اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

فعالیت 20 هزار روحانی در مدارس کشور


معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در گردهمایی مدیران، مربیان و معاونان پرورشی نواحی چهارگانه اهواز، گفت: توسعه و تقویت نماز، محور و اساس کارهای آموزش و پروش است.

خبرگزاری ایسنا: معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در گردهمایی مدیران، مربیان و معاونان پرورشی نواحی چهارگانه اهواز، گفت: توسعه و تقویت نماز، محور و اساس کارهای آموزش و پروش است.

حمید رضا کفاش در گردهمایی مدیران، مربیان ومعاونان پرورشی نواحی چهارگانه اهواز با اشاره به وجود۲۰ هزار روحانی در سطح مدارس به بیان برخی از برنامه‌های تربیتی و فرهنگی و فعالیتهای حوزه این معاونت درسطح مدارس کشو ر پرداخت و اهم اقدامات این معاونت را در راستای اقامه نماز بیان کرد.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش افزود: خوزستان در تمامی عرصه های مسابقات فرهنگی، هنری و به صورت کلی در برنامه های پرورشی چهره های نخبه و با ارزشی را تربیت کرده است و امیدواریم در بحث توسعه وتقویت نماز نیز شاهد موفقیت های بیشتری در این استان باشیم.

وی افزود: توسعه و تقویت نماز، محور و اساس کارهای آموزش و پروش است و برای انس بیشتر دانش آموزان در برگزاری و اقامه نماز طرح ها وبرنامه های زیادی داریم و باید بدانیم که سایر فعالیت ها با نماز جهت پیدا می کنند.

کفاش اظهار کرد: در زمینه اقامه نماز کارهای فراوانی صورت گرفته و نباید نا امید شد ولی باید بیش از پیش فعالیت کرد. ستاد اقامه نماز کشور نیز کارهای شایسته و شایانی را در کشور به ویژه برای دانش آموزان و آموزش و پرورش انجام داده است اما باید به این نکته توجه داشت که هنوز تا رسیدن به جامعه ای که مدنظر مقام معظم رهبری بوده و نماز رکن آن است خیلی باید تلاش کنیم.

معاون پرورشی وفرهنگی وزارت آموزش وپرورش ادامه داد: اگر زبان شکر را در مدارس به ویژه مقطع ابتدایی و پیش دبستانی نهادینه کنیم درحقیقت مقدمه نماز وسپاس از خداوند را فراهم کرده ایم.

وی تاکید کرد: برای نماز هر چقدر کار شود خوب است و با فعالیت در حوزه نماز می توانیم شاهد پیشرفت و رشد در جامعه باشیم لذا برای نماز باید حساب دیگری بازکرد واگر نماز باشد سایر فعالیتها وبرنامه ها ما معنا وجهت پیدا می کند.


ویدیو مرتبط :
فعالیت 17 هزار واحد تولید مرغ در کشور

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

اعزام 70 هزار روحانی به مدارس کشور


مشاور وزیر آموزش و پرورش گفت: با اجرایی شدن ستاد همکاری‌های بین حوزه علمیه و آموزش و پرورش 70 هزار روحانی به مدارس کشور به منظور تبلیغ و ترویج فعالیت‌های دینی اعزام شدند.

خبرگزاری فارس: حجت‌الاسلام مجتبی ملکی ظهر امروز در جلسه ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش که در باشگاه فرهنگیان برگزار شد، اظهار داشت: در سال تحصیلی‌ جاری 11 عنوان برنامه به عنوان اولویت‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش تعریف شد.

وی با اشاره به اینکه ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش درصدد اجرای تربیت دینی در مدارس کشور است، افزود: حوزه علمیه به طور مشخص در فعالیت‌های تبلیغی اعزام کارشناسان مذهبی به مدارس را در برنامه‌های خود اجرایی کرد.

این مسئول از اجرایی شدن طرح امین در مدارس کشور اشاره کرد و گفت: علاوه بر حوزه علمیه، از ظرفیت سازمان تبلیغات اسلامی، اوقاف و امور خیریه، نهادهای تبلیغی مردم نهاد روحانی توانمند به مدارس اعزام می‌شوند.

وی افزود: سال گذشته بیش از 70 هزار نفر روحانی از دستگاه‌های مختلف فرهنگی با هدف رفع شبهات دینی و فعالیت‌های تبلیغی به مدارس اعزام شدند.

ملکی با اشاره به اینکه آموزش کوتاه مدت فرهنگیان هم از سوی حوزه‌های علمیه انجام شد، تصریح کرد: در سال 91 بیش از 13 میلیون نفر ساعت برای بیش از 150 هزار نفر فرهنگی دوره آموزشی اخلاق دینی برگزار شد.

وی ادامه داد: سال گذشته به دلیل محدودیت منابع مالی دوره آموزشی فرهنگیان با کاهش مواجه بود.

مشاور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد همکاری‌های بین حوزه علمیه و آموزش و پرورش با بیان اینکه برنامه‌ریزی لازم برای آموزش فرهنگیان در سال تحصیلی جاری صورت گرفت، خاطرنشان کرد: آموزش ضمن خدمت فرهنگیان به صورت مستمر اجرا می‌شود.

وی به تهدیدات فرهنگی دشمن در فضاهای مجازی اشاره کرد و گفت: در سال 2012 سرانه اطلاعات در فضای مجازی به ازای هر نفر براساس آمار موجود هشت گیگا بایت بوده که پیش‌بینی می‌شود در سال 2020 تا 2025 سرانه هر نفر در این فضا به هزارگیگابایت برسد.

وی ادامه داد: بیش از 85 درصد اطلاعات موجود در فضای مجازی و اینترنتی به صورت لاتین است که نشان از غلبه متون خارجی دارد.

ملکی به وظایف حوزه‌های علمیه اشاره کرد و گفت: با توجه به رسالت سنگین حوزه‌های علمیه این نهاد دینی باید بتواند در زمینه‌های مختلف کتب درسی علوم اجتماعی آموزش و پرورش را تدوین کند.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر کشور افغانستان و ترکمنستان خواهان کتاب درسی از کشور ما هستند، یادآور شد: ما باید بتوانیم در همه حوزه‌های معلومات فرهنگی را در قالب کتاب ارائه کنیم.

این مسئول با تاکید براینکه فعالیت روحانیون در فضای مجازی باید گسترش یابد، خاطرنشان کرد:  برای غنای فرهنگی در فضای مجازی باید تلاش شود.

مشاور وزیر آموزش و پرورش در ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش عرصه تربیتی و تبلیغی را گسترده‌ترین حوزه دانست و ادامه داد: حوزه علمیه در عرصه پژوهش، آموزش منابع انسانی، آموزش و برنامه ریزی درسی باید با آموزش و پرورش ارتباط منسجمی داشته باشد.

وی ترکیب کمیته ستاد همکاری بین حوزه علمیه و آموزش و پرورش را قوی و کارآمد عنوان کرد و یادآور شد: مازندران استانی پیشرو در استفاده از ظرفیت‌های حوزه علمیه است.