اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

نامزدهای جمهوری‌‌خواه چه برنامه‌ای برای خاورمیانه دارند؟



اخبار,اخبار امروز,اخبار جدید

نامزدهای جمهوری‌‌خواه چه برنامه‌ای برای خاورمیانه دارند؟
مخالفان برجام، مدافعان اسرائیل و مهاجمان به مهاجران

همه نامزدهای جمهوری‌خواه حامی بلامنازع دولت اسرائیل هستند، نگاهی منفی به برجام دارند و خواهان نقش فعا‌ل‌تر آمریکا برای مبارزه با داعش هستند.

نامزدهای حزب جمهوری خواه در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در مورد مبارزه با داعش، وضعیت سوریه و مهاجران، برجام، اسرائیل، کشورهای حاشیه خلیج فارس و برخی دیگر از موضوعات مهم منطقه ای چه دیدگاه و برنامه ای دارند؟

بن کارسون: جراح مغز و اعصاب، استاد دانشگاه جان هاپکینز
داعش: بن کارسون از اعلام رسمی جنگ علیه داعش حمایت می کند. وی مدعی شده است که در صورت موفقیت از تعداد قابل توجهی از سربازان نیروی زمینی آمریکا برای مبارزه با داعش استفاده خواهد کرد. وی خواهان تشکیل ائتلافی از سربازان آمریکایی و نیروی زمینی کشورهای عرب منطقه است. تعلیم سوری ها برای مبارزه با داعش در عربستان و اردن، ایجاد اختلال در منابع مالی داعش و استفاده از نیروی زمینی آمریکا برای قطع شریان تسلیحاتی به مناطقی که در دست داعش است از جمله ایده هایی است که کارسون ارائه کرده است.

سوریه و مهاجران: بن کارسون اعلام کرده که جلوی ورود مهاجران به آمریکا را خواهد گرفت، چرا که ممکن است اعضای داعش با استفاده از این فرصت به داخل آمریکا نفوذ کنند. به گفته وی بهتر آن است که مهاجران در سرزمین خود باقی بمانند. کارسون همچنین امکانات مستقر در اردوگاه های مهاجران را ناکافی دانسته و از کشورهای عرب خواسته است که برای تجهیز این اردوگاه و پذیرش مهاجران اقدام کنند.

ایران/ توافق هسته ای: به گفته کارسون توافق هسته ای تنها یکی از چالش های مربوط به ایران است. کارسون ایران را متهم به نقض حقوق زنان و اقلیت های مذهبی کرده و همکاری آمریکا با ایران را به منزله نقض ارزش های آمریکایی معرفی کرده است. این جراح مغز و اعصاب معتقد است که توافق هسته ای، آمریکا را در خطر قرار می دهد و تهدیدی مستقیم علیه اسرائیل است. کارسون متعهد شده است که در صورت راهیابی به کاخ سفید برجام را ملغی کرده و برای امضاء توافقی جدید با ایران که مطابق میل نخست وزیر اسرائیل باشد، اقدام می کند.

اسرائیل: کارسون به کرات بر تعهد آمریکا نسبت به اسرائیل تاکید کرده و مدعی شده است که این روابط در دوران اوباما تزلزل داشته است. با این وجود، کارسون شهرک سازی های یهودیان را تقبیح کرده است. این نامزد جمهوری خواه حمایت قابل توجهی از شخص نتانیاهو کرده و وی را رهبری بزرگ می خواند. نگاه کارسون به راه حل دو دولت، توام با شک و تردید است. اگرچه وی از تشکیل دولت فلسطین حمایت کرده، اما خواهان تشکیل آن در جایی دیگر به طور مثال در مصر شده است.

کشورهای حاشیه خلیج فارس: بن کارسون کمتر به موضع گیری شفاف در مورد کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس پرداخته و تنها به این بسنده کرده که این کشورها در حمایت از اردوگاه مهاجران سوری مسئولند.

سایر موضوعات: کارسون کاهش بودجه دفاعی آمریکا را پر مخاطره توصیف کرده است. بنابراین وی تلاش برای افزایش بودجه دفاعی را در صورت موفقیت خود در انتخابات، در زمره اولویت ها قرار داده است. به گفته وی افزایش بودجه دفاعی آمریکا می تواند بر حضور نیروی زمینی آمریکا در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا و بر وضعیت کشورهای این منطقه که میزبان پایگاه های آمریکایی هستند، تاثیر داشته باشد.

تد کروز: سناتور تگزاس از 2013 تاکنون
داعش: اظهارات تد کروز در مورد مبارزه با داعش، در عین تندی مبهم بوده است. وی از حضور نیروهای زمینی آمریکا در سوریه دفاع کرده، اگرچه مدعی است که پیروزی بر داعش بدون استفاده از نیروی زمینی آمریکا نیز ممکن می باشد. تجهیز و حمایت از نیروهای کرد در عراق و سوریه از دیگر راهکارهای کروز برای مبارزه با داعش است. استفاده فزاینده از حملات هوایی و بمباران بی امان مواضع داعش، قطع حمایت از دولت عراق و حمایت از کردهای سوریه، اسرائیل، اردن و مصر به عنوان بازیگران اصلی جنگ با داعش، راهکارهای چندگانه کروز برای شکست این گروه تروریستی است. وی تاکید کرده است که این جنگ را نه مبارزه علیه کلیت دین اسلام، بلکه جنگ با عناصر افراط گرای آن می داند.

سوریه و مهاجران: تد کروز در مورد لزوم برکناری اسد با شک و تردید سخن می گوید، چرا که نیروهای میانه رو سوری را قابل اعتماد ندانسته و احتمال می دهد که نیروهای داعش از خلاء قدرت سوءاستفاده کنند. در مورد مهاجران نیز خواهان توقف روند پذیرش مهاجران از کشورهایی شده است که به نحوی بخش هایی از سرزمین آن ها در تصرف داعش یا القاعده است. در مورد برقراری منطقه پرواز ممنوع و یا ایجاد منطقه امن در سوریه نیز اظهارات مشخصی نداشته است.

ایران/ برنامه هسته ای: تد کروز با توافق هسته ای ایران مخالف است و مدعی است که این توافق به ایران کمک می کند تا توانمندی هسته ای خود را گسترش بدهد. کروز اعلام کرده که به محض ورود به کاخ سفید توافق را لغو خواهد کرد.

اسرائیل: تد کروز بر افزایش حمایت آمریکا از اسرائیل تاکید داشته و اتحاد آمریکا- اسرائیل را سنگ بنای ایالات متحده خوانده است. حمایت از تقویت سیستم های دفاع موشکی اسرائیل، انتقال سفارت واشنگتن از تل آویو به بیت المقدس و حمایت از راه حل دو دولت مشروط به تامین همه خواسته های اسرائیل، مواضع وی در حمایت از تل آویو را نشان می دهد.

کشورهای حاشیه خلیج فارس: تد کروز به ندرت در مورد این کشورها اظهار نظری داشته است.

مارکو روبیو: سناتور فلوریدا از 2011 تاکنون
داعش: در میان همه نامزدهای حزب جمهوری خواه طرح روبیو برای مبارزه با داعش از جامعیت بیشتری برخوردار است. وی پیگیری توامان استراتژی نظامی و سیاسی را پیشنهاد داده است. این استراتژی شامل ائتلافی چند ملیتی با حضور نیروهای زمینی ارتش آمریکا به ویژه نیروهای عملیات ویژه است. طبق طرح روبیو رهبری ائتلاف باید به عهده نیروهای محلی اهل تسنن از جمله کردها و تجهیز تسلیحاتی و مالی آنها باید به عهده آمریکا و کشورهای ائتلاف باشد. به طور همزمان، روبیو از اعطای خودمختاری به نیروهای اهل تسنن در برخی از استان های سوریه و افزایش حملات هوایی به مواضع داعش در سوریه و عراق حمایت می کند. روبیو تاکید می کند که بخشی از برنامه مبارزه با داعش باید معطوف به قطع شبکه مالی این گروه تروریستی و منع دسترسی آنها به منابع نفتی باشد. این سناتور از بین بردن شریان عضوگیری داعش را مستلزم حمایت آمریکا از کمپینی اطلاعاتی برای افشای جنایت های داعش می داند.

سوریه و وضعیت مهاجران: روبیو خواهان برکناری اسد و تعلیم نیروهای معارض معتدل، نه تنها برای جنگ با داعش بلکه برای به دست گرفتن قدرت در دوران پس از برکناری اسد است. وی اعلام کرده که به عنوان رئیس جمهور آمریکا مادامی که پوتین متعهد به برکناری اسد نباشد، حاضر به همکاری با روسیه نخواهد بود. رویکرد وی در مورد مهاجران طی زمان تغییر کرده است. در ابتدای امر، وی از پذیرش تعداد محدودی از مهاجران حمایت می کرد اما پس از حملات تروریستی پاریس در نوامبر 2015 اعلام کرد که وضعیت تغییر کرده و آمریکا نباید اجازه بدهد مهاجران به خاک کشورش وارد شوند و در نهایت وی اعلام کرد که پذیرش افراد مسن و کودکان آواره می تواند گزینه ای قابل دفاع باشد. وی صراحتا از برقراری منطقه پرواز ممنوع و منطقه امن برای آوارگان سوری حمایت کرده است.

ایران/ توافق هسته ای: مارکو روبیو اعلام کرده که به محض تصدی صندلی ریاست جمهوری، توافق هسته ای را لغو کرده و تحریم ها را باز می گرداند. به گفته وی ایران برای حمایت از تروریسم و نقض حقوق بشر مستحق تحمل تحریم های بیشتر است. وی اعلام کرده که برای اجرای تحریم ها و مخالفت با برنامه هسته ای ایران، تهدید به استفاده از نیروی نظامی را نیز مجاز می داند.

اسرائیل: روبیو از حامیان وفادار رژیم اسرائیل است و راه حل دو دولت را نیز برای حل مناقشه کارآمد ارزیابی می کند. وی اعلام کرده که در صورت موفقیت، بر اتحاد دیرین اسرائیل و آمریکا و حق اسرائیل در دفاع از خویش تاکید خواهد کرد.

کشورهای حاشیه خلیج فارس: مارکو روبیو تاکید کرده است که عربستان باید نقش جدی تری در مبارزه با داعش ایفا کند. وی از کشورهای میانه رو حاشیه خلیج فارس، علی رغم غیردموکراتیک بودن آنها - به طور مشخص عربستان- حمایت کرده است. به گفته روبیو اگر چه این حمایت ایده آل نیست، اما برای پیشبرد استراتژی آمریکا در منطقه ضروری است.

سایر موضوعات: مارکو روبیو به شدت از گسترش و مدرنیزاسیون نیروی نظامی آمریکا حمایت کرده و قانون کاهش بودجه نظامی را مورد نقد قرار داده است.

دونالد ترامپ: مدیرعامل شرکت ترامپ
داعش: مواضع ترامپ در مورد مبارزه با داعش پیچیده و متغیر بوده است. در ابتدا، وی در مورد ورود آمریکا به این معرکه با شک و تردید سخن به میان می آورد و حضور روسیه را برای پایان دادن به این جنگ کافی می دانست. وی از حضور تعداد محدودی از نیرورهای زمینی آمریکا حمایت کرده و بمباران حوزه های نفتی عراق برای قطع دسترسی داعش را گزینه ای مطلوب می داند. از طرف دیگر، ترامپ اعلام کرده بود که باید عراق مبلغ یک و نیم تریلیون دلار از درآمدهای نفتی خود را برای تامین هزینه های جنگ به آمریکا بپردازد. ترامپ پیشنهاد داده است که کشتن خانواده های ستیزه جویان داعش می تواند راه موثری برای منصرف کردن افراد از پیوستن به این گروه تروریستی باشد.

سوریه و وضعیت مهاجران: ترامپ هم مواضع تندی در مورد تلاش برای برکناری اسد داشته و هم در مورد وضعیت سوریه پس از برکناری وی اظهار نگرانی کرده است. ترامپ در مورد تعلیم نیروهای معارض و اعتماد به آنها نیز با شک و تردید سخن گفته است. ترامپ از ایجاد منطقه امن در سوریه حمایت کرده اما با برقراری منطقه پرواز ممنوع مخالف است. وی گفته است که به عنوان رئیس جمهور اجازه نمی دهد پناهنگان وارد آمریکا شوند و حتی جلو ورود مسلمانان به آمریکا را نیز تا زمان اصلاح سیستم مهاجرت در آمریکا خواهد گرفت.

ایران/ توافق هسته ای: دونالد ترامپ با توافق هسته ای مخالف است و مدعی است که می توان به توافقی بهتر دست یافت. ترامپ در بعضی از موقعیت ها اعلام کرده که توافق را ملغی اعلام می کند و گاهی نیز لغو توافق را استراتژی ضعیفی خوانده است. وی از افزایش تحریم ها علیه ایران حمایت کرده است.

اسرائیل: ترامپ از اسرائیل به عنوان شریک نظامی و اقتصادی بزرگ آمریکا یاد می کند. وی از اقدام یکجانبه اسرائیل علیه ایران حمایت می کند و موضع مشخصی در مورد تاسیس دولت مستقل فلسطین نگرفته است.

کشورهای حاشیه خلیج فارس: دونالد ترامپ خواستار حمایت مالی این کشورها از برقراری منطقه امن در سوریه شده است.

در پایان باید به این نکته توجه کرد که سخنان و دعاوی نامزدهای ریاست جمهوری لزوما در مرحله عمل و پس از پیروزی، عملیاتی نخواهد شد. نمونه بارز آن ادعای باراک اوباما مبنی بر تعطیلی گوانتانامو بود.

 

اخبار بین الملل -  اندیشکده بروکینگز/ جان هوداک

دیلماسی ایرانی


ویدیو مرتبط :
فیلم/خلاصه قرعه کشی تعیین نوبت برنامه های تبلیغاتی و مناظره های نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

پایان راند اول تبلیغات نامزدهای ریاست جمهوری+ جدول ادامه برنامه‌های تبلیغاتی در صدا و سیما



زمان پخش برنامه های تبلیغاتی تلویزیونی کاندیداهای ریاست جمهوری

پایان راند اول تبلیغات نامزدهای ریاست جمهوری+ جدول ادامه برنامه‌های تبلیغاتی در صدا و سیما

شب گذشته بخش نخست برنامه های تبلیغاتی 8 نامزد ریاست جمهوری به پایان رسید. تبلیغات رسمی 8 نامزد ریاست جمهوری از سوم خرداد ماه آغاز و تا 23 خرداد نیز ادامه خواهد داشت و این روزها تبلیغات نامزدها در اوج خود قرار دارد.

اما یکی از مهم ترین بخش های تبلیغات نامزدهای ریاست جمهوری تبلیغات و تشریح برنامه ها در رسانه ملی است که از شنبه چهام خرداد آغاز شده است و بخش نخست این برنامه ها نیز شب گذشته به پایان رسید.

بخش نخست برنامه های انتخاباتی رسانه ملی از چهارم خرداد با برگزاری سه برنامه، با دوربین، گفت و گوی ویژه خبری و پاسخ به ایرانیان خارج از کشور آغاز و این برنامه ها تا شب گذشته نیز ادامه داشت.

8 نامزد ریاست جمهوری در برنامه با دوربین به مدت 30 دقیقه، گفت وگوی ویژه خبری به مدت 45 دقیقه و برنامه پاسخ به ایرانیان خارج از کشور به مدت 60 دقیقه بخش هایی از برنامه های خود را تشریح کردند.

همچنین در این مدت رسانه ملی یک مناظره اقتصادی به مدت 4 ساعت را عصر جمعه به صورت همزمان میان 8 نامزد ریاست جمهوری برگزار کرد و نامزدها در این برنامه بخش هایی از برنامه های اقتصادی خود را برای مردم تشریح کردند.

مناظره ای که با انتقادات برخی کاندیداها در همان روز و اظهارات دیگر کاندیداها در روزهای بعد و درخواست برای تغییر شیوه مناظره همراه بود. همچنین قرار است مناظره همزمان و 4 ساعته 8 نامزد ریاست جمهوری درباره مسائل فرهنگی عصر چهارشنبه و مناظره سیاسی نیز عصر جمعه هفته جاری برگزار خواهد شد.و بنا به برخی اظهارات مطرح شده احتمال تغییر در نوع مناظرات وجود دارد.

در جدول زیر مهم‌ترین اظهارنظرهای نامزدهای ریاست جمهوری در بخش نخست برنامه های تبلیغاتی رسانه ملی آمده است:

 

نامزد

اظهارنظر

سعید جلیلی

تمام ادعای من این است که در کشور ظرفیت‌های خوبی داریم که باید بر مبنای گفتمان انقلاب آزاد شود. مهمترین بحثی که در ساختار اقتصادی اهمیت دارد، مسئله شفاف‌سازی است. اطلاعات در این زمینه باید برای جلوگیری از فساد، شفاف باشد. در حوزه های مختلف باید مدل سازی هایی کرد که منتهی به تحول شود.

غلامعلی حدادعادل

پرونده هسته‌یی ایران از نظر ما ابهامی ندارد و در واقع مشکل از رییس جمهور آمریکاست، نه رییس جمهور ایران. مهمترین مسئله امروز، مسئله اقتصادی و تورم و معیشت مردم و بیکاری است. مردم گاهی شب می‌خوابند و صبح برمی‌خیزند و می‌بینند قیمت اجناس افزایش یافته است.باید بازار ارز و قیمت‌ها تثبیت شود. در بخش فرهنگ، ترویج ایمان و اخلاق و درستکاری باید سرلوحه فعالیت‌هایمان باشد.

محسن رضایی

من با سیاه نمایی در کشور و با کسانی که مردم را خواب می کنند و طوری حرف می زنند که انگار مشکلی نداریم مخالفم. خود تحریمی بیشتر از تحریم های ناشی از بیگانگان به اقتصاد ما ضربه می زند. توزیع بدون پشتوانه پول در جامعه و عدم توزیع آن در بخش تولید را از مهمترین دلایل تورم در جامعه است. من فرهنگ و زبان‌های قومی را قبول دارم و فرهنگ ایران زمین یک وحدت در حال تکثر بوده و عده‌ای می‌خواهند فرهنگ بومی را در راستای فرهنگ ملی فدا کنند.

حسن روحانی

در دولت من، استفاده از تمام شایستگان انجام خواهد شد. در دولت تدبیر و امید همواره از متخصصان و صاحب‌نظران استفاده خواهد شد. آثار مخرب تورم در اقتصاد خانوار و در سطح ملی، مهار تورم با جدیت و با چهار روش در «دولت تدبیر و امید» دنبال خواهد شد. باید نخبگان و دانشگاه و مراکز تولید و تصمیم گیری را به هم متصل سازیم

محمدرضا عارف

برای بهبود وضعیت ایران در عرصه بین‌الملل حتما از تجربیات دولت اصلاحات و بکارگیری دیپلمات‌های برجسته استفاده خواهم کرد. بخشی از مشکلاتی که ما در اقتصاد داریم، مانند تورم، ناشی از افزایش نقدینگی است. هر دو یا سه هفته یک بار بدون هماهنگی به جمع مردم می‌روم تا از مشکلات آنان باخبر شوم.

سیدمحمد غرضی

نگاه بنده در سیاست خارجی مبتنی بر حفظ استقلال کشورم دفاع از تمامیت ارضی و دفاع از منافع ملی و اسلامی در عرصه خارجی است. تورم نتیجه آن است که دولت‌ها بدون درآمد هزینه می‌کنند. این اقدام منجر به تورم می‌شود. رای بیاورم معضل آلودگی هوا را حل می کنم.

محمدباقر قالیباف

یک دیپلماسی فعال می تواند به قدرت ملی ما بیافزاید. برخی در برنامه های خود می گویند این را حل می کنیم.  هر کس بگیود من تغییرات عظیم در سیاست خارجی می دهم، یک شعار است. من یک زمان بندی مشخص کرده ام که ظرف مدت دو سال یک ساماندهی و یک آرامش را به اقتصاد وارد می کنم. اگر فقر و تنگدستی در جامعه وجود داشته باشد، آسیب های اجتماعی و مشکلات بزرگ به وجود می‌آید.

علی اکبر ولایتی

بازسازی اعتماد دولت و مردم، قانون گرایی، ارتباط درست قوه مقننه و مجریه، اهتمام به عدالت و پیشرفت از برنامه های بنده است. این گرانی، تورم روز افزون این باید کنترل بشود اینکه ما بتوانیم پول خودمان را آزاد بکنیم این باید از قید خزانه های خارجی ، ایران پول دارد اما در خارج از کشور است و ما با یک دیپلماسی فعال می توانیم برگردانیم و عملا ارزش پول ملی را نگذاریم اینقدر کاهش پیدا بکند. برای درمان اقتصاد و معیشت یک فرصت 100 روزه می‌خواهیم. یکی از مهمترین برنامه های ما لغو روادید با حداکثر کشورها است و آنطور که من اطلاع دارم می‌توانیم با بیش از 40 کشور لغو روادید داشته باشیم.

اما از امروز بخش های دیگری از برنامه های تبلیغاتی نامزدها در رسانه ملی آغاز می شود که در جدول های زیر به آنها اشاره شده است.

 برنامه تبلیغاتی سعید جلیلی از شبکه های رسانه ملی

زمان

شبکه

شکل برنامه

ساعت

دوشنبه: 13 خرداد

شبکه اول سیما

مستند اول

ساعت 23.30 دقیقه

سه شنبه: 14 خرداد

شبکه خبر

گفتگوی ضبط شده

ساعت 22.30 دقیقه

شنبه: 18 خرداد

شبکه چهار سیما

پاسخ به سؤالات کارشناسان

ساعت 18.10 دقیقه

یکشنبه: 19 خرداد

شبکه اول سیما

مستند دوم

ساعت 20.10 دقیقه

سه شنبه 20 خرداد

شبکه سوم سیما-

پاسخ به سؤالات جوانان

ساعت 19.10 دقیقه

                         برنامه تبلیغاتی غلامعلی حداد عادل از شبکه های رسانه ملی

زمان

شبکه

شکل برنامه

ساعت

سه شنبه: 14 خرداد

شبکه چهار سیما

پاسخ به سوالات کارشناسان

ساعت 18.10 دقیقه

پنج شنبه: 16 خرداد

شبکه اول سیما

مستند اول

ساعت 23.30 دقیقه

شنبه: 18 خرداد

شبکه خبر

گفتگوی ضبط شده

ساعت 22.30 دقیقه

یکشنبه: 19 خرداد

شبکه سه سیما

پاسخ به سؤالات جوانان

ساعت 19.10 دقیقه

سه شنبه: 21 خرداد

شبکه اول سیما

مستند دوم

ساعت 20.10 دقیقه

 برنامه های تبلیغاتی محسن رضایی از شبکه های رسانه ملی

روز

شبکه

نحوه برنامه

ساعت پخش

دوشنبه: 13 خرداد

 

شبکه اول سیما

مستند اول

ساعت 20.10 دقیقه

شنبه: 18 خرداد

 

شبکه سوم سیما

پاسخ به سؤالات جوانان

ساعت 19.10 دقیقه

یکشنبه: 19 خرداد

 

شبکه اول سیما

مستند دوم

ساعت 23.30 دقیقه

دوشنبه: 20 خرداد

 

شبکه خبر

گفتگوی ضبط شده

ساعت 22.30 دقیقه

سه شنبه: 21 خرداد

 

شبکه چهار سیما

پاسخ به سؤالات کارشناسان

ساعت 18/10 دقیقه

برنامه تبلیغاتی حسن روحانی از شبکه های رسانه ملی

زمان

شبکه

شکل برنامه

ساعت

دوشنبه: 13 خرداد

شبکه خبر

گفتگوی ضبط شده

ساعت 22.30 دقیقه

 

سه شنبه: 14 خرداد

شبکه اول سیما

مستند اول

ساعت 23.30 دقیقه

پنج شنبه: 16 خرداد

شبکه چهارم سیما

پاسخ به کارشناسان

ساعت 18.10 دقیقه

دوشنبه: 20 خرداد

شبکه اول سیما

مستند دوم

ساعت 20.10 دقیقه

 

چهارشنبه: 22 خرداد

شبکه سوم سیما

پاسخ به سؤالات جوانان

ساعت 19.10 دقیقه

برنامه تبلیغاتی محمد رضا عارف از شبکه های رسانه ملی

زمان

شبکه

شکل برنامه

ساعت

دوشنبه: 13 خرداد

شبکه سوم سیما

پاسخ به سؤالات جوانان

ساعت 19.10 دقیقه

شنبه: 18 خرداد

شبکه اول سیما

مستند اول

ساعت 20.10 دقیقه

 

دوشنبه: 20 خرداد

شبکه چهارم سیما

پاسخ به کارشناسان

ساعت 18.10 دقیقه

سه شنبه: 21 خرداد

شبکه خبر

گفتگوی ضبط شده

ساعت 22.30 دقیقه

چهارشنبه: 22 خرداد

شبکه اول سیما

مستند دوم

ساعت 23.30 دقیقه

برنامه تبلیغاتی سید محمد غرضی از شبکه های رسانه ملی

زمان

شبکه

شکل برنامه

ساعت

دوشنبه: 13 خرداد

شبکه چهارم سیما

پاسخ به سؤالات کارشناسان

ساعت 18/10دقیقه

پنج شنبه: 16 خرداد

شبکه خبر-

گفتگوی ضبط شده

ساعت 22.30 دقیقه

 

 شنبه: 18 خرداد

شبکه اول سیما

مستند اول

ساعت 23.30 دقیقه

دوشنبه: 20 خرداد

شبکه سوم سیما

پاسخ به سؤالات جوانان

19.10 دقیقه

چهارشنبه: 22 خرداد

شبکه اول سیما

مستند دوم

ساعت 20.10 دقیقه

 

 برنامه تبلیغاتی محمد باقر قالیباف از شبکه های رسانه ملی

زمان

شبکه

شکل برنامه

ساعت

سه شنبه: 14 خرداد؛

شبکه سوم سیما

پاسخ به سؤالات جوانان

ساعت 19.10 دقیقه

پنجشنبه: 16 خرداد؛

شبکه اول سیما

مستند اول

ساعت 20.10 دقیقه

 

یکشنبه: 19 خرداد

شبکه چهار سیما

پاسخ به سؤالات کارشناسان

ساعت 18.10 دقیقه

سه شنبه: 21 خرداد

شبکه اول سیما

مستند دوم

ساعت 23.30 دقیقه

چهارشنبه: 22 خرداد؛

شبکه خبر

 گفتگوی ضبط شده

ساعت 22.30 دقیقه

 برنامه تبلیغاتی علی اکبر ولایتی از شبکه های رسانه ملی

زمان

شبکه

شکل برنامه

ساعت

سه شنبه 14 خرداد

شبکه اول سیما

مستند اول

20.10 دقیقه

پنج شنبه: 16 خرداد

شبکه سوم سیما

پاسخ به سؤالات جوانان

ساعت 19.10 دقیقه

یکشنبه: 19 خرداد

شبکه خبر

گفتگوی ضبط شده

ساعت 22.30 دقیقه

دوشنبه: 20 خرداد

شبکه اول سیما

مستند دوم

- ساعت 23.30 دقیقه

 

چهارشنبه: 22 خرداد

شبکه 4 سیما

پاسخ به کارشناسان

ساعت 18.10 دقیقه

/نامه نیوز