اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

مورچه ها باعث طول عمر انسان می شوند


گروهی از پزشکان چینی دریافتند که اضافه کردن مورچه به غذا برای طولانی شدن عمر انسان مفید است.

صبح بخیر: گروهی از پزشکان چینی دریافتند که اضافه کردن مورچه به غذا برای طولانی شدن عمر انسان مفید است.

به گزارش صبح بخیر، پزشکان دریافتند؛ اجزای گونه ای از مورچه ها که از لحاظ علمی به آن "بولیر اچز ویسینا" می گویند، دارای فواید مختلف بهداشتی و درمانی است.

روزنامه الاهرام به نقل از این محققان منتشر کرد؛ در صورتی که این مورچه ها به غذا اضافه شود، عمر انسان، سیستم ایمنی بدن انسان افزایش و درد التهاب مفاصل و روماتیزم کاهش می یابد.

مجله چینی "بشر سالم" نیز در این باره نوشت: تحقیقات علمی نشان می دهد؛ این گونه از مورچه دارای محتویات و ترکیبات زیادی از ماده روی است که موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.

به گزارش این مجله پزشکی، این گونه از مورچه ها دارای ترکیبات و مواد مختلفی از گیاهان و نباتات درمانی است.


ویدیو مرتبط :
افزایش علم و طول عمر انسان با ظهور امام مهدی (عج)....

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

افزایش طول عمر انسان‌ها مدیون مادربزرگ‌ها



اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

افزایش طول عمر انسان‌ها مدیون مادربزرگ‌ها

پژوهش جدید دانشمندان دانشگاه یوتا نشان داده که زندگی طولانی‌تر انسانها در پی تلاش مادربزرگ‌ها برای مراقبت از خانواده خود ایجاد شده است.

 به ادعای این دانشمندان، این فرضیه که انسانها به دلیل کمک مادربزرگها در تغذیه نوه‌ها از طول عمر بیشتری نسبت به میمونها برخوردارند، توسط یک شبیه‌سازی رایانه‌ای از تکامل اثبات شده است.

تاکنون انسان‌شناسان در میان دو نظریه طول عمر انسان به دلیل «فرضیه مادربزرگ» یا «فرضیه شکارچی» اختلاف داشتند.

فرضیه مادربزرگ بر این اساس است که با کمک مادربزرگها در تغذیه نوه‌ها در پی از شیر گرفته شدن آنها، دختران آنها می‌توانند فرزندان بیشتری در فواصل زمانی کوتاهتر به دنیا بیاورند.

به دلیل تولد کودکان بیشتر، ژن طول عمر مادربزرگها در میان نوادگان بیشتری گسترش یافته که در نتیجه آنها نیز از عمر بیشتری برخوردار می‌شدند.

فرضیه شکارچی بر این اساس بوده که با پایان یافتن نتابع غذایی برای اجداد انسان در آفریقا، مهارت شکار در پیدا کردن مواد غذایی بسیار بهتر شد. این امر منجر به انتخاب طبیعی برای مغزهای بزرگتر با قابلیت یادگیری شیوه‌های شکار و استفاده هوشمندان از سلاحهای شکار شد و زنان با مردانی جفت می‌شدند که می‌توانستند گوشت تهیه کنند.

این بزرگتر شدن اندازه مغز در اجداد میمون مانند انسان یک عامل اساسی در افزایش طول عمر انسان نسبت به میمونها بوده است.

این در حالیست که یک مدل ریاضیاتی، فرضیه مادربزرگ را برای پشتیبانی از مزایای تکاملی در دسترس انسانها نسبت به میمونها تائید کرده است.

این فرضیه از مشاهدات قوم شکارچی هادزا در تانزانیا منشا گرفته است که در آن زنان مسن‌تر بیشتر روز خود را به جمع‌آوری مواد غذایی برای نوه‌های خود می‌پرداختند.

بجز انسان، سایر نخستینها و پستانداران پس از پایان شیردهی به کودکانشان، به دنبال غذا برای خود می‌روند.

این پژوهش در مجله Proceedings of the Royal Society منتشر شده است./ایسنا