اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

مدیر ایرانی مایکروسافت به گوگل رفت


مدیر ارشد ایرانی شرکت مایکروسافت در بخش تولیدات و تیم توسعه موتور جستجوی بینگ پس از هفت و نیم سال فعالیت این شرکت را ترک کرده و به گوگل پیوست.

ساناز اهری جوانترین مدیر تولید شرکت مایکروسافت پس از هفت سال و نیم فعالیت در این شرکت، مایکروسافت را رها کرده و به شرکت رقیب یعنی گوگل ملحق شد.

آخرین مسئولیت او در مایکروسافت مدیریت برنامه های موتور جستجوی بینگ بوده و زیر نظر "برایان مک دنالد" معاون مدیریت موتور جستجوی بینگ فعالیت می کرده است.

وی پس از ترک مایکروسافت و پیوستن به گوگل وظیفه مدیریت تبلیغات محصولات گوگل را در سیاتل و شمال غرب اقیانوس آرام را به عهده گرفته است.

بر اساس گزارش تک کرانچ، اهری در زمان مسئولیت خود در مایکروسافت، یکی از تاثیرگذارترین افراد در بالا بردن کیفیت و پیشرفت جستجو در این شرکت به شمار می رفت. وی همچنین یکی از ارشد ترین اعضای تیم تولید در دوره توسعه و راه اندازی موتور جستجوی بینگ بوده است.

منبع: خبرگزاری مهر


ویدیو مرتبط :
مدیر ارشد گوگل و مدیر وودافون و رئیس ایرانی توئیترکیست؟

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

300 هزار کاربر ایرانی گوگل،فیس بوک و توئیتر تحت نظر قرار گرفتند



 

 

300 هزار کاربر ایرانی گوگل،فیس بوک و توئیتر تحت نظر قرار گرفتند

 

گزارش دولت هلند به پارلمان: هک شدیم

300 هزار کاربر ایرانی گوگل،فیس بوک و توئیتر تحت نظر قرار گرفتند

حدود 300 هزار کاربر ایرانی در ماه گذشته میلادی از سوی شخص یا اشخاصی مورد هدف جاسوسی اینترنتی قرار گرفتند.

به نقل رویترز، براساس گزارش کابینه هلند، این جاسوسی با استفاده از سرقت گواهی های امنیتی سایت های اینترنتی از یک شرکت فناوری اطلاعاتی در هلند صورت گرفته است.

شرکت فناوری اطلاعاتی فوکس آی تی هلند نیز در گزارشی نوشت: سارقان با استفاده از گواهی های امنیتی  به سرقت رفته از این شرکت، کاربران سایت گوگل را زیر نظر گرفته و عبارت های رمز این کاربران را سرقت کرده اند. این سارق یا سارقان همچنین توانستند وارد صفحات شخصی کاربران در سایت های دیگری مثل فیس بوک و توئیتر شوند.

گواهی های امنیتی این امکان را در اختیار دارنده آن قرار می دهند تا به دور از هر گونه فیس بوک و توئیتر نظارت یا مانع امنیتی، وارد صفحات شخصی دیگران در سایت های اینترنتی شده و آنها را زیرنظر بگیرند.

در گزارش "هنک دونر" وزیر کشور هلند به پارلمان این کشور ، بیانیه گوگل درباره حمله به کاربران این سایت مورد تایید قرار گرفته است.

براساس بیانیه هفته گذشته گوگل، حملاتی علیه شماری از کاربران گوگل انجام شده که اکثریت این کاربران، مقیم ایران هستند.

دونر دراین باره به خبرنگاران گفت: هنوز نمی توان این موضوع را تایید کرد که سرقت گواهی های امنیتی از شرکت دیکنوتار هلند توسط مقامات رسمی ایران انجام شده است اما به تنها چیزی که دست پیدا کردیم این است که قربانیان سرقت اینترنتی در ایران هستند.

کابینه هلند روز یکشنبه گذشته اعلام کرد که سایت های دولتی این کشور پس از حملات سایبری به شرکت دیکنوتار هلند ، دیگر امن نیستند و دولت هند درباره این موضوع تحقیق می کند که هک سایت های اینترنتی از طریق ایران انجام شده است یا خیر.

شرکت فوکس ای تی هلند نیز گفته است وجود 99 درصد از کاربران مورد هدف قرار گرفته در ایران نشان می دهد که هدف مهاجمان سایبری، ارتباطات در ایران بوده است.

این شرکت اضافه کرده است که مهاجم یا مهاجمان سایبری همچنین توانسته اند با سرقت گواهی های امنیتی وارد سایت های سازمان های جاسوسی اسرائیل (موساد)، آمریکا (سیا)  و انگلیس همچنین سایت های "ای او ال" و مایکروسافت شوند..../تحلیل:عصرایران