اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

مشکل کشور، فقدان ابتکار عمل مسوولان


استاندار زنجان گفت: در حال حاضر فقدان ابتکار عمل از سوی مسوولان، از مشکلات عمده کشور است.

خبرگزاری ایسنا: "جمشید انصاری" ظهر امروز در جلسه شورای اداری مشترک استان و شهرستان خرم‌دره، عنوان کرد: برای برنامه‌ ریزی درست در زمینه‌های گوناگون باید شناخت درست در مسایل و مشکلات وجود داشته باشد و به عبارت بهتر تحلیل وضع موجود مقدمه امر برنامه‌ریزی است.

وی با بیان اینکه برای حل مشکلات شهرستان باید یک بررسی دقیق در زمینه شناسایی مسایل و مشکلات شهرستان صورت گیرد، اظهار کرد: وجه غالب اقتصاد شهرستان یک اقتصاد وابسته به کشاورزی و به عبارت دقیق‌تر یک اقتصاد روستایی است که در همه زمینه‌ها در شهر از جمله چهره شهر و توسعه صنعتی آن نیز اثرگذار بوده است که اگر نگرش صحیحی درباره آن وجود نداشته باشد، باعث به وجود آمدن مشکلات می‌شود.

نماینده عالی دولت در استان زنجان با بیان اینکه با وجود بهره‌مندی شهرستان خرم‌دره از اقتصاد روستایی، 80 درصد از جمعیت خرم‌دره را جمعیت شهری تشکیل می‌دهد، یادآور شد: برای حل مشکلات خرم‌دره، اقتصاد شهرستان باید به سرعت از اقتصاد روستایی به شهری گذر کند که اگر این امر محقق نشود مشکلات پابرجا خواهد ماند.

وی با بیان اینکه طبق آمارها خرم‌دره بالاترین نرخ بیکاری را در استان دارد، اظهار کرد: نرخ بیکاری در شهرستان خرم‌دره 14.8 درصد است که این آمار، آمار نگران‌کننده‌ای است و یکی از دلایل این امر می‌تواند عدم ارتقای بخش خدمات در شهرستان باشد که اگر این بخش توسعه نیابد با مشکلات فراوان در زندگی شهری مواجه خواهیم بود.

انصاری با تاکید بر اینکه فقدان ابتکار عمل از سوی مسوولان یکی از مشکلات عمده در کشور محسوب می‌شود، اظهار کرد: حل مشکلات و عمران و آبادانی کشور از مسوولیت‌های اساسی دولت است، ولی اگر ابتکار عمل مسوولان و مشارکت مردم وجود نداشته باشد، قطعاً دولت نیز به اهداف خود نخواهد رسید.

وی با تاکید بر اینکه حضور مردم در صحنه‌های گوناگون ضروری است، یادآور شد: مردم باید باور کنند که اگر اراده و همت داشته باشند توسعه به دستان توانمند آن‌ها محقق می‌شود و مسوولان و مدیران نیز می‌توانند در این زمینه یک نقش هدایت‌گر داشته باشند.

انصاری با اشاره به بازدید از شهرک صنعتی خرم‌دره، افزود: شهرک صنعتی خرم‌دره به علت مجاورت با آزادراه و نزدیکی به خطوط اصلی انتقال انرژی و زمین 300 هکتاری آن پتانسیل خوبی برای شهرستان محسوب می‌شود که باید هر چه سریع‌تر نسبت به تکمیل زیرساخت‌های آن به ویژه برق‌رسانی اقدام شود که در این راستا می‌توان از ظرفیت بخش خصوصی نیز بهره گرفت.

در ادامه این جلسه، رییس دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان نیز با اشاره به آغاز طرح تحول نظام سلامت در کشور، عنوان کرد: طرح تحول نظام سلامت، یکی از محوری‏ترین برنامه‎های دولت یازدهم و یک اقدام جهادی است که با هزینه فراوان در حال انجام است که متأسفانه برخی از مردم از این طرح اطلاعات کافی ندارند.

"علیرضا بیگلری" با بیان اینکه در طرح تحول نظام سلامت نسبت به شناسایی نیازهای درمانی مردم اقدام می‌شود، عنوان کرد: یکی از مشکلات عمده مراجعین به مراکز درمانی به خصوص افراد بستری در بیمارستان‌ها عدم توانایی پرداخت هزینه‌های درمان بود که در این طرح دولت هزینه درمان را به 10 درصد کاهش داد.

وی با بیان اینکه اجرای طرح تحول نظام سلامت یک بسیج همگانی را می‌طلبد، اظهار کرد: هدف از اجرای این طرح ارتقای سطح سلامت و افزایش رضایت مردم است و باید در زمینه اطلاع‌رسانی اقدامات بیشتری صورت گیرد.

این مسوول با بیان اینکه خرم‌دره به عنوان شهر پایلوت طرح 3131 انتخاب شده است، ادامه داد: امیدواریم با تلاش خیرین و مسوولان، این طرح با موفقیت در شهرستان اجرا شود.


ویدیو مرتبط :
ابتکار عمل

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

حل مشکل توقف استخدام رسمی، ماه آینده/ وزارت کشور مسئول شد



حل مشکل توقف استخدام رسمی، ماه آینده/ وزارت کشور مسئول شد

خبرگزاری فارس: معاون حقوقی معاونت توسعه مدیریت رئیس‌جمهور گفت: با تشکیل کارگروه‌های 5گانه در استان‌های کشور، موانع استخدام رسمی ظرف ماه آینده برطرف می‌شود و وزارت کشور مسئولیت استخدام رسمی در استان‌ها را برعهده گرفت.

 

اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

عبدالعلی تاجی در گفت‌وگو با فارس، در مورد مشکلاتی که برای مجوزهای استخدام رسمی در سال جاری با وجود ردیف بودجه و مصوبه مجلس به وجود آ‌مده بود، گفت: یک جلسه با معاونان منابع انسانی دستگاه‌ها برگزار شد و سهمیه استخدامی استانها در آن مورد بحث قرار گرفت.

وی افزود: در زمان حضور آقای فروزنده در معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور مجوز استخدام به استان‌ها داده شد و در بسیاری از استانها آزمون استخدامی برگزار و افراد انتخاب شدند، اما بعد از اینکه آقای عزیزی به جای آقای فروزنده قرار گرفت، برخی ایرادهای حقوقی به این مجوزها وارد کرد، در نتیجه روند استخدام‌ها متوقف شد.

تاجی افزود: در حال حاضر درخواست دستگاه‌های اجرایی، نمایندگان مجلس و افراد شرکت‌کننده در آزمون استخدامی، باعث شد جلسه‌ای در معاونت توسعه مدیریت برگزار شده و معاونان منابع انسانی دستگاه‌های اجرایی در آن شرکت کردند و 5 کارگروه استانی در کشور تشکیل شد.

وی گفت: اولین کارگروه منطقه 5 کشور شامل استان‌های کرمان، یزد، خراسان رضوی، خراسان جنوبی و هرمزگان برگزار و قرار بر این شد که این معاونان منابع انسانی احکامی را که در قانون برنامه پنجم در مورد منابع انسانی وجود دارد و الزام می‌کند که سالانه 2 درصد از نیروی انسانی دستگاهها کاهش یافته و در بخش مشاغل تصدی‌گری 4 درصد باید کم شود، این دستگا‌ه‌ها باید این حکم قانون را اجرا کنند.

معاون حقوقی معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس‌جمهور افزود: بعد از اینکه دستگاه‌های اجرایی حکم قانون برنامه پنجم در کاهش نیرو را اجرا کردند، سپس پست‌های مورد نیاز استان را مشخص کرده و بر این اساس ردیف‌های استخدامی در اختیار آنها گذاشته شده و آقای عزیزی معاون رئیس‌جمهور فرمتی (چارچوبی) تهیه کرده است که مجوز استخدامی و پست‌های سازمانی برای استان‌ها در آن مشخص شده است.

تاجی افزود: همچنین جلسه‌ای بین معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس‌جمهور با وزیر کشور و استانداران تشکیل شد و در آن جلسه آقای عزیزی اختیارات و مجوز استخدامی را از معاونت توسعه به وزارت کشور و استانداران واگذار کرد و قرار شد مجوز استخدامی هر استان توسط وزارت کشور و استانداران بررسی و مجوز استخدام رسمی صادر شود.

وی افزود: اگر این فرآیندی که تعریف شده، عملیاتی شود، دیگر نیازی به معاونت توسعه مدیریت و سرمایه‌ انسانی رئیس‌جمهور نیست و خود استانداران و وزارت کشور رأسا می‌توانند، مجوز استخدام در استانها را صادر کنند و سهمیه سال 91 را که قبلا تصویب شده بود، اجرا کنند.

معاون حقوقی معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس‌جمهور اظهار امیدواری کرد: ظرف ماه آینده کل سهمیه استانی و استخدام‌ها انجام شود و مشکل استخدامی‌ها برطرف شود.

وی در مورد اینکه در مجموع سهمیه استان‌ها از استخدام چه مقدار است، گفت: این سهمیه از  500 نفر تا 8 هزار نفر در استان‌ها متفاوت است.

تاجی گفت: البته یک سری سهمیه ملی استخدامی برای سازمان امور مالیاتی، وزارت بهداشت و درمان و وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری بر اساس بند «ب» ماده  20 قانون برنامه پنجم صادر شده است.

وی افزود: به همه استان‌های کشور مجوز استخدام نیرو در سال جاری داده شده است، اما باید فرآیندی که تاکنون معطل مانده بود، انجام و موانع استخدامی برطرف شود، چون قانون برنامه اذعان دارد، به ازای هر 3 نفر در مشاغل تصدی‌گری یک نفر و به ازای هر یک نفر در مشاغل حاکمیتی، یک نفر جدید استخدام شود.

تاجی افزود: خلاصه کلام اینکه اختیار انجام استخدام در استانها به استانداری‌ها و وزارت کشور واگذار شده است و امیدواریم ظرف یک ماه آینده تمام موانع استخدام برطرف شده و افراد انتخاب شده در آزمون به استخدام دولت درآیند./فارس