اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

معرفی چاق‌ ترین کشورهای جهان


آمار جدید از افزایش نرخ چاقی در جزایر اقیانوس آرام، کشورهای اقیانوس آرام جنوبی، شرق استرالیا و فیجی خبر می‌دهد.

خبرگزاری ایسنا: آمار جدید از افزایش نرخ چاقی در جزایر اقیانوس آرام، کشورهای اقیانوس آرام جنوبی، شرق استرالیا و فیجی خبر می‌دهد.

این کشورها در بالای فهرست چاق‌ترین جوامع جهان قرار گرفته‌اند و به گفته کارشناسان، معرفی رژیم‌های غذایی غربی به مردم این مناطق علت اصلی شیوع چاقی در این نواحی است.

در بررسی انجام شده روی چاق‌ترین مردم مناطق جهان مشخص شد کشور ساموآ در اقیانوس آرام جنوبی با دارا بودن 75 درصد جمعیت مبتلا به چاقی در صدر این فهرست قرار دارد و پس از آن جزایر «نائورو» و «کوک» با دارا بودن به ترتیب 71 درصد و 63 درصد از جمعیت افراد مبتلا به چاقی در رتبه دوم و سوم قرار گرفته‌اند.

عادات تغذیه‌ای سنتی در این جزایر از جمله گوشت ماهی تازه، میوه‌ها و سبزیجات محلی با خوراکی‌هایی همچون برنج، قند، آرد گندم، میوه و سبزیجات کنسرو شده و نوشابه‌های غیر الکلی جایگزین شده است. علاوه بر این مصرف موادغذایی غربی در بین مردم این جزایر به نمادی از جایگاه خاص اجتماعی در جوامع‌شان تبدیل شده و ساکنان این مناطق ترجیح می‌دهند گوشت ماهی را همچون روش‌های طبخ غربی به شکل سرخ شده مصرف کنند در حالی که در گذشته مصرف آن به صورت خام مرسوم بوده است.

در این بررسی آمده است بنگلادش و اتیوپی به طور مشترک در پایین‌ترین بخش این لیست قرار دارند و تنها یک درصد مردم این کشورها به عارضه چاقی مفرط مبتلا هستند و در رتبه دوم مردم نپال جای گرفته‌اند. در حقیقت بیشتر کشورهای آفریقایی و جنوب آسیا در زمره پایین ترین مناطق دارنده بیشترین جمعیت مبتلا به چاقی هستند. کارشناسان معتقدند سطح بالایی از سوء تغذیه در این مناطق از جهان وجود دارد و مردم در این کشورها برای تامین انرژی مورد نیاز بدن خود با مشکل روبرو هستند.

بررسی‌های انجام شده حاکی از آن است که به طور کلی شیوع فزاینده چاقی در سراسر جهان به ویژه در بیشتر مناطق اروپا، خاورمیانه و آمریکای شمالی مشاهده می‌شود. در انگلیس بیش از 25 درصد جمعیت آن به چاقی مبتلا هستند در حالی که در فرانسه، ایتالیا و سوئد وضعیت بهتر است و نرخ چاقی کمتر از 10 درصد است.

آمار چاقی در آمریکا و استرالیا نیز به ترتیب 33 درصد و 27 درصد اعلام شده است.


ویدیو مرتبط :
ناامن ترین کشورهای جهان

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

چاق‌ترین کشورهای جهان و رتبه ایران



چاق‌ترین کشورهای جهان,شاخص توده بدنی مردم جهان, سنگین‌ترین و سبک‌ترین شهروندان بزرگسال جهان

تازه‌ترین داده‌های پژوهشی منتشر کرد:

چاق‌ترین کشورهای جهان و رتبه ایران

یک داده‌نمایی تازه، به معرفی نمودار جالبی از میانگین شاخص توده بدنی مردم جهان پرداخته که سنگین‌ترین و سبک‌ترین شهروندان بزرگسال جهان را نمایش می‌دهد.

با توجه به جامعه ثروتمند و علاقه‌مند به مصرف مواد غذایی سریع، بسیاری از مردم ممکن است آمریکا را در بالای این لیست قرار دهند؛ این در حالیست که بر اساس آمار ارائه شده توسط Visual.ly، صدرنشین جدول شاخص توده بدنی در میان مردم جهان، کویت است. این کشور عربی از میانگین شاخص توده بدنی 27.5 برای مردان و 31.74 برای زنان برخوردار است.

این آمار، آمریکا را با میانگین 26.5 برای مردان و 29 برای زنان در جایگاه دوم قرار داده است.

بزرگسالانی که از میانگین وزن بدنی بین 18.5 و 24.9 برخوردارند، عموما از وزن بدنی مناسبی به نسبت قد خود برخوردارند.

انگلیس که از سطوح رو به رشد چاقی بویژه در میان کودکان برخوردار بوده در جایگاه بیست و ششم این نمودار قرار دارد. میانگین شاخص توده بدنی برای مردان این کشور 27 و برای زنان 26.9 است.

ایران با میانگین شاخص توده بدنی 24.9 برای مردان و 26.9 برای زنان در جایگاه 46 قرار دارد.

کشورهای دیگر که در میان سنگین‌ترین‌ها قرار گرفته‌اند، شامل آلمان، یونان، آرژانتین و تعدادی از کشورهای عربی مانند امارات متحده عربی، عربستان و بحرین هستند.

علیرغم شهرت استرالیا به عنوان یک کشور ورزش دوست، این کشور در جایگاه یازدهم این نمودار قرار دارد.

جای تعجب نیست که برخی از فقیرترین کشورهای جهان در آسیا و آفریقا در میان کشورهای با کمترین شاخص توده بدنی قرار دارند.

مردم بنگلادش با میانگین 20.5 برای مردان و 19.8 برای زنان از کمترین شاخص توده بدنی برخوردارند.

دیگر کشورهای نزدیک به پایین این نمودار شامل نواحی درگیر جنگ و خشکسالی مانند اتیوپی، رواندا، کنیا و اریتره است.

برخی از کشورها دارای اختلاف چشمگیری در میان زنان و مردان هستند. در جامائیکا، میانگین شاخص توده بدنی برای مردان 24.8 و برای زنان 29.8 است. روندهای مشابه در کشورهایی مانند لسوتو، ترینیداد و توباگو و هائیتی قابل مشاهده است./ایسنا