اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

مصادیق مجرمانه پیامک های تبلیغاتی


مدیر سامانه های همراه مركز رسانه های دیجیتال وزارت ارشاد، مصادیق جرم پیامکهای تبلیغاتی را تشریح كرد.

خبرگزاری مهر: مدیر سامانه های همراه مركز رسانه های دیجیتال وزارت ارشاد، مصادیق جرم پیامکهای تبلیغاتی را تشریح كرد.

امیر سیاح با اشاره به الزام اپراتورهای موبایل و خدمات دهندگان پیامكهای ارزش افزوده و تبلیغاتی برای رعایت مصادیق و قوانین و مقررات مرتبط با این موضوع اظهار داشت: کارگروه ساماندهی پیامکهای انبوه و تبلیغاتی، کاربرگی به ارگانهای عضو کارگروه داده تا حوزه های مرتبط با موضوعات پیامکی را شناسایی و نمایندگان تام الاختیارشان را برای آموزش مقررات حوزه محتوا اعلام کنند.

وی با تاکید براینکه ارگانهای مختلفی مانند سازمان نظام پزشکی، وزارت بهداشت، پلیس فتا و بانک مرکزی عضو پنجره واحد محتوای مجازی مركز رسانه های دیجیتال هستند و در مورد رد یا تایید پیامکهای مرتبط همکاری می کنند، خاطرنشان کرد: خدمات دهندگان ارزش افزوده متنی در صورتیکه نسبت به محتوای پیامکهایی که از بستر خدماتی آنها ارسال می شوند شک دارند می توانند برای بررسی داشتن مجوز شرکت مربوطه از طریق پنجره واحد بررسی محتوا در مرکز رسانه های دیجیتال مراتب را پیگیری کنند.

مدیر سامانه های همراه مركز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، با اشاره به مکانیزم های درنظر گرفته شده برای جریمه متخلفان گفت: محرومیت ارائه خدمات و جریمه نقدی از جمله جرایم درنظر گرفته شده برای شرکتهای متخلف است؛ همچنین با ناهماهنگی بین اپراتورهای موبایل و خدمات دهندگانی که دارای سرخط پیامکی هستند برخورد خواهد شد.

وی با تاکید براینکه اپراتورهای موبایل و شرکتهای ارائه دهنده خدمات پیامک باید مصادیق آیین نامه پیامک انبوه را که برای آنها ارسال شده است، جدی بگیرند گفت: مصادیقی چون علائم شیطان پرستی، تبلیغات دارویی غیرمجاز، انواع فال و طالع بینی در ارسال پیامکهای تبلیغاتی و ارزش افزوده تخلف است و از سوی دیگر پیامکهایی با محتوای غیر اسلامی ایرانی مانند رقص از مصادیق جرم محسوب می شود.

مسئول كارگروه ساماندهی پیامكهای تبلیغاتی گفت: متاسفانه همچنان از بستر پیامکی همراه اول، پیامکهای مربوط به فال هایی مانند فال گل، فال رنگ، فال چشم و طالع بینی ارسال می شود که اپراتور باید جلوی این تخلف را بگیرد.

وی با بیان اینکه هنوز بسیاری از فعالان حوزه پیامک به سامانه بررسی محتوای پیامکی معرفی نشده اند، گفت: بزودی با شناسایی این فعالان، سامانه، اجازه ارسال پیامکهای غیرمجاز را به آنها نخواهد داد.

سیاح گفت: الزامی است که اپراتورهای موبایل لیستی از ارائه دهندگان خدمات محتوایی و تجمیع کنندگان محتوا که از بستر این اپراتورها برای ارائه خدمات استفاده می کنند برای دریافت مجوز به مرکز رسانه های دیجیتال معرفی کنند.


ویدیو مرتبط :
مصادیق مجرمانه !!! اعتراض به حذفهای آپارات

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

ماجرای تباهی دختر ۱۷ ساله با یک پیامک تبلیغاتی



ماجرای تباهی دختر ۱۷ ساله با یک پیامک تبلیغاتی

دختر ۱۷ ساله ای که در پی یک رابطه تلفنی با پسر جوان، از منزل فرار کرده بود در دام خلافکاران گرفتار شد.

حوادث -  به گزارش خراسان، دختر ۱۷ ساله ای پس از آن که یک پیامک تبلیغاتی را روی گوشی تلفن همراهش مشاهده کرد با آن شماره تماس گرفت و بدین ترتیب رابطه تلفنی بین او که در یکی از شهرهای نزدیک مشهد زندگی می کرد با پسر جوان در مشهد آغاز شد. تا این که چند روز بعد دختر مذکور که فریب چرب زبانی های پسر را خورده بود، بدون اطلاع خانواده اش از منزل فرار کرد و به مشهد رفت.

او که نمی دانست چگونه آینده خود را به خطر انداخته است با پسر جوان ارتباط برقرار کرد و در دام خلافکاران گرفتار شد. پسر جوان با سوء استفاده از علاقه دختر جوان او را به دوستانش سپرد و بدین ترتیب دختر مذکور به منطقه طرقبه منتقل شد او که دیگر راه بازگشت خود را بسته می دید در منزل زنی شب ها را سپری می کرد که افراد نابابی به منزل وی رفت و آمد داشتند.

فرمانده انتظامی طرقبه و شاندیز درباره دستگیری خلافکاران و اعضای این باند به خراسان گفت: در پی اطلاع شهروندان به مرکز پلیس ۱۱۰ مبنی بر رفت و آمدهای مشکوک به منزلی در منطقه طرقبه، ماموران انتظامی تحقیقات نامحسوس خود را در این باره آغاز کردند و در یک عملیات موفق شدند اعضای این باند خلافکار را دستگیر کنند.

سرهنگ صارمی ساداتی افزود: بررسی های پلیس آگاهی مشخص کرد که دختر فریب خورده در ماجرای زورگیری از یک طلافروش نیز نقش داشته است که تحقیقات در این باره همچنان ادامه دارد. رئیس پلیس پیشگیری خراسان رضوی نیز درباره آسیب های اجتماعی فرار دختران از منزل به خراسان گفت: فرار از منزل به عنوان یک مکانیسم دفاعی به منظور فرار از محرک های آزاردهنده و دستیابی جوان یا نوجوان به خواسته های موردنظر و یا آرزوها و رویای دور و دراز انجام می شود.

سرهنگ عباس چالاکی افزود: حرکت رو به رشد فرار از خانه طی سال های اخیر بر نگرانی خانواده ها و جامعه افزوده است که پیامدهای منفی آن تاثیر بسیار نامطلوبی ایجاد می کند. وی تصریح کرد: با وجود آن که در سال های اخیر مراکزی برای جلوگیری از آسیب های اجتماعی دختران فراری تاسیس شده است اما هنوز شاهد برخی ناهنجاری ها هستیم که باید در این باره تصمیمات جدی از سوی مسئولان اتخاذ شود.

 این مقام انتظامی به خانواده ها توصیه کرد: عقاید مذهبی و دینی محکم برای نوجوانان از عوامل مهم کاهش فرار از منزل است که باید مورد توجه خانواده ها قرار گیرد و آنان باید فرزندان خود را به رعایت اصول مذهبی و انجام فرایض دینی تشویق و ترغیب کنند چرا که مقید بودن به این فرایض سد محکمی در پیش گیری از آسیب ها و معضلات اجتماعی است.

وی خاطرنشان کرد: همچنین خانواده ها باید نحوه رفتار با فرزندان خود را از طریق رسانه ها یا مراجعه به مراکز مشاوره فرا گیرند. سرهنگ چالاکی همچنین به دلایل دیگر فرار از منزل اشاره کرد و گفت: از جمله مهم ترین عوامل فرار دختران می توان به بی احترامی، آزار و اذیت آنان، محدودیت و محرومیت شدید، سردی روابط و کم محبتی، تبعیض قائل شدن بین فرزندان، آشفتگی خانواده، طلاق، روابط دوستی ناسالم به ویژه با جنس مخالف، اصرار بر ازدواج اجباری، ماهواره، ناآگاهی والدین از خصوصیات دوران نوجوانی و بلوغ، اشاره کرد.

رئیس پلیس پیشگیری خراسان رضوی تصریح کرد: به خاطر این که دختران در خانواده های آشفته و پریشان نمی توانند به خواسته های متعارف خود برسند و از طرفی محبت والدین را هم احساس نمی کنند، استعدادشان در زمینه انحراف بالا می رود و پس از خروج از خانه، به راحتی فریب سودجویان را می خورند بنابراین خانواده ها باید مراقب باشند تا هیچ دختری در جست وجوی محبت به خارج از خانه کشیده نشود./خراسان