اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

مصرف کننده سیگار باید مالیات بدهد



اخبار,اخباراجتماعی,مالیات مصرف کننده سیگار

مدیرکل ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز، تاکید کرد: مصرف کننده سیگار باید مالیات بدهد.

 عباس نخعی در ارتباط تلفنی گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما با موضوع مبارزه با مصرف دخانیات، شکاف میان عرضه و تقاضا را یکی از علل بروز قاچاق دانست و گفت: کسری تولید داخل باید از طریق واردات تامین شود.

وی افزود: همیشه ۱۰ تا ۲۰ میلیارد نخ سیگار کسری داریم و در سال ۹۳ به رغم افزایش ۶۰ درصدی کشفیات از ۲۴۰ میلیون نخ به ۳۸۰ میلیون نخ سیگار اما تولید داخلی ما حدود ۱۰۰ درصد کاهش داشت و در نتیجه حدود ۲۰ میلیارد نخ در سال ۹۳ کاهش عرضه داشتیم.

نخعی گفت: اگر این کاهش عرضه از مسیر قانونی، جبران و وارد نشود مسلما در چرخه قاچاق قرار می گیرد.

وی افزود: کالای دخانی قاچاق به علت اینکه از مبدأ توسط خود شرکت ها خریداری می شود نمی تواند بدون اطلاع آنان وارد شود.

نخعی، تنوع برندهای دخانیات را در کشور از دیگر مشکلات دانست و گفت: بیش از ۲۰۰ برند محصولات دخانی از شرکت های مختلف در کشور وجود دارد.

مدیرکل ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز افزود: اجرای دقیق قانون مبارزه با قاچاق کالا و قانون کنترل مصرف دخانیات از بهترین راه های کنترل است اما اکنون همه دکه های مطبوعاتی سیگار می فروشند.

وی گفت: مالیات باید از وارد کننده به مصرف کننده سوق یابد یعنی مصرف کننده باید مالیات سیگار را بپردازد و تنوع برندها را کاهش دهیم و همزمان سطح عرضه را ساماندهی کنیم.


 اخبار اجتماعی  - تابناک 
 


ویدیو مرتبط :
اگر مالیات سیگار افزایش پیدا کند مصرف سیگار کمتر خواهد

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

"مالیات بر ارزش افزوده" به "مالیات بر مصرف" تغییر نام می‌دهد / مالیات بر مصرف فقط باید از مصرف کننده نهایی اخذ شود



اخبار,اخبار اقتصادی,مالیات بر ارزش افزوده

 در حال بررسی مالیات بر ارزش افزوده در مجلس هستیم زیرا دوره آزمایشی آن به پایان رسیده و مجلس نیز قصد تمدید دوره آزمایشی را ندارد.

ابوذر ندیمی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در خصوص اصلاحیه قانون مالیات‌های مستقیم توسط مجلس در گفتگو با خبرنگار ایلنا گفت: در رابطه با اصلاح موادی از قانون مالیا‌ت های مستقیم یکی از مهم ترین اهداف مجلس به روز کردن بسیاری از ارقام و احکام گذشته بود. همچنین به دنبال این بودیم که سامانه و طرح جامع مالیاتی در کشور عملیاتی شود تا از این طریق مالیات گریزی کاهش پیدا کند زیرا در اصلاحیه جدید همه معاملات و فعالیات‌های اقتصادی باید به سازمان امور مالیاتی اطلاع داده شود.

ندیمی افزود: اصلاحیه جدید به شفافیت اقتصادی و شناخت جامعه هدف می‌انجامد زیرا تعاملات فی مابین سازمان امور مالیاتی با سایر سازمان‌های درگیر، آشکار شده و زمینه برای برخورد با کسانی که کتمان حقیقت می‌کنند، مهیا می‌شود.

این عضو کمیسیون اقتصادی در خصوص بررسی مالیات بر ارزش افزوده در کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: در حال بررسی مالیات بر ارزش افزوده در مجلس هستیم زیرا دوره آزمایشی آن به پایان رسیده و مجلس نیز قصد تمدید دوره آزمایشی را ندارد. ما در کمیسیون اقتصادی به این نتیجه رسیدیم که آنچه در حال حاضر اجرا می‌شود مالیات بر مصرف است، در نتیجه تصمیم داریم نام آنرا عوض کنیم و از مالیات بر ارزش افزوده به "مالیات بر مصرف" تغییر دهیم. در حال حاضر دو تخلف صورت می‌گیرد. برخی فعالان اقتصادی این مالیات را از خریدار اخذ می‌کنند و به دولت نمی‌پردازند و یا دولت آنرا اخذ می‌کند و به ارگان‌های مربوطه پرداخت نمی‌کند. برای آن که جلوی این قبیل تخلفات گرفته شود، کمیسیون اقتصادی معتقد است مالیات بر مصرف فقط یکبار باید از مصرف کننده نهایی اخذ شود و چیزی از حلقه‌های میانی گرفته نشود.

ندیمی گفت: از این طریق هم جلوی فساد و تخلف را می گیریم و هم از گرانی جلوگیری می‌شود. اما متاسفانه سازمان امور مالیاتی با نگاه کمیسیون اقتصادی مجلس مخالف است و  در این خصوص به کاهش درآمد دولت اشاره می‌کند. در حالی که دولت باید هزینه‌هایش را کاهش بدهد، نه این که برای جبران هزینه‌هایش، این هزینه را به جامعه منتقل کند.
 
 اخبار اقتصادی  -  ایلنا