اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

عامل مرگ دردناک یک ایرانی در جزیره مانوس


براساس تحقیقات پارلمانی استرالیا، دولت این کشور در مرگ پناهجوی ایرانی در مرکز آوارگان مقصر شناخته شد.

باشگاه خبرنگاران جوان: براساس تحقیقات پارلمانی استرالیا، دولت این کشور در مرگ پناهجوی ایرانی در مرکز آوارگان مقصر شناخته شد.

روزنامه گاردین نوشت: نتیجه یک تحقیق پارلمانی در استرالیا روشن ساخت، خشونتهایی که به کشته شدن رضا براتی در بازداشتگاه واقع در جزیره مانوس (در پاپوا گینه نو)منجر شد، کاملا قابل پیش‌بینی بود و دولت استرالیا مسئول مرگ او است.

گزارش 156 صفحه ای کمیته تحقیق پارلمانی ثابت کرد قصور دولت استرالیا در رسیدگی مناسب به وضعیت پناهجویان و تراکم بیش از حد جمعیت در مرکز نگهداری آنها، غیرایمن بودن تاسیسات نهایتا به مرگ این فرد انجامید.

مسئول مرگ «رضا براتی» در جزیره مانوس

طبق آن گزارش: آن رویدادها کاملا قابل پیش بینی بود و امکان پیشگیری از آنها وجود داشت و کمیته پارلمانی با توجه به شواهد موجود به این نتیجه رسیده است که دولت استرالیا در انجام وظیفه اش در حفاظت از پناهجویان از جمله رضا براتی در برابر آسیبهای احتمالی قصور کرده بود.

گفته می شود کارکنان آن مرکز با چماق به او حمله کرده و سپس یک سنگ به سرش کوبیده بودند که به مرگ وی انجامید.

دو مرد اهل پاپوا گینه نو که در آن بازداشتگاه کار می کردند، متهم به قتل براتی اند و انتظار میرود محاکمه آنها سال آینده آغاز شود.

در گزارش پارلمانی تصریح شده است که استرالیا عملا کنترل آن مرکز را بر عهده داشت و باید به خانواده براتی و دیگر افرادی که مجروح شده اند، غرامت بپردازد. طی آن خشونتها، یک مرد هدف گلوله قرار گرفت و یک نفر دیگر کور شد.

در همین ارتباط، دکتر گراهام تام از عفو بین الملل و هماهنگ کننده امور آوارگان در استرالیا گفت که پناهجویان و آوارگان در مانوس هنوز در امان نیستند و هیچ اقدامی توسط دولت استرالیا برای حفاظت از پناهجویان نگرفته است.


ویدیو مرتبط :
مرگ دردناک موتورسوار زیر کامیون..!

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

عامل مرگ دردناک صدها کودک ایرانی


هر ‌سال بیش از ١٤‌هزار کودک با بیماری‌های قلبی در کشور به‌دنیا می‌آیند، کودکانی که گفته می‌شود صدها نفرشان در هر‌سال جانشان را به خاطر این بیماری از دست می‌دهند.

روزنامه شهروند: هر ‌سال بیش از ١٤‌هزار کودک با بیماری‌های قلبی در کشور به‌دنیا می‌آیند، کودکانی که گفته می‌شود صدها نفرشان در هر‌سال جانشان را به خاطر این بیماری از دست می‌دهند.

 کودکانی که خیلی‌هایشان در لیست انتظار برای جراحی قلب بودند. کمبود امکانات درمانی و متخصص و کمبود تخت‌های‌ آی‌سی‌یو جراحی قلب کودکان، عامل این مرگ‌ومیرهاست.

محمدرضا میرزاآقایان، دبیر اجرایی سومین کنگره مشترک قلب و عروق ایران اینها را در آستانه برپایی «سومین کنگره مشترک قلب و عروق ایران» می‌گوید: «راه‌حل را هم تنها در توسعه امکانات می‌داند، باید برای کاهش تعداد مرگ‌ومیر کودکان، امکانات درمانی و تعداد جراحان قلب اطفال افزایش و توسعه پیدا کند.»

او ادامه می‌دهد: «سالانه بیش از ١٤‌هزار کودک مبتلا به بیماری‌های قلبی در کشور متولد می‌شوند که از این تعداد ٣ تا ٤‌هزار نفر در همان‌ سال اول بعد از تولد نیازمند اعمال جراحی قلب هستند، این درحالی است که به دلیل کمبود متخصص این رشته، کمبود مراکز درمانی و تخت‌های‌ آی‌سیوی تخصصی برای قلب کودکان، هر ‌سال تنها امکان عمل جراحی برای حداکثر ٢‌هزار و ٥٠٠ تا ٣‌هزار کودک در کشور وجود دارد و سایر بیماران در لیست انتظار اعمال جراحی قرار می‌گیرند.»
او با اشاره به این‌که قرار گرفتن کودکان در لیست انتظار، بیشتر آنان را با مسائل متعدد مواجه می‌کند، می‌گوید: «در این صف انتظار، متاسفانه جان تعداد قابل توجهی از این بیماران از دست می‌رود.»

به گفته دبیر اجرایی سومین کنگره مشترک قلب و عروق ایران، درحال حاضر با کمبود حداقل ١٢٠ تخت‌ آی‌سی‌یوی جراحی قلب کودکان در کشور مواجه هستیم. «درحال حاضر در مراکز دانشگاهی، تعداد تخت‌های ICU جراحی‌های قلب کودکان، تنها ٦٠ تخت است که برای پاسخگویی به موقع، باید ظرفیت ICU جراحی قلب کودکان، حداقل ٣برابر شده و به ١٥٠ الی ١٨٠ تخت رسانده شود.»

او می‌گوید: «کمبود تخت‌های‌ آی‌سی‌یو علاوه بر آن‌که جان نوزادان و کودکان دچار بیماری‌های قلبی را تهدید می‌کند، به تمام اعضای تیم درمانی جراحی قلب کودکان، فشار کاری و روانی زیادی نیز وارد می‌کند.»

میرزاآقایان شایع‌ترین ناهنجاری در میان این کودکان را بیماری‌های سرشتی قلب کودکان می‌داند. بیماری‌ای که به نادرست مادرزادی نامیده می‌شود. «این بیماری حداقل در ٢٥‌درصد موارد در ‌سال اول زندگی به جراحی یا اقدام‌های مداخله‌گرایانه فوری نیاز دارند و بقیه آنها در سال‌های بعدی نیازمند درمان جراحی و طبی هستند.»

او در کنار این موضوع به کمبود جراح در رشته جراحی قلب کودکان هم اشاره می‌کند: «آموزش ناکافی و سختی بیش از اندازه این رشته در کنار پایین بودن تعرفه خدمات درمانی ارایه‌شده جراحی قلب کودکان منجر به بی‌رغبتی جراحان قلب به این زمینه شده، همین اتفاق هم باعث شده تا در این رشته با کمبود جراح مواجه شویم.»

همه این مشکلات در شرایطی است که به گفته میرزاآقایان هزینه عمل جراحی قلب نوزادان و کودکان در مراکز خصوصی حدود ٣٠ تا ٤٠‌میلیون تومان است که پرداخت این هزینه از عهده بیشتر خانواده‌ها خارج است