اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

مصوبه جدید درباره اطلاعات کاربران تلگرام


عصر دیروز شورای عالی فضای مجازی به ریاست حسن روحانی، رییس جمهوری کشورمان، جلسه ای داشته است که در آن مقرر شده همه ی شبکه‌ های پیام‌ رسان فعال در کشور طی یک دوره ی یک ساله، ذخیره‌ سازی داده‌ های خود را در داخل کشور انجام دهند.

وب‌سایت دیجیاتو: عصر دیروز شورای عالی فضای مجازی به ریاست حسن روحانی، رییس جمهوری کشورمان، جلسه ای داشته است که در آن مقرر شده همه ی شبکه‌ های پیام‌ رسان فعال در کشور طی یک دوره ی یک ساله، ذخیره‌ سازی داده‌ های خود را در داخل کشور انجام دهند. شرکت‌ های پیام‌ رسان خارجی فعال در داخل مثل واتسپ و تلگرام نیز برای ادامه ی فعالیت خود ملزم خواهند شد همه ی اطلاعات و فعالیت های شهروندان ایرانی را به داخل ایران منتقل کنند.

الزام پیام رسان های خارجی به انتقال اطلاعات کاربران ایرانی به داخل کشور

همچنین در پی بررسی وضعیت پیام‌ رسان‌ های اجتماعی با تکیه بر رهنمود ها و دغدغه‌ های مقام معظم رهبری در مرکز ملی فضای مجازی، اولویت دادن به این موضوع در جلسه ی یاد شده بررسی و بخش‌ هایی از آن نیز به تصویب رسیده است. بر این اساس مقرر شده توسعه ی پیام رسان های بومی ادامه یابد و شرایط و تسهیلات ویژه ای برای آنها در نظر گرفته شود تا بتوانند با پیام رسان های خارجی رقابت کنند.

گرچه اسمی از پیام رسان به خصوصی در این خبر منتشر نشده، اما با توجه به بازار داغ تلگرام در بین کاربران ایرانی می تواند انتظار داشت بزرگ ترین پیامد این تصمیم متوجه این پیام رسان باشد. تا امروز تعامل صورت گرفته بین مقامات ایرانی و پیام رسان تلگرام به عنوان یکی از پر استقبال ترین پیام رسان های مورد استفاده ی کاربران ایرانی، با وجود مخالفت اولیه ی مسئولان تلگرام، باعث حذف سریع کانال های غیر اخلاقی این پیام رسان شد و ارتباط تنگاتنگی میان مسئولان ایرانی با این پیام رسان روسی به وجود آورد، تا جایی که مسئولان داخلی از استقبال مردم از تلگرام ابراز رضایت کرده بودند.

اما باید دید این تعامل تا کجا می تواند پیش برود، واکنش پیام رسان های خارجی و کاربران ایرانی آنها به این الزام چیست و در صورت عدم تبعیت از آن آیا پیام رسان های خارجی در ایران مشمول فیلترینگ خواهند شد یا خیر. گفتنی است پیش از این تلاش ها برای تشویق کاربران به استفاده از پیام رسان های بومی با استقبال سرد کاربران مواجه شده و اثرگذاری چندانی نداشته است و کاربران ایرانی بنا به دلایل مختلف کماکان به استقبال بالای خود از پیام رسان های غیر بومی ادامه داده اند.


ویدیو مرتبط :
مدیریت کاربران در کنسول/ ایجاد و ویرایش اطلاعات کاربران

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

محل نگهداری اطلاعات کاربران ایرانی تلگرام


اطلاعات کاربران ایرانی تلگرام در آمستردام قرار دارد.

روزنامه ایران: حساب رسمی تلگرام در توئیتر نوشت؛ همه اطلاعات کاربران ایرانی تلگرام در آمستردام قرار دارد و خواهد داشت و این پیام رسان با هیچ دولتی وارد معامله نشده است.

در حالی که محمد حسن انتظاری دبیر سابق ﺷﻮﺭﺍﯼ ﻋﺎﻟﯽ ﻓﻀﺎﯼ ﻣﺠﺎﺯﯼ 21 شهریور ماه با شرکت در برنامه تلویزیونی نگاه یک، با تأکید بر لزوم راه‌اندازی زیرساخت‌های میزبانی اطلاعات کاربران اینترنت در داخل کشور گفته بود که ۳۰ درصد ﺍﻃﻼﻋﺎﺕ این کاربران ﺩﺭ ﺩﺍﺧﻞ ﻭ ۷۰ درصد ﺩﺭ ﺧﺎﺭﺝ ﺍﺯ ﮐﺸﻮﺭ میزبانی می‌شود، گروهی از کاربران توئیتر، صحت این موضوع را در خصوص اپلیکیشن تلگرام از مدیر این شبکه جویا شدند که وی میزبانی اطلاعات کاربران تلگرام در ایران را تکذیب کرد.

همچنین مدیر تلگرام در پاسخ به سؤالی در مورد حذف روبات‌های غیراخلاقی گفت که حذف این نوع محتوا در همه شبکه‌های اجتماعی، امری طبیعی است.

گفتنی است اخیرا کاربران برای دریافت کد ورود به تلگرام پیامکی از سوی مرکز تلفنی با پیش شماره امریکایی دریافت می کنند!