اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

معرفی و شرایط بورس و پذیرش دانشگاه "ایروان"ارمنستان


دانشگاه ملی ایروان در ارمنستان، بزرگترین دانشگاه در این كشور با 110 دپارتمان می‌باشد كه در سال 1919 تاسیس شده است.

خبرگزاری ایسنا: دانشگاه ملی ایروان در ارمنستان، بزرگترین دانشگاه در این كشور با 110 دپارتمان می‌باشد كه در سال 1919 تاسیس شده است.

این دانشگاه 3150 كارمند، 130 استاد،700 دانشیار و 360 استادیار دارد. این دانشگاه با 400 محقق و پژوهشگر و 1350 دانشجوی كارشناسی ارشد حرف اول را در ارمنستان می‌زند.

 از 9 هزار دانشجوی كارشناسی این دانشگاه، 800 دانشجو را دانشجویان خارجی از جمله ایرانی تشكیل می‌دهند. به همین منظور سوای بر آموزش به زبان ارمنی، دروس این دانشگاه به زبان انگلیسی و روسیه نیز تدریس می‌شود.

زمان آغاز سال تحصیلی در ارمنستان


 سال آموزشی در ارمنستان به مانند ایران از مهرماه آغاز و در خرداد ماه به اتمام می‌رسد.

 آزمایشگاه این دانشگاه در كنار اتاق‌های ویژه‌ای با مجهزترین دستگاه‌ها و تكنولوژی‌های روز دنیا قرار گرفته است، به گونه‌ای كه در رتبه‌بندی‌ دانشگاه‌های جهان این دانشگاه بهترین دانشگاه ارمنستان شناخته شده است.

مشخصات دانشكده‌ها و بخشهای دانشگاه

 دانشكده‌های این دانشگاه شامل دانشكده فیزیك، دانشكده فیزیك هسته‌ای، ریاضی كاربردی و فیزیك، دانشكده جغرافیا، دانشكده شیمی، دانشكده تاریخ، دانشكده فیزیك، دانشكده معدن‌كاوی، جامعه‌شناسی، فلسفه، نقشه‌نگاری و اطلاعات جغرافیایی، دانشكده اكولوژی و محیط‌ زیست، حقوق و علوم سیاسی و روابط بین‌الملل، ادبیات و زبان‌های خارجه، علوم انسانی و الهیات می‌شود.

 این دانشگاه كه به دانشگاه مادر كشور ارمنستان معروف است در خیابان ابوویان واقع شده و از سیستم آموزش از راه دور نیز استفاده می‌كند. این دانشگاه در سه مقطع كارشناسی، كاراشناسی ارشد و دكتری فعالیت می‌كند.

 همانطور كه گفته شد این دانشگاه به "دانشگاه مادر" معروف است به این دلیل كه در ابتدا تمام دانشكده‌ها در كنار هم و زیر مجموعه یكدیگر بودند اما اكنون هر كدام مجزا هستند و رییس‌ دپارتمان مخصوص خود را دارند.

فارغ‌التحصیلان معروف دانشگاه ایروان

 پاریو سواك شاعر سابق ارمنستان، شاهین مگیان رهبر نظامی سابق ارمنستان، سیلویا كاپوتیكیان شاعر سابق ارمنستان، سرگئی مرگیان ریاضی‌دان و دانشمند نابغه ارمنستان، سرژ ساركیان رییس‌جمهور سابق ارمنستان، واهه اشمانیان وزیر قوه قضاییه سابق ارمنستان، لئون پطروسیان اولین رییس‌جمهور كشور، لئون چوكازیان عضو هیات یونسكو در زمینه هند، الكساندر آرزومانیان اولین وزیر ارمنستان در آمریكا و غیره از معرفترین فارغ‌التحصیلان این دانشگاه هستند.

 دانشكده‌های فیزیك و ریاضی این دانشگاه كادر بسیار قدرتمندی دارد و همواره در پذیرش اساتید بین‌المللی و بورسیه دانشجویان رشته‌های یاد شده فعال می‌باشد، از دیگر رشته‌های قوی این دانشگاه كه دارای مدرك معتبر در عرصه جهانی است. دانشكده حقوق و روزنامه‌نگاری می‌باشد كه میزبان سمینارها و جشنواره‌های زیادی بوده است.

شرایط پذیرش و بورسیه در دانشگاه ایروان

 پذیرش دانشجو و بورسیه در دانشگاه ایروان ارمنستان بیشتر حول رشته‌های تاریخ و زبان‌های خارجه می‌باشد و همواره به دلیل نزدیكی جغرافیایی و فرهنگی به كشورمان ایران دانشگاه‌های این كشور بین دانشجویان ایرانی پرطرفدار بوده است.

 مدارك لازم برای درخواست تحصیلی در دانشگاه ایروان به شرح ذیل است: درخواست تقاضانامه به دانشگاه ایروان و ذكر رشته تحصیلی، كپی دیپلم تحصیلی تایید شده از سوی دفتر اسناد رسمی با ریز نمرات دانشجو، گواهی سلامت، گواهی پاك بودن از ایدز، كپی پاسپورت، كپی شناسنامه و 6 قطعه عكس برخی از این مدارك است.

 اما اگر دانشجو قصد ادامه تحصیل در مقطع پژوهش‌محور (1 تا 2 سال) یا دكتری (3 سال) را دارد نامبرده علاوه بر مدارك بالا موظف است تا مدارك شامل لیست مقالات تایید شده از دانشگاه قبل و حداقل یك تز و برنامه تحقیقی و آموزشی را نیز ارایه كند.

 بر اساس این گزارش متقاضیان باید ابتدا در دوره‌های آمادگی بخش دانشجویان خارجه شركت كنند. این بخش كه از سال 1961 تاسیس شده است تاكنون بیش از شش هزار دانشجو از 55 كشور جهان را فارغ‌التحصیل كرده است.

دانشجویان در این اداره به سه بخش بدون دانش ارمنی، دانش كم ارمنی و دانش كامل ارمنی تقسیم‌بندی می‌شوند و در یك ترم آمادگی آنها برای ادامه تحصیل در دانشگاه‌های ارمنستان آماده می‌شوند و در صورت نیاز بیشتر به دانش و زبان ارمنی از ترم‌های بعدی در كنار واحدهای اصلی دانشجو می‌تواند درس ارمنی و دانش ارمنی را نیز انتخاب كند. در صورت تجدیدی در دوره‌های آمادگی، متقاضی نمی‌تواند به ادامه تحصیل ادامه دهد و موظف است در امتحانات مجدد این دوره برای كسب مجوز ادامه تحصیل شركت كند.


دانشكده پزشكی دانشگاه ایروان پرطرفدارترین دانشكده ارمنستان


 دانشكده پزشكی این دانشگاه پرطرفدارترین و معروف‌ترین دانشكده در این كشور است. این دانشكده در سال 1920 یك سال پس از تاسیس دانشگاه افتتاح شده است.

 در ابتدا كلاس‌های این دانشگاه برای دانشجویان خارجی از قبیل هند، ایران، اتیوپی، بلغارستان و ... به زبان روسیه‌ای تدریس می‌شد اما از سال 2000 كلاس‌های دانشجویان خارجه به زبان انگلیسی نیز تدریس می‌شود.

 در حال حاضر طی جدیدترین آمار، 740 دانشجو خارجی از كشورهای هند، مورید، ایران، لبنان، اردن، عراق، كانادا، آمریكا، روسیه، قزاقستان، گرجستان، بلاروس، مولداوی، اوكراین، مالدیو، سری‌لانكا و موریتانی در این دانشگاه در حال تحصیل می‌باشد.

 در این دانشگاه نه تنها آموزش عمومی بلكه آموزش عملی نیز آموخته می‌شود. دوره‌های آموزش عملی این دانشگاه مبتنی بر جدیدترین متدهای آموزشی دنیا است و دوره‌های تمرین نیز برای دانشجویان در كلینیك‌های تحت قرارداد این دانشگاه در سطح شهر فراهم شده است. این دانشگاه در تعطیلات ملی و مذهبی دانشجویان خارجی خود مراسم برگزار می‌كند.

دوره‌ها و قیمت‌های دوره‌های پزشكی دانشگاه به شرح ذیل است:دوره پزشكی عمومی شش ساله با شهریه سالانه 3.185 دلار، دوره دستیاری و داروسازی دو تا سه سال با شهریه سالانه 3.567 و 2.548 دلار، دوره پزشكی مقدماتی یك ساله است با شهریه سالانه 2.293 دلار.

 متقاضیان برای تحویل مدارك دانشگاهی باید مدارك خود را به سفارت ارمنستان در كشور خود تحویل داده و یا اینكه از طریق پست مدارك خود را به وزارت آموزشی در ارمنستان ارسال كند و كسانی كه شرایط فوق را داشته باشند ویزای خود را می‌توانند از سفارت دریافت كنند.   


ویدیو مرتبط :
دانشگاه ساسکاچوان کانادا ( بورس تحصیلی، پذیرش و شهریه)

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

شرایط پذیرش سربازان در دانشگاه



 

 

شرایط پذیرش سربازان در دانشگاه

 

فاز نخست پذیرش 6 هزار سرباز و بسیجی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دوره های مهارتی و پودمانی کاردانی دانشگاه علمی کاربردی امروز شنبه 21 اسفند ماه آغاز می شود و تا 25 اسفندماه ادامه دارد.

به گزارش مهر، ثبت نام در دوره های پودمانی ویژه سربازان وظیفه و بسیجیان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از امروز شنبه 21 اسفندماه منحصراَ به صورت اینترنتی آغاز و در پایان روز چهارشنبه 25 اسفندماه به اتمام می رسد.

نحوه ثبت نام

داوطلبان از امروز شنبه با مراجعه به دفاتر پستی و پرداخت مبلغ 55 هزار ریال بابت دریافت یک کارت اعتباری ثبت‌نام و دفترچه راهنمای پذیرش در این دوره و همچنین مبلغ 6 هزار ریال بابت هزینه توزیع دفترچه راهنما و کارت اعتباری ثبت‌نام توسط دفتر پستی می توانند مدارک ثبت نام را دریافت کنند.

این داوطلبان با مراجعه به آدرس www.sanjesh.org سازمان سنجش می توانند نسبت به ثبت نام خود تا روز 25 اسفندماه اقدام کنند.

کارت اعتباری حاوی اطلاعات شماره پرونده و رمز عبور، گواهی اشتغال به خدمت از نیروی انسانی محل خدمت برای متقاضیان استفاده از سهمیه سربازان، گواهی عضویت عادی یا فعال از ناحیه مقاومت بسیج برای متقاضیان استفاده از سهمیه بسیجیان، گواهی اشتغال به خدمت از نیروی انسانی محل خدمت برای متقاضیان پاسدار شاغل و حکم بازنشستگی برای پاسدار بازنشسته، گواهینامه پایان تحصیلات متوسطه و یا مدرک معتبر دیپلم، گواهی معدل دار جهت افرادی که گواهینامه پایان تحصیلات دوره متوسطه آنها فاقد معدل است.

همچنین فرم تأییدیه معدل مندرج در دفترچه راهنما جهت فارغ التحصیلانی که تاکنون گواهینامه پایان تحصیلات برای آنان صادر نشده است مدارک ثبت نام در این دوره است.

شرایط پذیرش سربازان در دانشگاه علمی کاربردی

دانشگاه علمی کاربردی اعلام کرده است برای شروع کار، ظرفیت ها پایین و رشته ها محدود است ضمن اینکه سنجش سربازان تنها از طریق شرط معدل و بررسی سوابق علمی خواهد بود.

میزان پرداخت شهریه ها

همچنین این دانشگاه اعلام کرده است بخشی از این هزینه ها را سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و بخش دیگر را سربازان پرداخت می کنند. ضمن اینکه میزان این شهریه ها از سایر شهریه های دانشگاه جامع علمی کاربردی پایین تر است.

شهریه ثابت در رشته های صنعتی یک میلیون و 265 هزار ریال، عملی و نظری 69 هزار و 575 ریال، عملی 113 هزار و 850 ریال، دروس پایه، اصلی و تخصصی 94 هزار ریال، دروس آزمایشگاهی 151 هزار ریال، دروس کارگاهی 164 هزار ریال و کارآموزی 189 هزار ریال است.

رشته های تحصیلی سربازان علمی کاربردی

25 استان کشور در 28 مرکز تحت عنوان مرکز آموزشی امام حسین (ع) سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، 13 رشته دوره کاردانی پودمانی را به سربازانی که در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خدمت می کنند از سوی دانشگاه علمی کاربردی ارائه می دهند.

سربازان می توانند در گروه های آزمایشی ریاضی فیزیک، فنی و حرفه ای، کاردانش و هنرستان نظام قدیم بخش صنعت، رشته های تعمیر و نگهداری خودرو، تعمیرات مکانیکی، سخت افزار کامپیوتر، فناوری اطلاعات و ارتباطات انتخاب رشته کنند.

سربازان دیپلم های علوم انسانی، فنی و حرفه ای، کاردانش و هنرستان نظام قدیم نیز می توانند در رشته های اطلاعات نظامی گرایش جمع آوری اطلاعات، تکنولوژی آموزشی، تربیت مربی قرآن کریم، حسابداری گرایش مالی، حقوق قضایی گرایش علوم ثبتی، لجستیک گرایش زنجیره تامین و مروج سیاسی شرکت کنند.

شرایط انتقال سربازان به محل زندگی خود

تجمیع تک پودمانی منجر به صدور مدرک در انتهای دوره خواهد شد. بنابراین در ارتباط با سربازانی که محل زندگی شان از محل تحصیل فاصله دارد، ترتیبی اتخاذ می شود تا این سربازان به محل زندگی خود انتقال یابند. همچنین سربازانی که خدمتشان میان دوره آموزشی خاتمه می یابد به شهرستان خود برای ادامه آموزش باز می گردند.

چه استادانی این دوره ها را تدریس می کنند

تمامی این استادان از مراکز علمی کاربردی هر استان ممیزی خواهند شد و مجوز تدریس می گیرند هیچ استادی بدون کد استادی حق تدریس در این دوره را ندارد.

مسیر این آموزش به سمت آموزش کارآفرینی خواهد بود و طبق رایزنی که با وزارت کار صورت گرفته این سربازان در آینده و پس از اتمام دوران تحصیل خود از طریق وام هایی که دریافت می کنند نه تنها کارآفرین می شوند بلکه خودشان مبدع شغل خود خواهند بود..../تحلیل:عصرایران