اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

مخالفت لبنان با پیوستن هیفا به کشتی مریم



 

 

مخالفت حزب الله لبنان با پیوستن هیفا وهبی به کشتی مریم

 

مخالفت حزب الله لبنان با پیوستن هیفا وهبی به کشتی مریم

حزب الله لبنان هم پس از بررسی ، مخالفت خود را با حضور هیفا وهبی در کشتی شکست غزه "مریم" اعلام کرد چرا که به اعتقاد آنها، حضور این خواننده باعث می شود تا توجه ها و نگاه ها از هدف اصلی این کشتی منحرف شود.

حزب الله لبنان با حضور خواننده مشهور لبنانی در کشتی زنان صلح طلب با هدف شکست محاصره غزه مخالفت کرد.


به گزارش عصر ایران به نقل از روزنامه القدس العربی چاپ لندن، حزب الله لبنان با درخواست هیفا وهبی خواننده مشهور لبنانی برای حضور در کشتی فعالان صلح طلب برای شکست محاصره غزه مخالفت کرد.


وهبی پیش از این نیز در هنگام جنگ 33 روزه اسرائیل علیه لبنان، حمایت قاطع خود را از حزب الله لبنان اعلام کرده بود.

قرار است تا روزهای آینده کشتی با نام "مریم" با حمایت حزب الله لبنان و هزینه یکی از بازرگانان فلسطینی مقیم سوریه برای شکست محاصره غزه به طرف این منطقه حرکت کند.

تمامی سرنشینان این کشتی را زنان تشکیل می دهند.

دلیل این مخالفت نیز این گونه اعلام شده است که عریانی و ظاهر شدن با لباس های غیرموجه و به دور از وقار این خواننده، باعث بد نامی همه زنان حاضر در کشتی مریم می شود.
هنوز این خواننده لبنانی این خبرها را تایید یا رد نکرده اما "سی ان ان" به نقل از هیفا وهبی گزارش داد که وی تعجب خود را از این خبرها اعلام کرده و گفته است که مجبور نیست به وسیله کشتی های شکست محاصره، به نوار غزه سفر کند.

منابع آگاه نیز گفتند که وهبی در صورت تمایل می تواند از طریق گذرگاه رفح مصر وارد نوار غزه شود همانگونه که پیش از این نیز هیئت های مختلفی چنین کرده اند.

رسانه های کویتی نیز گزارش دادند هیفا وهبی درخواست پیوستن به کشتی مریم را تسلیم خانم"سمر الحاج" مدیر کاروان فعالان صلح طلب در کشتی "مریم" کرده است .

سمر الحاج نیز در این باره با مسول اصلی سازماندهی این کشتی یعنی "یاسر قشلق " بازرگان فلسطینی مقیم سوریه مشورت کرده که وی هم تصمیم گیری در این باره را به حزب الله لبنان واگذار کرد.

حزب الله لبنان هم پس از بررسی ، مخالفت خود را با حضور هیفا وهبی در کشتی شکست غزه "مریم" اعلام کرد چرا که به اعتقاد آنها، حضور این خواننده باعث می شود تا توجه ها و نگاه ها از هدف اصلی این کشتی منحرف شود...../تحلیل:عصر ایران


ویدیو مرتبط :
مخالفت کاربران فضای مجازی ضدمنافقین و همایش مریم رجوی در پاریس

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با پیوستن اسرائیل به ان‌پی‌تی مخالفت کرد



آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با پیوستن اسرائیل به ان‌پی‌تی مخالفت کرد

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با پیوستن اسرائیل به پیمان منع گسترش تسلیحات اتمی مخالفت کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از شبکه خبری المیادین، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با پیشنهاد کشورهای عربی برای پیوستن اسرائیل به کشورهای معاهده منع گسترش سلاح‌های اتمی (ان پی‌تی) مخالفت کرد.

طبق گزارش شبکه خبری راشاتودی، کشورهای عضو آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به قطعنامه‌ای از کشورهای عربی که منتقد زرادخانه‌های تسلیحات اتمی رژیم اسرائیل بود، رأی منفی دادند.

اسرائیل تنها دارنده بمب اتمی در خاورمیانه است.  تل‌آویو علی‌رغم فشارهای بین‌المللی هرگز پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای را امضا نکرده و در برابر این فشارها از یک طرف امضای این پیمان را مغایر با امنیت داخلی‌اش دانسته و از سوی دیگر سیاست ابهام در برنامه هسته‌ایش را انتخاب کرده است.

پنجاه و یک کشور در نشست امروز جمعه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به این قطعنامه رأی منفی و 43 کشور به آن رأی مثبت دادند تا عدم پیوستن اسرائیل به این پیمان در راستای خواست‌های دولت آمریکا قلمداد شود که در برهه‌های مختلف از نظارت بین‌المللی بر تسلیحات کشتار جمعی اسرائیل جلوگیری به عمل آورده است.

تخمین‌ها درباره تعداد کلاهک‌های هسته‌ای اسرائیل دامنه‌ای بین 75 تا 400 عدد دارد، اما اکثر برآوردها تعداد کلاهک‌های هسته‌ای تل‌آویو را نزدیک به 200 عدد اعلام می‌کنند.

دولت آمریکا سال گذشته از برگزاری کنفرانس «منطقه عاری از سلاح‌های هسته‌ای» جلوگیری کرده بود و کشورهای عربی قصد داشتند در نشست سالانه کشورهای عضو این نهاد نظارتی سازمان ملل، با تصویب این قطعنامه تسلیحات کشتار جمعی اسرائیل و تلاش برای نظارت بر آن را به میدان توجه آورند.

در صورتی که این قطعنامه مورد حمایت کشورهای عربی تصویب می‌شد، رژیم اسرائیل پس از سالها وادار به پیوستن به معاهده منع گسترش تسلیحات اتمی (ان‌پی‌تی) می‌شد و تأسیسات اتمی این رژیم زیر نظارت آژانس قرار می‌گرفت.

آمریکا گفت این اقدام باعث به خطر افتادن تلاشهای دیپلماتیک گسترده‌تر برای ایجاد منطقه عاری از سلاح‌های هسته‌ای خواهد شد. اسرائیل هم آن را مخل تلاشهایی برای برگزاری گفت‌وگوها در منطقه قلمداد کرد.

علی‌رغم این هشدارها، عزالدین رمزی، رئیس گروه اتحادیه عرب در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفته بود که پیش‌نویس این قطعنامه به رأی گذاشته خواهد شد.

آقای رمزی گفته بود: «دنیا باید بداند که اسرائیل نقش سازنده‌ای در این مورد بازی نمی‌کند و این رژیم از توانمندی هسته‌ای برخوردار است.»

قدرتهای دنیا در سال 2010 با طرحی از کشور مصر برای بسترسازی جهت ایجاد منطقه عاری از سلاح‌های کشتار جمعی موافقت کردند.

آمریکا گفت که کنفرانس مربوط به این طرح در تاریخ مقرر شده برگزار نخواهد شد و پس از آن هم تاریخ جدیدی برای برگزاری آن تعیین نکرد. /فارس