اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

ماجرای مرگ دختر 17 ساله زیر دیوار بتنی


دختر 17 ساله فكرش را هم نمی‌كرد كه سقوط یك دیواره بتنی این‌طور زندگی‌اش را پایان دهد. مهناز روبه روی مغازه پدرش ایستاده بود، همان مغازه‌یی كه از شش سال پیش تاكـنون بهره‌برداری از آن با مخالفت شهرداری تبریز روبه‌رو بود و چهار بار با سیم پلمب شده بود. روزنامه اعتماد: دختر 17 ساله فكرش را هم نمی‌كرد كه سقوط یك دیواره بتنی این‌طور زندگی‌اش را پایان دهد. مهناز روبه روی مغازه پدرش ایستاده بود، همان مغازه‌یی كه از شش سال پیش تاكـنون بهره‌برداری از آن با مخالفت شهرداری تبریز روبه‌رو بود و چهار بار با سیم پلمب شده بود.


اكبری، پدر مهناز روی دیواره بتنی رفته بود تا شاید بتواند كمی دیواره را كنار بزند تا باز هم امكان بهره‌برداری از مغازه خرازی‌اش فراهم شود، بقیه اعضای خانواده هم در خانه‌شان كه در مجاورت مغازه بود حضور داشتند كه ناگهان همه‌چیز تمام شد، دیواری كه شهرداری تبریز برای مجبور كردن مالك یك مغازه خرازی برای پرداخت بدهی‌اش مقابل این مغازه قرار داده بود سقوط كرد و از بد روزگار روی مهناز افتاد.

چند دقیقه‌یی مانده بود تا ساعت به سه بعد از ظهر برسد كه زمان برای مهناز ایستاد، تمام بدن او و نیمی از بدن پدرش زیر دیوار چند صد كیلوگرمی شهرداری ماند و او جان باخت. مردم سراسیمه خود را به اطراف محل رساندند و با وجود آنكه ظهر جمعه بود ظرف چند دقیقه اطراف محل حادثه پر بود از جمعیتی كه برخی از آنها به رسم سنت نانوشته‌یی كه این روزها باب شده تنها زحمت روشن كردن دوربین موبایل را به خود دادند.

یكی از شاهدان این ماجرا یكی از افرادی بوده كه با اورژانـس تماس گرفته كه در این باره گفت: «حوالی ساعت سه ظهر بود و من آن سوی خیابان شریعتی ایستاده بودم كه ناگهان صدای مهیبی توجهم را جلب كرد، ابتدا متوجه حادثه نشدم اما چند ثانیه بعد فهمیدم چند نفر زیر دیوار بتنی محبوس شده‌اند، با اورژانـس تماس گرفتم و ماجرا را اعلام كردم، جلوتر كه رفتم جمعیت زیادی ایستاده بودند و چند مرد هم داشتند دیواره بتنی را بلند می‌كردند و در این لحظه من فقط خون زیادی را دیدم كه در پیاده رو جاری شده بود و چون طاقت نداشتم از محل فاصله گرفتم. كمتر از 10 دقیقه بعد هم اورژانس و آتش‌نشانی و نیروهای پلیس به محل رسیدند.»

حبیب حسین قلیزاده، مدیر روابط عمومی اورژانـس آذربایجان شرقی نیز درباره این حادثه توضیحاتی را ارائه كرد. او ابتدا از صدا و سیمای استان به خاطر اطلاع‌رسانی غلط انتقاد كرد و گفت: «متاسفانه در خبر صدا و سیما درباره این حادثه گفته شد كه اورژانـس با 40 دقیقه تاخیر رسیده كه این موضوع كذب محض است و بـر اساس شواهد و اسناد نخستین تماسی كه این حادثه را اطلاع داده در ساعت 15:01 بوده و پس از آن دو دستگاه آمبولانس از دو پایگاه به محل اعزام شدند كه اولی در ساعت 15:08 و دیگری در ساعت 15:09 به محل رسیده است.»

مدیر روابط عمومی اورژانس ادامه داد: «پس از آنكه تكنسین‌های اورژانس به محل حادثه رسیدند دختری حدودا 17 ساله جان خود را از دست داده بود و پدر 40 ساله‌اش نیز از ناحیه پا، كمر و سینه دچار آسیب‌دیدگی شده بود.پدر این دختر با آمبولانس به بیمارستان امام رضا منتقل شد و پس از آن به بیمارستان شهدای تبریز انتقال داده شد كه براساس آخرین گزارش‌های رسیده به ما اوضاعش مناسب بوده است.»

حسین قلی‌زاده از شلوغی محل حادثه و ازدحام جمعیت نیز انتقاد كرد و گفت: «متاسفانه شلوغی جمعیت به حدی بود كه عملیات امدادگران را با مشكل مواجه كرده بود و بهتر بود شهروندانی كه خودشان هم می‌دانند كاری از دست‌شان برنمی‌آید در محل تجمع نكنند.»

رضا برهان، مدیر روابط عمومی آتش‌نشانی تبریز نیز در این باره به «اعتماد» گفت: «آتش‌نشانان حدود چهار دقیقه پس از اعلام حادثه به محل رسیدند و عملیات خود را انجام دادند.»

پس از این حادثه در حالی كه افكار عمومی شهرداری تبریز را به دلیل چیدمان غیراستاندارد دیوار بتنی مقابل این مغازه مقصر می‌دانست، حسین اكبری شهردار منطقه 3 تبریز در آذربایجان شرقی منتشر كرد، بی‌احتیاطی مالك متخلف ساختمانی و افتادن بلوك بتنی روی پدر و دختر را منجر به فوت دختر 17ساله اعلام كرد و درباره جزییات این حادثه گفت: از ماه‌ها پیش با مشاهده تخلف ساختمانی یكی از شهروندان در مسیر خیابان شریعتی، در راستای اجرای احكام و قوانین برخورد با متخلفان، مانع فیزیكی در مقابل ملك مورد تخلف در مسیر خیابان شریعتی، ایجاد شده بود اما متاسفانه مالك متخلف بی‌آنكه درصدد جبران تخلف خود باشد، به طور خودسرانه اقدام به فك پلمب كرد و به گفته شاهدان محلی، جابه‌جایی مانع فیزیكی توسط مالك، باعث سقوط بلوك بتنی روی پدر و دختر شد.

شهردار منطقه 3 تبریز احكام صادره از سوی كمیسیون ماده 100 را حكم قضایی دانست كه توسط نمایندگان دادگستری، استانداری و شورای اسلامی شهر صادر می‌شود و گفت: در شهر تبریز، حدود 16 هزار پرونده ماده 100وجود دارد كه اخیرا شهردار تبریز با هماهنگی دادگستری و دیوان عدالت اداری درصدد حل مشكل شهروندان و تعیین تكلیف این پرونده‌ها شده است.

شهردار منطقه 3 تبریز اما پاسخی نداد كه با استناد به كدام قانون فیزیكی دیواره‌یی با آن وزن و ارتفاع را آن‌گونه مقابل این مغازه مهار كرده و چرا از وسیله مناسب و استاندارد برای پلمب این واحد صنفی استفاده نكرده است.


ویدیو مرتبط :
ماجرای مرگ مغزی فائزه ی 12 ساله و اهدای عضو او

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

ماجرای تلخ دختر 17 ساله ایزدی در اسارت داعشی‌ها



دختری ایزدی که بالاجبار به عنوان برده جنسی توسط داعشی‌ها به کار گرفته می‌شد، حالا در لندن از هویت یکی از آن‌ها می‌گوید.

به گزارش فرادید به نقل از دیلی میل، این دختر جوان ایزدی می‌گوید که یکی از افراد مسئول او در داعش یک تکفیری بریتانیایی به نام جهادی سید (Jihadi Sid) بوده است.
 
 این دختر ایزدی که به تازگی 17 سالش شده می‌گوید سیدارتا دار (Siddhartha Dhar) پدر 4 فرزند است، اما یکی از افراد کلیدی در تجارت جنسی در خلافت خودخوانده داعش محسوب می‌شود.
 
سیدارتا قبلا فروشنده قلعه بادی در والتامستو لندن بوده، اما حالا در فاجعه هولناک قاچاق دختران جوان ایزدی دست دارد و حتی چند نفری را خودش به بردگی گرفته است.
 
این دختر ایزدی در گفتگو با دیلی اکسپرس گفت: «بعد از اینکه من را در نزدیکی کرکوک عراق گرفتند، به دست فرمانده‌ای در موصل افتادم. اسم او ابوذر (Abu Dhar) بود... او دختران ایزدی را از آن خود می‌کرد. هر روز به من می‌گفت که مجبورم با یک مرد دیگر ازدواج کنم.»

 اخبار بین الملل ,خبرهای  بین الملل, داعش


سیدارتا دار نقش کلیدی در بردگی جنسی در خلافت خودخوانده داعش ایفا می‌کند
 
سیدارتا دار اصالتا هندی است. او در سپتامبر سال 2014 میلادی از محله واتامستو در شمال شرقی لندن به سمت سوریه عازم شد. حتی گفته می‌شود که او احتمالا همان داعشی است که چندین بار با ماسکی بر صورت در ویدیوهای منتشر شده از سوی داعش حضور داشته است.
 
سیدارتا که پیشتر از او به عنوان «جان جهادی جدید» نیز یاد شده، توسط دوستانش «سید» (Sid) خطاب می‌شده و مانند آن‌ها از فیلم‌های اکشن و تفریحات این چنینی خوشش می‌آمده است. او حتی آرزو داشته روزی بتواند دندانپزشک سرویس بهداشت ملی بریتانیا (NHS) شود.
 
خانواده سیدارتا می‌گویند که او در نوجوانی و پس از مرگ پدرش تغییر کرد. او به یکباره به دین اسلام روی آورد و از تلویزیون و موسیقی روی برگرداند. سیدارتا حتی به عمد روی زمین می‌خوابید و به مادرش گفته بود که چون او مسلمان نیست، نمی‌تواند او را دوست داشته باشد.
 
پلیس و وزارت کشور بریتانیا در حال حاضر برای پاسخگویی به سوالات امنیتی پیرامون چذب سیدارتا به داعش به شدت تحت فشارند. پرسش اینجا است که چرا سیدارتا علیرغم اینکه به قید وثیقه توسط پلیس آزاد شده بود و شش بار نیز سابقه دستگیری را داشت، توانسته به سوریه برود.
 
یکی از قربانیان او «خانم برکات» است که همراه 27 عضو خانواده و اقوامش ربوده شده و از خاک سوریه به موصل عراق منتقل شده بودند. خانم برکات تنها یک نمونه از هزاران غیرنظامی است که به موصل برده شدند.

 اخبار بین الملل ,خبرهای  بین الملل, داعش


نهاد (Nihad) که به تازگی 17 ساله شده در همایشی در روز چهارشنبه در لندن از این ماجرا پرده برداری کرد
 
نهاد می‌گوید: «آن‌ها به ما تجاوز کردند. مردان ما را کشتند و بچه‌ها را نیز از ما دور نگه داشتند. بدترین اتفاق در موصل رخ داد. ما به مدت دو هفته تمام شکنجه شدیم. هر روز کتک می‌خوردیم و به ما تجاوز می‌شد... دختران را از خانواده‌ها می‌دزدیدند. سپس مرتب به آن‌ها تجاوز می‌کردند و در نهایت تحویل «امیرها» داده می‌شدند.»
 
خانم نهاد برکات می‌گوید که آن مردی که به او تجاوز می‌کرد، چند هفته بعد مرد. سپس او به مرد دیگری سپرده می‌شد که خودش یک زن و یک برده جنسی داشت. آن مرد مرتب نهاد را به باد کتک می‌گرفت و به او تجاوز کرد تا اینکه یک ماه بعد نهاد باردار شد.
 
همایشی که نهاد در آن از ابعاد دیگر قصه تلخ زندگی‌اش رونمایی کرد، توسط بنیاد AMAR بریتانیا برگزار شده بود. هدف این بنیاد، ارتقا سطح تحصیل و سلامت در خاورمیانه است.
 
نهاد در ادامه صحبت‌هایش می‌گوید: «با خودم فکر کردم که بچه درون شکمم هم یک داعشی است و در آینده مانند آن‌ها مجرم خواهد شد.»
 
خانم برکات یک پسر به دنیا آورد، اما توانست سه ماه بعد یعنی وقتی که پدر بچه می‌خواست او را به عقد یکی از اقوامش درآورد، از دست او فرار کند. نهاد با خانواده‌اش تماس گرفت. سپس استیو ممن، عضو گروه آزادی بخش کودکان ایزدی و مسیحیان در عراق (CYCI) او را نجات داد. نهاد می‌گوید: «من توانستم فرار کنم، اما مجبور بودم آن بچه را همانجا بگذارم.»
 
گروه تروریستی داعش بر این باور است که ایزدی‌ها عناصر مختلفی از مسیحیت، زرتشت و اسلام را به هم ادغام کرده‌اند و به همین دلیل آن‌ها شیطان پرست هستند.
 
بر اساس تخمین سازمان ملل، هنوز 3500 فرد توسط داعش در اسارت به سر می‌برند که اکثر قریب به اتفاق آن‌ها دختران و زنان ایزدی هستند.

 اخبار بین الملل ,خبرهای  بین الملل, داعش


نهاد برکات برای فرار مجبور بود بچه‌اش را همانجا رها کند. او در شهر سنجار عراق زندگی می‌کرد
 
شبه‌نظامیان سنی در سال 2014 موفق شدند کنترل حدود 5000 مرد و زن ایزدی را دست خود بگیرند که از بین آن‌ها 2000 نفر موفق به فرار یا خروج پنهانی از قلمرو داعش شدند.
 
بیشتر جمعیت ایزدی‌ها، که تعداد آن‌ها به نیم میلیون نفر می‌رسد، در اردوگاه‌هایی در عراق و شمال کردستان زندگی می‌کنند.

 اخبار بین الملل ,خبرهای  بین الملل, داعش

 
نهاد حالا همراه مادر، پدر، برادران و خواهران خود در یکی از همین اردوگاه‌ها زندگی می‌کند و با بنیاد AMAR نیز همکاری می‌کند. او تصمیم گرفت که برای آگاهی دادن به دیگران به لندن برود و برای آن‌ها سخنرانی کند.
 
این در حالی است که دو برادر و دو خواهر نهاد همچنان در اسارت داعش به سر می‌برند. او می‌گوید: «این زندگی نیست... ما تا زمانی که افراد دیگر از دست داعش آزاد نشوند، نمی‌توانیم زندگی کنیم. به شما التماس می‌کنم تا به مردم ما کمک کنید. آن‌ها را از دست داعش خلاص کنید، به خصوص بردگان جنسی، دختران جوان و بچه‌ها را.»