اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

مقابله با بیماری‌ ها با «قرص مدفوع»!


محققان آمریکایی داروی آزمایشی با استفاده از مدفوع انسان تولید کرده‌اند که نیاز به انجام پیوند مدفوع را برطرف می‌کند.

خبرگزاری ایسنا: محققان آمریکایی داروی آزمایشی با استفاده از مدفوع انسان تولید کرده‌اند که نیاز به انجام پیوند مدفوع را برطرف می‌کند.

 پیوند مدفوع شامل دادن مدفوع اهداکننده سالم به فرد بیمار است که می‌تواند برای درمان عفونت‌های حاد دستگاه گوارش به ویژه کلستریدیوم سخت یا C-diff مورد استفاده قرار گیرد.

روش پرهزینه و تهاجمی پیوند مدفوع از طریق کولونوسکوپی، لوله‌های داخل گلو یا حتی تنقیه انجام می‌شود که در همه موارد جوابگو نیست.

سال گذشته پزشکان دانشگاه کالگری کانادا موفق به ابداع روشی برای استفاده از مدفوع افراد سالم برای تولید «قرص مدفوع» جهت درمان عفونت‌های حاد دستگاه گوارش شدند. در این روش مدفوع گرفته شده از اهداکننده سالم که معمولا از بستگان بیمار است، در آزمایشگاه استخراج شده و باکتری‌های خوب آن جداسازی و تمیز می‌شوند؛ سپس باکتری‌ها درون کپسول‌های ژله‌یی با سه لایه پوشش قرار می‌گیرند تا پیش از رسیدن به روده حل نشوند.

محققان بیمارستان مرکزی ماساچوست در بوستون در یک مطالعه جدید، نمونه جدیدی از قرص مدفوع تولید کرده‌اند. آزمایش‌های انجام شده نشان می‌دهد که دو روز مصرف این قرص آزمایشی به درمان یک عفونت باکتریایی خطرناک کمک می‌کند.

به گفته دکتر «ایلان یانگستر»، سرپرست تیم تحقیقاتی، در آزمایش بالینی محدود که بر روی 20 بیمار مبتلا به کلستریدیوم سخت انجام شد، اسهال و سایر علائم بسیار شدید بیماران در مدت روز پس از مصرف قرص مدفوع بهبود پیدا کرد.

درصورت کسب نتایج مشابه در آزمایش‌های بالینی گسترده‌تر، این قرص می‌تواند به یک روش درمان جایگزین آسان، ارزان و ایمن‌تر به جای پیوند مدفوع مورد استفاده قرار گیرد.

نتایج این مطالعه در مجله JAMA منتشر شد.


ویدیو مرتبط :
چرا بعضی افراد قرص مدفوع مصرف میکنند؟

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تولید دوغی برای تشخیص بیماری‌ها با تغییر رنگ مدفوع!




 

چتولید دوغ , دوغی برای تشخیص بیماری

 

محققان انگلیسی نوعی نوشیدنی دوغ تولید كرده‌اند كه با تغییر رنگ مدفوع افراد می‌تواند نوع بیماری آنها را مشخص كند.

به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، پزشكان تعییر رنگ مدفوع را یكی از نشانه‌های آشكار بروز بیماری در فرد عنوان می كنند.

اكنون دو محقق انگلیسی از همین ایده برای طراحی نوشیدنی دوغ مانند با قابلیت تغییر دادن رنگ مدفوع استفاده كرده اند.

«الكساندرا دیزی» و «جیمز كینگ» طراحان نوشیدنی E.Chromi امیدوارند در آینده از این محصول بتوان برای شناسایی انواع مختلف بیماری‌ها استفاده كنند، اما برخی محققان معتقدند كه این نوشیدنی تنها قادر به شناسایی باكتری اشرشیاكولی (E.coli) در بدن است.

نوشیدنی E.Chromi كه در مراحل مقدماتی آزمایش قرار دارد، در تعامل با باكتری های موجود در معده و روده، رنگ مدفوع را تغییر می دهد.

این محصول با تكمیل مراحل تحقیق و تولید می تواند شش نوع بیماری مختلف شامل رنگ مدفوع زرد: كولیت، رنگ قرمز: روتا ویروس (اسهال ویروسی)، رنگ بنفش: سالمونلا، رنگ سبز: سرطان روده بزرگ، رنگ آبی: كرم روده و رنگ سرمه ای: زخم معده را شناسایی كند.

.... / خبرگزاری ایسنا

 

 

چتولید دوغ , دوغی برای تشخیص بیماری

 

امكان تشخیص طیف مختلفی از بیماری های معده و روده

 

 

چتولید دوغ , دوغی برای تشخیص بیماری

 

تشخیص بیماری های مختلف با تغییر یافتن رنگ مدفوع