدون هیچ حادثه‌ای انتخابات به این عظمت برگزار شد. این خود نشان از توجه نظام به افکار عمومی است.

مسئولان کشور باید بدانند که اگر تعهدی به مردم می‌دهند اگر به آن عمل نکنند حرام است.

وعده نادرست دادن حرام است.

امیدوارم مانع نشوند تا مدیران راه درست را بروند. اگر غیر از این باشد ظلم به مردم می‌شود.

هیچ دلیلی ندارد به‌گونه‌ای رفتار کنیم که این همه تحریم‌ها سخت شود.

این چه مدیریتی بود. بوق و کرنایش گوش مردم را کر کرده است.

مردم بدون هیچ تنشی کار خود را کردند و البته مسئولان هم کمابیش همکاری کرده و آلوده نشدند.

مردم از افراط و تفریط متنفر هستند. راه روشنی در پیش داریم.

اگر اتفاقات اخیر نمی‌افتاد سردترین انتخابات اخیر را داشتیم.

هیچ‌وقت کشور را این‌قدر آرام ندیدم.

مردم از شرایط سخت به‌خوبی عبور کردند.

راه کشور از سازندگی می‌گذرد.

پس گرفتن قطعنامه آسان نیست اما شدنی است.

روزنامه بهار

 

 


ویدیو مرتبط :
ناگفته های آیت الله هاشمی در مورد پرونده مهدی هاشمی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

مطهری:پیروزی جلیلی در انتخابات برای کشور خسارت‌بار خواهد بود/ناگفته‌های‌ردصلاحیت‌هاشمی‌اززبان مطهری



علی مطهری,ردصلاحیت هاشمی,جلیلی در انتخابات

علی‌مطهری :

باید از پیروزی کاندیدای تندروها جلوگیری کرد

پاسخ افرادی مانند آقای فیروزآبادی و آقای نقدی ملاک نیست، خود شورا باید پاسخ بدهد. اساساً نظامی‌ها نباید وارد سیاست شوند. این، توصیه اکید امام (ره) است که متأسفانه در چند سال اخیر زیر پا گذاشته شده است. افرادی مانند آقای علم‌الهدی هم که پاسخ دادند قبلا آن‌قدر حرف‌های بی‌منطق زده‌اند که کسی حرف آن‌ها را نمی‌پذیرد.

قانون آنلاین: پس از اعلام نتایج احراز صلاحیت کاندیداهای ریاست جمهوری و رد صلاحیت آیت ا... هاشمی رفسنجانی، علی مطهری از جمله کسانی بود که به این تصمیم اعتراض داشت.

فرزند علامه مرتضی مطهری به رغم اینکه خود را تابع نظر شورای نگهبان می داند اما معتقد است این شورا باید به مردم دلایل ردصلاحیت ها را توضیح دهد. وی همچنین نگران به قدرت رسیدن افراطیون در کشور است. متن کامل گفتگوی قانون آنلاین با علی مطهری را با هم می خوانیم:

رد صلاحیت آقای هاشمی را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

کاری بود به ضرر انقلاب که موجب شادی غربی‌ها و صهیونیست‌ها شد چون آن‌ها نمی‌خواهند داخل کشور سامان پیدا کند. در واقع دوستان نادان و دشمنان دانای انقلاب از این حادثه شاد شدند.

یعنی معتقدید شورای نگهبان دچار خطا شد؟

بله دچار یک خطای تاریخی شد که موجب تنزل جایگاه خودش شد. در واقع شورای نگهبان ضربه خورد نه آقای هاشمی.

انگیزه شورای نگهبان را چه می‌دانید؟

البته شورای نگهبان معمولا قانون را ملاک قرار می دهد و اعضای آن خصوصا فقها افرادی با تقوا هستند ولی این تصمیم آنها علل جانبی هم داشت.

یکی این بود که برخی مسئولان امنیتی از جمله یکی از کاندیداهای تأیید صلاحیت شده توجیه امنیتی برای رد صلاحیت آقای هاشمی به شورای نگهبان القاء کردند که اگر هاشمی در صحنه انتخابات حضور داشته باشد مشکل امنیتی پیدا می‌کنیم. 

علت دیگر این بود که اقبال مردم به آقای هاشمی پس از ثبت‌نام نشان می‌داد که ایشان با رأی بالا پیروز انتخابات است، درنتیجه همه زحمات چهارساله افراطی‌ها برای حذف آقای هاشمی به عنوان رأس فتنه برباد می‌رفت و دروغ‌هایشان برملا می‌شد.

مثلا مردم به رأس فتنه سی میلیون رأی می‌دادند و این برای تندروها که عامل اصلی بحران چهارسال اخیر بوده‌اند گران و سنگین بود و قابل تحمل نبود.

لذا این تندروها شورای نگهبان را تحت فشار قرار دادند. البته اگر مطمئن بودند که آقای هاشمی رأی نمی‌آورد این کار را نمی‌کردند. به هر حال حق مردم در انتخاب اصلح ضایع شد و این افراد مانع وحدت ملی پس از حوادث سال 88 شدند.

قبول دارید که همه باید تابع نظر شورای نگهبان باشیم؟

بله قبول دارم. همه تمکین کردیم ولی این منافات ندارد با این که اشکالات کار بازگو شود تا در آینده تکرار نشود. امام‌خمینی از یک طرف بر تمکین به حکم شورای نگهبان تأکید می‌کنند و از طرف دیگر می‌گویند «شورای نگهبان هم باید به گونه‌ای عمل کند که اعتبار خود و اعتماد مردم به خود را حفظ کند».

اگر مثلاً 80% عقلای جامعه حکم شورای نگهبان را نامعقول و ناعادلانه بدانند معلوم می‌شود اشکالی در کار است. بهتر است شورای نگهبان در این‌گونه موارد به مردم توضیح بدهد. گذشته از مسئله آقای هاشمی، شورای نگهبان صلاحیت آقای جلیلی را برای ریاست جمهوری با کمترین تجربه تأیید کرد. 

آیا کسی که صرفاً چند سال در وزارت امور خارجه مدیرکل و چند سال دبیر شورای عالی امنیت ملی بوده و چند مذاکره هسته‌ای انجام داده می‌تواند رئیس جمهور شود؟ این در حالی است که آقای سعیدی‌کیا با سابقه چهار دوره وزارت و آقای پزشکیان با سابقه دو دوره نمایندگی و یک دوره وزارت رد صلاحیت شدند. شورای نگهبان باید درباره این موضوع به مردم توضیح بدهد. به نظر من فقط در صورت فقدان تجربه کافی، داشتن سابقه سوء اخلاقی و یا گرایش فکری غیراسلامی رد صلاحیت می‌تواند مصداق پیدا کند.

ولی افرادی پاسخ‌هایی دادند و این کار شورای نگهبان را تجلیل کردند؟

پاسخ افرادی مانند آقای فیروزآبادی و آقای نقدی ملاک نیست، خود شورا باید پاسخ بدهد. اساساً نظامی‌ها نباید وارد سیاست شوند. این، توصیه اکید امام (ره) است که متأسفانه در چند سال اخیر زیر پا گذاشته شده است. افرادی مانند آقای علم‌الهدی هم که پاسخ دادند قبلا آن‌قدر حرف‌های بی‌منطق زده‌اند که کسی حرف آن‌ها را نمی‌پذیرد.

حال، شما برای آینده چه راه‌حلی پیشنهاد می‌کنید؟

پیشنهاد می‌کنم که ترکیب شورای نگهبان تغییر کند. بهترین راه آن این است که خبرگان رهبری این پیشنهاد را در دستور کار اجلاس آینده خود قرار دهند تا به مقام معظم رهبری ارائه نمایند. کافی است دو تن از فقهای حکیم و روشن بین جای دو تن از فقهای فعلی را بگیرند.

پس از حذف آقای هاشمی، در صحنه انتخابات چگونه باید عمل کرد؟

من معتقدم که باید از پیروزی کاندیدای تندروها جلوگیری کرد.

منظورتان آقای جلیلی است؟

بله، پیروزی ایشان برای کشور خسارت‌بار خواهد بود.

شما گفته بودید که برای مقایسه توان جسمی آقای هاشمی با سایر کاندیداها ایشان یک مسابقه دوی صدمتر با آقای جلیلی بدهد، بعضی افراد این را توهین به جانبازان تلقی کردند؟

این در واقع شیطنتی بود که از طرف این افراد انجام شد.

مطلب روشن بود، شنونده باید عاقل باشد. حرف من این بود که اگر ملاک، توان جسمی است، آقای جلیلی هم آن مشکل را دارد، قطع‌نظر از این که این مشکل چگونه برای ایشان پیدا شده و آن پا در بهشت جا مانده یا در خیابان. مسائل را نباید با هم مخلوط کرد. جایگاه والای جانبازان محفوظ است و حتی مخالفان انقلاب هم برای آنها احترام قائلند.

در واقع مخاطب من شورای نگهبان بود نه آقای جلیلی.

ولی من امروز توصیه‌ای به آقای جلیلی دارم و آن این است که شما که از جهاد اصغر سربلند بیرون آمده‌اید خوب است که در جهاداکبر هم سرافراز باشید. شما خود بهتر از هرکس دیگری می‌دانید که تجربه کافی و صلاحیت لازم برای ریاست جمهوری را ندارید و عده‌ای برای رسیدن به اهداف خود شما را به درون صحنه هل داده‌اند. الانسان علی نفسه بصیر. انسان به نفس خودش آگاه است. پیشنهاد می‌کنم انصراف بدهید و ابزار دست دیگران واقع نشوید. انشاء‌ا... برای دوره‌های بعد کاندیدا شوید.

ایشان را نماینده گفتمان مقاومت معرفی کرده‌اند؟

بله، گفته‌اند رقابت میان گفتمان مقاومت و گفتمان سازش است، و این یعنی عوام‌فریبی. رقابت در این دوره میان گفتمان اعتدال‌خواهی و گفتمان افراط‌گری است.

پس شما که معتقد به جلوگیری از پیروزی کاندیدای افراط‌گر‌ها هستید معتقد به شرکت نکردن در انتخابات نیستید؟

همین طور است. رد صلاحیت آقای هاشمی کار بسیار زشت و ظالمانه و ناجوانمردانه‌ای بود و ما همچنان به آن اعتراض داریم و نباید به سادگی از کنار آن گذشت، چون موجب می‌شود که در آینده فضای خفقان بر کشور حاکم شود.

البته من معتقدم که آقای هاشمی تا حدی چوب رفتار گذشته‌اش را می‌خورد. اگر زمانی که در گذشته رفتارهای زشت انجام دادند ایشان سکوت نمی‌کرد و از مظلوم دفاع می‌کرد امروز این اتفاق برای خودش نمی‌افتاد و آن‌ها این‌قدر جری و سرکش نمی‌شدند.

به هرحال این اتفاق افتاده و در مجموع به نفع شخص آقای هاشمی به عنوان مدافع حقوق مردم و کسی که به روحانیت آبرو داده و باعث حفظ بخش عظیمی از مردم در پشت سر انقلاب شده تمام شده است گرچه به ضرر مردم و انقلاب شد چون همگان از تجربه ایشان در این برهه حساس و ویژه که نیاز به وحدت ملی داشتیم محروم شدند. ولی نباید در اینجا متوقف شد بلکه باید سعی کنیم که یکی از کاندیداهایی که به اعتدال نزدیک‌تر است و تجربه بیشتری دارد پیروز انتخابات شود.

تعداد 200 نماینده از عملکرد شورای نگهبان تقدیر کردند، این را چگونه می‌بینید؟

این نامه‌ها ملاک نیست چون این امضاها را با عناوین دیگری می‌گیرند و نمایندگان به ملاحظاتی امضا می‌کنند. بیش از سی نفر از کسانی که امضا کرده‌اند به خود من گفتند که از رد صلاحیت آقای هاشمی ناراحت‌اند.

وقتی این امضاها توسط افرادی مانند آقای کریمی قدوسی جمع‌آوری می‌شود جنبه امنیتی و اطلاعاتی پیدا می‌کند و افرادی به ملاحظاتی امضا می‌کنند.

منبع:ghanoononline.ir