اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

قبر وزیر دولت روحانی که حقش را خورده اند کجاست؟!



اخبار ,اخبار اجتماعی ,علی اصغر فانی

 

اخبار اجتماعی - قبر وزیر دولت روحانی که حقش را خورده اند کجاست؟!

علی اصغر فانی وزیرآموزش و پرورش در گفت وگویی با مجله "نگاه آموزش و پرورش" به سوالات مختلفی پاسخ داده است. بخشی از مصاحبه را که متن کامل آن در روزنامه جمهوری اسلامی منتشر شده است می خوانید.

نام خانوادگیتان از کجا آمده است؟
نام خانوادگی من "فانی حق" بود، وقتی داشتند شناسنامه صادر می‌کردند حقش‌ را خوردند.

تحصیلات؟
دکترای مدیریت منابع انسانی و رفتار سازمانی از دانشگاه تربیت مدرس.

شغل پدر؟
تراشکار.

 

دوست دارید بچه‌هایتان معلم شوند؟
اگر صلاحیتش را داشته باشند، بله.

اولین کتابی که خواندید؟
اولین کتاب غیردرسی‌ای را که خواندم به یاد می‌آورم. سال چهارم ابتدایی بودم. عضو کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان محله شدم و اولین کتابی که گرفتم دور دنیا در 80 روز ژول ورن بود.

اولین روز معلمی؟
من دانش‌آموز بودم که معلمی هم می‌کردم. مثلا پنجم ابتدایی بودم و به بچه‌ها درس یاد می‌دادم و اشکالاتشان را برطرف می‌کردم. سال 49 در مدرسه شبانه‌ای در امامزاده حسن تهران درس می‌دادم.

چقدر حقوق گرفتید؟
در همان مدرسه شبانه ساعتی 3 تومن و پنج ریال میزان حق‌التدریس دریافتی ما بود.

اهل اینترنت هستید؟
خیلی کم. الان که دیگر تقریبا نه.

تا کنون اسم خودتان را سرچ کرده‌اید؟
از ‌وقتی مسئولیت گرفتم، هیچ‌بار.

فکر می‌کنید شب اول قبر کدام کارتان بیشتر به کارتان بیاید؟
تاسیس مدارس نمونه دولتی برای دانش‌آموزان مناطق محروم.

دوست دارید کجا دفنتان کنند؟
قبری دارم که از قبل تهیه کرده‌ام، در جوار مرقد امام است. دوست دارم همان‌جا دفن شوم.

بزرگ‌ترین عیب فانی از نظر خودش؟
کم‌رویی؛ کمتر می‌توانم "نه" بگویم.

عیبی که ندارید و مخالفانتان می‌گویند دارید؟
می‌گویند سازش‌کار و محافظه‌کار است.

اگر قرار بود یک آموزش‌و‌پرورشی رئیس‌جمهور شود گزینه شما چه کسی بود؟
حیف است شخصیت آموزش‌وپرورشی رئیس‌جمهور بشود.

یک مطالبه از آقای روحانی برای آموزش‌وپرورش؟
همان‌قدر که به مسائل اقتصادی و سیاسی می‌پردازند، به آموزش‌وپرورش هم بپردازند.

اخبار اجتماعی - خبرآنلاین

 


ویدیو مرتبط :
جوان‌ترین وزیر دولت روحانی به عنوان وزیر ارتباطات و فناوری

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

ائتلاف خاتمی و ناطق نوری؛ ناطق نوری وزیر کشور دولت روحانی می‌شود؟



خاتمی و ناطق نوری,رورنامه شرق

ائتلاف خاتمی و ناطق نوری؛ رقبای ریاست‌جمهوری 76 برای«نه» به افراط و بداخلاقی/ ناطق نوری وزیر کشور دولت روحانی می‌شود؟

ناطق نوری، رقیب سال‌های پیش سیدمحمد خاتمی، حالا با او در منافع و دغدغه‌ها در یک تراز است، تراز نگرانی از ظهور و بروز جریان‏های افراطی.

روزنامه شرق در گزارشی نوشت:

محمود احمدی‌نژاد با شیوه‌های خاص خودش از همان نخستین مناظره‌های تلویزیونی به نیروهای سیاسی میانه‏رو لطف بزرگی کرد؛ قرارگرفتن آرام نیروهای منتقد اصولگرا و اصلاح‌طلب در یک صف متحد. صفی که عاقبت در خرداد 92 به پیروزی جریان میانه‌رو در ایران منجر شد. 

پیروزی‌ای که بسیاری از چهره‌های سیاسی رقیب را در کنار هم نهاد، صفی که در بخشی از آن «سیدمحمدخاتمی» قرار دارد و در گوشه دیگری از آن «علی‌اکبر ناطق‌نوری». دو شخصیت سیاسی که در رقابت انتخابات ریاست‌جمهوری سال 76 به مصاف یکدیگر رفته بودند. 

از اینها گذشته، رفتار خاص سیاسی احمدی‌نژاد در این سال‌ها، در نهایت فرصتی برای تامل و بازگشت تفکر به حوزه‌های سیاست به‌وجود آورد، فرصتی برای بازگشت عقلای سیاسی و همدلی میان جریان‌هایی که یک روز رقیبان سرسخت پهنه‌های سیاسی دیروز بودند. بازی سیاسی تا به آنجا پیش رفت که «عباس عبدی» از احتمال گمانه‏زنی اصلاح‌طلبان برای حمایت از ناطق نوری در انتخابات خبر داد. 

سیدمحمد خاتمی نیز مهرماه سال گذشته تاکید کرد که یکی از خوشوقتی‏های او در سال 76 این بود که ناطق نوری رقیب و رفیقش بوده.  نتایج انتخابات 92 در دلش چند «نه» معنا‌دار داشت، «نه» نخست، «نه» مردمانی است که سال‌ها از برخی سیاست‌ها به‌تنگ آمده بودند و صندوق‏های رای آخرین مأمن انتقال پیام به سیاستگذاران و سیاستمداران بود.

«نه» دیگر، «نه» سیاستمداران کهنه‏کاری است که به دلیل رشد اندیشه‌های افراطی در این سال‌ها در گوشه‏ای جریان‏های سیاسی معاصر ایران را بهتر از هر زمان دیگری رصد می‌کردند اما این‌بار پایشان از ساختار قدرت بیرون بود و تاویل و تفسیر مسایل با فراغ بال بیشتری انجام می‌شد.  

انتخابات 76 را کمتر ایرانی‌ای فراموش کرده، علی‌اکبر ناطق‌نوری آن زمان نماد اصولگرایی بود و تکرار خطوط گذشته. در مقابلش سیدمحمد خاتمی نمادی از آزادی بود و اصلاح‌طلبی. ‌در سال ۸۲ محمود احمدی‌نژاد با وجود همه اما و اگرها، شهردار تهران شد و برخی لابی ناطق نوری را در این مسیر بی‏تاثیر ندانستند. 

نخستین‌بار مهدی‌کروبی در مناظره خود با احمدی‌نژاد ضمن دفاع از ناطق‌نوری او را عامل اصلی شهردار شدن احمدی‌نژاد دانست و اعلام کرد ناطق طی تماس تلفنی با آقای یونسی، وزیر وقت اطلاعات خواستار تایید احمدی‌نژاد شد. به‌جز او، حجت‌الاسلام علی عسگری، معاون پارلمانی مجمع تشخیص مصلحت نظام اعلام کرده بود که ناطق، احمدی‌نژاد را سیاستمدار کرد. 

البته دو سال بعد از آن تلاش همه‌جانبه، ناطق‏نوری به ماهیت برنامه‌های احمدی‌نژاد پی برده بود، درست همان روزهایی که قرار بود برای انتخاب نامزدی واحد از جناح اصولگرا ریش‌سفیدی کند. او همان روزها اعلام کرد که «طرح‌های احمدی‌نژاد فضایی بوده.»

اما احمدی‌نژاد در مناظره‌های تلویزیونی سال 88 سبک عجیبی از یک بازی سیاسی را رو کرد، این‌بار برای ناطق‏نوری و پسرانش.  شب‌های احیای حرم رضوی در مشهد (مرداد 91) شاهد بروز حاشیه‌هایی در سخنرانی ناطق‏نوری بود. عده‌ای به‌طور برنامه‌ریزی‌شده در سمت چپ تریبون جمع شده بودند و با صلوات‌های پیاپی و شعار به‌دنبال برهم زدن مراسم بودند. آنها با شعار «مرگ بر ضد ولایت‌فقیه» و پرتاب بطری‏های آب در صحن حرم امام‌رضا(ع) در مشهد، علیه رییس بازرسی بیت رهبری جوسازی کردند.

علی‌اکبر ناطق‌نوری در جریان سخنرانی‌اش در مشهد «با اشاره به ضرورت بسط و توسعه عدالت در همه زمینه‌ها در جامعه برای رفع تبعیض‌های ناروا و نابرابری‌ها، به بیان برخی ناعدالتی‌های اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی پرداخت.»

اشاره ناطق‌نوری در ‌آن شب به اتهاماتی بود که محمود احمدی‌نژاد در مناظره‌ تلویزیونی گفته بود. او در مناظره تبلیغاتی انتخابات ریاست‌جمهوری ۸۸ ناطق‌نوری و فرزندانش را به فساد مالی متهم کرده بود.

از همان روزها به بعد، ناطق نوری رفته‌رفته به انزوای سیاسی روی‌آورد و کمتر در محافل حاضر شد. ناطق نوری حتی این روزها هم کمتر در رسانه‌های جمعی دیده می‌شود، نه شفاهی، نه کتبی و نه تصویری. از همان روزی که صداوسیما پخش سخنرانی‏اش در حرم امام‌رضا(ع) را دقایقی متوقف کرد، گویی که ناطق قهر رسانه‌ای خویش را آغاز کرده و کنج عزلت گزیده است. 

«کلید» حسن روحانی که حالا پی‌درپی خبرهای خوشی برای ایرانیان دارد، این روزها به بازگشت چهره‌های میانه‌رو و معتدل به فضای سیاسی کشور منتهی شده است‏. روز گذشته نام ناطق نوری به‌عنوان وزیر پیشنهادی حسن روحانی در «وزارت کشور» منتشر شد.

به همین دلیل ناطق نوری چراغ خاموش رأی خود را به سبد حسن روحانی ریخت و برادرش در برنامه‌های انتخاباتی روحانی در شمال کشور سنگ‌تمام گذاشت.  مناظره‌های سال 88 سطح اخلاق سیاسی در جامعه را تنزل داد، دستگاه‌های نظارتی و تادیبی نیز برخورد درستی با بداخلاقی‌های احمدی‌نژاد نداشتند و سنت اتهام‌زنی از آن روز به‌بعد در ساحت سیاسی کشور قرار گرفت. 

حالا هشت سال گذشته و مردم و نخبگان سیاسی با شیوه‌ای دموکراتیک با بداخلاقی‏ها تسویه‌حساب کردند، با تهمت‌زدن‏های دور از انصاف و بگم‌بگم‏ها. حالا همگان روی یک خط میانی ایستاده‏اند و اخلاق و ادب به جایگاه اصلی خود بازگشته. جایگاه میانه./نامه نیوز