اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

*قیمت اینترنت در ایران بالا نیست*



 

 

 

قیمت اینترنت در ایران بالا نیست

 

معاون شركت ارتباطات زیرساخت گفت: متاسفانه برخی از ISPها ضریب به اشتراك گذاشتن ظرفیت پهنایباند خود را افزایش می‌دهند كه این موضوع به كندی سرعت برای كاربر منجر می‌شود.

 

محمدعلی آریانیان - معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی شركت ارتباطات زیرساخت - در گفت‌و‌گو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با بیان اینكه اپراتورهای بین‌المللی كه در جهان وجود دارند، در حال رقابت‌اند و زمانی كه ما از آن‌ها پهنای باند به‌صورت انبوه می‌خریم، تخفیف خوبی می‌دهند.

 

او ادامه داد: بخش خصوصی بارها به ما اعلام كرده كه می‌تواند پهنای باند را ارزان‌تر از قیمتی كه ما در مرز می‌خریم، وارد كند، ما نیز در این زمینه فراخوان دادیم كه اگر می‌توانند، پهنای باندی را كه ما در مرز خریداری می‌كنیم با قیمت پایین‌تری خریداری كنند اما اگر یك شركت خصوصی مدعی شود كه می‌تواند این كار را با قیمت پایین‌تری انجام دهد، ممكن به نظر نمی‌رسد.

 

وی با بیان این كه شركت ارتباطات زیرساخت پهنای باند را ارزان‌تر در مرز خریداری می‌كند، اظهار كرد: وقتی این پهنای باند را به تهران می‌آوریم، لازمه‌اش این است كه از یك شبكه ارتباطی بگذرد كه تعرفه‌های این شبكه ارتباطی در مخابرات مشخص است و هزینه انتقال نیز به آن افزوده و درنهایت قیمت حاصل همانی می‌شود كه به مردم ارائه می‌كنیم.

 

آریانیان با بیان این‌كه در برخی كشورها به این بحث یارانه اختصاص داده می‌شود اما در كشور ما یارانه‌ای در این زمینه وجود ندارد، ابراز كرد: به اعتقاد من در مقایسه كشورهایی كه برای این بخش یارانه می‌دهند، با كشور خودمان، متوجه می‌شویم كه قیمت اینترنت در ایران بالا نیست.

 

معاون شركت ارتباطات زیرساخت تاكید كرد: پهنای باندی كه ما به‌صورت خالص خریداری می‌كنیم، به‌صورت خالص در اختیار مردم قرار نمی‌گیرد و درواقع به اشتراك گذاشته می‌شود.

 

او در توضیح این موضوع گفت: یعنی زمانی كه شما ظرفیتی را از یك شركت می‌گیرید، در طول شبانه‌روز از این ظرفیت به یك میزان استفاده نشده و وقتی ما از این ظرفیت استفاده نمی‌كنیم، آن شركت آن را در اختیار دیگران قرار می‌دهد./ایسنا


ویدیو مرتبط :
سرویس های اینترنت خانگی خارج از ایران***سرعت اینترنت

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

رتبه اینترنت ایران از نظر سرعت و قیمت در تازه ترین آمار نت ایندکس



اخبار,اخباراجتماعی , قیمت اینترنت

بر اساس آخرین رتبه بندی جهانی کشورها از وضعیت اینترنت، از رتبه ۱۴۷ ایران در میان ۲۰۰ کشور از حیث سرعت دانلود اینترنت پهن‌باند و جایگاه ۹۸ از میان ۱۱۴ کشور جهان از نظر سرعت دانلود اینترنت موبایل حکایت دارد.

خبرگزاری مهر خبر از آخرین وضعیت اینترنت در ایران و مقایسه سرعت و قیمت این پروتکل ارتباطی با سایر کشورهای جهان که از سوی سایت نت ایندکس - معروف‌ترین مرجع ارائه آمار از سرعت و قیمت اینترنت در جهان داد.

بر اساس آخرین رتبه بندی جهانی کشورها از وضعیت اینترنت، از رتبه ۱۴۷ ایران در میان ۲۰۰ کشور از حیث سرعت دانلود اینترنت پهن‌باند و جایگاه ۹۸ از میان ۱۱۴ کشور جهان از نظر سرعت دانلود اینترنت موبایل حکایت دارد.

طبق این آمار سرعت دانلود پهن‌باند به‌طور متوسط در جهان ۲۳ مگابیت بر ثانیه و سرعت آپلود پهن‌باند نیز به‌طور متوسط ١٠,٧ مگابیت بر ثانیه است و براساس این آمار کاربران پهن‌باند به‌ازای دریافت هر مگابیت بر ثانیه، مبلغ ٥.٢٤ دلار پرداخت می‌کنند. همچنین متوسط سرعت دانلود اینترنت موبایل در جهان ١٢.٢ مگابیت بر ثانیه و متوسط سرعت آپلود اینترنت موبایل پنج مگابیت بر ثانیه است.

نت‌ایندکس سرعت متوسط دانلود کاربران خانگی اینترنت در ایران را ٥,٦ مگابیت بر ثانیه اعلام کرده است که این آمار براساس اطلاعات دریافتی از یک ‌میلیون‌و ٥٢٩هزارو ٤٥٧‌ آی‌پی یکت به دست آمده که از ۲۳ مارس ۲۰۱۵ تا ۲۱ آوریل ۲۰۱۵ با استفاده از سایت «اوکلا اسپید تست» سرعت اینترنت خود را چک کرده‌اند.

طبق همین آمار متوسط سرعت آپلود در ایران ٣.٥ مگابیت بر ثانیه و متوسط قیمت اینترنت در ایران ٥.٩٥ دلار به‌ازای هر مگابیت بر ثانیه است؛ درهمین حال متوسط سرعت دانلود اینترنت موبایل در ایران چهار مگابیت بر ثانیه و همچنین سرعت آپلود اینترنت موبایل در ایران ١.٤ مگابیت بر ثانیه است که این آمار نیز از اطلاعات هشت‌میلیون ‌و٩٣٨هزار و ٦٨‌ آی‌پی واحد از ۲۳ مارس ۲۰۱۵ تا ۲۱ آوریل ۲۰۱۵ دریافت شده است.

ایران در رتبه‌بندی سرعت دانلود پهن‌باند در جهان، در رتبه ۱۴۷ از میان ۲۰۰ کشور قرار دارد؛ طبق آمار به‌دست‌آمده، ایران در این رتبه‌بندی پایین‌تر از عراق، بوتان، مراکش، جزایر ویرجینیا و بالاتر از ساحل‌عاج، نیجریه، کاستاریکا و لیبی قرارگرفته است.

در این رتبه‌بندی سنگاپور با متوسط سرعت دانلود ١١٩,٢٣ مگابیت بر ثانیه با اختلاف در رتبه اول قرار گرفته است.

در رتبه‌بندی سرعت آپلود نیز ایران در جایگاه ۱۲۸ در میان ۲۰۰ کشور قرار دارد. در این رتبه‌بندی ایران پایین‌تر از جزایر کیمن، هندوراس، سن مارتین و اکوادور و بالاتر از جزایر فارو، گینه‌نو، اندونزی و جزایر تورکس و کایکوس قرار دارد.

در رتبه بندی سرعت دانلود اینترنت موبایل، ایران در جایگاه ۹۸ از میان ۱۱۴ کشور جهان قرار دارد، مصر، بوسنی، اندونزی و فلسطین در این رده‌بندی از ایران بالاتر و پاکستان، هند، لائوس و تونس پایین‌تر از ایران قرار دارند. رتبه نخست این رده‌بندی در اختیار نیوزیلند، با سرعت دانلود اینترنت موبایل ٢٦,٥٥ مگابیت بر ثانیه است.

در رتبه‌بندی سرعت آپلود اینترنت موبایل در جهان نیز، ایران در جایگاه ۹۶ از بین ۱۱۴ کشور جهان قرار دارد. در این رده‌بندی نیجریه، مراکش، پاکستان و ترکیه بالاتر از ایران و بوسنی، اندونزی، فلسطین و بنگلادش پایین‌تر از ایران قرار دارند. جایگاه اول در این رده‌بندی در اختیار دانمارک با سرعت آپلود اینترنت موبایل ١١.٦٦ مگابیت بر ثانیه است.

رتبه بندی نت ایندکس از قیمت اینترنت به‌ازای دلار بر مگابیت بر ثانیه و اطلاعاتی که کاربران ۶۲ کشور در اختیار این سایت گذاشته‌اند ثبت‌ شده است؛ در این رتبه‌بندی کشورها به ترتیب اینترنت ارزان‌تر رتبه‌بندی شده‌اند. ایران در این رتبه‌بندی در جایگاه ۴۶ قرار داشته و تنها ۱۶ پله با انتهای رتبه‌بندی فاصله دارد؛ ایتالیا، عربستان، اسپانیا و نیوزیلند بالاتر از ایران و مکزیک، فرانسه، آرژانتین و کلمبیا پایین‌تر از ایران قرار دارند.
 
 اخبار  اجتماعی  -  مهر