اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

فوتبالیست هایی که دینشان مبهم است


در سال های اخیر موجی از اسلامگرایی در جهان فوتبال به وجود آمده؛ اما در این بین برخی خبرها نیز به انتشار رسیده که صحت ندارد.

مشرق: در سال های اخیر موجی از اسلامگرایی در جهان فوتبال به وجود آمده؛ اما در این بین برخی خبرها نیز به انتشار رسیده که صحت ندارد.

این روزها شاهد موج اسلامگرایی در فوتبال جهان بوده ایم. همین نیز موجب شده تا باشگاهی مانند بایرن مونیخ متقاعد شود نمازخانه ای در ورزشگاه آلیانس آره نا راه اندازی کند. البته، این مضوع در برخی کشورها مانند فرانسه، اسپانیا و انگلیس از شدت و حجم بیشتری برخوردار بوده است.

در این بین، مواردی نیز وجود دارد که اگرچه درباره مسلمان شدنشان اخباری منتشر شده؛ اما بررسی ها نشان می دهد که صحت نداشته یا به آن شکلی نبوده که اعلام شده است. در حقیقت، بازیکنانی هستند که اگرچه به اسلام علاقمند هستند؛ اما مشرف به آن نشده اند.

 تیری هانری

آیا تیری هنری مسلمان است یا واقعا باور دارد که اسلام دینش است؟ پرسشی که به نظر می رسد نتوان پاسخی قطعی به آن داد. در اینکه به عنوان یک مسیحی به دنیا آمده، شکی نیست؛ اما آیا به اسلام گرویده است؟ این موضوعی است که نشانه قوی و محکمی برای اثباتش وجود ندارد؛ مگر صرف چند تصویر که وی روی زمین سجده کرده است.

فوتبالیست هایی که دینشان مبهم است

مهاجم سال های دور موناکو، آرسنال و بارسلونا، در منطقه جنوبی پاریس بزرگ شده است. این منطقه را می توان مرکز فعالیت و حضور مسلمانان در پایتخت دانست که تاثیری عمیق و پایدار نیز بر وی داشته است. او همواره عنوان می داشته که به سبک زندگی مسلمانان علاقه ویژه ای داشته است.

در گفت و گویی که تیری هنری با شبکه الجزیره قطر داشته، هیچ جمله ای مبنی بر تشرف به اسلام نداشته است. البته، عنوان کرده از نظرش اسلام عظیم ترین دین است که به قلبش بسیار نزدیک است. بسیاری با استناد به این جمله، گفته اند که وی به اسلام گرویده است.

به هر حال، وی در گفت و گویی که با نشریه ورد ساکر داشته، در این باره به سوال های زیادی پاسخ داده؛ اما از دین خاصی نام نبرده و عنوان داشته به دنبال یافتن پاسخی برای پرسش هایش است.

روبین فن پرسی

یکی از بهترین مهاجمان فوتبال جهان همواره از این موضوع فراری بوده که درباره دینش صحبت کند. "برایم بسیار عجیب است که چرا مردم درباره دین و نظرات معنوی من می پرسند چرا که موضوع مهم باید فوتبال باشد. دین یک موضوع حساس و مهم است. افراد ترجیح می دهند به صورت علنی درباره آن صحبت نکنند." اینها سخنانی است که نشان می دهد به چه دلیل مهاجم هلندی ترجیح می دهد سکوت پیشه کند.

فوتبالیست هایی که دینشان مبهم است

مهمترین دلیلی که عنوان می شود برای مسلمان بودن این بازیکن، مربوط به همسرش است. وی مسلمان بوده و امکان ازدواج برای آنها در صورتی فراهم می شود که دارای دین مشترکی باشند؛ اگرچه این دلیلی قطعی به شمار نمی رود. بوچرا فن پرسی از مسلمانان مراکشی است که بایستی با یک مسلمان نیز ازدواج کند. فرزند آنها نیز دارای نامی اسلامی است که این هم دلیل دیگری است بر این ادعا.

اما وقتی سایت دویچ فوتبال درباره دینش پرسید، جواب داد: "این حقیقت ندارد. مسلمان، مسیحی یا یهودی نیستم. فرد لیبرالی هستم. شما وقتی می توانید مسلمان باشید که قلبا به آن اعتقاد داشته باشید. من برای خوشحالی همسرم چنین نخواهم کرد."

درباره دین این بازیکن اگرچه نمی توان اظهار نظر قطعی داشت؛ اما بایستی اعتراف کرد یکی از بهترین مهاجمان فوتبال جهان در سال های اخیر بوده است.

زلاتان ابراهیموویچ

زلاتان که یکی از مهاجمان مطرح فوتبال جهان در سال های اخیر بوده نیز با ابهامات زیادی درباره دینش مواجه بوده است. این تا بدانجاست که نه تنها در این زمینه فضای غیر شفافی درباره اش وجود دارد که حتی نسبت های عجیبی به وی زده می شود.

پدر زلاتان مسلمان مهاجری از بوسنی بوده که با زنی کاتولیک مذهب از کرواسی ازدواج کرده است. حال این سوال سخت وجود دارد که دین پدرش را ادامه داده یا به دین مادرش گرویده است. اما او سال هاست که از پاسخ دادن به این سوال خودداری می کند و و آن را امری شخصی می داند.

فوتبالیست هایی که دینشان مبهم است

مهاجم سال های دور آژاکس، یوونتوس، اینتر میلان، بارسلونا و اینتر که این روزها در فرانسه بازی می کند، ترجیح داده تا کمتر در این باره صحبت کند. البته، به قدری در زمین موثر و درخشان است که هوادارنش نیز کمتر پیگیر پیدا کردن جواب این ابهام بوده اند. این نیز به معنای تداوم داشتن این سوال درباره زالاتان است.


ویدیو مرتبط :
آیا کسانی که امامت را قبول ندارند دینشان کامل است ؟

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

دختران فوتبالیست می آیند اما نه با مقنعه!



 

 

 

 

دختران فوتبالیست می آیند اما نه با مقنعه!

فیفا: با ایران توافق کردیم ، دختران فوتبالیست می آیند اما نه با مقنعه!

فیفا و فدراسیون فوتبال ایران روی پوشش تیم دختران زیر 15 سال ایران توافق کردند . فدراسیون فوتبال ایران پذیرفت که آنها مقنعه را به عنوان لباس ورزشی کنار بگذارند و در عوض و به جای مقنعه از "سر بند "(شبیه کلاه شنا) استفاده کنند.

سخنگوی فیفا اعلام کرد که این سازمان با فدراسیون فوتبال ایران توافق کرده تا تیم ملی فوتبال زنان زیر 15 سال  ایران با پوشش مورد توافق در بازی های المپیک نوجوانان در سنگاپور شرکت کنند .

به گزارش عصر ایران و به نقل از وب سایت " استریت تایمز " یک سخنگوی فیفا که نامی از او برده نشده به این وب سایت گفته است که فیفا حدود دو ماه پیش با مسئولان فدراسیون فوتبال ایران  بر سر پوشش زنان فوتبالیست ایرانی توافق کرده است .

این مقام فیفا گفت : " فیفا و فدراسیون فوتبال ایران روی پوشش تیم دختران زیر 15 سال ایران توافق کردند . فدراسیون فوتبال ایران پذیرفت که آنها مقنعه را به عنوان لباس ورزشی کنار بگذارند و در عوض و به جای مقنعه از "سر بند "(شبیه کلاه شنا) استفاده کنند ".

وی افزود که توافق فدراسیون فوتبال ایران با فیفا در اول می 2010 ( اوایل خرداد 1389 ) انجام شده است .

" سربندی " که تیم ملی فوتبال زنان ایران از آن استفاده خواهند کرد شبیه سربندهایی است که زنان شناگر در مسابقات از آن استفاده می کنند ، با این حال سه هفته پیش مرضیه اکبر آبادی معاون سازمان تربیت بدنی لباس جدید طراحی شده را نا مناسب دانسته بود .

فیفا دراکتبر سال گذشته میلادی ( مهر ماه 1389)  طی نامه ای به فدراسیون فوتبال ایران  اعلام کرد که حضور تیم دختران ایران در این رقابتها به دلیل داشتن حجاب و سرپیچی از قانون چهار بازی در فیفا ممکن نیست.

این تصمیم با مخالفت فدراسیون فوتبال و کمیته ملی المپیک  ایران مواجه شد و فدراسیون فوتبال ایران در نامه ای رسمی به " بن همام " که عضو کمیته اجرایی فیفا هم هست رسما اعتراض خود را اعلام کرد اما در نهایت در جلسه کمیته اجرایی حضور ایران تایید نشد.

به همین دلیل و پس از محرومیت فوتبال دختران زیر 15 سال ایران ، علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال و امید جمالی عضو کمیته روابط بین الملل فدراسیون فوتبال در روز 14 آوریل 2010 (25 فرودین 89) به مقر فیفا در سوییس رفتند  و مذاکراتی در این باره با سپ بلاتر رئیس و جرومه والکه دبیرکل فیفا انجام دادند .

پس از بازگشت  کفاشیان و جمالی از سوئیس ، فدراسیون فوتبال با تنظیم  نامه ای برای رییس فیفا ،   نحوه پوشش دختران ایران و همچنین عکس و فیلم پوشش جدید پیشنهادی دختران ایران به همراه تمامی فاکتورهایی که قانون چهار را راعایت کند به فیفا فرستاد .