اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

مقایسه رقم شرط بندی ها با بودجه وزارتخانه


سخنگوی کمیسیون اصل 90 مجلس گفت: رقم شرط‌بندی در فوتبال ایران گاه به حدی بوده که عده‌ای به اندازه بودجه سالانه وزارت ورزش و جوانان در این موضوع ورود می‌کردند.

خبرگزاری فارس: مصطفی افضلی‌فرد عصر امروز در نشست با دانشجویان دانشگاه آزاد اردبیل به پرونده فساد و تبانی در فوتبال اشاره کرد و گفت: سئوال می‌شود که چرا رسیدگی به این پرونده این قدر به تأخیر افتاده در حالی که کمیته ارتقای سلامت کمیسیون اصل 90 به صورت دقیق این پرونده را مورد رسیدگی قرار داده و به دلیل گستردگی پرونده و افراد جدیدی که در این موضوع دخیل بودند و باید فراخوان می‌شدند رسیدگی به آن به درازا کشیده است.

وی یکی از دلایل وقوع فساد در فوتبال ایران را ارتزاق فوتبال از بیت‌المال توصیف کرد و افزود: به نظر من بدون شفافیت مالی قطعاً فساد مالی به دنبال آن ظهور و بروز پیدا می‌کند و انتصاب افراد غیرمتخصص با نگرش سیاسی، جناحی و حتی وجود رسانه‌های متعدد که در این تبانی نقش داشتند، از دلایل این امر است.

سخنگوی کمیسیون اصل 90 مجلس با انتقاد از برخی رسانه‌ها که با دریافت رشوه و تبانی افرادی را بزرگ و یا کوچک و یا آنها را تخریب می‌کردند، ادامه داد: دخالت جریان‌های سیاسی ذی‌نفوذ در فوتبال از هر جناح زمینه فساد و تباهی را فراهم کرده و شرط‌بندی جزء مواردی بوده که در این زمینه گزارشی نیز ارائه شده است.

افضلی‌فرد به عمق شرط‌‌بندی‌های فوتبال در ایران اشاره کرد و گفت: ‌میزان شرط‌‌بندی در فوتبال به اندازه بودجه وزارت ورزش و جوانان بوده است.

وی با بیان اینکه عدم شفافیت قراردادها و گردش مالی زمینه سوءاستفاده را در برخی از باشگاه‌ها و مدیران فراهم کرده است، تصریح کرد: همه این عوامل دست به دست هم داده تا بخش عظیمی از فوتبال این کشور دچار این معضل اساسی شود که امیدواریم هر چه سریع‌تر به چنین فسادهایی در فوتبال خاتمه داده شود.

افضلی‌فرد در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: ما به این نتیجه رسیدیم که هم دستگاه قضا و هم مجلس و وزارت ورزش و جوانان بدون ملاحظه‌کاری و توجه به جایگاه‌ها و نفوذ افراد هر چه سریع‌تر فساد و تبانی را ریشه‌کن کرده و بدون ملاحظه‌کاری در این حوزه ورود پیدا کنند.

بنزین تولیدی داخل هیچ گونه آلودگی ندارد

این نماینده مجلس با انتقاد از افرادی که به دلایل مختلف تولید بنزین یورو چهار را در داخل تضعیف کرده و دم از واردات بنزین می‌زنند، اضافه کرد: ما جلسه‌ای را با حضور رئیس سازمان محیط زیست، مسئولان وزارت نفت، استاندارد ملی و کمیسیون انرژی مجلس تشکیل دادیم و اعلام شد که بنزین تولید داخل در شازند اراک از استاندارد یورو چهار برخوردار است و نباید این تولید تضعیف شود.

وی با انتقاد از کسانی که از واردات بی‌رویه بنزین حمایت کرده و از آن منتفع می‌شوند، گفت: به هیچ وجه ماده بنزن که در تولید بنزین از مواد اساسی است در تولید داخل سرطان‌زا نبوده و برخی از فضاسازی‌های کاذب در ایجاد آلودگی بنزین داخلی به تأیید استاندارد نرسیده است.

افضلی‌فرد افزود: ‌از سازمان استاندارد ملی خواستیم تا شاخص‌ها را در این زمینه تعیین کند و هرچه سریع‌تر به این موضوع و مباحث پیرامونی آن خاتمه دهد.

در پرونده 650 میلیون یورویی تهدید شدم

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی با اشاره به زدودن آثار انحصارطلبی اقتصادی و برقراری حق و عدالت در جامعه تصریح کرد: خود بنده در پرونده تخلف 650 میلیون یورویی بارها مورد تهدید قرار گرفتم که چرا پرده از این پرونده باز کردم.

وی با اشاره به برخی قصورها و کوتاهی‌های وزیر دادگستری که باید بعد از تعطیلات ماه محرم در مجلس جوابگوی سئوالات نمایندگان باشد، بیان کرد: در برخی از حوزه‌ها مواردی و نارسایی‌ها را مشاهده کردیم که قطعاً در این زمینه باید وزیر دادگستری پاسخگو باشد تا همه از عینیت و حقیقت عدالت آگاه باشند.

افضلی‌فرد در مورد وظیفه قانون‌گذاری نمایندگان مجلس و تلاش‌های انجام شده در این حوزه اضافه کرد: یکی از مواردی که بنده به جد پیگیر آن بودم تا در این زمینه حق و حقوق افراد بیکار رعایت شود طرح بیمه بیکاری است که دولت موظف بوده تا ایجاد اشتغال برای افراد بیکار بیمه بیکاری آنها را پرداخت کند.

این نماینده مجلس با بیان اینکه در دفاع از حقوق ملت به عنوان یک اصل نگاه جناحی و دولتی را حاکم نکرده و برای بنده دولت نهم و دهم با دولت یازدهم هیچ فرقی ندارند، ادامه داد: هر چند دولت را همکار خود می‌دانیم اما حق و حقوق مردم را به پای دولتی‌ها تضعیف نمی‌کنم چرا که بنده نماینده مردم هستم نه دولت.

وی به برجستگی‌های کمیسیون اصل 90 اشاره کرد و گفت: کمیسیون اصل 90 تنها کمیسیونی است که در امور سایر کمیسیون‌ها ورود پیدا کرده و از هر کمیسیونی در مجلس یک نماینده و رابط در کمیسیون اصل 90 وجود دارد.

افضلی‌فرد افزود: این کمیسیون با رؤسای سه قوه در ارتباط بوده و حتی در صورت نیاز با مقام معظم رهبری نیز مکاتبه می‌کند و این اختیار را دارد که از بازرسی کل کشور سئوال و جواب کرده و آنها را بازرسی کند.


ویدیو مرتبط :
حسن عباسی؛ مقایسه بودجه ایران و آمریکا

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

1800 تخلف بودجه‌ای سه وزارتخانه به صحن علنی‌ می‌رود





اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

1800 تخلف بودجه‌ای سه وزارتخانه به صحن علنی‌ می‌رود

سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: در گزارش دیوان محاسبات در باره تفریغ بودجه سال 1389 وزارت نیرو 106 مورد، وزارت نفت 222 مورد و وزارت کشور نیز حدود 1500 تخلف داشتند.

غلامرضا کاتب سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با  فارس در خصوص گزارش دیوان محاسبات در مورد تخلفات 4 وزارتخانه‌ کشور، اقتصاد، نیرو و نفت در تفریغ بودجه سال 1389 اظهار داشت:‌ بر اساس این گزارش، در جلسه روز گذشته کمیسیون برنامه و بودجه از مسئولین این چهار وزارتخانه که بیشترین تخلفات را داشته‌اند، دعوت کردیم تا گزارش خود را ارائه کنند که معاونین وزارتخانه‌های نفت، نیرو و کشور در جلسه حاضر شدند و گزارش خود را ارائه دادند.

وی افزود: در این جلسات از اعضای کمسیون برنامه و بودجه درباره ارسال این گزارشات به صحن علنی رای‌گیری شد که نمایندگان با آن موافقت کردند اما برای رای‌گیری به منظور اعمال ماده 233 آئین نامه داخلی مجلس فرصت نشد و در نتیجه گزارش این تخلفات هفته آینده به صحن علنی ارائه می‌شود.

سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در خصوص تخلفات این وزارتخانه‌ها گفت: در این گزارش تعداد تخلفات وزارت نیرو 106 مورد بود که 70 درصد از آن به دادسرا ارجاع شده است همچنین وزارت نفت 222 مورد تخلف داشته که 199 مورد آن به دادسرا ارجاع شده و 23 مورد نیز در حال ارسال به دادسرا است.

کاتب ادامه داد: تخلفات وزارت کشور نیز در این گزارش حدود 1500 مورد بوده که از این تعداد 1008 مورد آن به دادسرا ارجاع شده است.

وی در خصوص نوع این تخلفات نیز گفت: عدم سرمایه‌گذاری در راستای تکالیف قانونی، برداشت از محل درآمدهای نفتی جهت هدفمندی یارانه‌ها در وزارتخانه‌های نفت و نیرو، عدم رعایت ماده 24 قانون در اخذ عوارض خودرو و گذرنامه در وزارت کشور، پرداخت حقوق کارکنان قراردادی از محل اعتبارات تملک دارایی‌ها و عدم بازپرداخت تسهیلات و بدهی‌‌های بانکی به بانک مرکزی در وزارت نیرو از جمله تخلفات این 4 وزارتخانه در گزارش دیوان محاسبات بود./فارس