اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

موبایل‌های بالای 700 هزار تومان قاچاق است


رییس اتحادیه لوازم صوتی و تصویری می‌گوید: «حدود 90 درصد گوشی‌های تلفن‌همراه که قیمت‌شان بالای 700 هزار تومان است، به صورت قاچاق می‌آید.»

خبرگزاری ایسنا: رییس اتحادیه لوازم صوتی و تصویری می‌گوید: «حدود 90 درصد گوشی‌های تلفن‌همراه که قیمت‌شان بالای 700 هزار تومان است، به صورت قاچاق می‌آید.»

آمارهای گمرک حاکی از آن است که حجم واردات تلفن‌همراه از مبادی قانونی طی 5 ماهه ابتدای امسال 17 درصد و در مردادماه 50 درصد کاهش پیدا کرده؛ این در شرایطی است که به باور فعالان بازار، 90 درصد گوشی‌های تلفن‌همراه موجود در بازار قاچاق است.

ابراهیم درستی، رییس اتحادیه لوازم صوتی و تصویری در گفت‌وگو با خبرگزاری خبرآنلاین در این باره توضیح می‌دهد: «بخشی از آنچه که امروز در بازار اتفاق می‌افتد، به نوسانات قیمت ارز مربوط می‌شود.»

وی می‌گوید: «البته در حال حاضر شرایطی در بازار به وجود آمده که گوشی تلفن‌همراه ثبت و جلوگیری از قاچاق شود.»

رییس اتحادیه لوازم صوتی و تصویری با ذکر این نکته که ما با قاچاق تلفن‌همراه 100 درصد مخالف هستیم، عنوان می‌کند: «تلفن‌همراه به دلیل این‌که یک کالای مصرفی است، با آن باید یک مقدار عالمانه‌تر و منطقی‌تر برخورد شود تا با کمبود مواجه نشویم.»

درستی متذکر می‌شود: «ما باید به‌گونه‌ای کار را برای واردکنندگان قانونی سهل و آسان کنیم که از کار وحشت نکنند. به عبارتی، امید داشته باشند که هر اتفاقی که در بحث ثبت (Register) می‌خواهد بیفتد، دوام داشته باشد؛ امری که در بسیاری از کشورهای دنیا صورت می‌گیرد.»

وی تصریح می‌کند: «یکی از عوامل بازدارنده ورود کالای قاچاق، ثبت گوشی تلفن‌همراه است. ولی در عین حال، ما باید تامین کالا را هم برای مصرف‌کننده داشته باشیم.»

رییس اتحادیه لوازم صوتی و تصویری با بیان این‌که ما راه‌هایی را که پیشنهاد کردیم، بر این مبنا است که بهترین روش را انتخاب کنیم، اظهار می‌دارد: «ما باید تعرفه واردات گوشی تلفن‌همراه را کاهش دهیم و نیز بحث ارزش افزوده روی موبایل حتما باید بازنگری شود.»

درستی تاکید می‌کند: «اگر ما باور داریم که حدود 90 درصد گوشی‌های تلفن‌همراه که قیمت‌شان بالای 700 هزار تومان است، به صورت قاچاق می‌آید، باید شرایطی را فراهم کنیم که واردکننده به صورت قانونی کالا را بیاورد و این کار از مبادی قانونی باشد.»

وی متذکر می‌شود: اگر چنین اتفاقی بیفتد، درآمد دولت هم بیشتر می‌شود، چون همه کالاها از مبادی قانونی وارد کشور خواهد شد.»

رییس اتحادیه لوازم صوتی و تصویری خاطرنشان می‌کند: توصیه ما این است که فروشندگان در سطح کشور کالاهایی را خریداری کنند که دارای ضمانت‌نامه‌های معتبر باشد و یا کالایی را خریداری کنند که از مبادی قانونی آمده باشد. از آن طرف هم ما از دولت می‌خواهیم که واردات کالا را سهل و آسان کنند.»


ویدیو مرتبط :
شفاعت 343 هزار تریلیاردی ( 700 هزار به توان 3 )

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

موبایل بالای 700 هزار تومان، قاچاق است


رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم صوتی و تصویری گفت: تلفن های همراه با قیمت بالای ۷۰۰ هزار تومان قاچاق است.

خبرگزاری صدا و سیما: رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم صوتی و تصویری گفت: تلفن های همراه با قیمت بالای ۷۰۰ هزار تومان قاچاق است.

ابراهیم درستی در بازدید از هشتمین نمایشگاه تلفن همراه و لوازم جانبی با اشاره به اینکه قاچاق تلفن های همراه گران قیمت برای قاچاقچی سود سرشاری دارد، افزود: هشت هزار کیلومتر مرز آبی و خاکی، کالایی کوچک، تقاضای بالا و البته تعرفه بالای واردات همه و همه زمینه مناسبی برای افزایش قاچاق تلفن همراه فراهم کرده است.

وی گفت: اگر تعرفه واردات گوشی تلفن همراه کاهش یابد و وارد کننده کالا را قانونی وارد کند در این صورت 9 درصد ارزش افزوده این کالا نیز پرداخت می شود اما هم اکنون پولی بابت ارزش افزوده پرداخت نمی شود.

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم صوتی و تصویری افزود: اگر قرار باشد واردکننده برای واردات گوشی تلفن همراه تعرفه سنگینی بپردازد آنوقت است که زمینه را برای قاچاق همواره کرده ایم.

درستی گفت: هم اکنون پیشنهاد اتحادیه درباره کاهش یا حذف تعرفه واردات در کمیسیون ماده یک در دست بررسی است.

نمایشگاه تلفن همراه و لوازم جانبی؛ مبارزه با فروش جنس تقلبی در بازار

رئیس هیآت امنای بازارهای مبل و موبایل ایران هم در مراسم گشایش هشتمین نمایشگاه تلفن همراه و لوازم جانبی- موبایلکس 2015 گفت : هدف اصلی برگزاری نمایشگاه ؛ مبارزه با فروش جنس تقلبی در بازار است و بهانه برای گران شدن مقطعی کالا به دلیل کمبود عرضه در بازار از بین خواهد رفت.

علی انصاری گفت : مانند هر کالای دیگری، تلفن همراه نیز مراکز خرید و فروش خاص خود را دارد که فروشگاههای آن باید در نقاط مختلف شهر باشد .

وی افزود: مناطق جنوب شهر مانند (یافت آباد) به عنوان دومین بازار بزرگ کشور در زمینه های مختلف است که به طور تخصصی و در مقیاس بسیار بزرگ می تواند به عرضه این محصولات بپردازد.

انصاری؛ افزایش جمعیت در مناطق جنوب شهر را دلیل اصلی برپایی این نمایشگاه دانست و و گفت : این منطقه با 10هزار پارکینگ فرصت مناسبی است تا شهروندان بدون  دغدغه با وسایل نقلیه خود مراجعه و از این مراکز خرید کنند.

هشتمین نمایشگاه صبح بخیری تلفن همراه و لوازم جانبی امروز یکشنبه به طور رسمی افتتاح شد و تا روز جمعه 18 اردیبهشت از ساعت 10 صبح تا 8 شب در بازار موبایل ایران شماره 2- واقع در یافت آباد شرقی (طبقه دوم ) پذیرای حضور علاقه مندان خواهد بود و به غیر از شهروندان نیمه غربی تهران و همچنین شهروندان کرج ، به دلیل وجود بزرگراه های منتهی به نمایشگاه مانند بزرگراه های امام علی، آیت الله سعیدی ، چمران ، یادگار امام و نواب ، دیگر شهروندان تهرانی نیز به سرعت و به راحتی می توانند به محل نمایشگاه دسترسی داشته باشند.