اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

فهرست محصولات غذایی تقلبی


روابط عمومی سازمان غذا و دارو اسامی تعدادی از محصولات و فرآورده های مواد غذایی، آشامیدنی و همچنین اسامی شرکت های تولید کننده غیرمجاز را اعلام کرد.

خبرگزاری مهر: روابط عمومی سازمان غذا و دارو اسامی تعدادی از محصولات و فرآورده های مواد غذایی، آشامیدنی و همچنین اسامی شرکت های تولید کننده غیرمجاز را اعلام کرد.
 
محصولات شکر تولید صنایع غذایی ثمین طلایی با نام تجاری آترین، سس سویا با نام تجاری crown vally، آبنبات اطلس میوه ای با نام گلبن، فلافل محصول شرکت لاوین طبخ سهند با نام خوشمزه سهند، دسر تیرامیسو - دسر ژله میوه ای با نام های دایلانت - پریا، نی نوشیدنی پنج رنگ بل تاشو شرکت گلنوش با نام گلنوش و گلاب و عرقیات گیاهی برادران علی حاجی را به دلیل تولید محصولات غذایی بر اساس اسناد و مجوزهای بهداشتی جعل شده مورد نظر اداره کل فراورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی، غیر مجاز شناخته اعلام می نماید.
 
شناسایی و معرفی این تعداد محصول در راستای تاکید معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو بر ارتقای نظارت در سطح عرضه و مبارزه با کالاهای فاقد سلامت صورت گرفته است لذا، از هموطنان درخواست می گردد در صورت مشاهده این محصولات، با اطلاع رسانی به موقع، معاونت های غذا و داروی دانشگاه های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سراسر کشور و نیروی انتظامی را آگاه سازند تا نسبت به جمع آوری آنها اقدام شود..
 
شماره ۶۶۴۰۵۵۶۹ روبط عمومی سازمان آماده دریافت اطلاعات در خصوص مکان های عرضه این محصولات است.


ویدیو مرتبط :
کشف کارگاه تولید مکمل ها غذایی تقلبی در ایران

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

محصولات غذایی در انتهای فهرست گرانی‌ ها


وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر اینکه کمترین افزایش قیمت در ماه‌های گذشته در گروه مواد غذایی و محصولات کشاورزی رخ داده است، گفت: در حال بررسی تعرفه واردات برنج هستیم تا در صورت لزوم، محدودیت‌های وارداتی برای این کالا اعمال کنیم.

خبرگزاری مهر: محمود حجتی امروز در حاشیه نشست صبحانه کاری خود با فعالان بخش کشاورزی در اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی ایران گفت: براساس گزارش‌های دولت، هیچ گونه مشکلی در موضوع عرضه و تامین کالاهای اساسی وجود ندارد و در بخش عمده‌فروشی نیز گزارشات بانک مرکزی کمترین افزایش قیمت را نشان می‌دهد.

وزیر جهادکشاورزی در پاسخ به سئوال مهر، اظهارداشت: از سوی دیگر کمترین افزایش قیمت بر روی محصولات غذایی و کشاورزی بوده و متاسفانه در برخی کالاها نیز به دلیل افزایش عرضه به بازار، کاهش قیمت شدیدی رخ داده است.

وی تصریح کرد: هم‌اکنون در مورد قیمت مرغ اتفاقی که در بازار قابل مشاهده است، کاهش شدید قیمت مرغ است و قیمت این کالا کمتر از نرخ تمام شده در بازار ملموس است.

حجتی در پاسخ به سئوال دیگری مبنی بر تعرفه واردات برنج و ممنوعیت ورود این کالا به کشور، خاطر نشان کرد: متاسفانه سال گذشته بیش از نیاز کشور، برنج وارد شده و آمارها نشانگر این است که با انباشت برنج در انبارها مواجه هستیم، ضمن اینکه تاکنون حدود 800 هزار تن برنج وارد کشور شده است.

این عضو کابینه یازدهم خاطر نشان کرد: هم‌اکنون برنج تعرفه بالایی دارد و با توجه به اینکه میزان نیاز کشور به این کالا حدود سه میلیون تن و تولید آن حدود دو میلیون تن است، به نظر می‌رسد که کمتر از یک میلیون تن نیاز به برنج وارداتی وجود دارد در حالی که هم اکنون بخش عمده‌ای از این کالای وارداتی در انبارها موجود است.

وی ادامه داد: وزارت جهادکشاورزی در حال حاضر مشغول بررسی وضعیت تولید و واردات برنج است تا بتواند تمهید مناسبی را برای تنظیم بازار این کالا و حمایت از تولیدکننده لحاظ کند، ضمن اینکه قیمت تمام شده برنج وارداتی نباید کمتر از برنج تولید داخل باشد.

وزیر جهادکشاورزی گفت: در حال بررسی هستیم تا مشخص شود بعد از تعرفه فصلی برنج، آیا باز هم نیاز به افزایش تعرفه یا اعمال محدودیت برای واردات این کالا وجود دارد یا باید تمهید دیگری اندیشیده شود؟

حجتی در پاسخ به سئوالی مبنی بر انتقاد وزیر صنعت، معدن و تجارت از واگذاری شرکت بازرگانی دولتی ایران به وزارت جهاد کشاورزی، خاطر نشان کرد: جلسه مشترکی میان معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری، وزیر جهادکشاورزی و وزیر صنعت، معدن و تجارت برگزار شد که نتایج این جلسه از سوی معاونت برنامه‌ریزی، به دولت ارائه شد که در نهایت منجر به سپردن شرکت بازرگانی دولتی ایران به وزارت جهادکشاورزی گردید.

وی در ادامه در خصوص ایجاد پایانه صادراتی آبزیان خاطر نشان کرد: ایجاد پایانه‌های صادراتی در عرضه محصولات آبزیان باید دنبال شود، ضمن اینکه برای صادرات این محصولات، گواهینامه‌های خاصی از سوی کشورهای متقاضی آبزیان ایران دریافت کرده است.

حجتی ادامه داد: این توافقات با اغلب کشورها وجود دارد و در ارتباط با روسیه نیز مقدمات همکاری فراهم شده است. از سوی دیگر، برای صادرات آبزیان ایران به اروپا فرآیند طولانی باید طی می‌شد که صادرکنندگان ایرانی، مراحل مربوط به این کار را طی کرده و گواهینامه‌های مربوط را دریافت کرده‌اند.