اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

عامل گرایش زنان به سزارین



اخبار ,اخبار اجتماعی , گرایش زنان به سزارین

 

اخبار اجتماعی - عامل گرایش زنان به سزارین

یک فوق تخصص زنان و نازایی گفت: اکثر زنان ایرانی هنوز با روش‌‌های زایمان بی درد آشنایی ندارند و عمده‌ترین دلیل گرایش آنان به سزارین ناشی از همین مسئله است.

به گزارش فارس، ابوطالب صارمی با اعلام این مطلب افزود: امروزه در اروپا حدود 80 درصد و در آمریکا حدود 70 درصد خانم های باردار خواستار اعمال روش های کاهش درد حین زایمان طبیعی هستند در حالی که شناخته شده نبودن این روش ها سبب شده زنان ایرانی برای فرار از دردهای حین زایمان به سزارین پناه ببرند.

وی تصریح کرد: بهترین روش کنترل درد زایمان برای زایمان اول روش " اپیدورال " است که در این روش داروهای بی حسی، اعضای حسی را تحت تاثیر قرار داده، موجب می شود که حس درد کاهش یافته یا حتی وجود نداشته باشد.

صارمی با ابراز خرسندی از طرح رایگان کردن زایمان طبیعی در بیمارستانهای دولتی اظهار داشت: ضروری است، وزارت بهداشت در کنار این اقدام، علاوه بر گسترش شیوه های زایمان بی درد در این مراکز و آشنایی مادران باردار با آنها، تمهیداتی را به منظور توسعه روش های تسهیل زایمان طبیعی از قبیل ورزش وتحرکات بدنی زنان حین بارداری فراهم آورد.

وی با اشاره به آماری که اخیراً از سوی سازمان ورزش شهرداری تهران مبنی بر کاهش تحرکات فیزیکی زنان از 63 درصد در سال 89 به 40 درصد در سال 93 انتشار یافته است، گفت: کاهش تحرکات فیزیکی در میان جامعه زنان ایرانی چه زنان باردار و چه غیر باردار جای نگرانی داشته، سلامت آنان را به مخاطره می اندازد، اما آنچه مسلم است،

پژوهش های انجام شده همگی بر نقش ورزش و تحرکات بدنی در طول دوران بارداری با هدف سلامت مادر، جنین و داشتن یک زایمان راحت از سوی مادر تاکید دارند.

وی ادامه داد: از سوی دیگر توسعه مراکزی به منظور انجام حرکات نرمشی و کششی در آب یا خارج از آن در بیمارستانهای دوستدار مادر و کودک برای زنان باردار بسیار ضروری است که خوشبختانه ایجاد این مراکز جزو سیاستهای کنونی وزارت بهداشت قرار گرفته است.
اخبار اجتماعی - فارس

 


ویدیو مرتبط :
لاغری زنان عامل نازایی است؟

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

عامل مهم گرایش زنان ایرانی به عمل سزارین


رئیس مرکز تحقیقات سلولی صارم با بیان این مطلب که توسعه زایمان طبیعی در کشور در وهله نخست نیازمند آشنایی زنان با روشهای زایمان بدون درد است، گفت: این در حالیست که اکثر زنان ایرانی هنوز با روشهای زایمان بی درد آشنایی ندارند که عمده ترین دلیل گرایش آنان به سزارین ناشی از همین نبود شناخت است.

خبرگزاری مهر: رئیس مرکز تحقیقات سلولی صارم با بیان این مطلب که توسعه زایمان طبیعی در کشور در وهله نخست نیازمند آشنایی زنان با روشهای زایمان بدون درد است، گفت: این در حالیست که اکثر زنان ایرانی هنوز با روشهای زایمان بی درد آشنایی ندارند که عمده ترین دلیل گرایش آنان به سزارین ناشی از همین نبود شناخت است.

دکتر ابوطالب صارمی با اعلام این مطلب افزود: امروزه در اروپا حدود 80 درصد و در امریکا حدود 70 درصد خانمهای باردار خواستار اعمال روشهای کاهش درد حین زایمان طبیعی هستند در حالیکه شناخته شده نبودن این روشها سبب شده زنان ایرانی برای فرار از دردهای حین زایمان به سزارین پناه ببرند.

وی تصریح کرد: بهترین روش کنترل درد زایمان برای زایمان اول روش "اپیدورال" است که در این روش داروهای بی حسی، اعضای حسی را تحت تاثیر قرار داده، موجب می شود که حس درد کاهش یافته یا حتی وجود نداشته باشد.

صارمی با ابراز خرسندی از طرح رایگان کردن زایمان طبیعی در بیمارستانهای دولتی اظهار داشت: ضروری است، وزارت بهداشت در کنار این اقدام، علاوه بر گسترش شیوه های زایمان بی درد در این مراکز و آشنایی مادران باردار با آنها، تمهیداتی را به منظور توسعه روش های تسهیل زایمان طبیعی از قبیل ورزش وتحرکات بدنی زنان حین بارداری فراهم آورد.

وی با اشاره به آماری که اخیرا از سوی سازمان ورزش شهرداری تهران مبنی بر کاهش تحرکات فیزیکی زنان از 63 درصد در سال 89 به 40 درصد در سال 93 انتشار یافته است، گفت: کاهش تحرکات فیزیکی در میان جامعه زنان ایرانی چه زنان باردار و چه غیر باردار جای نگرانی داشته، سلامت آنان را به مخاطره می اندازد، اما آنچه مسلم است، پژوهشهای انجام شده همگی بر نقش ورزش و تحرکات بدنی در طول دوران بارداری با هدف سلامت مادر، جنین و داشتن یک زایمان راحت از سوی مادر تاکید دارند.

رئیس مرکز تحقیقات سلولی صارم ادامه داد: از سوی دیگر توسعه مراکزی به منظور انجام حرکات نرمشی و کششی در آب یا خارج از آن در بیمارستانهای دوستدار مادر و کودک برای زنان باردار بسیار ضروری است که خوشبختانه ایجاد این مراکز جزو سیاستهای کنونی وزارت بهداشت قرار گرفته است.