اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

لاریجانی: با عارف رفیق هستیم اما گفتگویی درباره ریاست مجلس نداشتیم / حساس نباشید، دو روز صبر کنید، همه چیز روشن خواهد شد



 اخبارسیاسی ,خبرهای  سیاسی, لاریجانی

لاریجانی اعلام کرد که با عارف گفتگویی در مورد ریاست مجلس نداشته است.

به گزارش انتخاب ، علی لاریجانی رییس مجلس نهم در بخشی از نشست خبری خود با خبرنگاران داخلی و خارجی درباره رقابت با عارف بر سر کرسی ریاست مجلس، گفت:

خیلی در این باره حساس نباشید، دو روز صبر کنید همه چیز روشن خواهد شد.

توجه داشته باشید که ساختار داخلی مجلس یک ساختار دموکراتیک است و ما هم باید در اینباره به این مساله توجه کنیم و تلاش شود از آن عدول نشود. درست است که رسانه ها به این مساله می پردازند ولی باید بدانیم نمایندگان مجلس خبرگان این ملت هستند و احتیاج ندارند که از بیرون به آنها فشار وارد شود. خودشان تصمیم می گیرند و ظرف چند روز آینده همه چیز مشخص خواهد شد.

با دکتر عارف در این باره رایزنی و گفتگویی بین ما نشده است. ما از قدیم رفیق هستیم و سلام علیک داریم.

{با توجه به اینکه سما در انتخابات مجلس در قم دوم شدید به نظر شما حمایت لیست امید چه مقدار در میزان آرای شما تاثیر داشته است؟} فکر نمی کنم تاثیر زیادی داشت ، چون به هر حال مراجع در قم از من حمایت کرده بودند.

 


ویدیو مرتبط :
دیدگاه دکتر لاریجانی ریاست محترم مجلس درباره ارتباطات

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

رقابت پنهان عارف و لاریجانی برای ریاست مجلس دهم/ پای نفر سوم در میان است؟



اخبارجدید,خبرهای جدید,اخبار جدید

رئیس مجلس آینده ایران چه کسی خواهد بود؟ هرچند برخی از کارشناسان معتقدند که تا زمان برگزاری انتخابات دور دوم مجلس، نباید این سوال را مطرح کرد، اما به هر حال این سوالی است که در ذهن افکار عمومی مطرح است.

غلامرضا انصاری، عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت در گفت و گو با اقتصادنیوز، بر این نظر تاکید می‌کند که «بهتر است نمایندگان در مجلس حضور یابند و بعد در مورد ریاست مجلس تصمیم‌گیری کنند» اما می‌گوید: به هر حال ریاست مجلس برای دولت اهمیت بسیاری دارد. این نکته را باید بار دیگر متذکر شد که دولت در شرایط حساسی قرار دارد و مجلس باید دست دولت را فشرده و همه‌جانبه دولت را یاری برساند. اگر رئیس همسو و همگام در راس مجلس قرار داشته باشد گفتمان اعتدال بهتر می‌تواند به اهداف خود دست یابد در غیر این صورت شاهد خواهیم بود که بار دیگر رویکرد مانع‌تراشی برای دولت، تکرار می‌شود و دولت نمی‌تواند اهداف خود را پیش ببرد.

وی با بیان اینکه «علی لاریجانی در راس مجلس نهم رابطه بسیار خوبی با دولت برقرار کرد و همه‌جانبه دولت را یاری رساند» در عین حال اضافه کرد: فارغ از آقای لاریجانی که دو دوره ریاست مجلس را بر عهده داشته و در این زمینه کارنامه قابل قبولی دارند، در حال حاضر در مجلس کاندیداهای بسیار خوبی برای ریاست مجلس وجود دارند که انتخاب آنان می‌تواند مجلس را در یاری رساندن به دولت کمک کند و اهداف عالیه مجلس را به عنوان قوه مقننه محقق کند.

انصاری تاکید کرد: رئیس مجلس باید فردی باشد که رابطه بسیار خوبی با ریاست دولت داشته باشد و از تمام توان خود برای حل مشکلات بهره بگیرد. اگر روسای قوا در یک مسیر گام بردارند، زودتر موفق می‌شوند وگرنه بیم آن می‌رود که منابع و سرمایه‌های کشور هدر برود.

عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت با بیان اینکه «فرقی ندارد که مجلس یا رئیس مجلس اصولگرا یا اصلاح‌طلب باشد» خاطرنشان کرد: در حال حاضر رقابتی پنهانی بین آقای لاریجانی و آقای عارف برای کسب ریاست مجلس ایجاد شده است. هرچند آقای لاریجانی در این مورد اظهار بی‌اطلاعی کرده‌اند.

وی اضافه کرد: با این حال به نظر می‌رسد که برخی از افراد تندرو که موفقیتی در کسب کرسی‌های مجلس نداشته و خود را مغبون می‌بینند، می‌خواهند تلاش کنند تا ریاست مجلس به دست فردی تندرو و نه اعتدالگرا بیفتد. این افراد همان کسانی هستند که می‌خواهند آقای عارف یا لاریجانی در راس قوه مقننه قرار نگیرند. بدین منظور در حال رایزنی و ایجاد یک فراکسیون پنهان هستند تا در روز رای‌گیری کاندیدای خود را رو کرده و به قولی آقای عارف یا لاریجانی را آچمز کنند تا در برابر کار انجام‌شده قرار بگیرند و حال که نتوانسته‌اند ریاست قوه مجریه را به دست بگیرند، حداقل رئیس قوه مقننه شوند.

به اعتقاد او، «این نظریه در حالی مطرح می‌شود که مردم تکلیف افراد تندرو را در این انتخابات مشخص و تاکید کردند که میانه‌ای با تندروی ندارند.»

انصاری ادامه داد: در حال حاضر که برخی از اصولگرایان به دلیل نزدیک شدن به افراد تندرو امکان حضور در مجلس را پیدا نکردند، باید از این مساله‌ عبرت گرفته و نسبت خود را با افراد تندرو مشخص کنند. ذکر این نکته بسیار ضروری است که جریان اصولگرا به عنوان یک جریان اصیل سیاسی و با ریشه باید تکلیف خود را با این افراد تندرو مشخص کند تا همچنان مورد اقبال مردم قرار بگیرد.

 

اخبار سیاسی - اقتصاد نیوز