اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

نامه رئیس شبکه هپاتیت ایران به لوران فابیوس



اخبار,اخباراجتماعی ,لوران فابیوس

رئیس شبکه هپاتیت ایران در نامه‌ای به وزیر امور خارجه فرانسه خواستار بررسی مجدد پرونده ناتمام فرآورده‌های خونی آلوده شد .

در نامه سید موید علویان به لوران فابیوس آمده است‌: " احترامات اینجانب را به خاطر سفر به کشورم ایران بپذیرید. اینجانب رئیس شبکه هپاتیت ایران و یکی از دانشمندان عرصه جلوگیری و درمان بیماری ‌های کبد به‌ویژه هپاتیت ویروسی هستم.

همان‌گونه که مستحضرید، سابقه طولانی و نقش مؤثر ایران در ایجاد و توسعه علم به واسطه حضور دانشمندان ایرانی همچون ابن‌سینا و رازی در تاریخ بر همگان روشن است. طی سالیان دراز، اهمیّت غیر قابل انکار سلامت در توسعه پایدار کشورها رو به رشد بوده است.

حال که حضرتعالی قصد سفر به ایران را دارید، تمایل دارم تا پرونده ناتمام موجود در بحث ابتلای غیرعمدی برخی از عزیزان هموفیل به هپاتیت سی و ایدز در نتیجه استفاده از فاکتورهای خونی واردشده از انستیتو مریو، کشور فرانسه را به استحضار برسانم.

ویروس هپاتیت سی گرچه در سال 1990 کشف شد، ولی سال‌ها قبل از آن با استفاده از روش های ویروس زدایی نسبت به سالم‌سازی فاکتورهای خونی اقدام می‌شد. متاسفانه استفاده از فرآورده‌های آلوده وارده به کشور زخمی عمیق در دل و جان مردم ایران به جا نهاد.

همکاران اینجانب با کمک وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و مراکز علمی، طی 10 سال اخیر بیش از 5000 نفر از مبتلایان را تحت معالجه و درمان قرار داده‌اند. درحال حاضر قریب به 300 نفر نیاز به درمان جدید گران‌قیمت دارند. اطمینان دارم که تلاش همه ما در جهت ایجاد جامعه سالم و ارتقای سطح سلامت است.

از این رو حضور حضرت‌عالی را در ایران مغتنم می‌شمارم و از حضرتعالی تقاضا می‌کنم که موضوع ناتمام فرآورده‌های خونی از دیدگاه تخصصی و علمی و انسان دوستانه بررسی شود تا در این مورد خاطرات تلخ ابتلای بیماران به هپاتیت سی و اچ آی وی و مرگ تعدادی از آنان در سال‌های اخیر از ذهن جامعه ایرانی زدوده شود.»


  اخبار اجتماعی  -  ایسنا


ویدیو مرتبط :
لوران فابیوس مست در نشست خبری ....

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

نامه ضرغامی به بان کی مون: شبکه های ماهواره ای جامعه مسلمان ایران را تهدید می کنند



 

 

 

نامه ضرغامی به بان کی مون: شبکه های ماهواره ای جامعه مسلمان ایران را تهدید می کنند

 

نامه ضرغامی به بان کی مون: شبکه های ماهواره ای جامعه مسلمان ایران را تهدید می کنند

رئیس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در نامه‌ای به دبیرکل سازمان ملل متحد، از تبعیض های موجود و شرایط ناعادلانه پخش شبکه های ماهواره ای در جامعه جهانی اطلاع رسانی انتقاد کرد.

به گزارش واحد مرکزی خبر ، سید عزت الله ضرغامی در نامه خود به بان کی مون با اشاره به تبعیض در دسترسی همگان به فناوری ارتباطات و همچنین نقض ارزشهای اخلاقی در برخی شبکه های ماهواره ای، از دبیرکل سازمان ملل متحد خواست اقدامات موثری برای رفع این تبعیض ها بعمل آورد.

رئیس سازمان صدا و سیما با اشاره به برگزاری نشست سال 2003 میلادی سران جامعه اطلاعاتی جهان در ژنو و اعلامیه آن، خطاب به دبیرکل سازمان ملل متحد نوشت: با وجود آنکه در اعلامیه اصول ژنو بر اهمیت اخلاق، حمایت از خانواده، احترام به تنوع فرهنگی و پیشگیری از ترویج خشونت و فیلم های غیر اخلاقی تاکید شده است، متاسفانه نه تنها این اصول رعایت نمی شوند بلکه انها در موارد متعددی، نقض نیز می شوند.

وی در تشریح این موارد نقض، به فعالیت شبکه های متعدد ماهواره ای اشاره کرد که در فضای فرهنگی جمهوری اسلامی ایران، ارزشهای اخلاقی، فرهنگی و معنوی جامعه مسلمان ایران را تهدید می کنند.

رئیس سازمان صدا وسیما خطاب به بان کی مون افزود: از نمونه های بارز اقدامات مخرب این شبکه ها، تشویق به اقدامات خشونت آمیز، مصاحبه با رهبران گروهک های تروریستی و پخش برنامه های مضر غیر اخلاقی در 90 شبکه ماهواره ای است که بنیان خانواده را تهدید می کند.

وی با اشاره به برخی مانع تراشی ها در دسترسی جوامع به جریان اطلاع رسانی آزاد، به بان کی مون یادآور شد: در چنین شرایطی و برخلاف مقررات حقوق بین الملل، پخش شبکه های بین المللی ایرانی مانند "العالم" و "سحر" از طریق ماهواره های نیل ست و هات برد، به ناگهان متوقف می شود.

رئیس سازمان صداوسیما با یادآوری مسئولیت سازمان ملل متحد در حفظ اصول و ارزشهای جهانی و همچنین نظارت بر حسن اجرای مصوبات اجلاس های مهم بین المللی مانند نشست ژنو، از بان کی مون خواست اقدامات موثری برای رفع تبعیض های موجود در مسیر دسترسی آزاد همه جوامع به فناوری اطلاعات و ارتباطات و جلوگیری از نقض ارزشهای اخلاقی بعمل آورد.

آقای ضرغامی که در شهریور گذشته به همراه رئیس جمهور کشورمان در شصت و پنجمین نشست سران مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک حضور داشت، از بخشهای مختلف شبکه تلویزیونی سازمان ملل متحد"UN TV" نیز دیدن و بر ضرورت گسترش مناسبات رسانه ای تاکید کرد...../تحلیل:عصرایران