اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

مقابل برخی واگذاری‌هاتمام قدایستاده‌ام/هشدار شدید به مدیران متخلف



 اخباراقتصادی ,خبرهای   اقتصادی,وزیر اقتصاد

وزیر اقتصاد با بیان اینکه در مقابل برخی واگذاری‌ها تمام قد ایستاده‌ام و اجازه واگذاری به صورت رددین و تهاتر را نمی‌دهم گفت: ترجیح می‌دهم برخی افتضاح‌ها به نام من ثبت نشود.

به گزارش مهر، علی طیب نیا در جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی با اشاره به رقم نامناسب واگذاری ها طی سال های اخیر گفت: بنا بر اعلام رسمی سازمان خصوصی سازی واگذاری های واقعی تا سال ۹۲ تنها ۱۳ درصد بوده که جمع ارزش آنها از مرز صد هزار میلیارد تومان می گذرد و این در شرایطی است که این واگذاری ها به صورت اولیه بوده و پس از آن چند دست چرخیده است.

وزیر امور اقتصادی و دارایی افزود: در کار تحقیقاتی که وزیر راه و شهرسازی انجام داده تنها دو تا سه درصد واگذاری های صورت گرفته تا سال ۹۲ به بخش خصوصی واقعی بوده در حالی که در دولت جدید و سال ۹۳ این سهم را به ۸۵ درصد رساندیم و در سال جاری نیز مطلقا واگذاری ها به خصولتی ها نداشتیم.

وی تصریح کرد: به صورت تمام قد در مقابل برخی واگذاری ها ایستاده ام و ترجیح می دهم وزیر نباشم تا اینکه برخی شرکت ها به صورت رددیون و تهاتر واگذار کنم. همین چند وقت پیش هم جلسه سنگینی داشتیم که نپذیرفتم واگذاری مربوطه به سرانجام برسد، یعنی ترجیح می دهم وزیر نباشم تا این افتضاح به نام ثبت نشود.

طیب نیا خاطرنشان کرد: تا زمانی که به عنوان وزیر اقتصاد در دولت یازدهم مشغول به کار هستم هرگز به دست من شاهد چنین واگذاری هایی به بخش های غیرواقعی اقتصاد نخواهید بود و این در شرایطی است که مفاد قانون به سرانجام رسیدن برخی واگذاری ها را تا پایان سال ۹۴ معین کرده که اگر انجام نشود باید بابت آن جواب بدهیم اما متاسفانه باید گفت این واگذاری ها امسال انجام شدنی نیست و باید سال آینده واگذار شود.

وزیر اقتصاد گفت: بسته ساماندهی جدید واگذاری ها شب گذشته در دولت به تصویب رسیده و بر این اساس قرار است ۶۰ شرکت را احیا کنیم؛ البته باید این را هم بگویم که مدیرهای دولتی موافق نیستند که برخی واگذاری ها صورت گیرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد: متاسفانه قدرت مانور به دلیل برخی تصمیمات دولتی از ما به عنوان وزیر و معاون وزیر گرفته شده به نحوی که هیات نظارت به ما مجوز برخی سفرهای خارجی را نمی دهد و با این شرایط این سوال مطرح است که سازمان سرمایه گذاری خارجی چگونه در شرایط جدید برجام می تواند مذاکرات را برای جذب سرمایه گذاری خارجی به نتیجه برساند؟

طیب نیا ادامه داد: ۶۰ شرکت را در قالب سهام عدالت بی صاحب سازی کردند و روند خصوصی سازی به دلیل تجربه منفی از گذشته و مقاومت مدیران دولتی و نیروهای انسانی به کُندی انجام می شود. وی خاطرنشان کرد: یک سال است یکی از معادن مهم کشور را فروخته ایم و به شرکت ملی فولاد هم اجازه واگذاری داده شده ولی هنوز نتوانستیم تمام شرکت آن را که پول آن را دریافت کرده ایم به خریدار بدهیم.

وزیر اقتصاد گفت: شعار خصوصی سازی می دهیم ولی اعتقادی به آنها نداریم و هر شرکتی را که می خواهیم خصوصی کنیم گروهی ما را منع می کند در حالی که اگر دولت توان اصلاح ساختار شرکت های زیان ده را دارد چرا در ۴۰ سال گذشته این کار را نکرده است؟

این عضو کابینه یازدهم گفت: باید باور داشته باشیم دولت مدیر و بنگاه دار خوبی نیست و مشکل اصلی ما در ناکارآمدی سیستم دولتی است، به این معنا که بنگاه های ما به واسطه مدیریت دولتی، به مراکز توزیع رانت و فساد تبدیل شده اند.

وی افزود: چرا برخی جلوی خصوصی سازی بنگاه های دولتی را نمی گیرند در حالی که روسای هیات مدیره ای را می شناسم که در برخی شرکت ها، دارایی های شرکت و اسناد بدهی های آن را مخفی می کنند که شرکت واگذار نشود و البته این قبیل مدیران باید پاسخگو باشند.

وزیر اقتصاد تاکید کرد: من به عنوان وزیر اقتصاد براساس اختیاراتی که قانون در اختیارم قرار داده از شرکت های دولتی که صورت های مالی خود را به درستی ارائه ندهند هشدار می دهم که همه مدیران آنها را عزل خواهم کرد.


 اخبار اقتصادی -  مهر 


ویدیو مرتبط :
برخورد بانک مرکزی با مدیران متخلف بانکی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

شائبه همکاری برخی مدیران رسانه ملی با متخلف تبلیغات در فوتبال



شفاف سازی رسانه ملی , بدهی های میلیاردی

 

حاكمیت مناسبات ناسالم در حوزه تبلیغات فوتبال و به كارگیری برخی مدیران در صداوسیما باعث میلیاردر شدن جوان سی ساله ای به نام ع. ش در طی یكی دوسال و از قبل انعقاد قراردادهای غیر قانونی شده است. موضوعی که به نظر می رسد با توجه به نقش برخی مدیران معاونت مالی اداری صدا و سیما می بایست توسط سازمانهای مسئول مورد بررسی دقیق قرار گبرد.

به گزارش سرویس ورزشی صراط، حاكمیت مناسبات ناسالم در حوزه تبلیغات فوتبال و به كارگیری مدیران ضعیف در صداوسیما باعث میلیاردر شدن جوان سی ساله ای به نام "ع. ش" در طی یكی دوسال و از قبل انعقاد قراردادهای غیر قانونی شده است.

"ع . ش" با سوء استفاده و تطمیع عده ای از دست اندركاران و در سایه غفلت برخی مدیران، در پوشش شركت های اجاره ای مبادرت به راه اندازی غیر قانونی مجموعه ای به نام ((دفتر نمایندگی تبلیغات محیطی فوتبال كشور)) نموده و با این پشتوانه، برخی شركت ها و موسسات دولتی به تصور دولتی بودن این مجموعه مبادرت به عقد قرارداد و پرداخت ارقام میلیاردی برای تبلیغ كالا و خدمات خود در هنگام پخش مسابقات فوتبال از تلویزیون نموده اند.

افراد مطلع اذعان دارند كه "ع . ش" علی رقم بدهی های میلیاردی به سازمان صدا و سیما از مدتها قبل، موفق به عقد قراردادهایی در سنوات اخیر شده است و این در حالی است که تشریفات قانونی واگذاری قراردادهای میلیاردی نیز انجام نپذیرفته است .

با عنایت به سكوت صدا و سیما در خصوص اخبار منتشره در روزهای اخیر، لازم است مسئولان این دستگاه علاوه بر اظهار نظر در درخصوص اخبار منتشره، نسبت به تبیین میزان انطباق فعالیت های خود در واگذاری قراردادها به ع.ش با قوانین و مقررات موجود مبادرت نموده و در رابطه با ابهامات به وجود آمده پاسخگو باشند .

به هر حال با توجه به حجم بالای تخلفات صورت گرفته و شائبه نقش برخی مدیران صدا و سیما در مناسبات ناسالم مذكور به نظر می رسد سازمانها مسئول می بایست در این حوزه ورود پیدا کرده و ماجرای انعقاد قراردادهای غیر قانونی و مناسبات ناسالم موجود را بررسی نمایند.../صراط