اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

مقابله به مثل پوتین: واردات مواد غذایی از اتحادیه اروپا و آمریکا ممنوع شد



اخبار,اخباربین الملل,اقتصاد روسیه


 اخبار بین الملل - مقابله به مثل پوتین: واردات مواد غذایی از اتحادیه اروپا و آمریکا ممنوع شد

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، به تحریم‌هایی که آمریکا و اتحادیه اروپا علیه این کشور مقرر کرده‌اند، با تحریم متقابل واکنش نشان داد.

به گزارش «تیک»، شامگاه چهارشنبه (۶ اوت / ۱۵ مرداد) روسیه اعلام کرد که ممنوعیت‌ها و محدودیت‌هایی برای واردات چندین کالا از اروپا اعمال خواهد شد.

پوتین اعلام کرد که این ممنوعیت‌ها و محدودیت‌ها در مورد محصولات کشاورزی، مواد خام و مواد غذایی آن گروه از کشورها صورت خواهد گرفت که در جریان کشمکش اوکراین تحریم‌هایی علیه روسیه مقرر کرده‌اند.

قرار است ممنوعیت‌ها و محدودیت‌ها به مدت یک سال برقرار باشند. پیش از این نیز دولت روسیه در واکنش به تحریم‌های آمریکا و اتحادیه اروپا دست به اقداماتی تلافی‌جویانه زده بود. از جمله بیمارستان‌های روسیه دیگر حق وارد کردن تجهیزات پزشکی را ندارند. همچنین خرید اتوبوس و تراموا از شرکت‌های خارجی ممنوع شده است.

سیاست داخلی پوتین در رابطه با تحریم‌های خارج این است که این تحریم‌ها را کم‌اهمیت یا حتی مفید جلوه دهد. سیاستمداران و کارشناسان نزدیک به دولت پوتین حتی از تحریم‌های غرب به عنوان "وسیله‌ای برای نجات روسیه" نام برده‌اند.

دمیتری روگوزین، معاون رئیس جمهور روسیه، بتازگی گفته است: «این امکانی عالی است برای اینکه ما بالاخره به اقتصاد خود بپردازیم؛ امکانی است برای اینکه کشور را دوباره صنعتی کنیم.»

به گفته روگوزین، رقبای خارجی جلوی رشد صنعت در روسیه را می‌گیرند و "بهتر است روسیه مثل دوران اتحاد جماهیر شوروی به خود متکی باشد".

پوتین نیز با رفتاری مشابه در برابر غرب واکنش نشان می‌دهد. اما در حقیقت وضعیت نگران‌کننده است. پیامدهای تحریم‌های آمریکا و اروپا برای اقتصاد روسیه چندان سبک نیست و این پیامدها می‌تواند بر اثر تهدیدهایی که صورت می‌گیرد سنگین‌تر نیز بشود.

 

 اخبار بین الملل - تیک


ویدیو مرتبط :
افزایش واردات اتحادیه اروپا از ایران

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

آمریکا واردات فرش دستباف ایران را ممنوع کرد



 

 

فرش

 

 

رییس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان فرش دستباف گفت: دولت آمریکا از هفتم مهرماه امسال (29 سپتامبر 2010) واردات هر نوع فرش دستباف ایرانی به این کشور را ممنوع کرده است.

به گزارش شبکه ایران از اتاق ایران، اکبر هریسچیان‌ از امریکا به عنوان اصلی‌ترین واردکننده فرش دستباف و بزرگترین بازار صادراتی ایران نام برد و گفت: ‌زمان پایان این تحریم مشخص نیست.

وی درعین حال تصریح کرد که ‌گروهی از صادرکنندگان با اطلاع از تصمیم اخیر آمریکا در ماه‌های اخیر محموله‌های بسیاری را برای صادرات به آمریکا تدارک دیدند و در زمان حاضر فرش بسیاری برای صادرات در گمرک وجود دارد.

رییس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان فرش دستباف به ایرنا می‌گوید که پیشتر و در دوران رونالد ریگان رییس جهموری اسبق آمریکا واردات فرش دستباف ایران به این کشور ممنوع اما پس از 14 سال این ممنوعیت رفع شد.

این فعال بخش خصوصی افزود:‌ در زمان تحریم فرش دستباف ایران تاجران، ‌کالای خود را از طریق کانادا به آمریکا ارسال می‌کردند.

هریسچیان با بیان اینکه تولیدکنندگان و صادرکنندگان فرش نگران اقدام مشابه اروپا بعنوان دومین بازار صادراتی بودند، افزود: ‌خوشبختانه اروپا تاکنون اقدامی در این خصوص نکرده و فرش ایران برای ورود به این قاره ممانعتی پیش رو ندارد.

یادآور می‌شود در زمان حاضر واردات پسته و خاویار ایرانی به آمریکا ممنوع است.

وی درباره افزایش 41 درصدی فرش دستباف در چهار ماه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن نیز گفت: عمده دلیل افزایش مربوط به تلاش تجار برای صادرات بیشتر فرش دستباف به امریکا است.

همچنین در چهارماه نخست امسال مجموع صادرات فرش دستباف 5/151 میلیون دلار با دو هزار و 440 تن وزن اعلام شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل از نظر ارزشی 10/41 و وزنی 5/47 درصد رشد را نشان می‌دهد.

میزان صادرات فرش دستباف در چهارماه سال گذشته 5/107 میلیون دلار با وزن یک هزار و 660 تن اعلام شده است..../تحلیل:عصرایران