اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

فقیرترین استان کشور


مدیرکل کمیته امداد گیلان به وجود فقیرترین کشاورزان کشور در این استان اشاره کرد و گفت: گیلان فقیرترین استان کشور است.

خبرگزاری فارس: مدیرکل کمیته امداد گیلان به وجود فقیرترین کشاورزان کشور در این استان اشاره کرد و گفت: گیلان فقیرترین استان کشور است.

 حسین علی‌محمدی عصر امروز در دیدار با کاروان خبری کمیته ارتباطات و اطلاع‌رسانی دهه فجر انقلاب اسلامی گیلان اظهار کرد: 82 هزار سالمند روستایی زیر پوشش کمیته امداد در استان هستند.

وی گیلان را پیرترین استان کشور از نظر جمعیتی عنوان کرد و افزود: ماهانه 5 میلیارد و 400 میلیون تومان هزینه کمک معیشتی به مددجویان زیر پوشش کمیته امداد در گیلان پرداخت می‌شود.

علی‌محمدی خواستار افزایش پرداخت یارانه نقدی به مددجویان زیر پوشش کمیته امداد شد و بیان کرد: پیشنهاد افزایش پرداخت یک سوم حقوق به مددجویان زیر پوشش کمیته امداد را به مسئولان ارائه کردیم و دولت در این زمینه باید مصوبه مجلس را داشته باشد.

مدیرکل کمیته امداد گیلان کشاورزان این استان را فقیرترین کشاورزان کشور خواند و تصریح کرد: گیلان فقیرترین استان کشور است.

وی 92 درصد مالکیت باغ‌های چای را کمتر از دو هکتار در گیلان ذکر کرد و یادآور شد: طبق نظر کارشناسان مالکیت کمتر از پنج هکتار باغ‌های چای صرفه اقتصادی ندارد و هزینه تولید بیشتر از درآمد است.

علی‌محمدی با بیان اینکه تمام روستائیان بالای 60 سال در گیلان نیازمند هستند، خاطرنشان کرد: گیلان دارای پیرترین جمعیت در کشور است.

مدیرکل کمیته امداد گیلان با اشاره به بیماران زیر پوشش این کمیته در استان، اظهار کرد: گیلان رتبه نخست بیماران صعب‌العلاج نسبت به جمعیت در کشور را دارد.

وی رقم بالای بیماران صعب‌العلاج در گیلان را نگران‌کننده خواند و بیان کرد: بیماران سرطانی بیشتری بیماران صعب‌العلاج گیلان را تشکیل می‌دهند.

علی‌محمدی زیر پوشش گرفتن 9 هزار زن سرپرست خانوار را از جمله اقدام‌های کمیته امداد در گیلان دانست و تصریح کرد: امسال هشت میلیارد تومان حق بیمه زنان مذکور از طرف کمیته امداد به صندوق بیمه تامین اجتماعی واریز شده است.

مدیرکل کمیته امداد گیلان طرح شهید رجایی را از دیگر اقدام‌ها برای کمک به نیازمندان در روستاها دانست و یادآور شد: 754 میلیارد تومان از زمان آغاز طرح مذکور تاکنون به زنان سرپرست خانوار کمک شده است.


ویدیو مرتبط :
‫فقیرترین ریس جمهور دنیا را بشناسید!‬‎

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

"تهران" جزو فقیرترین استان‌های کشور



اخبار,اخبار اجتماعی,تهران

نماینده مردم تهران در شورای عالی استان‌ها، تهران را از جمله فقیرترین استان‌های کشور خواند و از استاندار و همچنین نمایندگان این استان در مجلس خواست که در زمان تقسیم بودجه به حق و حقوق استان تهران توجه کنند!

محمد قانبیلی در جریان برگزاری نوزدهمین اجلاس شورای عالی استان‌ها نسبت به بی‌توجهی استاندار و نمایندگان استان تهران درخصوص محل شورای عالی استان‌ها انتقاد کرد و افزود: متاسفانه شهرهای استان تهران با بیشترین مشکلات دست و پنجه نرم می‌کنند و این استان یکی از فقیرترین استان‌های کشور است. بیش از 55 درصد از مالیات کشور توسط استان تهران پرداخت می‌شود، ولی در زمان تقسیم بودجه کل کشور تنها 3.6 درصد به استان تهران اختصاص داده می‌شود.

 

با این روند این سوال مطرح می‌شود که چرا استاندار تهران از حق شهروندان دفاع نمی‌کند که البته این گلایه‌مندی از نمایندگان استان تهران در مجلس شورای اسلامی نیز پابرجاست. چرا این عزیزان در زمان تقسیم بودجه حق و حقوق استان را از بودجه نمی‌گیرند؟

وی همچنین ضمن اشاره به بی‌توجهی در خصوص محل استقرار شورای عالی استان‌ها، افزود: آیا شأن و جایگاه شورای استان تهران این است که در یک واحد 80 متری اسکان داده شود؟ آیا قانونگذار در اختیار قرار دادن تجهیزات شورای عالی استان را از وظایف استاندار قرار نداده است؟

اجرای "مسکن مهر" در پردیس بدون در نظر گرفتن زیرساخت‌ها
نماینده مردم استان تهران در شورای عالی استان‌ها به اجرای مسکن مهر در پردیس انتقاد کرد و گفت: این طرح بدون در نظر گرفتن زیرساخت‌های آموزشی، امنیتی، بهداشتی و فرهنگی اجرا شده و در آینده نزدیک نیز یکی از بزرگ‌ترین معضلات در این شهرستان اجرای این همین طرح خواهد بود.

وی ادامه داد: تعطیلی ماهنامه شوراها، تعطیلی برنامه تلویزیونی مردم و شورا، تعلیق خبرگزاری شهرایران، تعطیلی دفتر دبیرخانه ادوار شورای عالی استان‌ها، توقف فرآیند تسریع زنجیره اتوماسیون اداری از شورای اسلامی استان‌ها به شورای اسلامی شهرستان‌ها و بخش‌ها، عدم توجه به هزینه بودجه، ذخیره و تقویت زیرساخت‌های استان‌ها همگی از جمله موارد تضعیف کننده جایگاه شوراها محسوب می‌شود.

وی تاکید کرد: در دومین سال انتخابات هیات رئیسه شورای عالی استان‌ها، همگان شاهد وعده‌هایی بودیم که اکنون بعد از گذشت تقریبا هشت ماه از آن تاریخ بدون هرگونه قضاوتی ذهن شما نمایندگان را فقط به این سوالات درخصوص وعده‌های مطرح شده در روز انتخابات معطوف می‌دارم.

 

متعاقب آنچه وعده داده شده آیا شأن شورای عالی استان‌ها به شأن مورد نظر رسیده است؟ آیا در نظام شورایی کشور تحول اساسی ایجاد شده است؟ آیا تاکنون دست وزیری گرفته شده و به استان‌ها برده شده است؟ آیا جلسات هیات رئیسه دو روز در هفته برگزار شده است؟ آیا در سالگرد شوراها افرادی از دولت پشت صف ایستاده بودند تا با شورا جلسه بگذارند؟ آیا از تمام ظرفیت دولت برای تقویت شوراها بهره‌گیری شده است؟

قانبیلی در ادامه خطاب به ریاست شورای عالی استان‌ها گفت: مطابق آنچه وعده داده شده آیا بعد از گذشت شش ماه طی جلسه‌ای علنی، خود را در محک رای‌گیری نمایندگان شورای عالی استان‌ها قرار داده‌اید؟ و آیا جلسه تنظیمی شب انتخابات با رئیس سازمان برنامه و بودجه منتج به اخذ اعتبارات مازاد و چشمگیر برای شورای عالی استان‌ها شده است؟

وی تاکید کرد: بنده به عنوان نماینده استان تهران در شورای عالی استان‌ها بزرگ‌ترین معضل و مشکل شهرستان پردیس را اجرای مسکن مهر در این شهرستان می‌دانم که بدون در نظر گرفتن زیرساخت‌های لازم اقدام به ساخت بیش از 130 هزار واحد مسکونی در این شهرستان کردند و در آینده نزدیک نیز مشکلات بسیاری برای شهروندان در این منطقه به وجود خواهد آمد.

اخبار اجتماعی - ایسنا