اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

موجی که علیه لیست هاشمی راه افتاد


لیست «خبرگان مردم» با سرلیستی آیت الله هاشمی رفسنجانی برای انتخابات این دوره مجلس خبرگان رهبری با واکنش برخی رسانه‌ها و چهره‌ها مواجه شده و این لیست «انگلیسی» خوانده شده است.

خبرآنلاین: لیست «خبرگان مردم» با سرلیستی آیت الله هاشمی رفسنجانی برای انتخابات این دوره مجلس خبرگان رهبری با واکنش برخی رسانه‌ها و چهره‌ها مواجه شده و این لیست «انگلیسی» خوانده شده است.

با شروع زمان تبلیغات کاندیداهای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری، لیست «خبرگان مردم» با سرلیستی اکبر هاشمی رفسنجانی اولین لیستی بود که برای استان تهران منتشر شد. در این لیست نام حسن روحانی، ابراهیم امینی، محمد امامی كاشانی، محمود علوی، محمد‌علی موحدی‌كرمانی، ابوالفضل میرمحمدی، محمد محمدی نیك (ری شهری)، محسن قمی، محمدعلی تسخیری، محمد سجادی عطا آبادی، قربانعلی دری نجف آبادی، هاشم بطحایی، محمدحسن زالی ( فاضل گلپایگانی)، نصراله شاه آبادی و محسن اسماعیلی آورده شده است، اما خبری از نام آیت الله محمد یزدی رئیس کنونی مجلس خبرگان، آیت الله جنتی دبیر شورای نگهبان و آیت الله مصباح یزدی که هر سه نفر از تهران کاندیدا شده‌اند، در لیستی که به نام هاشمی منتشر شده، نیست.

در فضاهای مجازی برخی گروه‌ها و کانال‌ها با بازنشر لیست هاشمی از مردم می خواهند به پای صندوق‌های رای رفته و به لیست هاشمی رای بدهند تا این سه نفر در این انتخابات رای نیاورند. یکی از نویسندگان بی بی سی فارسی نیز تحلیل کرده که اگر چند درصد مردم رای دهند، این سه نفر رای نمی آورند. در کنار نام این آیات، نام علم الهدی و احمد خاتمی نیز به چشم می خورد. این روند، واکنش برخی رسانه‌ها و چهره‌ها را به دنبال داشته و برخی این لیست را «انگلیسی» می خوانند. رسانه‌های نزدیک به یک طیف خاص نیز این موضوع را در خط‌های خبری خود قرار داده اند.

وطن امروز: پروژه لیست هاشمی از سوی انگلیس مطرح شده است

وطن امروز درباره لیست خبرگان مردم چنین نوشت: چینش لیست ائتلافی هاشمی رفسنجانی و فتنه‌گران برای مجلس خبرگان به گونه‌ای بوده است تلاش شود از راهیابی حضرات آیات جنتی، یزدی و مصباح‌یزدی به مجلس خبرگان رهبری جلوگیری شود. این بازی البته با توجه به فقدان انگیزه لازم در میان فتنه‌گران برای حمایت مجدد از ائتلاف هاشمی و اصلاح‌طلبان کلید خورد اما هدف اصلی آن از نگاه افراد مطلع پنهان نماند. به اعتقاد کارشناسان هدف اصلی این بازی، ایجاد یک ترکیب جدید در مجلس خبرگان است. ترکیبی که براساس آن دست رفسنجانی را در خبرگان بازتر کند.  در واقع هاشمی‌ رفسنجانی که با قربانی کردن حسن خمینی بهانه کلید زدن این بازی را به‌دست آورده بود؛ اکنون در سودای عدم راه یافتن علمای بزرگ به خبرگان است؛ علمایی که مهم‌ترین ویژگی آنان، انقلابی بودن است. این رفتار جریان سیاسی هاشمی رفسنجانی اگرچه یک بازی سیاسی برای تصاحب قدرت است اما به صورت آشکار با ماهیت مجلس خبرگان رهبری در تضاد است و نشان  می‌دهد رفسنجانی با نیات قدرت‌طلبانه به دنبال تغییر ماهیت و محتوای مجلس خبرگان است. محتوا و هدف‌گذاری این بازی غیراخلاقی اما زمانی بیشتر آشکار شد که رسانه‌های ضد انقلاب تمام قد به یاری آن شتافتند. در این میان آنچه باعث حیرت ناظران شد؛ تغییر کارکرد رسانه انگلیسی بی‌بی‌سی در این قبیل مواقع شد. بی‌بی‌سی که پیش از این همواره بخشی از بازی جریان ضد انقلاب در ایران بود؛ اکنون میدان‌دار بازی جدید شده است. در واقع مهندسی مقابله با رای آوردن آیات جنتی، یزدی و مصباح‌یزدی توسط بی‌بی‌سی در حال اجراست. فرمول‌هایی که این شبکه انگلیسی و همچنین کارکنان و عوامل آن درباره چگونگی عدم راهیابی این علما ارائه می‌دهند حاکی از برنامه‌ریزی درازمدت آنها درباره این موضوع است. به عنوان مثال بی‌بی‌سی در قالب همین استراتژی برای اقناع جامعه هدف خود، طی مطلبی، مهندسی فوق را با عنوان «یک محاسبه: حذف «یزدی، جنتی و مصباح» از خبرگان چگونه ممکن است؟» اینگونه مطرح کرده است: «در انتخابات امسال حذف کاندیداهایی چون محمد یزدی، احمد جنتی و محمدتقی مصباح‌یزدی تا چه حد برای مخالفان آنها عملی خواهد بود؟» حسین باستانی، نویسنده این محاسبه که رابط مالی موسسه روز با بنیادهای اروپایی و آمریکایی نیز هست؛ در ادامه این مطلب نوشته است: «رای‌دهندگان به فهرست رفسنجانی- روحانی، بیش از نیم‌میلیون نفر از رای‌دهندگان به فهرست یزدی- جنتی-مصباح بیشتر هستند.

حمله روزنامه جوان به هاشمی و روحانی

روزنامه جوان نیز به این موضوع پرداخته و در سرمقاله خود چنین نوشت: جریان اصلاحات و ایضاً هاشمی و تا حدودی دولتی‌ها، مواضع و عملکرد افرادی که اکنون مورد غضب رسانه‌های غربی هستند را آسیب به نظام می‌دانند و بر این باورند که با عملکرد شورای نگهبان، اندیشه مصباح و ... مردم به نظام بدبین می‌شوند و انقلاب آسیب می‌بیند.  امثال آیت‌الله هاشمی، روحانی و اصلاح‌طلبان خود را اصل و عین نظام می‌دانند و بقیه را بدلی، دهاتی، نورسیده، تازه به دوران رسیده، نوکیسه، دور از مبارزه و عدم همراه با امام می‌دانند. آیا می‌توان گفت بی‌بی‌سی و رادیوفردا و منافقین با حمایت از لیست هاشمی و اصلاح‌طلبان در خبرگان درصدد تقویت کسانی هستند که عین و اصل نظام‌اند؟ آیا غرب تصمیم به تقویت نظام جمهوری اسلامی و خط امام گرفته است و درصدد مبارزه با کسانی است که اهل مبارزه نبوده‌اند و نورسیده‌اند؟

فیروزآبادی: اگر اعلام برائت نکنند مجرم‌اند

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح  موضع تندی در این باره گرفته است. او دخالت بیگانگان در انتخابات ایران را توهین‌آمیز خواند و گفت: کسانی که آمریکا و انگلیس از آنها حمایت کردند، اگر اعلام برائت نکنند، مجرم بوده و در این توهین شریکند.

سرلشکر سیدحسن آقایی فیروزآبادی طی سخنانی در جمع اساتید و دانشجویان دوره دکتری دانشگاه عالی دفاع ملی در ارتباط با اقدام زننده انگلیس و آمریکا افزود: یک اتفاق بسیار تلخ و زننده، توسط انگلیسی‌ها و آمریکایی‌ها در جریان انتخابات به وجود آمد. اینکه یک بیگانه، یک دشمن خارجی بیاید در انتخابات یک کشور انقلابی، مستقل و با حاکمیت مردم سالارانه اسلامی دخالت بکند، از کاندیدایی حمایت کند و یا علیه کاندیدایی نظر بدهد این یک اقدام بی شرمانه، توهین به ملت ایران و ضد استقلال و حاکمیت ملی جمهوری اسلامی ایران است.

فیروزآبادی با تاکید بر اینکه مسئولین سیاست خارجی کشور باید با این موضوع به شدت برخورد کنند و نسبت به دولت‌های آمریکا و انگلیس اعتراض کنند، گفت: این موضوع مثل یک مداخله نظامی است. چطور اگر آمریکا و انگلیس یا هر کشور دیگری یک مامورش خواسته یا ناخواسته از مرزهای جمهوری اسلامی تجاوز بکند، نیروهای مسلح باید به وزارت خارجه اعلام کنند و وزارت امور خارجه از آن کشور توضیح بخواهد و به آن کشور اعتراض بکند و آن را دفع کند(مشکلی که پیش آمده) و اگر نشد باید با وسیله نظامی آن را دفع کرد. این هم یک تجاوز است.

آیت‌الله ممدوحی: وقتی انگلیس از برخی لیست‌های انتخاباتی حمایت می‌کند باید نگران باشیم

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه دولت انگلیس، خبیث و پلید است و وقتی از برخی لیست‌های انتخاباتی حمایت می‌کند باید نگران باشیم گفت: افرادی که از سوی انگلیس مورد حمایت قرار می‌گیرند باید به شکل شفاف اعلام برائت کنند.

آیت الله حسن ممدوحی در گفت و گو با تسنیم با اشاره به حمایت رسانه‌های وابسته به انگلیس از برخی نامزدها و لیست‌های انتخاباتی در مجلس دهم اظهار داشت: دولت انگلیس، خبیث و پلید است و وقتی از برخی لیست‌های انتخاباتی حمایت می‌کند باید نگران باشیم، چرا که آن‌ها خیر و صلاح ما را نمی‌خواهند. وی خاطرنشان کرد: افرادی که از سوی انگلیس و رسانه‌های وابسته به آن مورد تکریم و حمایت قرار می‌گیرند باید از این حمایت، به صورت شفاف اعلام برائت کنند.

آیت‌الله حسینی بوشهری: اعضای"لیست مورد حمایت انگلیس" سکوت نکنند

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم نیز با بیان اینکه دولت منفور انگلیس همواره درصد دخالت در امور داخلی ایران بوده است، گفت: آقایان حاضر در لیست مورد حمایت انگلیس نباید سکوت کنند.

آیت‌الله سید هاشم حسینی بوشهر با بیان اینکه دولت منفور انگلیس همواره درصد دخالت در امور داخلی ایران بوده است، گفت: اگر انگلیسی‌ها در انتخابات خبرگان نمی‌گفتند که به فقهای تاتیرگذار رای ندهید، باید تعجب می‌کردیم و اینکه امروز به صراحت علیه آیات جنتی، یزدی و مصباح ورود کرده‌‌اند، نشان می‌دهد که این بزرگواران چقدر در نظام و انقلاب اسلامی موثر هستند و دشمن هم به این مهم اذعان دارد.

عضو جامعه مدرسین در پاسخ به این سؤال که وظیفه کاندیدای حاضر در لیست مورد حمایت انگلیس چیست؟، گفت: این بزرگواران و آقایان حاضر در لیستی که انگلیسی‌ها از آن حمایت می‌کنند، نباید سکوت کنند و باید از حمایت انگلیس تبری بجویند و مانع تحقق خواست انگلیسی‌ها در انتخابات خبرگان شوند.

سعید حدادیان: کسانی که بی‌بی‌سی از آنان طرفداری می‌کند باید عزا بگیرند

یکی از مداحان تهران نیز گفت: کسانی که آمریکا و انگلیس و بی‌بی‌سی از آنها تعریف می‌کنند باید عزا بگیرند، اگر اینها بزرگ شده مکتب امامند، چرا از بیگانگان برائت نمی‌جویند؟ به گزارش «نسیم آنلاین»، سعید حدادیان با اشاره به تخریب‌های صورت گرفته گفت: دشمنان، آیات جنتی، یزدی و مصباح‌یزدی را هدف می‌گیرند و این نشان دهنده این است که این بزرگواران برای ما داری اهمیت و موجب خشم دشمن هستند لذا طبق فرموده رهبر معظم انقلاب باید عکس خواست دشمن رفتار کرد.

خاتمی: ما پنج نفر در صدرلیست مردمیم

تاکنون آیت الله جنتی، یزدی و مصباح به لیست هاشمی واکنشی نشان نداده اند اما احمد خاتمی چنین کرده است. نماینده مردم کرمان در مجلس خبرگان رهبری نام خود و آیت الله احمد علم الهدی را در کنار قرار داد و  گفت: برای دنیای استکبار مهم است، بتواند یک نفوذی هم به مراکز تصمیم‌گیری بفرستند، این فضولی نیست که رسانه‌های انگلیس لیست معرفی می‌کنند و می‌گویند به کی رای بدهید و به چه کسی رای ندهید.

حجت الاسلام والمسلمین سید احمد خاتمی گفت: رسانه‌های انگلیسی و بیگانه می‌گویند به احمد جنتی، محمد یزدی و محمد‌تقی مصباح در تهران به سیداحمد خاتمی در کرمان و احمد علم‌الهدی در خراسان رای ندهید به شما چه ربطی دارد، فضول‌ها این مردم با بصیرت در صدر لیست‌شان همین پنج نفر قرار دارند. کاندیدای خبرگان رهبری استان کرمان گفت: خدا را شکر احمق‌ها دشمن این نظام شدند، جرم جنتی ولایتمداری، جرم یزدی ایستادگی در خط ولایت و جرم مصباح، مطهری زمانه است. وی تاکید کرد: جرم خاتمی اینکه در خطبه‌های نماز جمعه پدر فتنه را در آورده است، این‌ها را جرم می‌دانند، این‌ها در این صراط هستند، رای بیاورند، مورد استقبال قرار بگیرند و نگیرند، مردم ما با بصیرت شدند.


ویدیو مرتبط :
موجی عشق.سنگین از مجتبی رمضانی شرح حال جانباز موجی شده.حتما دانلود کن

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

سازمان بازرسی: رییس جمهور علیه هاشمی سند نداد



 

رییس سازمان بازرسی کل کشور گفت: رئیس‌جمهور و سایر افراد که نسبت‌هایی را به دیگران می‌دهند همواره باید مستنداتی همراه داشته باشند و به مراجع مسئول داده شود تا که اگر تخلف و جرمی ارتکاب شده مورد تعقیب قرار گیرد.

 

مصطفی پور محمدی گفت: ما باید به این سمت حرکت کنیم که اگر سخنی را بر زبان می‌آوریم مستند باشد و زمانیکه مستند صحبت می‌کنیم باید آن اسناد را ارائه دهیم تا به مسئله رسیدگی شود.

به گزارش ایلنا حجت‌الاسلام مصطفی پورمحمدی که در مراسم نقد و بررسی عملکرد قوه قضائیه که توسط کانون دانشجویان مسلمان دانشگاه امیرکبیر برگزار ‌شد در پاسخ به پرسش دانشجویی مبنی بر اینکه در جریان مناظرات انتخابی سال گذشته از سوی احمدی‌نژاد اتهاماتی علیه رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام مطرح شد، آیا تاکنون رئیس‌جمهور مدارک مستدلی در این مورد به دستگاه قضائی ارائه کرده است؟ و آیا در صورت ارائه، قوه قضائیه آن را رسیدگی کرده است؟

گفت: تا جایی که اطلاع دارم، ندیده‌ام مدرک و گزارش مستندی در مورد آن پرونده و موارد دیگری که در آن گفت‌وگوها مطرح شد، ارائه شده باشد.

اهم سخنان مصطفی پور محمدی را در ادامه بخوانید:

•رئیس‌جمهور و سایر افراد که نسبت‌هایی را به دیگران می‌دهند همواره باید با مستنداتی همراه داشته باشند و به مراجع مسئول داده شود که اگر تخلف و جرمی ارتکاب شده مورد تعقیب قرار گیرد.

•ما باید به این سمت حرکت کنیم که اگر سخنی را بر زبان می‌آوریم مستند باشد و زمانیکه مستند صحبت می‌کنیم باید آن اسناد را ارائه دهیم تا به مسئله رسیدگی شود.

•اگر فردی مدارک مستندی را در مورد هر فرد دیگری به ما ارائه دهد قطعاً در سازمان بازرسی آن را تعقیب خواهیم کرد.

•تا زمانی‌که حرکت‌های دانشجوئی بازخوردهای امنیتی پیدا نکند، بنای نظام بر تحمل است.

•تا جائیکه که این حرکت‌ها مباحث امنیتی را مخدوش و مرزهای امنیتی را مورد تجاوز قرار ندهند، آزاد است، اما در جایی هم که اعتقادات و باورهای دینی مردم مورد تعرض قرار گیرد، قابل تعقیب است.

•آنچه که در حوزه دین و آموزه‌های دینی در حوزه قضا مورد توجه قرار گرفته، مورد تایید حضرت امام (ره) است.

•امام خمینی (ره) به مزیت قانون و رعایت آن بسیار توجه داشتند. در شرع مقدس مهمترین مفهوم که مورد توجه قرار گرفته حق و عدل است و محور قضاوت نیز حق‌مداری عنوان شده است.

•ایشان معتقد بودند باید دقت کرد که جرم مستنداً ثابت شود تا قابل اعمال مجازات باشد و از سوی دیگر نیز آیین دادرسی باید طبق قوانین بوده و مسئولان حق تخلف از قانون و تمرد از داوری را ندارند.

•منع شکنجه در مراحل رسیدگی، رعایت شرایط حدود، عدم جواز توهین به شخص مجرم، رسیدگی عادلانه و سریع به جرم، نادیده انگاشتن روابط بر اعمال مجازات، اجرای دقیق قانون، برخورد قاطعانه با محاربان و کسانی که امنیت اجتماعی را مختل می‌کنند و لزوم پذیرش خطر را از فرازهای امام خمینی در مسئله قضا است.

•آنچه که منویات امام خمینی و متخذ از اسلام است، فوق‌العاده راهنما، راهگشا و تعیین کننده افق ما است. اما ما با این جایگاه فاصله بسیار داریم و باید تلاش کنیم تا به این اصول و شاخص‌ها برسیم.

•متاسفانه در بسیاری از این محورها موفق نبوده‌ایم و همان مشکلی که در نظام بوروکراسی و اداری داریم، در نظام قضائی هم با این مسائل و مشکلات دست و پنجه نرم می‌کنیم.

•اگر دستگاه قضائی بتواند بر پایه عدل و قسط داوری کند و بتواند که شرایط آن را محیا کند مطمئناً بخش مهمی از نارسائی‌ها اصلاح خواهد شد.

•در داستان کهریزک قبل از اینکه این مسئله مطرح و به رسانه‌ها بیاید در چند ماه قبل از آن خود سازمان بازرسی از آنجا بازرسی و گزارشی تهیه کرده و در زمانی‌که این مسئله در رسانه‌ها مطرح شد گزارش ما کاملاً تهیه شده بود و حتی در آن زمان در چند جلسه مسئولان عالی قضائی این گزارش مورد بررسی قرار گرفت و زمانیکه این گزارش به همراه گزارش سایر نهادها به رهبری رسید، ایشان دستور تعطیلی این بازداشتگاه را صادر کردند.

•در حال حاضر زمانی‌که از قضات شکایتی صورت می‌گیرد دادسرای انتظامی قضات فوری به آنها رسیدگی می‌کند و اینطور نیست که هیچ مشکلی در قوه قضائیه مطرح نشود.

•این سازمان حتی در امور اداری دستگاه قضایی نیز نظارت می‌کند .

• برای طرح جامع نظام آماری قوه قضائیه 1414 صفحه گزارش تهیه شده و 22 هزار نفر ساعت بر روی آن کار کرده‌اند. اما اگر این کار بر روی دستگاه اجرایی انجام می‌دادیم، صدای همه در می‌آمد که آقا این چه کار است و چرا این همه ما را تحت فشار قرار می‌دهید.

•به میزانی که هر دستگاهی قوی عمل کند، در حوادث موثر و تاثیرگذار خواهد بود،اما اگر بخواهیم این حوادث (مسائل کوی دانشگاه و برخورد با سران فتنه ) را به دستگاه قضایی نسبت دهیم درست نیست.

•ویژه‌خواری و اینکه عده‌ای از رانت استفاده کرده و با استیلا منافع بسیاری را به جیب خود می‌زند در همه ادوار و حکومت‌ها وجود داشته است.

•در جامعه باز، پرتحرک، زنده و فعال ما و با توجه به شرایط پیش از انتخابات و حضور چشمگیر مردم در روز انتخابات طبعاً این انتخابات می‌توانست پیامد و اثرات مهمی از خود بر جای بگذارد.

•نسبت به خود حادثه، قوه قضائیه در حد خود به خوبی انجام وظیفه کرده است، اما اگر بخواهیم آنچه که را فهم می‌کنیم توقع داشته باشیم قوه قضائیه به آن عمل کند کافی نیست.

•در خصوص پرونده‌های مهم، برخی از آنها در شورای عالی امنیت رسیدگی و نظر رهبری پرسیده شده و با توجه به مصلحت‌ها و ملاحظات، برخی پرونده‌ها دیرتر رسیدگی می‌شود.

•در سازمان بازرسی که فعالیت‌های ما علنی است و دست ما نیز باز است پرونده‌هایی را از طیف‌های مختلف در دست داشته و در حال رسیدگی به آنها هستیم.

•بدون شک بالاترین مصلحت برای دستگاه قضائی اجرای عدالت است و ادبیات دینی و نگاه دین‌ مدارانه نیز می‌گوید که بالاترین مصلحت اجرای عدالت است. اما یک مقدمه بستر دارد و باید بستر اجرای عدالت مهیا باشد. در غیر اینصورت مشت در سندان کوفتن است و اقدامات عدالت‌خواهانه بی‌فایده خواهد بود.

•: به نظر من بسیاری از مصلحت‌اندیشی‌ها مضر بوده و طبق موازی نیست و قابل نقد است اما در زمانی که منافع جامعه به خطر می‌افتد امکان جابجایی مصالح وجود دارد.

•آنچه که در شیراز بیان کردم این بود که ما به پرونده‌های بسیاری رسیدگی کرده و از کسی هم هراس نداریم اما در ابراز و اعلام آن بحث متفاوت است.

•در آن شرایط زمانیکه ما اقدامات خود را ابراز می‌کردیم مشخص نبود که موثر واقع خواهد شد یا خیر. ما در اقدام هیچ ملاحظه‌ای نکرده‌ایم و ملاحظه ما تنها در ابراز آن بوده است.

•در قوه قضائیه ما از یک سری اشکالات سیستمی رنج می‌بریم و این به شدت دست و پای نظام قضایی ما را بسته است که بخشی از آن به قوانین و بخش دیگری از آن به تعریف از جرم بازمی‌گردد.

•در جریان پرونده‌های دانشجویان نیستم، اما نظام ما از گذشته به جد تکرار کرده است که به دنبال این است که فضا را به سمت فضای آرام حرکت دهد.

•تا زمانی‌که این حرکت‌ها بازخوردهای امنیتی پیدا نکند و در حوزه امنیتی نرود و یا مشکل ساز نشود، بنا بر تحمل است.

•تا جائیکه که این حرکت‌ها مباحث امنیتی را مخدوش و مرزهای امنیتی را مورد تجاوز قرار ندهند، آزاد است اما در جایی هم که اعتقادات و باورهای دینی مردم مورد تعرض قرار گیرد، قابل تعقیب است.

•در برخورد با سران فتنه هیچ‌گاه تسامح و تساهلی رخ نداده است. در این بخش باید کار بیشتری صورت گیرد و به اشکالات پاسخ داد و دغدغه‌ها را کم کرد.

•در خصوص عناصر اصلی که حوادث سال گذشته را رقم زدند اگر فضای عمومی کاملاً توجیه نباشد هر حرکتی به ضد آن تبدیل خواهد شد.

•طبیعتاً بحث دستگیری چهره‌های اصلی در شورای عالی امنیت ملی مطرح و به نظر مقام معظم رهبری رسیده و از ایشان نظرخواهی خواهد شد. البته برای دستگاه قضائی کاری ندارد که با آنها برخورد کرده و آنها را دستگیر کند و حتی باعث تبلیغات برای آن هم خواهد شد. اما آیا مصلحت کشور اقتضای آن را دارد؟

•قرار نیست تفکیکی میان خواص و عوام رخ دهد.

•از برنامه‌های سازمان ما این است که سفرهای استانی را تحت کنترل قرار داده و میزان اجرایی شدن مصوبات آن را مورد بررسی قرار می‌دهیم و پروژه‌های نفتی و وزارت نیرو را نیز بررسی و رسیدگی می‌کنیم.

•شهرام جزایری که هم‌اکنون درزندان در حال سپری کردن دوران محکومیت خود است متوجه شدیم که به جای پرداخت میزان محکومیت خود به دنبال این بوده که اموال خود را با وکالت و سندسازی بفروشد بدون اینکه مجازات خود را سپری کند.

•چنین افرادی از داخل زندان شروع به خرابکاری می‌کنند و برای ما بیشتر خطرناک‌تر هستند.../ایلنا