اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

معرفی گران‌ترین کشورها برای ادامه تحصیل دانشجویان



اخبار,اخبار دانشگاه,گران‌ترین مقصد آموزش عالی برای دانشجویان بین‌المللی

 
اخبار دانشگاه - معرفی گران‌ترین کشورها برای ادامه تحصیل دانشجویان

بانک خصوصی «اچ‌اس‌بی‌سی» در گزارش جدید خود استرالیا را به عنوان گران‌ترین مقصد آموزش عالی برای دانشجویان بین‌المللی معرفی کرد.

در گزارش بانک «اچ‌اس‌بی‌سی» انگلیس آماده است: استرالیا که از نظر وسعت ششمین کشور جهان محسوب می‌شود از نظر بالا بودن هزینه‌های تحصیلی بسیاری از کشورهای صنعتی و پیشرفته را پشت سر گذاشته است. در این گزارش پس از استرالیا کشورهای آمریکا و انگلیس نیز همچنان جزو گران‌ترین کشورها برای ادامه تحصیل هستند.

انتشار این گزارش موجب تعجب بسیاری از دانشجویان بین‌المللی شد چرا که آنها معمولا انگلیس را به لحاظ هزینه‌های زندگی و تحصیلی به عنوان گران‌ترین کشور جهان می‌دانستند. با این حال همچنان تحصیل در انگلیس هزینه بالایی دارد و در این رده‌بندی در ردیف سوم قرار گرفته است.

 

به دنبال بروز بحران اقتصادی در اروپا و آمریکا، بسیاری از موسسات آموزش عالی شهریه‌های خود را افزایش دادند تا بتوانند بر کمبود بودجه‌های دولتی خود فایق آیند و در عین حال نیز درآمدهای خود را افزایش دهند. این مسئله سبب فراری دادن دانشجویان خارجی از کشورهای پرهزینه به سمت کشورهای کم‌هزینه تر نظیر سنگاپور، هنگ کنگ و استرالیا شد.

اما اطلاعات ارائه شده در این گزارش این ذهنیت را به کلی تغییر داد. اگرچه میزان شهریه سالانه دانشجویان خارجی در دو کشور آمریکا و استرالیا تقریبا به یک اندازه، یعنی حدود 25 هزار دلار است اما هزینه‌های سنگین زندگی در استرالیا، این کشور را از نظر هزینه‌های سالانه برای ادامه تحصیل بالاتر از سایر کشورها قرار داده است.

دانشجویان خارجی در استرالیا باید سالانه مبلغی حدود 38 هزار دلار هزینه کنند که این رقم برای دانشجویان خارجی در آمریکا 35 هزار دلار و در انگلیس 30 هزار دلار است.

«گراهام هیونیس»، رئیس خرده بانکداری و مدیریت دارایی بانک «اچ‌اس‌بی‌سی» در استرالیا می‌گوید: در حالی که طی پنج سال گذشته استرالیا از رشد اقتصادی خوبی بهره می‌برد، این مسئله سبب افزایش ارزش پول و درآمد ارزی این کشور در بخش صادرات شامل «آموزش» نیز شده است.

وی افزود: با وجود اینکه بخش آموزش استرالیا از نظر شمار دانشجویان خارجی آسیب دیده اما سهم دانشجویان بین‌المللی در این کشور همچنان قدرتمند مانده است. این مسئله نشان می‌دهد که بسیاری از دانشجویان بین‌المللی، نقش مسائل مالی را نسبت به سایر مسائل نظیر کیفیت آموزش و زندگی در این کشور در اولویت‌های آخر خود در نظر می‌گیرند و اهمیت کمتری برای آن قائل هستند.

بانک «اچ‌اس‌بی‌سی» با انتشار گزارش فوق به تحلیل داده‌های دولتی دریافتی از 13 کشور جهان پرداخته است و با تلفیق مبلغ میانگین هزینه‌های دانشگاه و هزینه‌های زندگی، میانگین هزینه‌های سالانه هر یک از دانشجویان بین‌المللی را برآورد کرده است.

به گزارش یونیورسیتی‌هرالد، در این فهرست آلمان در میان 13 کشور با میانگین سالانه 6200 دلار برای شهریه و هزینه‌های زندگی وضعیت مناسب‌تری داشته است. در آسیا نیز کشورهای سنگاپور و هنگ کنگ پس از استرالیا پرهزینه‌ترین کشورها برای دانشجویان بین‌المللی معرفی شده‌اند. دانشجویان بین‌المللی در این کشورها به ترتیب باید سالانه مبالغ 24 هزار دلار و 22 هزار دلار هزینه کنند.

بنا بر اعلام بانک «اچ‌اس‌بی‌سی»، 13 کشور پرهزینه برای تحصیل دانشجویان بین‌المللی شامل کشورهای ذیل می‌شوند:

1- استرالیا سالانه 38 هزار و 516 دلار

2- آمریکا سالانه 35 هزار و 705 دلار

3- انگلیس سالانه 30 هزار و 325 دلار

4- امارات متحده عربی سالانه 27 هزار و 375 دلار

5- کانادا سالانه 26 هزار و 11 دلار

6- سنگاپور سالانه 24 هزار و 248 دلار

7- هنگ کنگ سالانه 22 هزار و 443 دلار

8- ژاپن سالانه 19 هزار و 164 دلار

9- روسیه سالانه 9441 دلار

10- چین سالانه 8766 دلار

11- تایوان سالانه 2578 دلار

12- اسپانیا سالانه 7006 دلار

13- آلمان سالانه 6285 دلار
اخباردانشگاه - خبرگزاری ایسنا


ویدیو مرتبط :
معرفی رشته پزشکی-ادامه تحصیل در خارج

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

ضوابط ادامه تحصیل دانشجویان انصرافی و اخراجی



اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

ضوابط ادامه تحصیل دانشجویان انصرافی و اخراجی

دانشجویان در طول مدت تحصیل از دیپلم تا دكترای تخصصی، تنها یكبار مجاز به انصراف و شروع مجدد به تحصیل هستند.

سرهنگ محمدرضا اكبر حلوایی معاون مشمولان و امور معافیت‌های سازمان وظیفه عمومی ناجا در این باره گفت: دانشجویان در طول مدت تحصیل، از دیپلم تا دكترای تخصصی، فقط یكبار مجاز به انصراف و شروع به تحصیل مجدد در دانشگاه و رشته دیگر هستند.

وی درخصوص شرایط دانشجویان انصرافی گفت: این دسته از دانشجویان چنانچه تمایل به ادامه تحصیل داشته باشند، باید حداكثر تا یكسال بعد از تاریخ انصراف، در دانشگاه و مقطع جدید شروع به تحصیل كنند كه در این صورت مدت تحصیل قبلی آنان، در سنوات مقطع جدید لحاظ نخواهد شد.

طبق اعلام سازمان وظیفه عمومی ناجا، معاون مشمولان و امور معافیت‌های این سازمان اعلام كرد: قبولی این دسته از افراد در مقطع پائین‌تر از مقطع قبلی نیز بلامانع است.

حلوایی درباره شرایط بازگشت به تحصیل دانشجویان انصرافی به دانشگاه و رشته قبلی آنان، گفت: افراد مذكور در صورتی كه در مهلت یكساله پس از انصراف، به خدمت اعزام نشده باشند با موافقت دانشگاه مربوطه مبنی بر بازگشت به تحصیل، از معافیت تحصیلی برخوردار خواهند شد.

وی در ادامه افزود: وقفه ایجاد شده برای دانشجویان انصرافی كه با بازگشت به تحصیل آنان در رشته و دانشگاه قبلی موافقت شده، جزء سنوات تحصیلی آنان محاسبه نخواهد شد و دیگر این افراد مجاز به انصراف مجدد نیستند.

معاون مشمولان و امور معافیت‌های سازمان وظیفه عمومی ناجا در خصوص شرایط دانشجویان اخراجی گفت: دانشجویان اخراجی، تنها در صورت دریافت كارت پایان‌خدمت دوره ضرورت یا معافیت از خدمت، مجاز به بازگشت به تحصیل هستند.

وی در ادامه گفت: در مواردی كه اخراج دانشجویان از تحصیل به اشتباه صورت گرفته یا بنا به دلایل موجه دانشگاه اخراج را منتفی اعلام كنند، با تائید كمیسیون موارد خاص دانشگاه و اعلام كتبی آن، در صورتی كه بیش از یكسال از اخراج دانشجو نیز سپری نشده باشد، بازگشت به تحصیل دانشجوی اخراجی بلامانع است./ایسنا