اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

«ماشارون» مخدر جدید کاغذی


فرمانده انتظامی فارس گفت: پس از اعلام اخباری مبنی بر ورود یک نوع ماده مخدر جدید به کشور، با تلاش و هوشیاری ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر فارس، اولین توزیع‌کننده ماده مخدر «ماشارون»، در شیراز دستگیر شد.

خبرگزاری ایسنا: فرمانده انتظامی فارس گفت: پس از اعلام اخباری مبنی بر ورود یک نوع ماده مخدر جدید به کشور، با تلاش و هوشیاری ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر فارس، اولین توزیع‌کننده ماده مخدر «ماشارون»، در شیراز دستگیر شد.

 ماشارون ماده‌ای مخدر از گروه مخدرهای صنعتی و واحد اندازه‌گیری آن "برگ" است که به شکل یک برگ کاغذ شامل قطعات کوچک مکعب شکل با ابعاد چند سانتی‌متری با قطری به اندازه قطر کاغذ، است.

این ماده مخدر که قدرت توهم‌زائی آن چند برابر سایر مخدرهای صنعتی است، با قیمتی بسیار گزاف، اخیرا وارد بازار ایران شده و اولین توزیع‌کننده آن در شیراز دستگیر شده است.

مصرف‌کنندگان، ماشارون را به سقف دهان چسبانده و این ماده آرام آرام در محفظه دهانی رها شده و فرد را در حالتی از نشئگی و توهم شدید فرو می‌برد.

سردار سیروس سجادیان، فرمانده انتظامی فارس گفت: محمدرضا م، توزیع کننده این ماده مخدر که چند برگ از این ماده از وی کشف شده است در بازجویی‌ها اعلام کرده،‌ ماده مذکور توسط یکی از دوستانش از کشوری در شمال‌غرب ایران، برای او ارسال شده است.

سجادیان با تصریح اینکه این ماده مخدر دقیقا شبیه به کاغذ بوده و رنگ و بویی ندارد، آن را بسیار خطرناک توصیف و تصریح کرد: تاکنون در شیراز و فارس سابقه کشف این ماده مخدر وجود نداشته است.

فرمانده انتظامی فارس گفت: این ماده مخدر به شکل پازل در کنار هم قرار گرفته و تشکیل یک برگ کاغذ را می‌دهد و هر قطعه آن با ابعاد کمتر از 4 سانت را به قیمت 175 هزار تومان به مصرف کنندگان می‌فروشند.


ویدیو مرتبط :
ردبول RB7 کاغذی - تحقق رویای کاغذی آقای پائول

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

آیا فرزند شما مواد مخدر مصرف می کند؟



 

متأسفانه اکثر خانواده ها علائم اعتیاد را نمی شناسند و اشکال دیگر این است که آنها هیچ علاقه ای به فراگیری این علائم ندارند و فکر می کنند فرزندشان درامان است. همه ما برای حفظ سلامت خانواده باید به این مسئله حساس باشیم.

 

 

 

در رابطه با فرد معتاد علائم شاخصی وجود دارد که خانواده ها می توانند رفتار مشکوک فرزندانشان را تحت نظر قراردهند. به ویژه آنها باید نسبت به اعتیاد به مواد جدید با نگاه هوشیار تر توجه کنند. بسیاری از خانواده ها نمی دانند علائم مصرف مواد درجوان ها و نوجوانان چیست البته بسیاری از رفتارهای نوجوانان حساس برانگیز است اما رفتارهایی وجود دارد که خانواده ها می توانند با مشاهده آنها نسبت به اعتیاد فرزندشان مشکوک شوند.

 


اینکه جوان دوست دارد، درخانه تنها بماند، ارتباطی با دیگران برقرار نمی کند، رفتارهایش بی ثبات است. زود عصبانی می شود، به طور ناگهانی نحوه لباس پوشیدن، دکور اتاق و علاقه مندی هایش تغییر می کند، دروغگو می شود، والدین را ملزم به انجام یکسری رفتارهای عجیب می کند و بی نظم و فراموشکار می شود می تواند از نشانه های انحراف جوان به سمت مواد مخدر باشد.

 

 

گاهی اوقات جوان نسبت به فعالیت هایی که قبلاً علاقه داشته است بی علاقه می شود، تمرکزش از بین می رود. نمرات امتحانی و درسی و تحصیلی اش کاهش می یابد، در فعالیت های خانوادگی مشارکت نمی کند و به قوانین خانه احترام نمی گذارد و نسبت به آینده سرد و بی علاقه می شود که والدین باید با مشاهده این رفتارها به اعتیاد فرزندشان مشکوک شوند. اتفاق های دیگری نیز وجود دارد که اگر با موارد ذکر شده مشاهده شود، علائم اصلی اعتیاد را تشکیل می دهند و آن این است که:

 

 

نوجوان سیگار می کشد، وسایلی مانند زرورق، لوله خودکار، کبریت سوخته و فندک اتمی در وسایلش پیدا می شود، قرص های اعصاب و داروهای آرامبخش مصرف می کند، بی نظمی اش بسیار زیاد می شود و مخصوصاً به علت مصرف موادی مانند شیشه شب ها بی خواب می شوند. اینکه جوان عادات غذایی و خوابیدنش تغییر می کند ، دوستان خلافکار و شناخته شده ای را اختیار می کند و دوست ندارد خانواده از آن مطلع شود،

 

 

سیگار

 

 

تماس های تلفنی اش مخفی می شود و دروغ گویی اش اثبات شده آشکار می شود همچنین مقررات را به راحتی و آشکارا زیر پا می گذارد و درکنار آن خستگی مداوم، چشم های قرمز، آب ریزش بینی، ایجاد زخم هایی در بدن، دردهای عضلانی و استخوانی، وجود جای سوزن در بدن، نداشتن انگیزه برای رفتن به مدرسه، درگیری با مسئولان مدرسه، پاسخ دادن به سؤالات با پرخاش، قرض کردن پول های زیاد و بالا بردن صدای موسیقی به صورت دیوانه وار از دیگر علائم اعتیاد جوانان به شمار می آید.

 


خانواده باید دراین موارد صریح و بی پرده با جوان صحبت کند و ریشه مشکل را بیابد و در صورت امکان وی را به یک مرکز مشاوره و درمان ارجاع دهد.