اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

عفونت تنفسی کودکان و سفید کننده‌ها


استفاده از مواد سفید کننده برای شستشو، عفونت‌های تنفسی در کودکان را افزایش می‌دهد.

باشگاه خبرنگاران: ریختن سفید کننده‌ها باعث از بین رفتن جرمهای سطوح آشپزخانه می‌شود اما می‌تواند مشکلات بهداشتی در کودکان ایجاد کند.

کودکانی که در خانه یا مدارسی که از سفید کننده برای شستشو استفاده می‌کنند، حضور دارند، آمار بالایی از آنفلوآنزا، التهاب لوزه‌ها و عفونت‌های دیگر در مقایسه با کودکانی که در معرض سفید کننده نبودند، را دارا هستند.

بر اساس این گزارش، استفاده پی در پی محصولات پاک کننده و ضد عفونی کننده به علت باورهای نادرست و تقویت کردن به وسیله‌ی تبلیغات که خانه‌های ما باید عاری از میکروب باشد اثرات نسبتا کمی درباره‌ی بهداشت عمومی سرطان گزارش می دهد.

دراین گزارش اشاره می‌شود خانواده‌ی بیش از 9100 کودک در سنین 6 تا 12 سال را در هلند، فنلاند و اسپانیا مورد بررسی قرار گرفته‌اند خانواده‌ها به سوالهایی در مورد این که چگونه در سال گذشته کودکانشان دچار عفونتهای متعددی از جمله آنفلوآنزا، التهاب لوزه، سینوزیت، برونشیت، اونتیت و ذات الریه شده بودند، پاسخ دادند. خانواد‌ه‌ها اغلب گزارش دادند که یا در حالی که در خانه آنها کپک قارچی وجود داشت و یا زمانی که برای شستشو از سفید کننده،‌حداقل یکبار در هفته، استفاده کردند بر طبق این گزارش استفاده از سفید کننده در اسپانیا رایج است. 72 درصد از خانواده‌ها از آن استفاده می‌کنند و در فنلاند، جایی که 7 درصد خانواده‌ها از سفید کننده استفاده می‌کنند، کمتر است، با توجه به پاسخ‌هایی که مدارس داده‌اند، همه مدارس در اسپانیا از سفید کننده استفاده می‌کنند، اما در هلند 57 درصد خانواده‌ها و 11 درصد مدارس از سفید کننده‌ها استفاده می‌کنند.

بر اساس این گزارش، کودکان در اسپانیا نرخ بالای عفونت را دارا هستند. بعد از کنترل عوامل و اثراتی که مورد توجه فردی است که در معرض دود قرار دارد، پژوهشگران دریافتند تعداد و تکرار عفونت‌ها در کودکانی بالا است که خانواده‌هایشان ازسفید کننده استفاده می‌کنند. به طور کلی کودکانی که خانواده‌هایشان خانه را با این مواد پاک می‌کنند با افزایش 20 درصدی خطر آنفولانزا، افزایش 35 درصدی خطر التهاب لوزه، 18 درصدی عفونت‌های متفاوت مواجه می‌شوند.

مطالعات قبلی نشان می دهد که استفاده از این مواد خس‌خس و عفونت‌های تنفسی را افزایش می‌دهد اما آنها تاکید دارند که مطالعه‌ی جدید در حال مشاهده و بررسی است، به این معنی که هنوز کاملا روشن نیست که آیا استفاده سفید کننده و یا عوامل ناشناخته ی دیگری هستند که منجر به مشکلات بهداشتی در کودکان می‌شوند.


ویدیو مرتبط :
‫عفونت ادراری در کودکان‬‎

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

عفونت های دستگاه تنفسی کودکان را جدی بگیرید!



عفونت های دستگاه تنفسی,عفونت های دستگاه تنفسی در کودکان

 متخصص بیماری های کودکان و نوزادان شایع ترین بیماری کودکان در فصل پاییز را عفونت های دستگاه تنفسی فوقانی دانست واز والدین خواست نسبت به درمان فوری این بیماریها قبل ازبروز مشکلات جدی اقدام وازخوددرمانی نیز به شدت خودداری کنند.

دکتر مقدم گفت: عفونت های دستگاه تنفسی فوقانی شامل سرماخوردگی ها، گلو درد، گوش درد، عفونت سینوس ها و عفونت های دستگاه تنفسی تحتانی است.

ایشان، مهم ترین علت عفونت های دستگاه تنفسی فوقانی را ناشی از عفونت های ویروسی دانست و ادامه داد: علائم در مراحل اولیه به صورت سرفه های تک تک؛ آبریزش بینی و تب مختصر است و شدت آن با سرفه های شدید و تب بالا نیز همراه می شود.

متخصص بیماری های کودکان و نوزادان توصیه کرد: در مراحل اولیه بیماری بهتر است اقدامات محافظتی و کارهای پیشگیرانه مانند استفاده از بوخور؛ استفاده از بدن شویه هنگام تب و تب برها برای کاهش تب کودک نیز انجام شود.

دکتر مقدم گفت: با شدت یافتن علائم نیزحتمأ باید کودک را نزد پزشک معالج انتقال داد و از این کار لحظه ای غافل نماند.

ایشان خطاب به والدین گفت: به دلیل این که عمده عفونت های دستگاه تنفسی فوقانی ناشی از عفونت های ویروسی است نیازی به مصرف آنتی بیوتیک نیست . از این جهت بعد از معاینه کودک توسط پزشک و عدم نیاز تجویز آنتی بیوتیک والدین برای این کار اصرار نکنند.


دکتر مقدم گفت: امروزه یکی از مشکلات ما شروع خودسرانه داروها به ویژه آنتی بیوتیک ها و داروهای دارای عوارض خاص توسط والدین برای کودکان است که این امر به شدت اشتباه است.

بهزادمقدم گفت: شاید در یک تب انجام بدن شویه با آب ولرم و کاهش لباس کودک مهم ترین اقدام درمانی محسوب شود اما در مواردی که تب کاهش نیافته، مصرف استامینوفن آن هم با مقدار مشخص و با مشورت پزشک بلامانع است.

ایشان هشدار داد: از آنتی بیوتیک ها و داروهایی که خاصیت شیمیایی دارند نباید خودسرانه استفاده كنند؛ زیرا ماهیت بیماری به هم می ریزد. به دنبال به هم ریختن ماهیت بیماری میکروب موجود در بدن می تواند مقاومت دارویی ایجاد کند و برخی ارگان ها به دلیل درمان ناکافی سبب ساز بیماری ها و عفونت های مزمن دستگاه تنفسی و سایر ارگان ها شود.

 

منبع:khabaronline.ir