اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

مذاکرات ایرلاین ها با مدیران بوئینگ


دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی با تشریح مذاکرات مسئولان بوئینگ با شرکتهایی هواپیمایی ایران، گفت: مسئولان این شرکت سری‌های جدید هواپیماهای ۷۳۷، ۷۸۷ و ۷۷۷ را برای فروش به کشورمان پیشنهاد کردند.

خبرگزاری مهر: دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی با تشریح مذاکرات مسئولان بوئینگ با شرکتهایی هواپیمایی ایران، گفت: مسئولان این شرکت سری‌های جدید هواپیماهای ۷۳۷، ۷۸۷ و ۷۷۷ را برای فروش به کشورمان پیشنهاد کردند.

مقصود اسعدی سامانی با اشاره به جزئیات سفر هیاتی از بوئینگ به ایران گفت:‌ در حال حاضر تعداد هواپیماهای بوئینگ کشور‌ حدود ۶۰ فروند است. بعد از مجوز وزارت خزانه‌داری آمریکا به بوئینگ برای مذاکره با ایران، مدیران شرکت بوئینگ تمایل خود را برای سفر به ایران و مذاکره با شرکت‌های هواپیمایی ایرانی اعلام کردند.

دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی افزود: در حال حاضر ۴۸ فروند هواپیمای بوئینگ MD، بوئینگ ۷۴۷، بوئینگ ۷۳۷، بوئینگ ۷۲۷ و بوئینگ ۷۵۷ در شرکت‌های هواپیمایی مختلف ایرانی در حال پرواز هستند که ۳۲ درصد از ناوگان فعال هوایی کشور را تشکیل می‌دهد.

وی ادامه داد: مذاکرات فشرده در طی ۲ روز بین نمایندگان شرکت بوئینگ با شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی (هما) و سایر شرکت‌های هواپیمایی برای پشتیبانی هواپیماهای موجود فعال در ناوگان هوایی ایران اعم از قطعات، نشریات و سایر خدمات و موارد مرتبط با ایمنی پروازها صورت گرفت.

اسعدی سامانی ادامه داد: نمایندگان بوئینگ این اطمینان را به شرکت‌های هواپیمایی ایرانی دادند که با انعقاد قرارداد با ایرلاین‌های ایرانی برای موارد گفته شده پشتیبانی لازم را انجام دهند، ضمن اینکه بعد از توافق ژنو مواردی از همکاری‌های موردی بین شرکت بوئینگ و برخی از شرکت‌های هواپیمایی ایرانی صورت گرفته است و در حال حاضر این همکاری‌ها ادامه دارد.

دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی گفت: در این مذاکرات همچنین چگونگی همکاری‌های آتی شرکت بوئینگ با ایران مورد بحث و گفت‌‌و‌گو قرار گرفت و نمایندگان بوئینگ نیز هواپیماهای قابل ارائه خود برای فروش به شرکت‌های هواپیمایی ایران را عرضه کردند که قطعا نحوه همکاری بوئینگ با شرکت‌های ایرانی در پشتیبانی از هواپیماهای موجود کشور و پایبندی به تعهدات در تصمیم ایرلاین‌ها برای خرید هواپیما از شرکت بوئینگ تاثیر خواهد داشت.

وی با بیان اینکه شرکت بوئینگ سری‌های جدید هواپیماهای ۷۳۷، ۷۸۷ و ۷۷۷ را برای فروش به ایران پیشنهاد داد، افزود: شرکت‌های هواپیمایی ایرانی پیشنهادات بوئینگ برای فروش محصولات خود به ایران را بررسی و متناسب با منافع شرکت‌ها و مصالح ملی تصمیم‌گیری خواهند کرد.

دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی در پاسخ به سئوالی مبنی بر نحوه تامین مالی خرید احتمالی هواپیما از بوئینگ گفت: تیم اعزامی بوئینگ به ایران متشکل از مدیر فروش منطقه‌ای این شرکت، مدیر منطقه‌ای بوئینگ، مسئولان سرویس خدمات و پشتیبانی و فاینانس بودند و در جلسه با مدیران خطوط هوایی ایران روش‌های همکاری دوطرف مورد بحث و بررسی قرارگرفت.

اسعدی سامانی درباره زمان نهایی نتیجه مذاکرات برای خرید هواپیما از بوئینگ تصریح کرد: چگونگی پشتیبانی از هواپیماهای موجود بوئینگ در ایران توسط این شرکت و اجرای تعهدات آنها ارتباط مستقیم با خرید هواپیما از بوئینگ به ایران خواهد داشت و قطعا شرکت‌های هواپیمایی ایرانی با بررسی شرایط و نحوه رفتار بوئینگ بعد از لغو تحریم‌ها و نیاز کشور به ناوگان جدید تصمیم لازم را خواهند گرفت.

وی درباره روش تأمین مالی خرید هواپیما نیز گفت: طی مذاکرات انجام شده، شرکت بوئینگ در این زمینه پیشنهاداتی در حوزه تامین فاینانس از منابع خارجی را ارائه داده که توسط شرکت‌های هواپیمایی ایرانی بررسی و متناسب با منافع و مصالح اقتصادی شرکت‌ها تصمیم لازم گرفته می‌شود.


ویدیو مرتبط :
بوئینگ 727 با طرح ایرلاین آسمان در استرالیا !!!

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

رهبر انقلاب در دیدار مدیران و متخصصان سازمان انرژی اتمی: مذاکرات باید ادامه یابد و چارچوب آن هم موضوع هسته ای است



اخبار,اخبار سیاست خارجی,انرژی اتمی

 

اخبار سیاسی - رهبر معظم انقلاب در دیدار مدیران و متخصصان سازمان انرژی اتمی:
مذاکرات باید ادامه یابد و چارچوب آن هم موضوع هسته ای است

تحریم و فشار ناشی از موضوع هسته ای نیست بلکه آنها با هویت مستقل ملت ایران و جمهوری اسلامی که از ایمان و اعتقاد اسلامی سرمنشأ می گیرد، و همچنین با افق های آینده این ملت و نظام و زیربار حرف زور نرفتن آنها مخالفند. بنابراین اینکه گفته شود، تحریم ها و فشارها هزینه دستاوردهای هسته ای است، موضوع صحیحی نیست زیرا اگر موضوع هسته ای هم نبود، آنها بهانه دیگری می گرفتند

حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در روز ملی فناوری هسته ای صبح امروز (چهارشنبه) در دیدار رئیس، مدیران، متخصصان و کارشناسان سازمان انرژی اتمی، مهمترین دستاورد پیشرفتهای هسته ای کشور را تقویت اعتماد به نفس ملی عمیق در کشور و زمینه سازی برای پیشرفتهای علمی دیگر دانستند و با اشاره به مذاکرات جمهوری اسلامی ایران و گروه پنج بعلاوه یک، تأکید کردند: موافقت با این مذاکرات برای شکستن فضای خصمانه جبهه استکبار بر ضد ایران بود و این مذاکرات باید ادامه یابد اما همه بدانند که با وجود ادامه مذاکرات، فعالیتهای جمهوری اسلامی ایران در زمینه تحقیق و توسعه هسته ای به هیچ وجه متوقف نخواهد شد و هیچیک از دستاوردهای هسته ای نیز تعطیل بردار نیست، ضمن آنکه روابط آژانس بین المللی انرژی اتمی با ایران نیز باید روابط متعارف و غیرفوق العاده باشد.

به گزارش «تابناک»، رهبر انقلاب اسلامی در ابتدای سخنان خود با تبریک بیستم فروردین ماه، روز ملی فناوری هسته ای، ثبت چنین روزی در تقویم رسمی کشور را نتیجه تلاشها و مجاهدتهای نیروهای متخصص و متعهدِ فعال در صنعت هسته ای کشور دانستند و با تجلیل از شهدای مجاهد و فداکار هسته ای، افزودند: اگرچه از دانش هسته ای برای تولید انرژی و همچنین در صنعت، بهداشت، کشاورزی، امنیت غذایی و تجارت استفاده می شود اما مهمترین فایده دانش هسته ای در کشور ما تقویت اعتماد به نفس ملی بود.

حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به مهمترین شیوه های استعمار اعم از استعمار قدیم و استعمار فرانو، برای باوراندن سرنوشت تغییر ناپذیرِ زیر دست بودن و له شدن ملتهای تحت سلطه، خاطرنشان کردند: هر عاملی که بتواند این ترفند دشمن را باطل کند، عاملی اساسی برای رشد ملی و حرکت عظیم یک ملت خواهد بود.

ایشان به تلاشهای جبهه استکبار برای جلوگیری از پیشرفت نظام اسلامی از همان سالهای آغازین انقلاب اسلامی و معرفی ایران به عنوان کشوری عقب افتاده و ضعیف گفتند: یکی دیگر از برنامه های جبهه جهانیِ مقابل انقلاب اسلامی، که تلاش زیادی هم برای آن انجام داده، تأثیرگذاری بر سیاستهای کلان و مقهور کردن اراده مدیریت سیاسی کشور است اما جبهه استکبار تا به امروز در این برنامه، شکست خورده و در آینده هم به لطف الهی شکست خواهد خورد.

رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه یکی دیگر از ترفندهای جبهه استکبار در مقابل نظام اسلامی، ایجاد فضای بین المللی بر ضد جمهوری اسلامی، با بهانه های عامه پسند برای افکار عمومی است، افزودند: موضوع هسته ای، یک نمونه از مسائلی است که تلاش کردند، به بهانه آن، بر ضد نظام اسلامی فضاسازی و دروغ پردازی کنند.

حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان کردند: حتی اکنون که با توجه به حکم شرعی و عقلی و سیاسی، مسلّم شده است که جمهوری اسلامی ایران به دنبال سلاح هسته ای نیست، مقامات امریکایی هرگاه که در مورد موضوع هسته ای صحبت می کنند، با اشاره و یا تصریح، موضوع سلاح هسته ای را نیز بیان می کنند، در حالیکه خودشان هم می دانند که نداشتن سلاح هسته ای، سیاست قطعی جمهوری اسلامی ایران است.

ایشان افزودند: هدف آنها این است که با این بهانه، فضای بین المللی را بر ضد ایران حفظ کنند و بر همین اساس بود که با طراحی جدید دولت برای مذاکره درخصوص موضوع هسته ای موافقت شد تا این جوّ جهانی شکسته و ابتکار عمل از طرف مقابل گرفته شود و حقیقت نیز برای افکار عمومی دنیا مشخص شود.

رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: البته مذاکرات به این معنا نیست که جمهوری اسلامی ایران از حرکت علمی هسته ای خود کوتاه خواهد آمد.

حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان کردند: پیشرفتها و دستاوردهای هسته ای که تا به امروز به دست آمده اند، در واقع بشارت و مژده ای برای ملت ایران است که می توانند راههای منتهی به قله های رفیع علم و فناوری را بپیمایند، بنابراین حرکت علمی هسته ای، به هیچ وجه نباید متوقف و یا حتی کُند شود.

ایشان با تأکید بر اینکه مذاکره کنندگان ایران باید بر ادامه تحقیقات و توسعه هسته ای پافشاری کنند، افزودند: هیچیک از دستاوردهای هسته ای کشور قابل تعطیل شدن نیست و کسی هم حق معامله برروی آنها را ندارد و کسی هم این کار را انجام نخواهد داد.

رهبر انقلاب اسلامی خطاب به متخصصان و دانشمندان هسته ای گفتند: راهی را که شما آغاز کرده اید باید با جدیت و قدرت تمام ادامه یابد زیرا کشور نیازمند پیشرفت در علم و فناوری بویژه فناوری هسته ای است.

حضرت آیت الله خامنه ای تأکید کردند: اگر حرکت علمی در فناوری هسته ای با قدرت و جدیت ادامه یابد، طیف متنوعی از فناوریها، با شتاب، بوجود خواهد آمد، بنابراین مطلقاً در زمینه حرکت علمی هسته ای، امکان توقف و یا کُند شدن وجود ندارد.

ایشان امکان پیشرفت در فناوریهای مختلف را با توجه به استعدادهای جوان کشور، امکان پذیر دانستند و افزودند: در هر زمینه ای که زیرساخت های لازم وجود داشته باشد، دانشمندان جوان کشور قادر به کارهای خیره کننده و شگفت آور هستند.

رهبر انقلاب اسلامی در همین خصوص به مذاکرات چند سال پیش ایران با دو کشور دیگر برای تهیه سوخت راکتور تحقیقاتی تهران اشاره کردند و گفتند: در آن زمان فرمولی برای تهیه سوخت به دست آمد اما امریکایی ها برخلاف آنچه که به دوستان خود در منطقه و در یکی از کشورهای امریکای جنوبی گفته و برخی مسئولان داخلی هم آن را باور کرده بودند، در این روند اختلال ایجاد و تصور کردند که ایران را در تنگنای کامل قرار داده اند.

حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: من در همان زمان هم از ابتدا گفته بودم که امریکا خواستار حل این موضوع نیست و بعد هم همه دیدند که هنگامی که توافق به مرحله عمل رسید، امریکاییها نگذاشتند اجرایی شود.

ایشان به عزم و روحیه بالای دانشمندان جوان هسته ای اشاره کردند و گفتند: در همان زمان در حالیکه متخصصان ما اعلام کردند که توانایی تولید صفحه سوخت هسته ای را برای راکتور تهران دارند، غربیها تمسخر کردند اما جوانان ما در مدت کمتر از زمان پیش بینی شده این کار را انجام دادند و دشمنان مبهوت شدند.

رهبر انقلاب اسلامی، پیشرفتهای دفاعی و بیوتکنولوژی کشور را نمونه های دیگری از توانایی های استعدادهای جوان کشور برشمردند و تأکید کردند: این روحیه باید در مجموعه سازمان انرژی اتمی حفظ و تقویت شود و این سازمان باید در مورد دستاوردهای علمی خود نیز تعصب داشته باشد.

حضرت آیت الله خامنه ای با تأکید بر اینکه مسئولان نیز باید در مورد دستاوردهای هسته ای تعصب داشته باشند، به برخی مطالب در داخل کشور در خصوص هزینه فایده موضوع هسته ای اشاره کردند و گفتند: چنین نگاهی به موضوع هسته ای ساده اندیشانه و ساده لوحانه است زیرا اگر برخی تصور می کنند هزینه دستاوردهای هسته ای، تحریم ها و فشارها بوده است، باید گفت: قبل از بهانه هسته ای نیز، تحریم و فشار بر ضد ایران وجود داشته است.

ایشان افزودند: در آن زمانی که بهانه هسته ای وجود نداشت یک دادگاه غربی، رئیس جمهور ایران را محاکمه غیابی کرد که البته اکنون به دلیل اقتدار ملی کشور، جرأت چنین کاری را ندارند.

رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: تحریم و فشار ناشی از موضوع هسته ای نیست بلکه آنها با هویت مستقل ملت ایران و جمهوری اسلامی که از ایمان و اعتقاد اسلامی سرمنشأ می گیرد، و همچنین با افق های آینده این ملت و نظام و زیربار حرف زور نرفتن آنها مخالفند.

حضرت آیت الله خامنه ای تأکید کردند: بنابراین اینکه گفته شود، تحریم ها و فشارها هزینه دستاوردهای هسته ای است، موضوع صحیحی نیست زیرا اگر موضوع هسته ای هم نبود، آنها بهانه دیگری می گرفتند، همانطور که اکنون و در حین مذاکرات، امریکاییها بهانه حقوق بشر را مطرح می کنند.

ایشان گفتند: اگر موضوع حقوق بشر هم حل شود آنها دنبال بهانه دیگری خواهند رفت، بنابراین تنها راه این است که به مسیر پیشرفت خود، با قدرت ادامه دهیم و زیربار حرف زور نرویم.

رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه مذاکرات باید ادامه یابد و چارچوب آن هم موضوع هسته ای است، خاطرنشان کردند: مذاکره کنندگان کشورمان هیچ حرف زوری را نباید از طرف مقابل قبول کنند و روابط آژانس بین المللی انرژی اتمی با ایران نیز باید بصورت متعارف و غیرفوق العاده باشد.

حضرت آیت الله خامنه ای، موفقیت ها و دستاوردهای متخصصان و دانشمندان هسته ای را نتیجه ایمان به خدا و تکلیف و ایمان به درستی راه دانستند و افزودند: نتیجه این ایمان، دستگیری و هدایت الهی و جهش هایی است که شاهد آن بودیم.

ایشان ضمن اظهار امیدواری برای تداوم روز افزونِ این جهش ها، از زحمات و تلاشهای مجموعه مدیران فعلی سازمان انرژی اتمی از جمله آقای دکتر صالحی رئیس این سازمان و همچنین تلاشهای مدیران قبلی تشکر و قدردانی کردند.

پیش از سخنان رهبر معظم انقلاب، آقای دکتر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی گزارشی از اقدامات و برنامه‌های این سازمان و همچنین دستاوردهای صنعت هسته‌ای کشور بیان کرد.

وی مأموریت اصلی و راهبردی سازمان انرژی اتمی را تأمین انرژی مورد نیاز کشور و در کنار آن، رفع سایر نیازمندیها در بخشهای مختلف بهداشت و درمان، صنعت و کشاورزی خواند و افزود: تکمیل چرخه سوخت هسته‌ای یکی از نقاط درخشان عملکرد سازمان انرژی اتمی در سالهای اخیر بوده است.

آقای صالحی همچنین با اشاره به تداوم پیشرفتهای هسته‌ای کشور در بخشهای تحقیق و توسعه و برنامه ساخت نیروگاههای جدید هسته‌ای، افزود: پیگیری طرح جامع اکتشاف اعم از اکتشاف هوایی و زمینی و شناسایی منابع جدید تأمین اورانیوم از دیگر اقدامات سازمان انرژی اتمی است.

ساخت واحدهای جدید نیروگاهی در سایت بوشهر و پیشرفت طرح تفصیلی نیروگاه دارخوین از دیگر مواردی بود که رئیس سازمان انرژی اتمی به آنها اشاره کرد و گفت: امروز همزمان با روز ملی فناوری هسته ای، واحد تولید ایزوتوپ اکسیژن 18 در راکتور تحقیقاتی اراک آغاز خواهد شد.

اخبار سیاسی - تابناک