اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

فرود اولین هواپیمای 2 طبقه در فرودگاه امام


هواپیمای پهن پیکر ایرباس 380 برای نخستین بار در 8 مهرماه امسال در فرودگاه امام خمینی (ره) به زمین می‌نشیند.

خبرگزاری مهر: برای نخستین بار هواپیمای پهن پیکر ایرباس 380 در 30 سپتامبر برابر با 8 مهرماه امسال در فرودگاه امام خمینی با حدود 525 مسافر به زمین می‌نشیند. این هواپیما که در دوطبقه ساخته شده در سه کلاس FIRST، Bussines و ECONOMY مسافر می‌پذیرد.

براین اساس این هواپیما که مربوط به شرکت هواپیمایی امارات است تاکنون به دو مقصد پروازی جده و کویت پرواز داشته و فرودگاه امام خمینی به دلیل حجم بالای مسافرت‌ها میان دبی و تهران به عنوان سومین مقصد پروازی این هواپیما انتخاب شده است.

البته ایرباس پهن پیکر 380 به دلیل شرایط خاص فنی و ابعاد به تجهیزات خاصی برای نشست و برخاست در فرودگاه ها نیاز دارد که وجود این توان فنی بالا در فرودگاه امام موجب تقاضای این ایرلاین برای پرواز ایرباس 380 به ایران شده است.

سخنگوی فرودگاه امام خمینی (ره)  با بیان اینکه از ماه‌ها پیش جلسات متعددی با این ایرلاین برای پرواز A380 شده است، گفت: تعداد بالای پروازهای بین المللی ایرانیان موجب شده که این شرکت هواپیمایی تمایل به جابجایی حجم بیشتری از مسافران داشته باشد به همین منظور این ایرباس برای پرواز به ایران انتخاب شده است.

او با بیان اینکه خوشبختانه توان فنی بالایی در فرودگاه امام (ره) وجود دارد، گفت: تمامی پروازهای فرودگاه با برنامه ریزی‌های قبلی انجام می‌شود و نشست و برخاست A380 نمی تواند خللی در کار فرودگاه بوجود بیاورد.

علی کاشانی گفت: ظرفیت مسافری این هواپیما برای پرواز به ایران تکمیل شده و بطور حتم در بازگشت از ایران هم تمامی بلیت های این پرواز فروخته شده است که یکی از دلایل پرواز این هواپیما به ایران است.

براساس این گزارش ایرباس 380 بزرگترین هواپیمای مسافربری جهان است که با گنجایش 555 نفر در سه کلاس و 840 نفر در یک کلاس و با بردی معادل هشت هزار ناتیکال مایل بدون توقف، برای نخستین بار در آوریل ۲۰۰۵ به پرواز در آمد. این هواپیما در سال 2002 وارد مرحله تولید شد و تولید اولین نمونه تجاری هواپیمای ایرباس A380 از ماه مه سال 2004 آغاز شده است. گفتنی است؛ قیمت تخمینی این هواپیما در سال 2006، 296 تا 316 میلیون دلار بوده است.


ویدیو مرتبط :
فرود اولین ایرباسa380در فرودگاه امام خمینی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

توضیح مدیرعامل فرودگاه های کشور درباره فرود هواپیمای حامل آمریکاهایی ها



اخبار,اخبارسیاسی,محمدعلی ایلخانی

 

 اخبار سیاسی -  توضیح مدیرعامل فرودگاه های کشور درباره فرود هواپیمای حامل آمریکاهایی ها: اطلاعات غلط به مامی داد

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌‌ها ضمن تشریح ماجرای نشاندن هواپیمای اماراتی در فرودگاه بندرعباس، علت این واقعه را ارائه اطلاعات غلط پروازی از سوی شرکت هواپیمایی و درخواست مسئولان ایرانی برای راستی‌آزمایی عنوان کرد.

محمدعلی ایلخانی گفت: هواپیمایی که واشنگتن‌ پست مدعی شده است شب گذشته در فرودگاه بندرعباس به زمین نشست، آمریکایی نبوده است.

او با بیان اینکه این هواپیما اماراتی و متعلق به شرکت هواپیمایی (fly dubai) بود، ادامه داد: هواپیمای مذکور در مسیر‌ قندهار به‌ شارجه در حال عبور از فضای ایران بود که متوجه شدیم در اظهارات و fly plan این هواپیما، دچار اشتباهاتی شده بودند.

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌های کشور گفت: در راستای اطمینان از اینکه هواپیمای مذکور مشکل خاصی نداشته باشد، از این هواپیما خواهش کردیم در فرودگاه بندرعباس فرود آید.

ایلخانی گفت: مشخصات این هواپیما به اشتباه اعلام شده بود و آنچه وارد فضای کشور ما شده بود نوع دیگری از هواپیما بود به همین دلیل تناقض در ارائه اطلاعات موجب شد از خلبان بخواهیم در فرودگاه بندرعباس در مسیر خودش فرود آید.

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌های کشور ادامه داد: پس از فرود این هواپیما در فرودگاه بندرعباس از خلبان سؤالاتی شد و اسناد هواپیما مورد بررسی قرار گرفت.

او با بیان اینکه‌ خلبان هواپیما خود قبول کرد که اشتباهاتی در ارائه اطلاعات داشته‌اند، گفت: خلبان خود بر اشتباهات ارائه شده اذعان داشته و فرم‌های لازم را نیز امضاء کرد.

او با بیان اینکه‌ بعد از رفع مشکل و بررسی‌های لازم به این هواپیما اجازه پرواز داده شد و این هواپیما به مسیر خود ادامه داد، گفت: از مسافران این پرواز در فرودگاه بندرعباس پذیرایی لازم به عمل آمد و امکانات رفاهی در اختیار آنها قرارداده شد.

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌های کشور بیان کرد: این اتفاق شب گذشته حدود ساعت 19:30 رخ داد و بعد از انجام سؤالات و رفع ابهام هواپیما پرواز کرد.

ایلخانی درباره مسافران این هواپیما توضیح داد: ‌در این هواپیما افرادی از ملیت‌های مختلف حضور داشتند و چون هواپیما فقط از آسمان کشور ما عبور می‌کند و مسافران به کشور وارد نمی‌شوند ملیت‌های مسافران را نمی‌‌دانیم اما ظاهراً در این هواپیما مسافرانی از همه نوع ملیت‌ها بوده است.

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌های کشور با اشاره به اینکه این شرکت هواپیمایی (fly dubai) اغلب به فرودگاه امام خمینی (ره) پرواز دارد، گفت: این ایرلاین مرتب‌ از فضای کشور ما استفاده می‌کند و شرکت هواپیمایی دوم امارات است، ایرلاین مذکور‌ مشتری دائم ما است اما به هر حال تناقضی در اطلاعات ارائه شده وجود داشت که در راستای راستی آزمایی از آنها خواسته شد در فرودگاه بندرعباس فرود آید.

پیش از این واشنگتن پست مدعی شده بود که یک فروند هواپیمای تحت اجاره نیروهای ائتلاف در افغانستان که از پایگاه بگرام به سوی دبی حرکت می‌کرد بنا به درخواست ایران وادار به فرود در بندر عباس شد، این روزنامه آمریکایی برج مراقبت در ایران از خلبان خواسته به افغانستان بازگردد ولی پس از آنکه خلبان اعلام کرد که سوخت کافی برای بازگشت به پایگاه بگرام را ندارد از وی خواسته شد تا فرود بیاید.

روزنامه واشنگتن پست مدعی شده بود که جت‌های ایرانی، این هواپیما که حدود 100 مسافر آمریکایی و کانادایی داشته را وادار به فرود کرده‌اند.

البته این نشریه دقایقی بعد با اصلاح خبر خود، اعلام کرد که جت‌های ایرانی هواپیمای حامل مسافران آمریکایی و کانادایی را «اسکورت» کرده‌اند.

این در شرایطی است که دقایقی پس از انتشار این خبر، وزارت خارجه آمریکا با رد وادار شدن هواپیمای آمریکایی به فرود اضطراری در بندر عباس توسط جت‌های جنگی ایرانی اعلام کرد که این هواپیما پس از تغییر مسیر خودش در ایران فرود آمده است.

وزارت خارجه آمریکا برخی مسائل بروکراتیک (اداری) را دلیل فرود اعلام کرد.


 اخبار سیاسی - فارس