اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

مجازات خرید، فروش و استفاده از شوكر


جانشین فرمانده ناجا گفت: هیچ فردی مجوز فروش آلات و ادوات نظامی و انتظامی همچون شوكر، افشانه را ندارد.

جانشین فرمانده ناجا گفت: هیچ فردی مجوز فروش آلات و ادوات نظامی و انتظامی همچون شوكر، افشانه را ندارد.

سردار احمدرضا رادان در مورد خرید و فروش لباس نظامی، انتظامی و ادوات دفاع شخصی كه در سطح شهر به فروش می‌رسد با اشاره به برگزاری جلسه‌ای در معاونت امنیتی وزارت كشور گفت: در این جلسه دستورالعملی در زمینه فروش البسه و علائم نظامی و انتظامی مصوب شد كه در صورت ابلاغ این دستورالعمل، مشكلات در این حوزه كاهش می‌یابد.

وی با بیان اینكه هیچ فردی مجوز فروش ادوات كه دارای جنبه نظامی و انتظامی همچون افشانه‌های گازاشك‌آور، شوكر، باتوم را ندارد گفت: در نتیجه هیچ فردی نیز مجوز خرید این وسایل را ندارد.

رادان افزود: مرجعی در پلیس پیشگیری نیروی انتظامی وظیفه تشخیص آن را دارد كه چه كسانی می‌توانند از شوكر، افشانه و دیگر ادواتی دفاع شخصی استفاده كنند كه علاوه بر تشخیص و تایید این مهم آموزش‌های لازم در مورد نحوه استفاده از آن نیز به این افراد ارائه می‌شود.

جانشین فرمانده ناجا با بیان اینكه مردم در صورت اطلاع از فعالیت این‌گونه افراد موضوع را به مركز فوریت‌های پلیس (110) اعلام كنند كه تا با آنان برخورد شود گفت: كسانی كه از این وسایل استفاده كرد یا آن را تهیه می‌كند در زمره افرادی هستند كه از وسایل انتظامی سوء‌ استفاده می‌كنند.

رادان با بیان اینكه یكی از راه‌های برخورد با این‌گونه افراد استفاده‌نكردن و عدم دریافت از این افراد است گفت: استفاده‌كنندگان وقتی از محافل مخفی این ابزار را تهیه می‌كنند باید بدانند كه نوع استفاده هم غیرمجاز است.

به گفته وی قانون برای دارندگان، حمل‌كنندگان و استفاده‌كنندگان این‌گونه وسایل مجازاتی در نظر گرفته است.

منبع: ایسنا




ویدیو مرتبط :
نحوه استفاده از محصولات فیلتر واندیکاتور سیگنال خرید و فروش در بازار بورس

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

مجازات خرید و فروش متادون چیست؟



اخبار,اخباراجتماعی,خرید و فروش متادون

 

 اخبار اجتماعی - مجازات خرید و فروش متادون چیست؟

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان گفت: اعتیاد به متادون بسیار خطرناک بوده و ترک آن هم بسیار مشکل است. بسیاری از افراد از اعتیاد به هروئین به اعتیاد به متادون روی می‌آورند و وحشت عذاب ترک متادون باعث می‌شود که طول درمان سال‌ها ادامه یابد.

حمید خالقی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: متادون ماده مخدر مصنوعی است که به صورت قرص، شربت و آمپول مورد استفاده قرار می گیرد. معمولاً این ماده می تواند خماری و اشتیاق معتادان به هروئین را تا 24 ساعت کنترل کند.

وی بیان کرد: بیماران معمولاً از نظر فیزیکی به همان اندازه به متادون وابسته هستند که به هروئین و یا هر ماده مخدر دیگری وابسته بودند، اما آنچه که باید در نظر گرفته شود این است که متادون به عنوان جایگزینی برای دیگر مواد استفاده شده و به خودی خود نوعی اعتیاد است نه درمان!

این مقام قضایی گفت: از معمولی‌ترین عوارض استفاده از متادون می توان به خواب آلودگی، ضعف، خشکی دهان، نوسان تنفسی، حساسیت پوستی، خارش، سردرد، سرگیجه، فقدان تمرکز، احساس مستی، افسردگی، ضعف بینایی، رنگ‌پریدگی، عرق کردن، تپش قلب، حالت تهوع و استفراغ اشاره کرد.

خالقی ادامه داد: با اندکی تامل این سؤال به ذهن می‌آید که آیا متادون اعتیادآور است؟ و نکته قابل تأمل اینجاست که پاسخ به این سؤال مثبت است. مشکلی که مصرف کنندگان متادون برای رهایی از مواد تجربه می کنند ترک خود متادون است. ترک اولیه موادی مثل هروئین شاید در مدت یک هفته یا 10 روز میسر باشد ولی ترک متادون می تواند ماه ها یا سال ها طول بکشد.

وی خاطرنشان کرد: بر اساس اصلاحیه قانون اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر مصوب سال 1389 خرید، فروش، توزیع، تولید، ساخت، مصرف و نگهداری متادون جرم و با رعایت تناسب و با توجه به مقدار مواد، مرتکب به مجازات حبس، جزای نقدی و شلاق محکوم خواهد شد و حتی در مواردی مجازات مرتکب اعدام و مصادره اموال نیز خواهد بود.


  اخبار اجتماعی - ایسنا