اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

عكس العمل اوباما نسبت به سخنان رییس جمهوری تعجب آور و یك فضاحت است



 

عكس العمل اوباما نسبت به سخنان رییس جمهوری تعجب آور و یك فضاحت است

رییس مجلس:

عكس العمل اوباما نسبت به سخنان رییس جمهوری تعجب آور و یك فضاحت است

رییس مجلس شورای اسلامی، عكس العمل باراك اوباما نسبت به اظهارات رییس جمهوری اسلامی ایران در مجمع عمومی سازمان ملل را تعجب آور و یك فضاحت برای وی دانست.

به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا، 'علی لاریجانی' در آغاز جلسه علنی روز دوشنبه مجلس در سخنانی اظهار داشت: این عكس العمل نسبت به اظهارات رییس جمهوری اسلامی ایران در مجمع عمومی سازمان ملل تعجب آور است و یك فضاحت برای اوباما است كه كاخ سفید با عجله با رادیوی بی بی سی فارسی تماس می‌گیرد تا تدارك برنامه‌ای را ببیند.

لاریجانی افزود: تعجب آور است كشوری كه داعیه مدیریت جهانی را دارد چگونه صدای نفرت ملت ایران را نمی‌شنود.

وی افزود: ملت ایران در مقابله با نیرنگ های سخیف آمریكا چه در بحث هسته‌ای و چه در اقدامات ماجراجویانه منطقه ای یك صدا است.

وی همچنین گفت :‌امروز دشمنان برای تضعیف اراده ملت ایران با رفتار ماجراجویانه خارجی قصد ضربه زدن به نیروهای مومن و فداكاری دارند كه خواستار عزت این ملت و كشور هستند.

رییس مجلس نمونه این تحركات را در اقدام شرورانه در شرق كشور و اقدام تروریستی ناجوانمردانه در مهاباد بیان كرد و یادآور شد: در این اقدامات شرورانه مشاهده می‌شود كه رسانه های بیگانه با بزرگ نمایی آنها قصد داشتند نوعی به هم ریختگی داخلی را به تصویر بكشند.

لاریجانی ادامه داد: اما پاسداران عزیز كشورمان در شرق و قرارگاه حمزه سید الشهدا (ع)‌با اقتدار و در زمان كوتاه پاسخ عناصر كثیف و خائن را دادند.

وی افزود: تصور اولیه این بود كه آمریكا از این سرعت عمل پند گرفته باشد و دست از رفتار سبك سرانه نسبت به ملت ایران بردارد اما تعجیل آنها در بیان حرف های تكراری نشان داد كه آنها در خواب عمیقی هستند.

هنگامی كه رییس مجلس شورای اسلامی از اقدامات ضد ایرانی آمریكا و موضع گیری در مقابل اظهارات روشنگرانه رییس جمهوری در مجمع عمومی سازمان ملل سخن می‌گفت، نمایندگان با شعار مرگ بر آمریكا از سخنان وی حمایت كردند و یك صدا فریاد مرگ بر آمریكا سر دادند.

رییس مجلس در بخش دیگری از سخنان خود با تاكید بر ضرورت حفظ وحدت كلمه در كشور گفت: همان گونه كه رهبر معظم انقلاب نیز تذكر داده اند امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند وحدت كلمه در كشور هستیم تا به مسایل اصلی كشور یعنی بهبود وضعیت اقتصادی، پایین آوردن تورم، رسیدگی به مشكل اشتغال، بالابردن تولید و بهره وری و اصلاح ساختار اقتصادی پرداخته شود.

لاریجانی افزود: هر گونه مساله سازی و مطالبی كه به این عزم لطمه بزند مخالف منافع ملی كشور است.

وی ادامه داد:‌در بحث جایگاه مجلس و در راس امور بودن این مرجع نیز من نظر خود را اعلام كرده ام و مجلس شورای اسلامی نسبت به جایگاه خود تردیدی ندارد كه لازم بداند خود را اثبات كند.

رییس مجلس هشتم یادآور شد: مجلس شورای اسلامی مصمم است به جای صرف وقت در این امور به مسایل اصلی ملت و بهبود شرایط اقتصادی، نگاه عمیق به برنامه پنج ساله و تمركز بر مكتب فكری امام راحل در همه شمول به خصوص در مسایل فرهنگی و اجتماعی بپردازد.

لاریجانی همچنین با بزرگداشت یاد و خاطره فرماندهان شهید عملیات ثامن الائمه(ع)، شهیدان كلاهدوز، فلاحی، نامجو و سایر فرماندهانی كه در عملیات شكست حصر آبادان شركت داشتند، اظهار داشت: پیروزی عملیات ثامن الائمه (ع) صرفا یك پیروزی معمولی برای شكست حصر آبادان نبود بلكه پیام های متعددی داشت.

وی افزود: پس از كشمكش همه جانبه بین جریان لیبرال و ملی گرا با نیروهای حزب الهی در عرصه های سیاسی و اداره میدان جنگ و شكست جریان لیبرال و ملی گرا در فرماندهی جنگ نیروی نظامی معتقد و مردمی توانستند با گذشت یك سال از آغاز جنگ، اولین عملیات پیروزمندانه را به دست‌آورند و آبادان مقاوم كه از ابتدای جنگ در محاصره دشمن بود از محاصره خارج شد.

لاریجانی یادآور شد: رمز این پیروزی در این نكته نهفته بود كه نشان داد معماهای سخت انقلاب تحت اشراف ولایت فقیه و وجود نیروهای خلاق مومن و حزب الهی رمزگشایی می‌شود و بنی صدر و نیروهای لیبرال اطراف وی هر چند یك سال بسیار سخن گفتند و از تاكتیك اشكانیان یاد كردند كه 'زمین می‌دهیم و زمان می‌خوریم' جز رزم در میدان رسانه مورد دیگری نبود.

وی تصریح كرد: علامت دیگر این عملیات به دیگران این بود كه صحنه نبرد از انفعال خارج شده است با وجود این كه بسیاری از كشورها حمایت خود را از صدام افزایش داده اند اما سرعت تحرك نیروهای رزمنده آنچنان بود كه این عزیزان زمان را از دشمن گرفتند و پیروزی های متعدد بعدی با فاصله‌های اندك در كمتر از 9 ماه منجر به آزادسازی خرمشهر شد.

رییس مجلس همچنین گفت: نكته دیگر در شكست حصر آّبادان بهره گیری از تاكتیك های نوین به جای گرته برداری از روش‌های كلاسیك در جنگ بود كه شكست حصر ابادان و آزادی سازی خرمشهر از خلاقیت های تكنیك جدید بود كه بسیار درس آموز است.

لاریجانی افزود: این نكات اجمالی كه در راس آن اتكا به خداوند و مكتب رهایی بخش اهل بیت (ع) ساختار مكتب امام (ره) در دفاع مقدس را شكل می‌دهد.

رییس مجلس شورای اسلامی در آغاز سخنان خود در پاسخ به انتقاد و تذكر یكی از نمایندگان در جلسه گذشته اظهار داشت: در جلسه گذشته به علت كثرت سخنرانان ترجیح دادم كه صحبتی نداشته باشم تا مجلس به كارهای عادی خود برسد....../تحلیل:ایرنا

رییس مجلس شورای اسلامی، عكس العمل باراك اوباما نسبت به اظهارات رییس جمهوری اسلامی ایران...


ویدیو مرتبط :
سخنان رییس جمهوری در همایش فرمانداران سراسر کشور

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

استاندارد یك بام و دو هوا در توصیه های اخلاقی رییس جمهوری به دیگران



 

 

 

استاندارد یك بام و دو هوا در توصیه های اخلاقی رییس جمهوری به دیگران

 

رییس محترم جمهوری روز گذشته در واكنش به برنامه پنج شنبه هفته گذشته " دیروز ، امروز ، فردا " كه طی آن الیاس نادران نماینده مجلس شورای اسلامی اتهاماتی را تلویحاً متوجه معاون اول رییس جمهوركرده بود ، از اقدام این نماینده مجلس به شدت انتقاد كرد.

محمود احمدی نژاد در این باره گفت :‌‌ " اینکه یک نفر بیاید در یک برنامه زنده تلویزیونی به معاون اول رئیس جمهور تهمت بزند خلاف همه قوانین کشور است." رییس جمهور روز گذشته در پایان جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران درباره مسائل مطرح شده در مورد معاون اول رئیس جمهور افزود: قاعدتا کسی که اتهام می زند باید یک دلیل و مدرکی داشته باشد. وی گفت: من این را یک حرکت سیاسی می دانم که متاسفانه با بی تقوایی همراه است.

رئیس جمهور افزود :‌من نمی دانم که چرا برخی اصرار دارند خلاف قانون عمل کنند؛ اینکه در یک برنامه زنده تلویزیونی فردی که خود متخلف است به کسی که حضور ندارد تهمت و اتهام بزند خیلی بد است. احمدی نژاد با انتقاد از پخش این برنامه از سیما افزود: این کار باید اصلاح و جبران شود و برخی معاونت های صدا و سیما باید دقت و مراقبت بیشتری کنند.

طبیعتا این قبیل اظهارات از آنجایی كه حاوی حمایت یك مدیر از مسئول زیر دست خود است ، قابل توجیه است و هر مدیری عموما تلاش می كند از نیروهای خود حمایت و جانبداری كند كه البته در این زمینه هم آفاتی وجود دارد و ممكن است مدیر بالا دستی چوب فعالیت های مخرب مسئول زیر دست خود را بخورد ، اما جدا از قضاوت درباره پرونده معاون اول رییس جمهوری و صحت و سقم اتهامات مطرح شده در این پرونده (که قاعدتاً باید دستگاه قضا نظر نهایی را بدهد) نظر ریاست محترم جمهوری را به مناظرات انتخابات ریاست جمهوری دهم در خرداد 1388 جلب می كنیم كه خود ایشان در آن مناظرات پشت سر افرادی كه در جلسه مناظره حضور نداشتند انواع و اقسام اتهامات را مطرح كردند و جالب این است كه صداوسیما هم به افراد مورد اتهام هیچ وقتی برای پاسخگویی، حتی پس از برگزاری انتخابات نداد.

توصیه اخلاقی به دیگران با استانداردهای " یك بام و دو هوا " میسور نیست و اگر شخصی دیگران را به رعایت الگوهای اخلاقی فرا می خواند باید نخست خود او لااقل از سیئه ای كه دیگران را به اجتناب از آن فرا می خواند ، بری باشد.

مناظره ای که جناب آقای احمدی نژاد در آن نام افراد غائب را آوردند ، دهها میلیون بیننده داشت اما برنامه "دیروز امروز فردا "حتی یك دهم آن مناظره نیز با اقبال عمومی مواجه نبود.

بنابراین وقتی رییس جمهوری با استفاده از شیوه و اسلوب اتهام زنی به دیگرانی كه در برنامه حضور ندارند ، ماهی مراد خود را صید می كند آیا دیگر مدیران میانی دولتی یا غیر دولتی نمی توانند به خود این حق را بدهند كه الگوی استفاده شده از سوی ریاست محترم جمهوری را در سطوح بسیار پایین تر به كار گیرند و به منافع سیاسی و اقتصادی و... خود برسند؟

البته قضاوت درباره پرونده رحیمی برعهده رسانه ها نیست و در این مورد باید دادگاه تصمیم بگیرد و تا زمانی كه معاون اول آقای رییس جمهور در یك دادگاه علنی و قانونی محاكمه نشده و اتهامات وی رد یا ثابت نشود ، طبیعتا كسی نمی تواند اتهامات ایشان را اثبات شده بداند و از این روی ، حق کاملاً با رئیس جمهور است که می گوید چرا قبل از اثبات جرم در دادگاه با آبروی افراد بازی می شود و البته همین مساله درباره اتهامات مطرح شده از سوی رییس جمهوری در آن مناظره انتخاباتی نیز صدق می كرد و ایشان می توانست اگر سندی علیه آن اشخاص دارد ، مستندات آن را به قوه قضاییه بسپارد.

مردم ایران ، نه با احمدی نژاد عقد اخوت دارند ، نه هاشمی را می پرستند و نه عاشق چشم و ابروی نادران اند و اگر در این میان نقد و نظری دارند ، بیش از آن که له یا علیه این و آن باشد ، متوجه این معناست که یک بام و دو هوا تا کی؟!..../تحلیل:عصرایران