اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

لاریجانی:مسئولان به جای تشویش فضای‌سیاسی به حل مشکلات‌مردم بپردازند





اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

لاریجانی در نطق پیش از دستور:

مسئولان به جای تشویش فضای‌سیاسی به حل مشکلات‌مردم بپردازند

رییس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این که اظهارات و اقدامات مسوولان باید معطوف به حل مشکلات اقتصادی کشور باشد نه مشوش نمودن فضای سیاسی گفت: به طور حتم نتیجه این اقدامات چیزی جز غبارآلود نمودن فضای سیاسی کشور نیست.

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، دکتر علی لاریجانی در نشست علنی امروز یکشنبه (۱۹ شهریور) مجلس شورای اسلامی در نطق قبل از دستور با تسلیت به مناسبت سالروز رحلت آیت‌الله طالقانی و شهادت عالم ربانی آیت‌الله مدنی گفت: به طور حتم برگزاری موفقیت‌آمیز اجلاس جنبش عدم تعهد نشانگر اقتدار و موقعیت‌شناسی ایران در ثبات و همگرایی در سطح بین‌الملل است.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با بیان این که حضور یکصد کشور در سطوح عالی یک پاسخ کوبنده به رفتارها و اظهارات کشورهای استکباری و زورگو است افزود: در چند سال اخیر ما از زبان چند کشور استکباری شنیده‌ایم که جامعه بین‌الملل نگران موضوع هسته‌ای ایران هستند، اما باید آنها بدانند آیا  ۱۲۰ کشور عضو غیرمتعهدها و بیانیه آنها درباره حمایت قاطع از فناوری هسته‌ای ایران جزء حمایت‌های بین‌المللی و این کشورها جزء جامعه بین‌المللی محاسبه نمی‌شوند .

وی ادامه داد: متاسفانه بعد از برگزاری اجلاس جنبش سران غیرمتعهد در تهران به جای این که کشورها به خود بیایند گزارش دبیر کل شورای امنیت موجب برجسته کردن موضوع هسته‌ای ایران شد که این موضوع با توجه به سخنان رهبر معظم انقلاب درباره ساختار معیوب نظام بین‌الملل روشن می‌شود. از این رو باید این ساختار مورد تجدیدنظر قرار گیرد.

این نماینده مجلس نهم با تاکید بر این که کشورهای غیرمتعهد باید با همگرایی بهتر جایگاه خود را در عرصه بین‌الملل پیدا کنند یادآور شد: به طور حتم تحقق این موضوع موجب رفتار و سیاست‌های عادلانه در جهان می‌شود.

لاریجانی افزود: همچنین من از این جا باید از سخنان مقام معظم رهبری در اجلاس سران غیرمتعهد سپاسگزاری و از طرف دیگر باید از دولت به علت برگزاری منظم این اجلاس تشکر کنم.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اعلام این که رفتار سبک کشور کانادا در تعطیلی سفارت خود در تهران نشانگر دستپاچگی این گونه کشورها دارد گفت: به طور حتم این اقدامات به جای این که اقتدار این کشورها را نشان دهد انفعال و انزوای آنها را نشان می‌دهد.

وی هدف کشورهای استکباری در انجام زورگویی‌ و تحریم‌های اخیر را افزایش فشار اقتصادی بر ملت ایران دانست و افزود: حل و کاهش این فشارها را باید در ساماندهی اقتصاد کشور و تحقق اقتصاد مقاومتی جستجو کرد. از این رو جلوگیری از گرانی، تورم و ایجاد اشتغال در کشور محقق نمی‌شود مگر با رونق تولید و پرهیز از حاشیه‌پردازی مسوولان.

لاریجانی با اشاره به جلسات گذشته مجلس با وزرای اقتصادی دولت در رابطه با تسهیلات بانکی تصریح کرد: در جلسات گذشته وزرا با مجلس معلوم شد که تسهیلات بانکی کارا و مطلوب نیست که متاسفانه با وجود مشکلات در این حوزه برخی از مصوبات بند ۲۹ لایحه بودجه که مربوط به بهبود شرایط بنگاه‌های اقتصادی به درستی انجام نشده است.

عضو فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس شورای اسلامی با انتقاد از مشکلات کنونی کشاورزان و دامداران گفت: به طور حتم هر چه سریعتر باید مشکلات این ا فراد حل شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این که اظهارات و اقدامات مسوولان باید معطوف به حل مشکلات اقتصادی کشور باشد نه مشوش نمودن فضای سیاسی یادآور شد: به طور حتم نتیجه این اقدامات غبارآلود نمودن فضای سیاسی است.

وی ادامه داد: متاسفانه طرح وارونه قانون اساسی از سوی مسوولان نتیجه‌ای جز ایجاد گردباد سیاسی ندارد که هدف از این اقدامات دور کردن اذهان عمومی از مشکلات است.

لاریجانی با تاکید بر این که امروز عمل مجاهدان مسوولان، حل بیکاری و گرانی است افزود: مسوولان باید به جای طرح مسائل غیرواقعی که به درد مردم نمی‌خورد وظایف خود را عمل کند از این رو اگر اشتباهی رخ می‌دهد باید آن را با مردم در میان بگذارد نه آن که به جای حل آن مشکلات را به گردن دیگران بیندازند.

رئیس مجسل شورای اسلامی خواستار تلاش کمیسیون کشاورزی و صنایع برای حل مشکلات اقتصادی شد و گفت: این کمیسیون‌ها باید با برنامه‌ریزی‌های دقیق در جهت حل مشکلات گام بردارند./خانه ملت

 


ویدیو مرتبط :
راه حل سیاسی برای مشکلات اقتصادی !!!

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

انتقاد صریح علی لاریجانی از طرح مسائل بی‌اهمیت سیاسی/مشکل گرانی به شیوه دستوری حل نمی‌شود



علی لاریجانی , مجلس نهم , گرانی

 

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: گاهی در عرصه سیاسی طرح مسائلی می شود که نه به درد دنیای مردم می خورد و نه آخرت آنها.

به گزارش خبرآنلاین، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی روز چهارشنبه در مراسم گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هفتم تیر و شهدای ترور استان گیلان در مصلای بزرگ رشت سخن گفت.

در ادامه گزیده ای از سخنان رئیس مجلس شورای اسلامی به نقل از خبرگزاری خانه ملت می آید:

مجلس نهم به دنبال توجه به مسائل اصلی معیشت مردم و گرانی هاست. روح حاکم بر مجلس نهم معتقد بر پرهیز از حواشی و تمرکز بر مشکلات مردم است. مجلس همواره باید با دولت تعامل داشته باشد و اگر در برخی از موارد نیز انتقادی از جانب مجلس به دولت می شود تنها برای بهبود امور است.

تئوری غرب اعمال تحریم برای فشار به ملت ایران است. با توجه به تحریم های موجود نامگذاری سال جاری به نام تولید ملی از طرف مقام معظم رهبری این پیام را برای ملت ایران به همراه دارد که اگر می خواهیم از راه شهید بهشتی پیروی کنیم باید مطابق با فرمایش رهبری به دنبال ایجاد عزتمندی کشور از درون باشیم. مسئولیت ضروری امروز دادن کوبنده ترین پاسخ به آمریکا و اسرائیل با توجه ویژه و اهتمام به ارتقاء تولید داخلی است.

نباید اجازه داد گرانی های کشور زیر ذره بین غربی ها بزرگ جلوه داده شود

تورم و گرانی ها دامداران، صنعتگران و کشاورزان را با مشکل روبرو کرده است. مسئله امروز کشور در خصوص گرانی ها امری جدی است که مسئولین باید تمام تلاش خود را بر روی این مشکل معطوف کنند و از دعواهای سیاسی و حاشیه بپرهیزند.

مشکل گرانی به شیوه دستوری حل نمی شود. مسائل گرانی و مشکلات اقتصادی از بیرون از کشور نیز رؤیت می شود و این مسئله ای است که باید به آن توجه شود. در زمانی که بحران قیمت دلار در کشور به وجود آمده بود رئیس جمهوری آمریکا، اوباما در مدت زمان کوتاهی پس از افزایش قیمت دلار در این خصوص اظهارنظر کرد و گفت وضعیت اقتصادی ایران مفتضح است.

اهتمام ویژه به مسئله گرانی با توجه به نگاه ویژه ودقت ذره بینی کشورهای غربی بر روی مشکلات جمهوری اسلامی امری ضروری است. فرصت ها و ظرفیت های داخلی کشوربه اندازه ای بالاست که با حمایت از آنها می توان تمامی نیازهای کشور را رفع کرد.

هم و غم مسئولین در خصوص رفع گرانی ها نشانی از پایداری جمهوری اسلامی در برابر مشکلات و حمایت از مردم است. گاهی در عرصه سیاسی طرح مسائلی می شود که نه به درد دنیای مردم می خورد و نه آخرت آنها. نباید حرف هایی در کشور زده شود که به جای ائتلاف منجر به اختلاف و از بین رفتن وحدت در بین مسئولان و مردم گردد.

ایجاد اختلاف هدف اصلی کشورهای غربی است. دشمن با همه قوا و فشار به میدان آمده است و نباید از داخل فرصتی برای رسیدن به اهداف آنها فراهم شود.

بارها از زبان شهید مطهری نکاتی در باب فضل و اندیشه والای شهید بهشتی شنیده ام و آیت الله قربانی که امروز نمایندگی ولی فقیه در استان رشت را برعهده دارد نیز متعلق به جریانی است که شهید بهشتی و شهید مطهری در آن حضور داشتند. امام(ره) همیشه تأکید می کردند شهید بهشتی مظلوم زیست و مظلوم از دنیا رفت و همیشه خار چشم آمریکا و استکبار بود و این جمله به خودی خود سرشار از معانی بسیار است.

حادثه بزرگ هفت تیر و شهادت شهید بهشتی با توجه به مختصات امروزی کشور و شرایط حساس و پراهمیت ایران در منطقه امری درخور توجه و لزوم‌مند دقت است.

امروز شرایط سیاسی داخلی، منطقه ای، بین المللی در تمامی حوزه ها با شرایط گذشته متفاوت است. باید از حوادث انقلاب درس بگیریم وآنها را الگوی حرکت خود در سال های آتی قرار دهیم. شهادت شهید مظلوم بهشتی انگیزه انقلاب دومی برای ملت ایران بود که در نتیجه این انقلاب دوم مصائب و مشکلات تحمل شد و ارزش ها و دستاوردهای انقلاب اسلامی حفظ گردید.

 

شهید بهشتی متعلق به نسل تکمیل کننده و محرک انقلاب اسلامی بود

از سال 42 تا سال 57 شخصیت های محوری همچون شهید بهشتی، شهید مطهری و باهنر و بسیاری دیگر از شهدای محراب حرکت های مهمی در تکوین و تکمیل انقلاب اسلامی انجام دادند. این نسل، نسلی بودند که در جریان انقلاب مجاهدت های بسیاری کردند و این مجاهدان همگی شاگردان امام بوده و افق های بالایی را با وجود شرایط سخت و مأیوس کننده انقلاب تجربه کردند.

فشارهای سال 55 و 57 با وجود حمایت تمام جانبه آمریکا از دیکتاتوری بسیار زیاد بود به شکلی که نصفی از روحانیون پیش رودر امر انقلاب به زندان رفته و شکنجه می شدند. حضرت آیت الله خامنه ای از شخصیت های بارز انقلابی این دوره هستند. مجاهدت های این بزرگان منجر به دستیابی به دستاوردهای بزرگی همچون پس رفتن آمریکا و از بین رفتن دیکتاتوری در میان مردم شد.

توسعه فضای مردمسالاری دینی از مهمترین دستاوردهای انقلاب اسلامی است. کشورهای غربی مدعی دموکراسی با دیدن دموکراسی دینی در میان مردم به جای تشویق ملت بر آنها فشار وارد کردند وهر اندازه که انقلاب اسلامی بزرگتر بود حجم فشارها نیز بیشتر بود.

ترور شخصیت های برجسته انقلاب از بزرگترین مشکلات سال های 57 تا سال 60 است.شهید مطهری از جمله شخصیت هایی بود که جریان معاند انقلاب ایشان را از راه خدمت رسانی به مردم برداشت. جریان معاند هرگز به سمت افراد کم اهمیت نمی رفت بلکه شخصیت هایی چون شهید مطهری به عنوان مغز متفکر و به نقل رهبر انقلاب ایدئولوژ نظام و شهید بهشتی به عنوان فکر سامان مند نظام و حزب جمهوری اسلامی هدف قرار می داد.

 

سایه بنی صدر چتری برای تمام ضد انقلاب در کشور بود

در شرایط پس از انقلاب که آشفتگی هایی متأثر از انقلاب به وجود آمده بود و دستگاه ها در حال نظام مندی بود جنگی به ملت ایران تحمیل شد و بنی صدر با کارهای خیانت آمیز خود منجر به فشار بیشتر به ملت ایران گردید. با وجود اینکه اختیارات زیادی به بنی صدر داده شد تا خدمت رسانی را بیشتر کند اما این مرد نااهل مانع حضور نیروهای انقلابی در جبهه ها شد و برای مدتی کنترل جنگ تحمیلی را از دست کشور خارج کرد.

عزل بنی صدر نقطه شروع فضای مطبوعی از حضور نیروهای حزب اللهی در کشور است. پس از عزل بنی صدر با حضور نیروهای حزب اللهی در جبهه ها حصر آبادان شکسته و خرمشهر آزاد شد. آنچه دراین دوره تجربه شد نتیجه آن بود که جریان های معاند را در تصمیم گیریهای کشور دخیل کرده بودیم و امروز باید درس بگیریم که با حذف جریان های معاند از سر راه حرکت، فضا برای ابتکارات جدید باز می شود.

باید از دوره هایی که نیروهای برجسته انقلاب را از کشور گرفت عبرت گرفته شود. در دوران پس از شهادت بهشتی مجله اشپیگل در مقاله ای درج کرد که جمهوری اسلامی ایران نفس های آخر را می کشد وکمر انقلاب اسلامی شکسته است. بی تردی شهادت بهشتی ضربه مهلکی بود اما غربی ها فراموش کرده بودند که حضور رهبری هوشمند و مردم علاقمند و مجاهد در راه اسلام و روحانیون پیشرو در کشور شهادت این بزرگان را الگوی خود قرار می دهد و در نهایت این مسئله به ضرر آنان تمام خواهد شد. در این دوره که تا پایان جنگ تحمیلی نیز ادامه داشت بالغ بر هزاران شهید داده شد که ملت ایران تمامی این سختی ها را تحمل کردند و کشورهای غربی به جای یک کشور کمر شکسته با موجود جدید، زنده و در حرکت رو به جلو مواجه شدند. باید از اشتباهاتی که منجر به از دست رفتن بزرگان کشور شد درس گرفته شود.

مرحله بعدی انقلاب آمادگی سازمان های درونی برای خدمت رسانی و ارائه پیام انقلاب بود. در دوران جنگ وحتی تا اندازه ای پس از آن نیز با تحریم هایی شبیه امروز مواجه شدیم اما حضرت امام(ره) با تزریق این فکر به جامعه که همت باید از درون باشد الگویی بی بدیل برای حرکت ملت ایران تدارک دید. در این دوره مشکلات و اشتباهاتی نیز در کشور رخ داد. اشتباهاتی در این دوران شکل گرفت که باید از آنها درس گرفته شود و بی تردید این اشتباهات کم نبود. شخصیتهایی مثل بهشتی و کسانی که از متن انقلاب برخواسته بودند نسبت به آنها کم توجهی شد و فردی بی سواد که در جبهه ملی خارج کشور سابقه فعالیت داشت پست مهمی را در دست گرفت. این اشتباهات سیر حرکت کشور را به عقب انداخت. در آن زمان برخی رجال سیاسی به جای حمایت از بهشتی در مقابل وی وحزب جمهوری اسلامی موضع می گرفتند واز بنی صدر حمایت می کردند که البته امروز این افراد توبه کرده و در مسیر انقلاب قرار گرفتند.

 

سیاست های دوره اصلاحات باعث از دست رفتن زمان کار برای کشور شد

در زمان موسوم به دوره اصلاحات در کشور است به جای پرداختن به مشکلات اصلی مباحثی چون توطئه سیاسی برسر زبان ها افتاد. متأسفانه در این دوران به جای توجه به مشکلات اقتصادی کشور تعرض هایی به ولایت فقیه که ستون اصلی کشور بود می شد. توجه بی مورد و تمرکز در مسائل بی اهمیت در این دوره عامل از دست رفتن زمان و انرژی بود. در آن زمان که من در رادیو و تلویزیون فعالیت می کردم بحث هایی از قبیل تئوری حاکمیت دوگانه مطرح می شد که حقیقتاً باعث افسردگی بود و هیچ نفعی برای کشور نداشت. این دوره باید درس عبرتی برای امروز باشد و از تجربیات آن به نفع زمان حاضر درس گرفته شود.

جایگاه الگودهی جمهوری اسلامی موجب هراس آمریکا و اسرائیل است. غربی ها شاهد بودند که با وجود آنکه برسر مسئله هسته ای ایران شیطنت های بسیاری انجام دادند اما ملت ایران در پای حقوق مسلم خود ایستادگی کرد.

شهید بهشتی همیشه از نقد استقبال می کرد. مسلک بهشتی این بود که باید اجازه داد که دیگران نقد کنند تا اشتباهات را متوجه بشویم. بهشتی به وحدت درونی بیش از هر چیز اهمیت می داد و به این دلیل همواره تأکید داشت که نباید به خاطر سلیقه ای دیگری را ترد کنیم. الگوی رفتاری بهشتی منجر به حرکت صحیح در مسیر انقلاب می شود. وحدت درونی امری است که در شرایط امروز کشور اولویت را به خود اختصاص داده و به همین دلیل دقت در رفتار بهشتی و درس گرفتن از گذشته ضرورتی غیر قابل انکار است..../خبرآنلاین