اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

مانع تراشی نکنید، بگذارید دولت کارش را بکند


دستیار رییس‌جمهور در امور اقوام و اقلیت‌ها گفت: ‌هر زمان که یک اختلاس بزرگ مطرح می‌شود یک عده، موضوعی را بزرگ نمایی می‌کنند تا اختلاس، جلوه نکند و کسی نپرسد که این مبالغ میلیاردی را چه کسی دزدیده است. ما به آنها می‌گوییم نظارت و نقد کنید اما کارشکنی و مانع تراشی نکنید، بگذارید دولت کارش را بکند.

خبرگزاری ایسنا: دستیار رییس‌جمهور در امور اقوام و اقلیت‌ها تصریح کرد که ما باید همدیگر را تحمل نماییم تا بتوانیم مشکلات را حل کنیم.

حجت‌الاسلام " علی یونسی" در جمع مردم شهرستان بوئین میاندشت با تبریک ایام دهه فجر، افزود:‌این روزها، ایام جشن ملی است. روزهای پیروزی انقلاب و تشکیل جمهوری اسلامی است. این پیروزی یک معجزه تاریخی بود. تحولات بزرگی در حوزه اقتصاد، فرهنگ و سیاست و اجتماع صورت گرفت که بیشتر شما در این تحولات نقش داشته‌اید.

وی اضافه کرد: امام راحل در مقابل استکبار می‌فرمود، شما اگر بخوانید برای ما مزاحمتی ایجاد کنید و سوء قصد داشته باشید، ما انرژی متراکم جهان اسلام را منفجر خواهیم کرد. آن انرژی متارکم همین انقلاب‌ها و تحولات اخیر جهان اسلام بود، البته دشمن زود متوجه شد که باید این انرژی متراکم را منحرف نموده و بر علیه خود مسلمانان بکار گیرد.

یونسی ادامه داد: آنها بدین منظور، دست به تولید گروه‌های تندرو و جعلی زدند. این جریان‌های تندرو بلا و معضل جهان اسلام شده‌اند. آنها طالبان و داعش را به وجود آوردند، اما طولی نکشید که برای خودشان دردسر شده است. البته هدف اصلی آنان ایجاد دردسر برای ما بود که به لطف خدا کمتر موفق شدند و امروز جمهوری اسلامی الگوی مناسبی برای امنیت است.

دستیار رییس‌جمهور در امور اقوام و اقلیت‌ها به وجود تنوع قومی در شهرستان بوئین میاندشت اشاره کرد و اظهارداشت: اقوام متعدد در اینجا با هم زندگی می‌کنند، هیچ مشکلی ندارند، البته رقابت محلی دارند که این نوع رقابت در حد معقول، بد نیست زیرا رقابت سالم برای رشد جامعه لازم است، اما اگر مدییرت و کنترل نشود شاید به خصومت تبدیل شود، که این امر ناپسند و مضر است.

وی تاکید کرد:‌ رقابت سالم و مثبت بین اقوام لازم است به شرط آنکه منجر به نزاع و درگیری نشود.در جمهوری اسلامی همواره دو جریان اصولگرا و اصلاح طلب وجود داشته‌اند که خطری برای نظام نبودند. خطر آن است که یک جریان سیاسی، جریان رقیب را حذف کند و دیگر رقابتی وجود نداشته باشد. خطر آن است که گروه‌ها و عناصر تندرو کار را به دست بگیرند. افراطیونی که هنرشان تبدیل رقابت به خصومت است.

یونسی افزود: اگر چنانچه یک جریان سیاسی به تنهایی بخواهد قدرت و حکومت را به دست گیرد، فساد می‌کند، اختلاس می‌کند و استبداد می‌ورزد، زیرا کسی نیست که بر آنان نظارت کند. همه مدیران احتیاج به نظارت دارند از بالاترین مقام دولتی تا مقامات محلی، این نظارت هم باید از جانب مردم باشد و هم از جانب احزاب و جریانات سیاسی. این یعنی امر به معروف. یعنی آنکه مردم حق کنترل ،نظارت و اظهارنظر داشته باشند و هر جا خلاف و اشتباهی رخ داد اعلام کنند. البته نه آنکه کارشکنی، بحران سازی ، دروغ پراکنی و خبرسازی کنند. باید نظارت و انتقاد کنند نه آنکه چوب لای چرخ دولت بگذارند که متاسفانه برخی گروه‌های افراطی و تندرو، کارشان دروغ پراکنی و جوسازی است.

وی خاطر نشان کرد:‌هر زمان که یک اختلاس بزرگ مطرح می‌شود یک عده، موضوعی را بزرگ نمایی می‌کنند تا اختلاس، جلوه نکند و کسی نپرسد که این مبالغ میلیاردی را چه کسی دزدیده است. ما به آنها می‌گوییم نظارت و نقد کنید اما کارشکنی و مانع تراشی نکنید، بگذارید دولت کارش را بکند.

یونسی در ادامه این دیدار تصریح کرد: پیام انقلاب آن است که مردم، حاکم واقعی و رئیس اصلی نظامند. این مردمند که رهبر؛ رئیس جمهور و نمایندگان را انتخاب می‌کنند. بر اساس همین ایده، نظام جمهوری اسلامی شکل گرفت. بنابراین، صاحبان اصلی نظام شمایید.

وی تاکید کرد: آن کس که می‌گوید مردم حق انتخاب ندارند، او خودش حق انتخاب ندارد! خدا به هیچ کس این حق را نداده که بتواند مردم را از حقوقشان محروم کند. البته این نظر نادر یک روحانی است، ولی نظرش خلاف نظر امام، رهبری و قانون اساسی است.

دستیار ویژه رئیس جمهور به دیندار بودن مردم ایران اشاره کرد و گفت: مرم ایران اگر تضادی بین دین و دنیا باشد حتما دین را انتخاب می‌کنند، اما هیچ تضادی بین دین و دنیایشان نیست.

وی با بیان‌ این‌که ما باید دنیایمان را اصلاح کنیم تا آخرتمان نیز درست باشد،تاکید کرد: با یک دولت ضعیف، با یک سیستم فاسد، با مدیران فاسد، با شکم خالی و رنگ پریده، با اختلاس و رشوه چیزی جز بیکاری، طلاق ، فقر و فحشا درست نمی‌شود.

یونسی افزود: این وظیفه دولت است که با کمک مردم دنیایشان را آباد کند، اما آباد کردن دنیا به این سادگی نیست، ابتدا باید زمینه را فراهم کرد. در درجه اول امنیت اقتصادی لازم است. باید امنیت اقتصادی باشد تا سرمایه گذار بیاید و باسرمایه گذاری خود رونق ایجاد کند. عده‌ای متاسفانه ترجیح می دهند مردم گرسنه باشند، بیکار باشند، اما فلان کارخانه ساخته نشود، زیرا از آن فرد سرمایه گذار خوششان نمی‌آید. ما باید همدیگر را تحمل نماییم تا بتوانیم مشکلات را حل کنیم.

یونسی همچنین به مذاکرات اشاره کرد و افزود: هدف اصلی دولت شکسته شدن تحریم است، زیرا ثروت شما در خارج کشور بلوکه شده است. دولت به دنبال این است که مردم را از فقر و بیکاری، آزاد کند.

دستیار ویژه رئیس جمهور همچنین تصریح کرد: کسانی در کشور هستند که فقط مصلحت خودشان را می‌بینند نه مصلحت مردم و نظام را آنها به جای این که از دولت حمایت کنند. مدام سعی می‌کنند تا مذاکرات به نتیجه نرسد. ما باید در داخل کشور با یکدیگر متحد باشیم و در خارج نیز روابط کشور را با دیگران اصلاح کنیم، البته این به معنای رابطه با اسراییل یا پذیرش آن نیست.

وی خاطر نشان کرد:‌اینکه شخص اول یک مملکت فوت کند و یک مقام مسئول کشورمان شادی نماید، این به منفعت مملکت نیست،این به سود داعش و اسراییل است.


ویدیو مرتبط :
60ثانیه: منفی بافی و مانع تراشی BBC به اوج خود می رسد

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

آیت الله هاشمی: ساکتین بی قانونی دولت گذشته برای دولت فعلی مانع تراشی می کنند



اخبار,اخبار سیاسی, هاشمی رفسنجانی

 

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام از اقداماتی که مانع پیشرفت کشور می شود ابراز تاسف کرد و گفت: کسانی که در مقابل بی قانون دولت گذشته به بهانه حمایت از دولت سکوت می کردند امروز از هر موقعیتی برای مانع تراشی در برنامه های دولت فعلی استفاده می کنند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام از اقداماتی که مانع پیشرفت کشور می شود ابراز تاسف کرد و گفت: کسانی که در مقابل بی قانون دولت گذشته به بهانه حمایت از دولت سکوت می کردند امروز از هر موقعیتی برای مانع تراشی در برنامه های دولت فعلی استفاده می کنند.

آیت الله هاشمی رفسنجانی در دیدار جمعی از برگزیدگان چهار دوره جشنواره ملی تجلیل از تلاشگران کیفیت این مطلب را بیان کرد.

وی با توصیه به جدیت در کارها افزود: ایران با مجموعه ای از امتیازات می تواند براساس آیات و روایات الگوی دیگران باشد.

هاشمی رفسنجانی با اشاره به نقش کیفیت در همه ابعاد زندگی، بر اهمیت آن در صنعت اشاره کرد و گفت: در جامعه ای که همه کارها با برنامه و برای ارتقای کیفیت باشد، اختلافات طبقاتی به نفع نیازمندان اصلاح می شود.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، رضایت مردم را اولین نتیجه ارتقای کیفی کارها دانست و با توجه به نقش رضایت عمومی در تقویت و تداوم نظام افزود: حکومت های دموکراسی بر خلاف دیکتاتورها، همه چیز را برای مردم می خواهند و مردم صاحبان اصلی همه بخش های جامعه هستند که امروزه از آن به بخش خصوصی تعبیر می کنند.

**شرط برگشت کیفیت کارها ورود بخش خصوصی است
آیت الله هاشمی رفسنجانی با یادآوری سیاست های کلی نظام و همچنین اصلاح اصل 44 قانون اساسی، ادامه داد: تقویت بخش خصوصی، تقویت حضور مردم در جامعه است که باعث ارتقای اقتدار نظام می شود.

وی با یادآوری مخالفت های متعصبانه با بخش خصوصی در سال های اول انقلاب اسلامی، به تلاش بعضی ها برای دولتی کردن مواردی از بخش خصوصی به جا مانده از رژیم پهلوی اشاره کرد و گفت: حتی می خواستند چند مدرسه بخش خصوصی را هم دولتی کنند.
عضو مجلس خبرگان رهبری اضافه کرد: خیلی زود متوجه شدیم که شرط برگشت کیفیت به کارها، ورود بخش خصوصی است و با همین برنامه، دانشگاه آزاد اسلامی را تأسیس کردیم که امروز گستردگی کمی و ارتقای کیفی آن زبانزد خاص و عام است.

هاشمی رفسنجانی با اشاره به دستورات قرآن برای انجام عمل صالح، گفت: مسلمانان باید به گونه ای زندگی کنند تا مردمی که شرایط آنها را می بینند، جذب شوند.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با ابراز تأسف از عقب ماندگی های اقتصادی و صنعتی جهان اسلام، گفت: این حالت دقیقاً برخلاف قرآن و شعارهای اسلام است که «الاسلام یعلوا و لا یعلا علیه» و «وَأَنتُمُ الأَعْلَوْنَ إِن کُنتُم مُّؤْمِنِینَ».

آیت الله هاشمی رفسنجانی، توجه به ارتقای کیفیت را باعث ارتقای جایگاه مسلمانان در جامعه دانست و افزود: مسلمانان کیفیت و آموزه های خوب تمدن های بشری در اقصی نقاط جهان را گرفتند و با ترکیب آنها و تلفیق با فرهنگ اسلامی، بهترین تمدن را خلق کردند که متأسفانه بعدها به خاطر بعضی از مسایل سیاسی و اجتماعی و به ویژه اختلافات مذهبی دچار افول شد.

وی با بیان تفاوت های حرف و عمل و تأثیرات عمل صالح در زندگی انسان ها و حتی تغییر نگاه دیگران نسبت به امت صالح، گفت: بعضی ها با استفاده های منفی و ترویج دنیا گریزی، به بهانه تصوف، دنیا را کاروانسرای دو در می خوانند، اما انسان براساس صراحت های قرآنی، باید دنیا را بسازد و بر مناکب آن سوار شود. گرچه عمر انسان در دنیا در مقابل عمر در آخرت نزدیک به صفر است.

عضو مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر احترام به متصوفان، به مقطعی از تاریخ این گروه در زمان امام صادق (ع) اشاره کرد و گفت: گروهی از سران تصوف رفته بودند که با امام صادق(ع) احتجاج و مناظره کنند و می خواستند کیفیت بالای زندگی امام را نکته منفی جلوه دهند، اما امام با استناد به آیات و روایات ثابت کرد که بنا نبود جهان اسلام از لحاظ زندگی مادی عقب باشد.

هاشمی رفسنجانی تعبیر زینت قرار دادن آسمان توسط قرآن را، درسی برای رفتن به سوی زیبایی ها دانست و با یادآوری توصیفات «بهشت» در فرهنگ گفتاری و نوشتاری اسلام، اظهار داشت: « قُلْ مَنْ حَرَّمَ زِینَةَ اللّهِ الَّتِیَ أَخْرَجَ لِعِبَادِهِ وَالْطَّیِّبَاتِ مِنَ الرِّزْقِ قُلْ هِی لِلَّذِینَ آمَنُواْ »، بهترین سند برای این است که زیبایی های زمین و آسمان برای مومنان است و خداوند، جواب معترضان را می دهد که این نعمت ها در قیامت به شکل خالص در اختیار مومنان است.

وی در تفسیر عمل صالح گفت: تفسیر امروزی این تعبیر، انجام کارها به بهترین شکل و براساس بهترین کیفیت است تا جهان اسلام و کشورهای اسلامی در کنار مکارم اخلاق و پرهیز از رذیلت های اخلاقی، الگوی دیگران باشند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با طرح این سؤال که مگر خداوند بهترین نعمت ها را برای کافران خلق کرده است؟ به ترویج دنیاگریزی در کشور اشاره کرد و گفت: با این نگاه، خیلی از مواردی که می تواند باعث ارتقای کیفی زندگی مسلمانان شود، تبدیل به ضد ارزش می شود.

 

اخبار سیاسی - فرهیختگان