اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

مشخص شدن زمان سفر روحانی به آلمان



اخبار,اخبار سیاست خارجی,سفر روحانی به آلمان

 

اخبار سیاست خارجی -  احتمال سفر روحانی به آلمان در ماه آینده

هفته نامه آلمانی اشپیگل در خبری از احتمال حضور حسن روحانی رئیس‌جمهوری، در برلین در اواخر ماه ژانویه خبر داد.

به گزارش شبكه ایران این رسانه در مطلب خود با بیان اینکه آلمان از همتایان اروپایی خود در برقراری روابط با ایران عقب مانده است، نوشت: در حالی که برخی کشورهای اروپایی به دولت جدید ایران روی خوش نشان می‌دهند، به نظر می‌رسد آلمان از همتایان غربی خود عقب افتاده است.

 

اشپیگل در ادامه با اعلام خبر دعوت از رئیس‌جمهوری ایران برای شرکت در پنجاهمین کنفرانس امنیتی مونیخ، نوشت: احتمال می‌رود روحانی در اواخر ژانویه در آلمان حضور یابد زیرا از او برای شرکت در پنجاهمین کنفرانس امنیتی مونیخ دعوت شده است.

اخبار سیاست خارجی -  شبکه ایران


ویدیو مرتبط :
حواشی روابط ایران و آلمان در پی سفر وزیر اقتصاد آلمان

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

زمان سفر روحانی به چین مشخص شد



اخبار,اخبار سیاست خارجی,سفر روحانی به چینی


 اخبار سیاسی -  روحانی فردا صبح عازم چین می‌شود

رییس‌جمهور فردا صبح (سه شنبه) برای شرکت در چهارمین نشست سران کنفرانس تعامل و اقدامات جهت اعتمادسازی در آسیا (سیکا) به شانگهای چین سفر می‌کند.

به گزارش ایسنا، انجام ملاقات‌های دوجانبه در حاشیه اجلاس و همچنین برگزاری نشست مطبوعاتی از جمله برنامه‌هایی است که به احتمال زیاد در این سفر دو روزه مورد توجه قرار خواهد گرفت.

ایده تشکیل سازمان سیکا یا کنفرانس تعامل و اقدامات، تدابیر و راه‌های دستیابی به اعتمادسازی در آسیا در سال 92 و به ابتکار سلطان نظربایف، رییس‌جمهور قزاقستان مطرح و در سال 1996 رسما تشکیل شد.

اولین و دومین اجلاس سران سیکا در سال 2002 و 2006 در شهر آلماتی پایتخت قزاقستان برگزار شد و اجلاس سوم هم در استانبول ترکیه در سال 2002 برگزار شد.

نشست سران سیکا هر چهار سال یک بار و اجلاس وزرای خارجه هر دو سال یک بار برگزار می‌شود.

در حال حاضر این اجلاس 22 عضو دارد و در برگیرنده دوازده عضو ناظر مشتمل بر سازمان‌های بین‌المللی و تعدادی از کشورها از جمله سازمان ملل متحد، سازمان امنیت و همکاری در اروپا، اتحادیه عرب و کشورهایی چون مالزی، اندونزی، ویتنام، ژاپن، اوکراین، آمریکا و ... است.

از جمله کشورهایی که عضو این سازمان هستند می‌توان به ایران، قزاقستان، افغانستان، پاکستان، کره جنوبی، چین، روسیه، هند، فلسطین، مغولستان، قرقیزستان، ازبکستان، تاجیکستان، آذربایجان، تایلند، ترکیه و ... اشاره کرد.
 اخبار سیاست خارجی - ایسنا