اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

مذاکره خودروسازان با سامورایی ها


مدیرعامل ایران خودرو در حالی خبر از شریک ششم این شرکت داده که به گفته منابع آگاه، یکی از برندهای نیسان موتورز ژاپن گزینه موردنظر آبی های جاده مخصوص است.

اقتصادنیوز نوشت: مدیرعامل ایران خودرو در حالی خبر از شریک ششم این شرکت داده که به گفته منابع آگاه، یکی از برندهای نیسان موتورز ژاپن گزینه موردنظر آبی های جاده مخصوص است.

آن طور که خبر می رسد، ایران خودرویی ها قصد دارند با «داتسون» به عنوان زیرمجموعه نیسان موتورز مذاکره و در صورتی که به توافق نهایی برسند، این برند به عنوان شریک ششم بزرگترین خودروساز ایران انتخاب خواهد شد.

ایران خودرو تا به امروز شراکت خود با سوزوکی موتورز، بنز و پژو را قطعی کرده و رنو و فیات نیز به احتمال زیاد شرکای چهارم و پنجم این شرکت خواهند بود و داتسون نیز احتمالا ششمین آنها.

برند تجاری داتسون که تولد آن به حدود 85 سال قبل برمی گردد، در سال ۱۹۸۶ به خارج از مرزها راه یافت و همان سال نیسان موتورز تصمیم گرفت فعالیت آن را متوقف کند. این در شرایطی بود که بعدها در سال 2013 که داتسون در حال فراموش شدن کامل بود، نیسان موتورز تصمیم گرفت دوباره آن را احیا کند. داتسون به نوعی برند ارزان ساز نیسان موتورز به شمار می رود و از همین رو شرکت ژاپنی قصد دارد این زیرمجموعه خود را روانه بازار تشنه کشورهای در حال توسعه از جمله ایران، کند.

اتفاقا ایران خودرو نیز با در نظر گرفتن توانایی داتسون در ساخت خودروهای ارزان قیمت به سراغ این شرکت رفته و قصد دارد نقطه ضعف خود (تولید محصولات با کیفیت و در عین حال دارای قیمت پایین) را برطرف کند. به گفته کارشناسان، داتسون توانایی تولید محصولاتی در محدوده قیمتی 30 تا 40 میلیون تومان را دارد و با این حساب اگر این برند با ایران خودرو به توافق نهایی برسد، آبی های جاده مخصوص می توانند برای محصولاتی مانند پژو 405 جایگزین مناسبی پیدا کنند.


ویدیو مرتبط :
مدرس اصول و فنون مذاکره - نتیجه مذاکره برای مذاکره کنندگان مهم است

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

مذاکره خودروسازان خارجی صاحب برند با خودروسازان داخلی/ارمغان خارجی ها برای خودروسازی ایران چیست؟



اخبار,اخبار اقتصادی,مذاکره خودروسازان خارجی

برخی منابع خبری می گویند پیش از مشخص شدن نتیجه مذاکرات هسته ای،خودروسازان صاحب نام فرانسوی مذاکرات خود را دور از چشم رسانه ها با خودروسازان ایرانی شروع کرده و به نتایج مثبتی هم رسیده اند..

پس ازخودروسازان آلمانی،خودروسازان فرانسوی،کره ای و ژاپنی برای مذاکره با خودروسازان ایرانی و ورود به بازار ایران اعلام آمادگی کردند.

به گزارش خبرآنلاین؛ هیات 60 نفره آلمانی امروز تهران را ترک می کند.گفته می شود که از سفر به ایران راضی بودند و توانسته اند مذاکرات خوبی را برای سرمایه گذاری و تجارت با ایران انجام دهند.

خبرهای مثبت از این سفر به سرعت به رقبا و همسایه های آلمانی ها رسیده و آنها نیز مترصد سفر به ایران هستند.در راس خواهان سفر به ایران کشورهایی قرار دارند که صنایع خودروسازی آنها نیاز به بازارهای جدید دارد.لوران فابیوس وزیر خارجه فرانسه در حاشیه مذاکرات هسته ای در وین گفته بود که به زودی به ایران سفر خواهد کرد.اگر معاون صدراعظم آلمان با هیات 60 نفره تجاری خود به ایران آمد،حالا باید منتظر بود که فابیوس در هیات همراه خود چه ترکیبی قرار دارند.

اگرچه برخی منابع خبری می گویند پیش از مشخص شدن نتیجه مذاکرات هسته ای،خودروسازان صاحب نام فرانسوی مذاکرات خود را دور از چشم رسانه ها با خودروسازان ایرانی شروع کرده و به نتایج مثبتی هم رسیده اند،اما سفر قریب الوقوع فابیوس به زودی تکلیف تولید خودروهای جدید را در ایران روشن خواهد کرد.چه آنکه دو خودروساز بزرگ ایرانی از گذشته قرابت بیشتری با فرانسوی ها داشته اند.

نمایندگان دو خودروساز آلمانی فولکس‌واگن و دایملر هم همراه سفر هیات 60 نفره تجاری آلمانی به ریاست معاون صدراعظم آلمان برای مذاکره و زمینه‌سازی برای حضور در ایران بوده اند.درباره جزییات مذاکره آنها هنوز خبری منتشر نشده اما به نظر می رسد با توجه به سابقه حضور خودروسازان آلمانی آنها صنایع خودروسازی در کرمان را مقصد مذاکره و تولید مشترک خود قرار بدهند..

براساس این گزارش، فولکس‌واگن تجربه حضور و تولید محصولاتش را در ایران دارد به‌گونه‌ای که حدود یک دهه پیش برخی از محصولات این شرکت در یکی از خودروسازان داخلی تولید می‌شد.

این گزارش می افزاید،خصوصیت کشورهای جنوب شرقی آسیاست که کمتر ریسک می کنند و بیشتر تامل.ژاپن و کره جنوبی  از گذشته در بازار ایران حضور داشته اند.کره جنوبی با کیا دو خودروی پراید و ریو را در ایران تولید مشترک کرد و سپس کل تکنولوژی پراید را به ایران فروخت . ژاپن البته بیشتر خودرو فروخته تا تولید مشترکی را  تجربه کرده باشد.

 

در فصل جدید  همکاری ایران با خودروسازان صاحب برند جهانی، سیاست وزارت صنعت،معدن و تجارت این است که کمتر خودرو به صورت آماده (full CKD) وارد شده و تمرکز بر سرمایه گذاری مشترک صورت بگیرد.حالا این هنر خودروسازان ایرانی است که آیا می توانند پس از لغو تحریم ها این دستور وزارت صنعت،معدن و تجارت را اجرا کنند؟

اینکه حضور سرمایه گذاران جدید در صنایع خودروسازی یا ورود محصولات جدید خودورسازی چقدر می تواند بازار خودرو ایران را متحول کند،موضوعی است که فعالان بازار خودرو پیش بینی می کنند به دنبال مذاکره برای ورود خودروهای جدید به ایران قیمت خودرو تا پایان سال رو به کاهش بگذارد.

اخبار اقتصادی - خبر آنلاین