اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

قلب خودروسازی آمریکا از حرکت ایستاد


با افزایش بدهی های دیترویت به عنوان قلب خودروسازی آمریکا به 18 میلیارد دلار، به زودی لایحه اعلام ورشکستگی این قطب صنعتی به مسئولان ایالت میشیگان ایالات متحده ارائه می شود.

خبرگزاری مهر: با افزایش بدهی های دیترویت به عنوان قلب خودروسازی آمریکا به 18 میلیارد دلار، به زودی لایحه اعلام ورشکستگی این قطب صنعتی به مسئولان ایالت میشیگان ایالات متحده ارائه می شود.

شبکه تلویزیونی سی.سی.تی.وی با انتشار گزارشی با بیان اینکه شهر دیترویت در ایالت میشیگان زمانی قطب بزرگ صنعت خودروسازی آمریکا به شمار می رفت، اعلام کرد: بزرگترین شرکت‌های خودروساز آمریکا همچون جنرال موتورز و فورد در این شهر فعالیت گسترده ای داشتند.

اما از چند سال گذشته تاکنون این شهر به شدت دچار مشکلات مالی شده است همین مسئله سبب شده است مسئولان این شهر، لایحه اعلام ورشکستگی این شهر را تنظیم کنند.

بر این اساس بدهی این شهر به 18 میلیارد دلار رسیده به طوری‌که ریک اسنایدر فرماندار ایالت میشیگان به مسئولان شهری دیترویت اجازه داده اند لایحه اعلام ورشکستگی این شهر را به مقامات ایالتی تسلیم کنند.

دیترویت بزرگترین شهر آمریکایی است که تاکنون اعلام ورشکستگی می کند. اگر با طرح ورشکستگی دیترویت موافقت شود، مسئولان این شهر می توانند دارایی‌ها و سرمایه‌های شهری از قبیل ساختمان‌ها را به پول نقد تبدیل کنند تا از این طریق بدهی‌های شهر پرداخت شود.

از سوی دیگر زمانی شهر دیترویت که قلب خودروسازی آمریکا است یک میلیون و 80 هزار نفر جمعیت داشت اما پس از بحران مالی در سال 2008 میلادی که به بحران مسکن و ورشکستگی صنایعی از قبیل شرکت‌های خودروسازی آمریکا منجر شد جمعیت این شهر به 700 هزار نفر رسیده است زیرا بسیاری از کارگران و ساکنان این شهر، دیترویت را ترک کرده اند.

در شرایط فعلی بسیاری از محله‌های دیترویت از سکنه تخلیه شده و به شهر ارواح تبدیل شده است در همین حال  دِیو بینگ شهردار دیترویت به کارکنان سازمان‌های شهری اطمینان خاطر داده است که پرداخت حقوق آنها ادامه خواهد داشت و تا چند ماه دیگر وضع این شهر بهبود پیدا خواهد کرد.

دیترویت در دهه‌های 1950 و 1960 میلادی، قلب صنعت خودروسازی آمریکا بود که سبب اوج گرفتن آمریکا در این عرصه شد. با این اوصاف، ورشکسته شدن شهر دیترویت نه تنها برای این شهر بلکه برای کل آمریکا خبر بسیار بدی به شمار می رود.

بی تردید با ورشکستگی دیترویت، خدمات عمومی در این شهر بسیار تنزل پیدا خواهد کرد و حقوق کارکنان دولتی وابسته به شهرداری کاهش می یابد ضمن انکه ورشکستگی دیترویت ضربه بزرگی به صنعت خودروسازی آمریکا وارد خواهد کرد زیرا این شهر، قلب این صنعت به شمار می رود. مرکز اصلی شرکت جنرال موتورز در این شهر واقع است.

کاهش شدید جمعیت این شهر سبب افت مالیاتهایی شد که سازمان‌های شهری از مردم دریافت می کردند و همین مسئله با کاهش درآمدهای این سازمانها و درنتیجه به ورشکستگی کشیده شدن این شهر همراه شد.

از سوی دیگر باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا و مشاوران او از نزدیک مسائل دیترویت را زیرنظر دارند. گفته می شود سخنگوی کاخ سفید گفته است دولت فدرال آمریکا مصمم است برای بهبود وضع دیترویت با مسئولان این شهر همکاری کند.


ویدیو مرتبط :
قلب سطان قلب ها ایستاد

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

قلب بورس تهران از حرکت ایستاد!


بورس تهران که روز گذشته روند پر تحرکی را آغاز کرده بود،در دومین روز معاملاتی هفته از حرکت بازایستاد و به روال قبلی برگشت.

خبرگزاری ایسنا: بورس تهران که روز گذشته روند پر تحرکی را آغاز کرده بود،در دومین روز معاملاتی هفته از حرکت بازایستاد و به روال قبلی برگشت.

شاخص بورس تهران یک روزبعد از حرکت صعودی خود،به روند قبلی برگشت و تنها 2 واحد رشد کرد.

بورس تهران که در معاملات روز گذشته خود با انتشار خبر تزریق نقدینگی با افزایش قیمت ها و تقاضای خرید مواجه شده بود،امروز از مسیر رفته منصرف شد و انگیزه خود را برای صعود دوباره از دست داد.

در معاملات امروز اکثر شرکتها با کاهش قیمت مواجه شدند و شاخص بورس ابتدا با افزایش و سپس کاهش مواجه شد به طوری که در پایان معاملات امروز شرکتهای کشتیرانی،توسعه معادن و فلزات،ملی مس،پتروشیمی شازند و گسترش نفت و گاز پارسیان با افت قیمت خود مانع از رشد بیشتر شاخص شدند.در مقابل شرکتهایی مانند مپنا،فولاد مبارکه،بانک سینا،گروه بهمن،مخابرات و سایپا به همراه تاپیکو و بانک ملت موجب رشد کمرنگ شاخص شدند.

در بازار دومین روز هفته همانند روز گذشته شرکتهای سرمایه گذاری صنعت نفت،گروه بهمن و تایدواتر از بیشترین تقاضای خرید برخوردار شدند وکمباین سازی،حفاری شمال و داروپخش بیشترین تقاضای فروش را به خود اختصاص دادند.

در تالار شیشه ای امروز علی رغم رشد کم رمق شاخص و قیمت ها،حجم و ارزش معاملات به خوبی رشد کرد به طوری که در مجموع 635 میلیون سهم به ارزش 105 میلیارد تومان داد و ستد شد و ارزش بازار سرمایه به 294 هزار میلیارد تومان رسید.