اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

ناجا: مردم احساسات خود را کنترل کنند


سخنگوی ناجا با بیان این مطلب که نیروی انتظامی شهادت شیخ نمر را محکوم می‌کند، اعلام کرد:نیروی انتظامی هیچ رفتار غیر قانونی را برنمی‌تابد و مردم باید احساسات خود را کنترل و مدیریت کنند.

خبرگزاری فارس: سخنگوی ناجا با بیان این مطلب که نیروی انتظامی شهادت شیخ نمر را محکوم می‌کند، اعلام کرد:نیروی انتظامی هیچ رفتار غیر قانونی را برنمی‌تابد و مردم باید احساسات خود را کنترل و مدیریت کنند.

سردار سعید منتظرالمهدی معاون اجتماعی و سخنگوی نیروی انتظامی با بیان این مطلب که پلیس همراه و هم‌صدا با آزادگان جهان اقدام غیر انسانی، غیر دینی و عاری از اخلاق آل سعود را در به شهادت رساندن روحانی آزاده، شیخ نمر محکوم می‌کند بر این نکته تأکید کرد که همگان باید بر مدار قانون حرکت کرده و پلیس هیچ رفتار غیرقانونی را برنمی‌تابد.

سخنگوی نیروی انتظامی تصریح کرد: مردم عزیز کشورمان باید احساسات پاک خودشان را کنترل و مدیریت کرده و با بصیرت و هوشمندی توأم سازند.

این مقام ارشد نیروی انتظامی به حادثه شب گذشته اطراف سفارت عربستان اشاره و خاطرنشان کرد: شب گذشته تعدادی از معترضان به سفارت عربستان تعرض کردند که با حضور و مدیریت پلیس موضوع خاتمه یافت که در این اثنا 50 نفر دستگیر و تحویل مراجع قضایی شدند.


ویدیو مرتبط :
کنترل توقعات کودکانه و نحوه صحیح کنترل احساسات از همسر/دکتر پریسا گل کاریان

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

کنترل احساسات پس از شنیدن یک خبر بد



 

 

 

کنترل احساسات پس از شنیدن یک خبر بد

 

اخبار بد،مرگ یکی از عزیزان، بیماری، اخراج شدن از کار و ...مثل شوک می مانند، وحشت می کنید و همه زندگیتان ناگهان تغییر می کند. جای تعجب نیست که در تحقیقی مشخص شده است که تقریباً همه خانم هایی که به تازگی ابتلا به سرطان سینه شان به آن گزارش شده است، دچار پریشانی و اضطراب می شوند. اما جدی تر اینکه، این وضعیت در تقریباً نیمی از آنها آنقدر پیشرفت می کند که منجر به اختلالات روانی شدید مثل افسردگی می شود.

 

● کنترل احساسات

 

کاملاً بدیهی است که شنیدن خبر بد چندان آسان نیست. اما واقعیت این است که باید با آن کنار بیایید، شما فرزندانی دارید که باید از آنها حمایت کنید و زندگی که باید آنرا ادامه دهید. اما چطور؟

 

بااینکه به نظر غیرممکن می رسد اما راه هایی هست که می توانید بااستفاده از آنها به خودتان برای کنار آمدن با این اخبار بد و شروع یک زندگی جدید، کمک کنید.

 

● کمک بگیرید

 

بعد از شنیدن یک خبر بد، ساده ترین راه این است که فکر کنید تنها و بی کس هستید و یا آنقدر خودتان را غرق در فکر کردن به جزئیات آن مسئله می کنید که دیگر نمی توانید از زندگی لذت ببرید. باید سعی کنید با افراد خوشبین و مثبتی که در اطرافتان دارید صحبت کنید و از آنها کمک بگیرید. و حتماً انجام کارهایی که سابقاً از آنها لذت می بردید را ادامه دهید.

 

● اطلاعات بگیرید

 

در شرایطی که اخبار بد، خبر ابتلای شما به یک بیماری باشد، یا مواردی مثل این، تا می توانید در آن زمینه اطلاعات جمع کنید. در اینترنت برای گرفتن اطلاعات درمورد آن بیماری جستجو کنید، کمی تحقیق کتابخانه ای انجام دهید و حرف های بیماران مبتلا به آن بیماری را بشنوید. وقتی حس کنید که کاری انجام می دهید اضطراب و ترستان تاحدودی تسکین می یابد.

 

● درمورد احساساتتان قضاوت نکنید

 

بااینکه ممکن است از دهان دوستان و آشنایان بشنوید که باید سرتان را بالا بگیرید و قوی باشید، اما لزومی ندارد درمورد احساسی که دارید حس بدی داشته باشید. ترسیدن و ناراحت بودن کاملاً طبیعی است و هیچ اشکالی ندارد. وقتی کم کم سعی می کنید که با آن خبر بد و تاثیری که در زندگیتان دارد کنار بیایید، به خودتان اجازه بدهید که هر احساسی را آزادانه و بدون قضاوت و انتقاد تجربه کنید.

 

● به خودتان فرصت دهید

 

در زمانهای سخت، نباید از خودتان انتظار داشته باشید که نظم و روال عادی زندگی را داشته باشید یا با همان سرعت قبل در زندگیتان پیش روید. درصورت نیاز از دیگران کمک بگیرید، تعهداتی که انجام آن در آن زمان به نظرتان دشوار است را لغو کنید و از خودتان مراقبت کنید. خوب غذا بخورید، خوب بخوابید و ورزش کنید. و بالاتر از همه اینها به خودتان سخت نگیرید. احساسات منفی را بیرون بریزید و کم کم شرایط را بپذیرید مهم نیست که شوک احساسی که به شما وارد شده، چیست، مراحلی هست که بعد از هر شوک احساسی باید طی کنید.

 

شاید اول آن اتفاق را نپذیرید یا سعی کنید نادیده اش بگیرید و دوست داشته باشید که به زندگی که قبلاً داشتید برگردید. در مرحله بعد ممکن است از آن وضعیت عصبانی شوید و مدام بپرسید که "چرا من؟" و همه چیز را زیر سوال ببرید و آخر سر هم به طریقی افسرده و مغموم شوید. بااینکه همه این مراحل کاملاً نرمال وطبیعی هستند اما شما را از پذیرفتن واقعیت دور می کنند. قبول واقعیت از نظر احساسی خیلی دشوار است اما باید به خودتان اجازه دهید که کم کم به آن سمت بروید. وقتی آن اتفاق را پذیرفتید آنوقت می توانید به آن با آرامش بیشتری نگاه کنید، نه با ترس و عصبانیت و ناراحتی.

منبع:ایران جدید