اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

غرفه‌داران در میدان تره‌بار حق فروش میوه‌های قاچاق را ندارند



 اخباراقتصادی,خبرهای اقتصادی,بازار میوه

درپی ورود میوه‌های تابستانه قاچاق به بازار میوه آن هم از کشورهای دوردست، رییس اتحادیه بارفروشان گفت: اختیارات ما در حدی نیست که بتوانیم درهای ورودی میدان میوه و تره‌بار را کنترل کنیم اما به غرفه‌داران اعلام کرده‌ایم که حق فروش میوه‌های قاچاق را ندارند.

سید محسن محمودی در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: در رابطه با میوه‌های قاچاق اطلاعیه ای به واحدهای زیر مجموعه در میادین میوه و تره‌بار داده بودیم که حق فروش میوه‌های قاچاق را ندارند ولی کنترل درهای ورودی میادین برای جلوگیری از ورود میوه‌های قاچاق به عهده ما نیست.

وی افزود: سازمان‌ها و ارگان‌های مربوطه از جمله ستاد مبارزه با قاچاق کالا باید در این زمینه بازرسی و نظارت کنند چون ما ابزار کنترلی دیگری نداریم.

محمودی در عین حال بیان کرد: در رابطه با میوه‌های قاچاق باید ورودی مرزها نیز کنترل بیشتری شود و حتی زمانی که این میوه ها از مرز عبور می‌کنند باید در ورودی شهرها نظارت بیشتری صورت گیرد؛ بنابراین گمرک و دیگر ارگان های مربوطه نیز باید برخوردهای قانونی و نظارت های لازم را انجام دهند.

رییس اتحادیه بارفروشان ادامه داد:‌ زمانی که میوه‌ها از مرز کشور وارد می‌شود و به داخل شهرها می‌آید کنترل آن ها سخت تر می شود چون پراکنده شده کنترل را سخت تر می‌کند و حتی در بعضی مواقع شاهد تغییر بسته‌بندی میوه‌های قاچاق نیز هستیم.

وی در عین حال تاکید کرد: سازمان ها و ارگان های مربوطه باید مرزهای ورودی کشور، شهرها و همچنین درهای میادین میوه و تره بار را کنترل و بازرسی کنند، چون این موضوع وظیفه ما نیست.

به گزارش ایسنا، طی روزهای اخیر بازار میوه و میادین مرکزی میوه و تره‌بار که انواع میوه را به صورت عمده‌فروشی به سراسر کشور عرضه می‌کنند مملو از میوه‌های تابستانه‌ مانند هلو، شلیل، آلو، زردآلو، انگور، گیلاس‌، آلبالو، انبه، آووکادو و ... شده‌ که به گفته دست‌اندرکاران و مسئولان مربوطه همچون رییس سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان این میوه‌ها از طریق مبادی رسمی و با امکانات مجهز به کشور قاچاق شده‌اند.

این میوه‌ها شامل پرتقال‌های وارداتی تولید کشور مصر، نارنگی تولید پاکستان، انگور تولید شیلی، پیتایا (میوه اژدها) آلو زرد و قرمز، انگور، گیلاس، آلبالو، انبه، آووکادو، هلو و شلیل مربوط به کشورهای آمریکای جنوبی همچون شیلی و اکوادور و همچنین نیوزلند و استرالیاست.

به گفته وزیر جهاد کشاورزی،قاچاق میوه به کشور به دلیل نابسامانی در مرزهاست و آنهایی که مسئول مبارزه با قاچاق و حفظ مرزها هستند باید در این رابطه اقداماتی انجام دهند.

همچنین روز گذشته وزیر جهاد کشاورزی طی نامه ای به وزیر صنعت، معدن و تجارت؛ خواستار برخورد با میوه‌های قاچاق شده و تاکید کرده است که نظارت در سطح خرده فروشی‌ها وظیفه وزارت صنعت، معدن و تجارت است.

 

 اخبار اقتصادی  -  ایسنا 


ویدیو مرتبط :
میوه های قاچاق همچنان در میدان مرکزی میوه و تره بار تهر

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

واکنش به تحصن غرفه داران میوه و تره بار


رییس شورای شهرتهران از بازگشت به کار برخی غرف معترض به میادین میوه و تره بار شهر تهران خبرداد و گفت: در بازدید چند روز گذشته دو تا از این میادین معترض را دیدم که بازگشت مجدد به کار داشتند و هنوز فرصت نکرده ام از سایر میادین بازدید کنم.

خبرآنلاین: رییس شورای شهرتهران از بازگشت به کار برخی غرف معترض به میادین میوه و تره بار شهر تهران خبرداد و گفت: در بازدید چند روز گذشته دو تا از این میادین معترض را دیدم که بازگشت مجدد به کار داشتند و هنوز فرصت نکرده ام از سایر میادین بازدید کنم.

مهدی چمران در جمع خبرنگاران پس از پایان دویست و شصت و یکمین جلسه شورا با بیان اینکه اگر مخالفتی با شرایط بازار میادین از سوی برخی غرفه داران مطرح باشد، مطابق ضوابط، غرف به متقاضیان جدید واگذار می شود، تأکید کرد: براساس آیین نامه انضباطی غرفه ها می توانند در صورت ناراضی بودن غرفه داران به افراد جدید تعلق بگیرند تا آن دسته از غرفه دارانی که موافق همکاری براساس طرح دستچین هستند اقدام به فروش کالا به شهروندان کنند.

به گفته چمران غرفه داران بیشماری در صف منتظر هستند تا با اجرای همین طرح دست چین به شهروندان خدمات دهی کنند.

او با بیان اینکه بارها شهروندان در حین خرید میوه و سبزی باوجود خرید دو یا سه کیلو بار، نیم کیلوی آن را دور می ریزند، گفت: با اجرای طرح دست چین شهروندان می توانند همان اندک میوه مورد نیازشان را اما با کیفیت مطلوب و مورد نظر خریداری کنند. طرحی که خود شهرداری تهران به اجرا در آورد و در بازدید ما از میادین میوه و تره بار نیز مشخص شد مورد رضایت شهروندان است.

چمران با تاکید بر اینکه اجرای این طرح برای فروشندگان نیز ضرر ندارد، گفت: این طرح در تمام مغازه های سطح شهر نیز به اجرا در می آید و تاکنون ضرری برای مغازه داران و فروشندگان نداشته است.

چمران در پاسخ به این سوال که آیا اجرای طرح دست چین متوقف می شود یا خیر هم تاکید کرد: تداوم این طرح بستگی به تعامل میان سازمان میادین میوه و تره بار و غرفه داران دارد و قاعدتا این تعامل سبب تداوم اجرای این طرح می شود.