اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

فهرست گران‌ ترین آپارتمان ها در تهران


به طور مثال خانه‌ای 105 متری در فاز 4 خوارزم واقع در شهرک غرب متری 17میلیون تومان برای فروش گذاشته شده است.

روزنامه دنیای اقتصاد: باوجود روند کاهشی قیمت مسکن در تهران برخی از فروشندگان همچنان با قیمت‌هایی بیش از نرخ میانگین منطقه خانه‌های خود را برای فروش گذاشته‌اند. برخی از این آپارتمان‌ها حتی تا متری 8 میلیون تومان نیز از میانگین منطقه بالاتر هستند به طور مثال خانه‌ای 105 متری در فاز 4 خوارزم واقع در شهرک غرب متری 17میلیون تومان برای فروش گذاشته شده میانگین قیمت آپارتمان در این منطقه از متری 8 میلیون تومان تا متری 9میلیون و 500 هزار تومان است. این آپارتمان که 15سال سن دارد امكانات خاصی مانند آسانسور، استخر و... ندارد.

بیشتر آپارتمان‌هایی که بالاتر از میانگین منطقه قیمت‌گذاری شده‌اند نوساز بوده و کمتر خانه‌های بالای 7 سال قیمتی بیش از قیمت منطقه دارند. صالحی یک فعال بازار مسکن در جنوب پایتخت در این رابطه به «دنیای اقتصاد» می‌گوید: برخی از افرادی که قیمت‌های نجومی برای آپارتمان‌هایشان تعیین کرده‌اند فروشنده نیستند و به قول فعالان بازار از سر شکم سیری قصد فروش خانه شان را دارند این افراد که عجله‌ای نیز برای فروش ندارند حتی اگر بازار دچار جهش شود و براساس نرخ‌های پیشنهادی آنها مشتری پیدا شود باز هم قیمت جدیدی اعلام می‌کنند.

درواقع آنها هیچ وقت نمی‌خواهند خانه‌هایشان را بفروشند حتی اگر این خانه‌ها به قیمت‌های پیشنهادی به فروش روند، آنقدر این خانه‌ها به قیمت بالا عرضه شده که تا تورم یک سال و نیم آینده هم قیمت‌ها به نرخ‌های پیشنهادی آنها نمی رسد. این فعال بازار اظهار کرد: برخی از ساختمان‌هایی که گران‌تر از میانگین منطقه است ویژگی‌های خاصی دارند. به‌طور مثال سازنده‌ای در منطقه ما وجود دارد که ساختمان‌هایی که او می‌سازد به طور میانگین متری 500 هزار تومان از میانگین منطقه بالاتر است. این‌گونه خانه‌ها خریداران خاص خود را دارد و در مرحله پیش‌فروش اکثرا این آپارتمان‌ها به فروش می‌رسد.

او نوع نقشه نمای خاص و مصالح مورد استفاده این نوع سازندگان را دلیل گرانی این آپارتمان‌ها می‌داند. همچنین برخی از محله‌ها به علت بافتی که دارند گران‌تر از محله‌های همجوار خود هستند. به‌طور مثال در منطقه نازی‌آباد محله‌ای به نام هزاردستان وجود دارد که برخی آپارتمان‌هایش متری 5 میلیون و 200 هزار تومان است؛ این درحالی است که آپارتمان‌هایی که در منطقه فردوس غرب است به قیمت  4 میلیون و 700 هزار تومان به فروش می‌رسد. این محله نازی‌آباد به علت فضای سبز امکانات و اهالی که در آن ساکن هستند، گران‌تر از سایر محلات این منطقه است و تا زمانی که این ویژگی‌ها را حفظ کند این تفاوت قیمت نیز وجود دارد.

لیست آپارتمان‌هایی که بیش از میانگین نرخ منطقه برای فروش گذاشته شده‌اند:

گران‌ ترین خانه‌ها در مناطق مختلف پایتخت


ویدیو مرتبط :
گران ترین خانه ها آپارتمان ها و ماشین هارا درشمال تهران

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

قیمت آپارتمان در تهران 1.5 برابر سانفرانسیسکو!/ مسکن نباید اینقدر گران باشد



قیمت آپارتمان در تهران 1.5 برابر سانفرانسیسکو!/ مسکن نباید اینقدر گران باشد

مدیرعامل صندوق توسعه ملی با انتقاد از گرانی مسکن در تهران، از 1.5 برابر بودن قیمت آپارتمان در تهران نسبت به سانفرانسیسکو آمریکا سخن گفت و افزود: براساس قانون، پرداخت تسهیلات ریالی از منابع این صندوق به بخش مسکن ممنوع است.

 

رحیم قربانی در گفتگو با مهر در پاسخ به این سئوال که آیا صندوق توسعه ملی تسهیلاتی به بخش مسکن و ساختمان به صورت ارزی پرداخت می کند، گفت: نیاز بخش صنعت ساختمان و مسکن بیشتر ریالی است تا ارزی، اما صندوق توسعه ملی همواره بر این موضوع تاکید دارد که بخش ساختمان و مسکن از حلقه حمایتی صندوق خارج نیست.

 

مدیرعامل صندوق توسعه ملی با بیان اینکه تاکنون به بخش مسکن و ساختمان بی توجهی شده است، تصریح کرد: این در حالی است که اگر کسی بخواهد کارخانه ای مثلا مواد غذایی راه اندازی کند، می تواند از طریق بانکها تنها با آورده ای حدود 20 درصد تسهیلات مورد نیاز را دریافت کند، اما دریافت تسهیلات در بخش مسکن مستلزم سپرده گذاری است.

 

وی اضافه کرد: تسهیلات دهی در بخش خرید و یا ساخت مسکن منوط به این است که حتما سپرده گذاری برای مدتی طولانی انجام شود، مثلا پولی برای 6 ماه یا یکسال در حساب بماند تا در نهایت یک یا دو برابر آن وام دریافت شود، در صورتی که این روند برای هیچ بخش دیگری مصداق ندارد و چنین کاری را با سایر صنایع نمی کنیم.

 

قربانی با اعلام اینکه محدودیت‌هایی اینچنینی را برای سایر بخشها قائل نشده ایم، یکی از دلایل عدم خانه دار شدن بسیاری از افراد را همین مشکلات و محدودیتها اعلام و تصریح کرد: اگر بخش ساختمان و مسکن هم مانند سایر صنایع مورد حمایت بانکها قرار گرفته بود، امروز هیچکس در کشور بدون مسکن نبود و قیمت مسکن نیز چنین نبود.

مدیرعامل صندوق توسعه ملی بخش مسکن و ساختمان را یک صنعت مادر و بزرگ که حدود 150 رشته صنعتی را مولد و محرک می کند، عنوان کرد: از کارشناسان بخش مسکن متعجب هستم که چرا چنین موضوعاتی را مطرح نمی کنند.

 

وی خاطرنشان کرد: اگر بخش مسکن و ساختمان نیاز ارزی داشت، صندوق توسعه ملی آن را در اولویت پرداخت تسهیلات قرار می داد، اما بر اساس حکم قانون صندوق اجازه ندارد که تسهیلات را به صورت ریالی به این بخش پرداخت کند.

 

این مقام مسئول در صندوق توسعه ملی با انتقاد از وضعیت مسکن روستائیان و ذکر این مطلب که منازل روستائیان از مزارع آنها مهمتر است، گفت: در سال ای اخیر دولت تا حدودی  به بخش مسکن توجه کرده است و بیشترین تسهیلات باید به بخش مسکن و ساختمان پرداخت شود.

 

قربانی ادامه داد: کم بهره ترین تسهیلات باید به بخش مسکن و ساختمان پرداخت شود و تصمیم گیریهای عجولانه و بدون پشتوانه برای این بخش شایسته برنامه ریزان نیست. شایسته نیست که مسکن تا این حد گران باشد و پس از30 سال قیمت آپارتمان در تهران 1.5 برابر قیمت آپارتمان در سانفرانسیسکو که گران ترین شهر آمریکا است، باشد، زیرا معنای آن بی‌سرپناه ماندن خانوارها و جوانان است.

 

مدیرعامل صندوق توسعه ملی خاطرنشان کرد: 40 درصد از مردم ساکنین روستاها هستند و مسکن آنها ناپایدار است که نیازمند نوسازی و بازسازی است و باید دولت و بانکها به آنها تسهیلات مورد نیاز را پرداخت کنند./مهر