اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

محسن رضایی: سال 88 مردم اعتراض داشتند/بنده هیچ موقع اسم تقلب را نیاوردم بلکه از آن به عنوان تخلف یاد کرده ام



اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

محسن رضایی در جمع دانشجویان مطرح کرد؛

ضعف مدیریت باعث فتنه شد!/ اگر دولت اجازه شمارش آرا را می‌داد، هیچ موقع تظاهرات به نابه هنجاری کشیده نمی‌شد!

خبرنامه دانشجویان ایران: دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به تمرکز دشمن بر مبارزه اقتصادی با ایران، گفت: تولید ملی در شکست تحریم‌های اقتصادی مؤثر است و اگر یک گام برداریم اهداف بسیار مقدسی در این بخش پیش رو خواهیم داشت.

 

محسن رضایی ظهر دیروز چهارشنبه در همایش نقش مردم در تولید ملی که به همت انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید چمران در آمفی تئاتر علوم با استقبال و حضور دانشجویان برگزار شد، اظهار کرد: اینکه چهار سال متوالی است که رهبر معظم انقلاب عناوینی با مضمون اقتصادی بر سال‌ها می‌گذارند حاکی از این است اقتصاد به مسئله مهمی تبدیل شده و از سوی دیگر در میان مردم، مهم‌ترین خواسته و مشکل، مسائلی مانند بیکاری، گرانی و.... است.

 

وی به ضرورت حل چالش‌های اقتصادی اشاره کرد و گفت: در برخی موارد مانند مذاکرات 1+5، ایران به خوبی پیشرفت کرده و در یک طرف میز مذاکره قرار گرفته است اما در بحث اقتصاد که با معیشت و زندگی روزمره مردم ارتباط دارد، دچار عدم توازن و تعادل هستیم.

 

رضایی با بیان اینکه بیکاری یک مسئله ملی است، گفت:‌ علت فروپاشی شوروی‌ پیشرفت در یک بعد و غافل ماندن از بعد اقتصادی بود؛ اقتصاد مسئله سرنوشت، آینده، اقتدار و بقای ایران اسلامی است و نباید آن را دست کم بگیریم.

 

وی تصریح کرد: از سوی دیگر در زمینه مردمسالاری دینی ایران الگوی کشورهایی است که بیداری اسلامی را تجربه کردند و اکنون آنها از ما الگوی اقتصادی و توسعه می‌خواهند و باید بتوانیم به آنها الگوی خوبی از اقتصاد و مدیریت کشور ارائه دهیم.

 

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تأکید کرد: از زندگی مردم تا بقای جمهوری اسلامی در گرو تولید ملی است؛ از این رو، دشمن به جای جنگ با سلاح، روی این موضوع و تحریم اقتصادی متمرکز شده است.

 

رضایی به نقش اقشار مختلف جامعه در تحقق شعار امسال اشاره کرد و گفت: بزرگترین سرمایه‌ای که می‌تواند تولید ما را جهش دهد، دانشگاه‌ها، دانشجویان و اساتید هستند، بنابراین آنها  بزرگترین سرمایه‌ای هستند که باید به صحنه بیایند و می‌توانند حادثه و تحول بزرگ در ایران را رقم بزنند.

وی گفت: باید مردم و به ویژه جوان‌ها را باور کنیم و بپذیریم جوانان مستعد به صحنه وارد شوند که اگر این اتفاق بیفتند نه تنها خود مشغول کار می‌شوند بلکه مشکل بیکاری کشور را حل می‌کنند.

 

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام بر فراهم کردن زمینه بروز و ظهور استعدادهای ناشناخته در جوانان تأکید کرد و با اشاره به رونق تولید علم و رسیدن ایران از جایگاه 19 به رتبه 17 در این شاخص، گفت: این علم در داخل کشور خودمان باید به فناوری و سپس کالا تبدیل شود.

وی یکی از الزامات تولید ملی و رونق اقتصادی را فراهم کردن محیط کسب و کار توسط دولت دانست و گفت: باید مجلس و دولت بستر تولید را برای تولیدکننده فراهم آورند.

 

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین بر تغییر رویکرد‌ها تأکید کرد و گفت: باید ظرفیت‌سازی کنیم و ظرفیت کشور را به حدی برسانیم که فضای مناسب برای تولید کردن همه وجود داشته باشد؛ حتی می‌توان فضاهای اضافی را با وارد کردن افراد ایرانی خارج کشور پر کرد.

 

رضایی به نمونه‌هایی از ظرفیت‌سازی اشاره کرد و گفت: هم‌اکنون شاهراه‌های اطلاعاتی کشور مالزی را یک ایرانی ایجاد می‌کند و بزرگترین طرح نسل سوم انرژی خورشیدی در اسپانیا توسط یک جوان ایرانی طراحی و در دست اجراست.

وی با بیان اینکه در برخی مناقشات و نزاع‌های سیاسی که امروز پیدا شده در جا می‌زنیم، تصریح کرد:‌ اصلاح‌طلبان که دیگر نیستند، پس چرا برخی اصولگرایان بر سر مسئولیت‌ها مناقشه می‌کنند؛ مجلسی که با دعوا شروع شود مدت چهار سال تمام درگیر همین موضوع خواهد بود.

 

لزوم هدفمندسازی دانشگاه‌ها

این مدرس و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم و تحقیقات خوزستان در پاسخ به پرسش یکی دیگر از دانشجویان درباره روال حاکم بر دانشگاه‌ها و عدم ارتباط میان واحدهای درسی و رشته‌های شغلی، علت مشکل را ساختار نظام آموزشی دانست و توضیح داد: ما محکوم به این ساختار آموزشی هستیم و علت آ‌ن است که هدفمندسازی دانشگاه‌ها انجام نشده است.

وی افزود:‌ بسیاری رشته‌ها هم اکنون مورد نیاز نیست و این سوال وجود دارد که چه کسی پاسخگوی دانشجویان در حال تحصیل در این رشته‌ها و بیکاری آنها در آینده است.

رضایی تأکید کرد: اگر زمانی در کشور مسئولیت بگیرم جزو نخستین کارهایی که می‌کنم تناسب سازی واحدهای درسی دانشگاهی است.

وی همچنین درباره تبعیض بین دانشجویان نفت و دیگر دانشجویان که در سوال یکی از دانشجویان شرکت‌کننده مطرح شد، گفت: باید این سوال را از آقای احمدی‌نژاد بپرسید. من خود به این موضوع معترضم و معتقدم ساختار دانشگاه‌ها و پیوند آنها با علم و صنعت به طور کلی باید اصلاح شود.

 

جبهه ایستادگی 105 نماینده دارد

وی در پاسخ به سوالی دیگر درباره شکاف در جبهه ایستادگی با مردم و عدم موفقیت این تشکل در انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی گفت: حدود 35 کاندیدای اختصاصی جبهه ایستادگی هم‌اکنون به مجلس راه یافته‌اند و علاوه بر این، 70 نفر که مشترک بین جبهه ایستادگی و یک حزب دیگر بودند، در مجلس هستند اما مسئله این است که در انتخابات مجلس، مردم به جبهه‌ها رأی ندادند، مردم به نظام و انتخاب خود رأی دادند.

 

اعتراض یک روی سکه مردمسالاری است

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره واکنش‌های او پس از انتخابات 88 گفت: تا جایی که قانون اجازه می‌داد اعتراض خود را به تخلفات انجام شده در انتخابات اعلام و پیگیری کردم اما وقتی شورای نگهبان انتخابات را تأیید کرد تمکین کردم.

 

رضایی اعتراض را حق قانونی و یک روی سکه مردمسالاری دانست و افزود: مشکل فتنه‌، آمدن مردم به خیابان‌ها نبود بلکه مشکل این بود که آنها نتوانستند اعتراض مردم را مدیریت کنند؛ اعتراضی که می‌شد در مدت یک ماه آن را حل و فصل کرد، هفت ماه طول کشید و حوادث بعد از انتخابات بر مشارکت مردم و جایگاه سیاسی ایران در دنیا تأثیر گذاشت.

 

وی تأکید کرد: مردم به نتیجه انتخابات معترض بودند و اعتراض آنها از نوع اجتماعی بود نه سیاسی و در حالی که می‌توانست مسالمت آمیز ادامه یابد و ختم شود اما به علت ضعف مدیریت، به فتنه تبدیل شد.

 

وی پاسخ دانشجویی دیگر مبنی بر اینکه چرا شما علی رغم سخنان رهبری مبنی بر صحت انتخابات باز همگام با میر حسین موسوی و کروبی بحث تقلب در انتخابات را به پیش کشیدید گفت: در آن زمان افکار عمومی دچار تشویش شده بود و اگر دولت در آن زمان اجازه شمارش آرا را میداد، هیچ موقع تظاهرات به نابه هنجاری کشیده نمی‌شد!

 

رضای در ادامه گفت: بنده هیج موقع اسم تقلب را نیاوردم بلکه از آن به عنوان تخلف یاد کرده ام و اسناد آن در سخنرانی های بنده موجود می باشد .

 

در انتهای جلسه مجری برنامه  سوال کرد که آیا شما حوادث  بعد از انتخابات را فتنه می دانید یا اعتراض؛ که رضایی در پاسخ گفت: بنده آنها را تخلف واعتراض میدانم و اگر مسولان نظام با سو مدیرت با آن بر خورد نمی کردند فتنه بوجود نیامده بود./خبرنامه دانشجویان ایران


ویدیو مرتبط :
تحلیل دکتر محسن رضایی از وضعیت اقتصادی کشور در سال 88

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

برنده انتخابات سال 88 محسن رضایی بود


دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در جواب این سوال که شما در انتخابات 88 شکست سنگینی خوردید پس چطور شد بار دیگر به صحنه آمدید؟، گفت: من شکست سنگین نخوردم و تنها کسی که در آن انتخابات پیروز شد، من بودم که در بعد اخلاقی، برنامه و نتیجه پیروز شدم و شما باید ببینید آنهایی که پیروز شدند کجا رفتند.

خبرگزاری ایسنا: محسن رضایی گفت: تاثیری که با حضور خود در صحنه می‌بینم، بسیار بیشتر از آقای هاشمی است پس نمی‌توانم خودم را قانع کنم که به نفع ایشان کنار روم.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری یازدهم در جمع دانشجویان دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی در پاسخ به این سوال که آیا به نفع آقای هاشمی از عرصه انتخابات کنار خواهید رفت؟، گفت: چرا باید به نفع آقای هاشمی کنار روم؟ در حالیکه برنامه‌های من متفاوت است و برنامه‌های آقای هاشمی تست شده‌اند و جدید نیستند. من در بعد فرهنگی و مدیریت با ایشان متفاوت هستم.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در جواب این سوال که شما در انتخابات 88 شکست سنگینی خوردید پس چطور شد بار دیگر به صحنه آمدید؟، گفت: من شکست سنگین نخوردم و تنها کسی که در آن انتخابات پیروز شد، من بودم که در بعد اخلاقی، برنامه و نتیجه پیروز شدم و شما باید ببینید آنهایی که پیروز شدند کجا رفتند.

وی در جواب این سوال که کابینه شما را چه کسانی تشکیل خواهند داد، ‌با بیان این‌که یک کابینه 77 میلیون نفره خواهیم داشت، تصریح کرد: تمام تصمیمات را به مشارکت مردم می‌گذاریم و با دولت فراگیری که از همه توانایی‌های کشور از جمله سیاسی، قومی، استانی و قشری بهره می‌گیرد همه توانایی‌های ملی را در کابینه با در نظر گرفتن دو شاخص کارآمدی و قبول داشتن نظام و رهبری به کار می‌گیریم.

رضایی در پاسخ به این سوال که آیا آماده ائتلاف هستید؟، تاکید کرد: دوران ائتلاف من با دیگران تمام شده، چون نتیجه خوبی نگرفتیم و اوضاع کشور بدتر شد. البته اگر دیگران به کمک من آیند استقبال می‌کنم، اما اینکه ائتلاف کنم ببینم چه نتیجه‌ای خواهم گرفت، خیر.

رضایی در جواب سوالی در مورد بحث‌هایی که درباره تقلب در انتخابات 88 شد، گفت: من نگران شکل‌گیری منازعه جدید هستم که مردم زیر بار آن له می‌شوند و معتقدم منازعات در کشور ما، بس است.

وی ادامه داد: در سال 88 دو اعتراض قانونی و خیابانی در کشور اتفاق افتاد و من راه قانونی را در پیش گرفتم تا این‌که قاضی در نهایت نتیجه رای خود را اعلام کرد و من به آن تمکین کردم. مطمئنم عمل به قانون ما را زودتر به نتیجه می‌رساند تا ساختارشکنی و قانون‌شکنی، البته تحمل و ایثار بالا می‌خواهد.