اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

لورابوش : گفتگو با حکومت ایران وجهه آمریکا را خراب می کند



 

 

 لورابوش : گفتگو با حکومت ایران وجهه آمریکا را خراب می کند

 

لورابوش : گفتگو با حکومت ایران وجهه آمریکا را خراب می کند / تهران به تقاضای اوباما برای مذاکره محل نگذاشت

لورا بوش با اشاره به ویدئوهایی که از تجمعات ضد دولتی به سایت ها و شبکه های تلویزیونی جهان راه یافت ، مدعی شد : مشکل اصلی این است که چگونه می توان با مردمی که تحت نظامی با شرایط حاضر زندگی می کنند وارد گفتگو شد.

همسر رییس جمهوری سابق آمریکا از رویکرد گفتگو و مذاکره مستقیم با دولت ایران انتقاد کرد و مدعی شد که گفتگو و مذاکره مستقیم با مقامات ایران به وجهه جهانی آمریکا صدمه می زند و موجب توجه جهان به ایران می شود.

به گزارش عصر ایران "لورا بوش" همسر جورج دبلیو بوش رییس جمهوری پیشین آمریکا درگفتگو با شبکه خبری بی بی سی فارسی با ادعای اینکه در دوران ریاست جمهوری همسرش ، دولت آمریکا تلاش کرد تا به طور مستقیم با مردم ایران وارد گفتگو شود ، افزود که دولت ایران  اعتنایی به درخواست رییس جمهوری آمریکا (اوباما) برای انجام گفتگوی مستقیم نکرد.

لورا بوش با یادآوری وقایع پس از انتخابات ریاست جمهوری سال گذشته ایران و با اشاره به ویدئوهایی که از تجمعات ضد دولتی به سایت ها و شبکه های تلویزیونی جهان راه یافت ، مدعی شد : مشکل اصلی این است که چگونه می توان با مردمی که تحت نظامی با شرایط حاضر زندگی می کنند وارد گفتگو شد.

لورا بوش همچنین با دفاع از جنگ های پرتلفات و پر هزینه عراق و افغانستان گفت که اگر همسرش به این دو کشور حمله نمی کرد الان وضع مردم این دو کشور تحت حاکمیت های استبدادی  بسیار بدتر از الان بود . وی افزود : فکر نمی کنم کسی الان در افغانستان آرزوی بازگشت به گذشته را داشته باشد .

وی در ادامه افزود که در هر طرح صلحی با طالبان نباید بر سر حقوق زنان افغان معامله کرد .

لورا بوش پس از اوباما دومین شخصیت سیاسی آمریکا است که در یک ماه اخیر با شبکه تلویزیونی بی بی سی فارسی گفتگو می کند...../تحلیل:عصرایران


ویدیو مرتبط :
افول وجهه آمریکا

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

احمدی نژاد: به تحریم ها عادت کرده ایم/ آمریکا با جنگ نمی تواند حکومت ایران را تغییر دهد



احمدی نژاد: به تحریم ها عادت کرده ایم/ آمریکا با جنگ نمی تواند حکومت ایران را تغییر دهد

ما روحانیونی داریم که نظرات خود را بیان می کنند ولی ما مسؤول مواضع دولت هستیم. /در ایران و عربستان افرادی برای بحران زایی تلاش می کنند/ 30 سال پیش همه ملت ها عاشق آمریکا بودند اما الان ... / بعد از تحریم، اقتصاد ایران قوی تر است یا اروپا؟

محمود احمدی نژاد  در دومین روز سفر به کویت، در کنفرانس مطبوعاتی در محل اقامت خود در کاخ البیان، به سؤالات خبرنگاران پاسخ داد.

 

اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

به گزارش عصر ایران به نقل از روزنامه های کویتی الوطن و القبس، رئیس جمهور ایران در پاسخ به یکی از سؤالات درباره احتمال بروز جنگ علیه ایران گفت: جنگی در منطقه روی نخواهد داد. آمریکایی ها تهدید می کنند اما آنها می دانند که نمی توانند حکومت ایران را از طریق جنگ، تغییر بدهند. آمریکایی ها می خواهند میان کشورهای منطقه اختلاف ایجاد کنند اگر این گونه نیست لطفا توضیح دهید چرا باید 120 کشتی نظامی آمریکا در منطقه وجود داشته باشد. این کشتی ها برای امنیت هستند با تحمیل تهدید است؟

روابط با کویت

احمدی نژاد در پاسخ به سؤالی درباره "برخی اظهارات تهدید آمیز علیه کویت از سوی برخی مقامات ایرانی" گفت: اظهارات مقامات نظامی ایران در پاسخ به تهدیدات آمریکا و اسرائیل است. البته موضع گیری رسمی ایران توسط دولت و وزارت خارجه انجام می شود.

روزنامه الوطن در این باره نوشت: هر از چندگاهی اظهارات آتشین از سوی مقامات ایرانی مطرح می شوند و سپس با اظهارات دیگری از تهران روبه رو می شویم که خواهان گفتگو است و برعمق و متانت روابط برادرانه میان کشورهای منطقه تاکید می کند. احمدی نژاد این تناقض در اظهارات مقامات ایرانی را به فضای آزاد در این کشور مربوط دانست و گفت: ما دارای آزادی و قانون اساسی هستیم که فرد، نظر خود را بیان می کند اما ما مسؤل اظهاراتی هستیم که از طرف دولت یا وزارت خارجه بیان می شود.

احمدی نژاد این سخنان را در پاسخ به سؤالی بیان کرد که یادآور شد شماری از مقامات ایرانی تهدید می کنند در صورت حمله نظامی آمریکا یا اسرائیل به ایران، تهران پایگاه های خارجی در کشورهای منطقه را مورد هدف قرار می دهد.

رئیس جمهور ایران در پاسخ به سؤال دیگری درباره "روابط با کشورهای منطقه و از جمله کویت و  وجود تهدیداتی از سوی ایران"، خطاب به خبرنگاران گفت: ای کاش زمان اجازه می داد تا به خیابان های کویت می رفتیم و شاهد محبت و دوستی متقابل میان ما و کویتی ها باشیم.

احمدی نژاد در پاسخ به سؤال دیگری درباره وجود تناقض میان دعوت به روابط برادرانه میان ایران و کشورهای منطقه از یک سو و از سوی دیگر ، کشف شبکه های جاسوسی ایران در منطقه از جمله محاکمه جاسوس های ایرانی در یمن گفت: این موضوع برعهده دستگاه قضایی است که در این باره نظر خود را بیان خواهد کرد. هر ایرانی که خطا کند قضا درباره او حکم خواهد کرد من قاضی نیستم شما (خطاب به خبرنگار کویتی) هم قاضی نیستید.

اما درباره کویت، دولت این کشور اعلام کرد موضوع جاسوسی ایرانی ها ، صحت ندارد. چند ایرانی در کویت هستند؟ ما همیشه به ایرانی های مقیم کشورهای خارجی می گوییم که به قوانین کشورها احترام بگذارید. ما در کویت به دنبال چیزی نیستیم. همکاری امنیتی و اطلاعاتی میان ایران و کویت وجود دارد. هرگاه از توطئه ای علیه کویت آگاه شویم به برادران در کویت اطلاع می دهیم و به صورت متقابل هم چنین وضعیتی وجود دارد.

او در پاسخ به سؤال دیگری درباره تهدیدات در ایران علی امنیت کویت گفت: ما کویت را تهدید می کنیم ؟ چه زمانی ؟ چه کسی چنین سخنی گفته است؟ ما همه را دوست داریم و همه آنها (کشورهای منطقه) برادران ما هستند به دنبال همکاری با آنها برای آینده منطقه و زندگی مسالمت آمیز در آن هستیم. ایران برای امنیت منطقه پافشاری می کند.

احمدی نژاد درباره تاثیر اختلاف مذهبی و نقش آن در ایجاد بحران در میان کشورهای منطقه نیز "خواستار خروج از دایره اختلافات تاریخی و از جمله اختلافات مذهبی" شد و گفت: چرا باید اختلاف مذهبی وجود داشته باشد؟ هیچ کس نمی تواند مدعی شود که او اسلام را به طور کامل اجرا می کند. آیا کسی وجود دارد که مدعی شود بخش کوچک و آسانی از اسلام را کامل اجرا می کند. هیچ بخشی از زندگی ما شبیه به مقاطع زندگی پیامبر اعظم نیست. به همین دلیل باید اجتهاد کنیم که اندکی به زندگی پیامبر اسلام شبیه شویم. پس برای چه درگیر می شویم؟ اگر به گذشته مراجعه کنیم، تحقق وحدت ، سخت تر می شود. ما با وجود امکانات رسانه ای فعلی می بینیم که گفته ها تحریف می شوند وای به حال اینکه این سخنان در گذشته گفته شوند.

روابط ایران و عربستان سعودی

احمدی نژاد افزود: ایران و عربستان سعودی، هیچ یک نمی تواند طرف مقابل را حذف کند. در دو کشور افرادی وجود دارند که برای بحران زایی تلاش می کنند. دولت ایران خوهان چنین وضعیتی نیست.

او درباره روابط با ریاض افزود: من 5 مرتبه به عربستان سعودی سفر کرده و همیشه دعوت به همکاری و برادری کرده ام. باید به همزیستی پرداخت. دشمنان خواهان چنین وضعیتی نیستند و باید به مقابله با توطئه های آنها اقدام کرد.

احمدی نژاد در پاسخ به سؤالی درباره تناقض اظهارات مقامات ایرانی در مجلس، دولت، نهادهای نظامی و نهادهای دینی گفت: ما روحانیونی داریم که نظرات خود را بیان می کنند ولی ما مسؤول مواضع دولت هستیم. ما در ایران آزادی اظهار نظر داریم.

تحریم اقتصادی

روزنامه الوطن کویت همچنین به نقل از احمدی نژاد نوشت: شهروندان ایرانی از تحریم اقتصادی ، رنج می برد اما به این شرایط عادت خواهند کرد.  ایران به زندگی خود ادامه می دهد و شهروند ایرانی ، رنج می برد اما او به این شرایط عادت خواهد کرد البته کسی که رنج واقعی را متحمل خواهد شد آمریکاست.

روزنامه القبس هم به نقل از رئیس جمهور ایران اظهار داشت: آمریکا برای نجات اروپا دست به تحریم اقتصادی ایران می زند. اروپا در وضعیت فروپاشی اقتصادی به سر می برد. ایران قدرت رویارویی با این تحریم ها را دارد حتی اگر صادرات نفتش متوقف شود زیرا ایران دارای منابع زیادی است و می تواند بر تولید داخلی اش تکیه کند.  بعد از تحریم ها آیا اقتصاد ایران قوی تر است یا اقتصاد اروپا؟

روزنامه کویتی الانباء هم این بخش از سخنان احمدی نژاد را اینگونه منعکس کرد: این موضوع صحت دارد که ملت ایران از تحریم ها رنج می برد اما ما به این تحریم ها عادت کرده ایم و این شرایط تغییر خواهد کرد.

سوریه

او در باره سوریه هم گفت که ایران از گزینه جنگ در این کشور حمایت نمی کند.  ایران خواهان آغاز گفتگوی ملی در سوریه است. همه در ایران ترکیه، قطر و عربستان سعودی باید برای ایجاد زمینه ای برای گفتگو در سوریه تلاش کنند.

احمدی نژاد در پاسخ به سؤالی درباره واکنش ایران به بهار عربی در کشورهای دیگر و سوریه گفت: آیا جنگ را بهار می نامید؟ ما ضد جنگ هستیم. بهار زیباست و جنگ نیست. ما مخالف جنگ در لیبی و دخالت ناتو در این کشور بودیم. ما البته از حقوق ملت ها در هر جایی برای کسب حق انتخاب، حمایت می کنیم.

از رئیس جمهور ایران درباره اینکه آیا از طرح مرحله انتقالی در سوریه به ریاست جمهوری فاروق الشرع معاون رئیس جمهور فعلی سوریه حمایت می کنید یا خیر گفت:  ما سیاست عدم دخالت در سوریه را دنبال می کنیم و به تایید حقوق ملت ها ومخالفت با جنگ، بسنده می کنیم.

بحرین

او درباره بحرین هم گفت: دولت بحرین خود دخالت ایران در امور داخلی این کشور را رد کرد و این موضوع در گزارش های بین المللی وارد شده است. در بحرین ، پادشاهی وجود دارد. پادشاه ، پادشاه است و انتخابات باید برگزار شود و این شیوه بسیار شفافی است. در غیر این صورت آنها (در بحرین) چگونه باهم زندگی خواهند کرد؟ آیا ملت بحرین حق ندارد از دموکراسی و آزادی بهره مند باشد؟ دربحرین باید گفتگو برقرار باشد و میان پادشاه و ملت تفاهم باشد؟ سوال اینجاست بدون تفاهم چگونه زندگی در بحرین امکان پذیر خواهد بود؟

نام خلیج فارس

احمدی نژاد در واکنش به سخنان سردبیر روزنامه الانباء کویت که از عبارت خلیج عربی استفاده کرده بود گفت: اگر به کتاب های درسی خود مراجعه کنید ، خلیج فارس را خلیج فارس می بینید. آنها نمی توانند این نام را به راحتی تغییر بدهند. آنهایی که تلاش کردند این نام را تغییر بدهند به نتیجه ای نرسیدند. این نام به مردم عرب یا فارس ربطی ندارد . موضوع نام خلیج فارس، نه سیاسی بلکه تاریخی است. اگر سه هزار سال قبل نام خلیج فارس ، خلیج عربی بود امروز من هم به بدون هیچ حساسیتی از این اسم استفاده می کردم. ما از مرحله نژادپرستی ، قبیله گرایی عبور کرده و وارد مرحله بشریت و برادری انسانی شدیم. پیامبر ما 1400 سال قبل از این مرحله عبور کرد.

نیروگاه اتمی بوشهر

احمدی نژاد در پاسخ به سؤالی درباره برخی اظهار نگرانی ها در کویت از نیروگاه اتمی بوشهر گفت: در اطراف بوشهر، 12 میلیون ایرانی زندگی می کنند. همانطور که به فکر سلامتی این مردم هستیم، به فکر سلامتی مردم کویت هم هستیم. آمریکا به اشتباه در حال معادل سازی نیروگاه اتمی با بمب اتمی است ولی واقعیت اینگونه نیست.

وی درباره نیروگاه اتمی بوشهر به سفیر ایران در کویت پیشنهاد کرد با برگزاری سفری برای خبرنگاران کویتی آنها بتوانند از نیروگاه اتمی بوشهر بازدید کنند و خود از امنیت این تاسیسات آگاه شوند.

سقوط آمریکا

او در تشریح سخنانش درباره نابودی آمریکا هم گفت: هر امپراطوری اگر مردم آن را دوست نداشته باشند، سقوط خواهد کرد. 30 سال پیش همه ملت های جهان عاشق آمریکا بودند و زندگی آمریکایی ها را تقلید می کردند. هم اکنون وضعیت چگونه است؟ وارد عراق شدند و گفتند صدام را برای دموکراسی کنار گذاشتیم. هم اکنون وضعیت چگونه است؟ در این شرایط باید عراقی ها عاشق آمریکایی ها باشند آیا چنین اتفاقی روی داد؟ در افغانستان، کویت  خلیج فارس و همه آسیا ، نظر آنها درباره آمریکا چیست؟/عصرایران